Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ozleeem bravoo
Ama bir de sabah tartilsan tuvalete ciktiktan sonra sonuc daha da iyi olabilir,
Geceyle sabah fark ediyo cunku:)

Ben de ktu bir sonuc beklerken sabah sabah yuzum guldu hem de bayaa:))

Gecen hafta 66.7
Bu hafta 65.8

Ama sudan kaybetmis olabilirim diye suphem var
2 gundur suyu 2 litereye cikaramamistim
En kosa zamanda yag kas su olcen tartilardan alcam
Bu hafta suyu ihmal etmemeye caliscam belli olur sanirim

Günaydın kızlar

Kilom 66,4 Almamışım üstelik kıyafetle tartıldım aceleden ve de üstelik kabızım memnun oldum aynı kiloda kaldığıma

Bu hafta iyice saçmalama rağmen kilo almadım ben yine kaçıyorum çok işim var.

Dün akşam 10 da çıktık burdan off kafayı yicem

Son düzenleme:
günaydın...:16:

:46::9:işte budur..:13:

:60: :60::9:çok hoşsun turti..şu site nersi ben bakayım size doğrulunu tam olarak söyleyebilirim.:1:

sanada günaydın..saol gülçin..:16:

diyetisyene gitsin dahamı iyi olurki..

menü fazla değilki..
belki makarna olmasa daha iyi olurdu o kadar gerisi normal..ekmeklerini normal yerine tam buğdayla yada kepek çavdar dönüşümlü değiştir yeter..:34:

sanada günaydın..:16:

yazsaydın ne kadar çozuttun yorum yapardık:1:..ortim menü paylaşımı mutlaka olmalı.:20:.hatırlatayımda..:9:hem yazınca insan o günü nasıl geçirmiş gözleriyle görünce daha iyi oluyor..:27::1:
kolay gelsin..

Ok ortim Melek de aynısını demiş hemen yazayım menümü

Çarşamba

Nesfit ve süt

6 kurabiye bonibonlu ve çkolatalı yılbaşı için işyerine gelmiş herkese dağıtmışlar

Şu bayram çikolatası olan varya kare kare ondan bir sürü

Evde de 9Da yedim işten o satte çıktım

Pilav ve tavuk

Dün de

Nesfit ve süt

Öğle

Az çorba-az su böreği

Akşam 16:30 sandviç

yedim ama akşam toplantıya kalınca ve saat uzayınca bir iki dilim bide ve çikolata

böyle işte

kızmayın ama bana

çok yoruluyorum dayanamıyorum artık

ii bir bildirim yapamıycam kilom 58.7 2 kilo almışım yaklaşık çok yedim bu hafta hani ne bulduysam ama bitti ne olur yardım edinde gene hızlanıyım kızlar geri almaya başladım bu kiloları

kızşlar bu hafta menü yazmıycam çünkü şok bişeyler uyguluycan bide sıvı karışımı buldum deniycem işe yararsa 1 hafta sonra size yazarım

bugün kızımın yılbaşı gösterisi var pır pır kelebek olucak evde işte çok yemekte yok 1 saata kadARDA ÇIKMAM LAZIM PAZARDA VAR OĞLANIDA HAZIRLIYCAN BEN KAÇTIM BENİMKİ ÖĞLEN GELİCEK AMA NÖBETÇİ UĞRARIM ÖĞLEN SPORADA BAŞLIYCAM BU HAFTA 2 SAAT YAPICAM GÜNDE BAKALIM ESKİ KİLOMA DÖNÜCEM HAFTAYA CUMAYA

günaydın..kilom 61.6 regl oldum karnım davul :(((
akşam da rahatsızlandım..ateşim çıktı..detoks yarım kaldı..:14:vitamin içtim hap içtim çiko yedim..bir şeyler daha yemek zorunda kaldım..:17:

bugün çok işim var..yarın annemlere gideceğiz ufak tefek evde hazırlık yapıcam..yarında zaten yokum..sabahtan gideceğim..bu gün fırsat buldukça uğramaya çalışacağım..:9:

günaydın kızlar kilom 73.3.... 300 grcık gitmiş ama bende de regl durumu var... bide geçen hafta sonu artı gösteriyodu bunada şükür....

kızşlar bu hafta menü yazmıycam çünkü şok bişeyler uyguluycan bide sıvı karışımı buldum deniycem işe yararsa 1 hafta sonra size yazarım

canım şok diyetle verdiğin kilolar kalıcı olmas... sağlıklı beslen yavaş ver ama tam ver... sağlığını bozarsın bak... hem şok diyetlerle vücut kendini savunmaya alıyor.. ama yine de kara senin tabi...

günaydın kızlarrrrr

bugünkü kilo : 64,4 :26:

giderek yükseliyorum yaa offfff
sporda yapamıyorummm:5:

melek beni bu hafta izinli yazar mısın motivasyonummm sıfırrrr kendimi toplamam lazım

günaydın kızlar kilom 73.3.... 300 grcık gitmiş ama bende de regl durumu var... bide geçen hafta sonu artı gösteriyodu bunada şükür....

Ben de ktu bir sonuc beklerken sabah sabah yuzum guldu hem de bayaa:))

Gecen hafta 66.7
Bu hafta 65.8

Ama sudan kaybetmis olabilirim diye suphem var
2 gundur suyu 2 litereye cikaramamistim
En kosa zamanda yag kas su olcen tartilardan alcam
Bu hafta suyu ihmal etmemeye caliscam belli olur sanirim

Günaydın kızlar

Kilom 66,4 Almamışım üstelik kıyafetle tartıldım aceleden ve de üstelik kabızım memnun oldum aynı kiloda kaldığıma

Bu hafta iyice saçmalama rağmen kilo almadım ben yine kaçıyorum çok işim var.

Dün akşam 10 da çıktık burdan off kafayı yicem

tebrik ederim kızlarrrr

slm

geçen Hft.= 76,5 :8: bu Hft.= 75,2

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

:52:

tebrikler...

Ok ortim Melek de aynısını demiş hemen yazayım menümü

Çarşamba

Nesfit ve süt

6 kurabiye bonibonlu ve çkolatalı yılbaşı için işyerine gelmiş herkese dağıtmışlar

Şu bayram çikolatası olan varya kare kare ondan bir sürü

Evde de 9Da yedim işten o satte çıktım

Pilav ve tavuk

Dün de

Nesfit ve süt

Öğle

Az çorba-az su böreği

Akşam 16:30 sandviç

yedim ama akşam toplantıya kalınca ve saat uzayınca bir iki dilim bide ve çikolata

böyle işte

kızmayın ama bana

çok yoruluyorum dayanamıyorum artık

bayagı cozutmuşsun gercekten... neyine yoruluyorsun? cok istiyorsan bi tane ye , bırak.. bir taneside 6 taneside aynı tadı vermiyor mu?

bugün çok işim var..yarın annemlere gideceğiz ufak tefek evde hazırlık yapıcam..yarında zaten yokum..sabahtan gideceğim..bu gün fırsat buldukça uğramaya çalışacağım..:9:

tamam canım..iyi eglenceler

günaydın kızlarrrrr

bugünkü kilo : 64,4 :26:

giderek yükseliyorum yaa offfff
sporda yapamıyorummm:5:

melek beni bu hafta izinli yazar mısın motivasyonummm sıfırrrr kendimi toplamam lazım

yazarım tabi.. sen bilirsin semine... ama dikkat et bak.. takımdan ayrıldım diye cozutmak yok

tebrikler...

bayagı cozutmuşsun gercekten... neyine yoruluyorsun? cok istiyorsan bi tane ye , bırak.. bir taneside 6 taneside aynı tadı vermiyor mu?

tamam canım..iyi eglenceler

yazarım tabi.. sen bilirsin semine... ama dikkat et bak.. takımdan ayrıldım diye cozutmak yok

yok yokkk takımdan ayrılmicam zatennn sorumluluklarım aynen devam edicekkk sadece bu haftalık izinli yazzz şu kilo almamı bi durdurmaya çalışayımm öyle geri döneyim hem takımın sağlığı için hemde kızlar için kötüü örnek oluyorummm:14:

gideyim kaynana adayımı bi arıyayımm beni niye aramıyo diye sitem ediyomuşş
arayıp ne dicem ki kadına yaa
anne de diyemem teyze meyzede olmaz:9:
bilemedim şimdii

Back
X