Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün et yitcem bu diyet pek hoş değil ama ne yapıyım az kaldı yarın meyva ve birgünde yumurta günü 2 gün daha sabrediyim bali başladım bir kere

Günaydınn tatlım

Günaydın kızlar

Hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum

Geçen hafta yoğunluktan katılamadım ama inşallah bu hafta daha çok katılırım.

Haftasonu menüme gelince

Hiç ama hiö kaçırmadım sıfır kaçamaksız geçirdim.
günaydınnnnnn......
inş bu hafta işlerin biraz daha sakin olurr
günaydın kızlar

günaydın ortimm

kızlar bişey sorcam öss başvuruları başladımıki bilmiyorum kusura bakmayın
açıköğretime giricem düz lise mezunuyum
girmem lazımmıki
girersem kaç puan almam gerekli
bide sınav ne zaman bilen vardır diye çok sordum kusura bakmayın

günaydın şekerrr
günaydın...semine..genç arkadşalr sözü geneldi datlum:9:..hızlı kilo vereyim diye sert ve yanlış beslenme uygulamayın diye yazdım..:34:
herkeseeeee günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
sanada günaydın turtimoo..:3::9:
günaydın kızlar
günaydın gülçin..:16:
Günaydınn tatlım

Günaydın kızlar

Hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum

Geçen hafta yoğunluktan katılamadım ama inşallah bu hafta daha çok katılırım.

Haftasonu menüme gelince

Hiç ama hiö kaçırmadım sıfır kaçamaksız geçirdim.

günaydın ortim..:9:bravo kaçamaksız hafta sonu..:nazar::46:cumaya biz +ları veremeye çalışrken :14::17:sen - lerle rahat rahat gelrisin ..:nazar::46::9:

kızlar bişey sorcam öss başvuruları başladımıki bilmiyorum kusura bakmayın
açıköğretime giricem düz lise mezunuyum
girmem lazımmıki
girersem kaç puan almam gerekli
bide sınav ne zaman bilen vardır diye çok sordum kusura bakmayın
hiç bilgim yok benimde açık öğretimdne 3 dersim var son sınıf girip mezun olmak istiyorum..
sporda yapsam cumaya kadar ne iyi olucak
yaparsın sen niye enerjin düştü..
bugün et yitcem bu diyet pek hoş değil ama ne yapıyım az kaldı yarın meyva ve birgünde yumurta günü 2 gün daha sabrediyim bali başladım bir kere
şu diyetleri uygulamayın:47::20:
eline sağlık semine

bi doktora git ihmal etme basla bakalım ii olur belki

darısı basına canım

afiyet olsun

bu erkekler hiç uslanmıyacakmı :57::57::57::57:

afiyet olsun canım

uslanırmı uslanmazmı bilemem ama hayatın kendisi bu işte hep mücadele kah mutlu kah ağlamaklı..

Geçmişin keşkeleri… Geleceğin endişeleri ile oyalanma… Ders al... Yoluna devam et. Dün dün ile beraber gitti cancağızım… Ne kadar söz varsa düne ait… Şimdi yeni şeyler söylemek lazım…
(Mevlana)
bunun altına da kendim ufak bir not düştüm..
baya uzun bir tartışma olmuştu çok kırıcı sözler sarf edildi..eşim genelde ne yapacağını bilemez tıkanır.söylenenlere takılıp kalmamsı için önce bu sözü yazdım..
evdede yemek pasta ne istediyse hazırladım..şuçlu ben değildim niye yaptın derseniz..yaptım..birisi size birşey söyledi diye öyle değilsiniz..derya ne yapar dedim ve yaptım..basit bir şekilde tartışmayı sürdürmenin inatlaşmaının anlamı yok dedim..kendim gibi olup öyle davrandım..kısaca söylediği sözlerin altında kendi ezildi..utandı..:34:

Son düzenleme:
Geçmişin keşkeleri… Geleceğin endişeleri ile oyalanma… Ders al... Yoluna devam et. Dün dün ile beraber gitti cancağızım… Ne kadar söz varsa düne ait… Şimdi yeni şeyler söylemek lazım…
(Mevlana)
bunun altına da kendim ufak bir not düştüm..
baya uzun bir tartışma olmuştu çok kırıcı sözler sarf edildi..eşim genelde ne yapacağını bilemez tıkanır.söylenenlere takılıp kalmamsı için önce bu sözü yazdım..
evdede yemek pasta ne istediyse hazırladım..şuçlu ben değildim niye yaptın derseniz..yaptım..birisi size birşey söyledi diye öyle değilsiniz..derya ne yapar dedim ve yaptım..basit bir şekilde tartışmayı sürdürmenin inatlaşmaının anlamı yok dedim..kendim gibi olup öyle davrandım..kısaca söylediği sözlerin altında kendi ezildi..utandı..:34:

maşallahsın deryacım çok tebrikler ders ver bana kız Allah kocana senin gibi bir eş vermiş şükretsin değerini kıymetini bilsin:46::46::46::46::46::46::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X