Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın canlarummmmmmm
günaydın turtimooooooo..:16:
Günaydın kzlar

Dünk menütom

Sabah

Çorba ve az ekmek

Öğle

Mercimek çorba-Lahana sarma 3 adet yoğurtlu-Küçük br dilim su böreği

Akşam klasik sandviçimi yedim

Şekersizçay-türk kahvesi-2-3 litre arası su-yeşil çay

Vee bol miktarda koşturmaaaa
ortim menün değişikmiş..:1:
slm kızlar :3:
günaydın
hepimize hayırlı günler olsun inş.
cuma geliyor ve dünkü bulgur beni mahvetti :14: tartıda morelim bozuk ya niye böyle oldu
bi buldurun ancak tadına bakarım :43:
bulgur niye tartıyı yukarı çıkartsınki anlamdım..şişkinlikmi yapıyor sana..
menüm

sabah 1 bardak su

kahvaltı
h. yumurta
k.kut. peynir
3 yeşil zeytin
1 cavdar ek.

ara
1 parca peynir

öglen
1 kase çorba

ara
3 bisküvi (:17:)
çay

akşam
1 turp
1 porsiyon yeşilmercimek bulgur pilavı
5 yemek kaşıgı yogurt

su 2 tl
spor yarım saat:31:
bir porsiyon dediğin ne kadar mesela..ve 5 kaşık yoğurt çok fazla..
sürekli soruyorum." oğlum çişin gelince söyle tamam mı bak bu tuvalete yapalım" diyorum.
"tamam" diyor ama yine bildiğini okuyor :9:

sen benden küçükmüşsün ya :1:
tuvalet eğitimi bizde de sorun anne ciş diyor gidiyoruz bitti diyor ama icraat yok..şimdilik erteledim bende ..
topiğin en genci benim..:12::9:
Melek once soyle anlat guzelce
Artik buyudugunu buyuk insanlar icin yapilmis olan tuvaleti kullanabilecegini soyle, once alismasi icin lazimlik al bu sindilik sana ozel tuvalet de bunda alisirsan artik sen de buyukler icin yapilmis tuvaleti kallanabilecek msin bakalim basarabilecek msn diye oyun gibi anlat
Sonra kirtasiyelerde gulen yuz etiketleri oluyo onlardan al, her cisini soylediginde odul olarak onlardan ver
Yada onun gorebilecegi yere bir tuvalet cizelgesi olusturun her gun bir kere giderse 3 gunun sonunda onun istedigi bir sey yapin
Cok guzel tuvalet kitaplari var onlardan al
Bunlar ilk aklima gelenler
güzel bilgilerde teoride anlatmak kolay uygulamda iş karışıyor..:34::27:
Burda herkes cok genc ya ben evlileri cocuklari fln girunce yaslari buyuk saanmistim ben yasli bile kaldim:))
86 dogumluyum ben de

Bu arada ozlem menun guzel bence afiyet olsun
aman nekaaa yaşlısın bea...:52:
kızlar öğleden sonra misafirim geldi... yeni gitti giremedim... menümü veriyim hemen...

sabah
1 dlm çavdar
1 ceviz
1 yumurta
1 dlm peynir

ara yarım y. süt

akşam
3 kaşık ıspanaklı bulgur
3 kaşık tavuk sote
3 kaşık yoğurt
yarım dlm çavdar
güzel menü..

Çok teşekkür ederim seminecim.
Çok uzundu geçmiş tam okuyamadım ama neler oldu ?
Başka birisi mi istiyor ?
İsteme okudum bir ara da.

Çook teşekkür ederim Deryaa ..
İnşallah hep böyle güzel olur her şey.
Biliyorsun son zamanlarda çok kızgındım ama şu beraber olduğumuz zaman o kadar güzeldi ki.
Nasıl davrandı nasıl üstüm düştü anlatamam.
Bir şeyi ağzımdan çıkmadan yapmaya çalıştı hep.

Ne yazık ki takımda hiç yerimiz yok Banu ..

Hoşbuldum Betüll ..
Biraz üzüldüm ama böyle bir zamanda da çok önemli değil çok güzeldi.
Anlaştık zaten bu kısa zaman olduğu için böyle, ileride gece yemek yok.

Ohh havuz sauna ne güzel olmuş ..
Hilal siz evlendiğinizde hemen çocuk yapamayın sakın..

Çocukları çok severim aslında Betül çok başka bir şey biliyorum da aslında.
Ama tamamen önceliklerini ona göre ayarlamak demek oluyor.
Bir de ben fazla ilgi delisi bir insanım ve anlatıyorum ya erkek arkadaşımın ilgisi ufacık başka bir yere kaysa sinirleniyorum.
Hani ilk zamanlar olsa anlarım da 3 yıldır 1 gün olsa sinir oluyorum.
İLeride çocuk olunca ben onun kıskançlığını da yaparım.
Tabi o da benden farklı değil.
Çocuğun psikolojisini de bozarız.
şimdilik olmadığı için öyle konuşuyorsun..ama gebeliğe karar veript hamileliği öğrenince herşey değişmeye başlıyor..önce heyecanlanıyorsun..sonra korkuyorsun sonra bebek büyüdükçe ve hamilelik ilerledikçe tekrar heyecanlanıyorsun..hamillelik kadınları anneliğe hazırlıyor..son aylarda onu özlediğini fark diyorsun evet karnındaki bebeğni özlüyorsun..artık doğsa kucağıma alsam demeye başlıyorsun..doğum yaklaştıkça ölüm korkusu sarıyor bu sefer..ya ölürsem onu göremezsem yada ya ona birşey olursa..ve doğum eğer istenen gebelikse herşey çok heyecan verici oluyor..ama artık işin rengi burada değişiyor..artık minicik bir yavru sana herşeyiyle muhtaç ve bir okadar saf sevgi dolu..artık annesin ..eskiden sevgiliydin eştin şimdi annesinde..:49::6::emir_bebek:
kısaca bence bırak herşeyi zamanı gelince düşünürsün..şimidi anı yaşa sevgini doya doya yaşa..evlenince evliliğni yaşa..zaten zamanı gelince bebek sinyalleride gelir.:emir_bebek::16:

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim seminecim.
Çok uzundu geçmiş tam okuyamadım ama neler oldu ?
Başka birisi mi istiyor ?
İsteme okudum bir ara da.

Çook teşekkür ederim Deryaa ..
İnşallah hep böyle güzel olur her şey.
Biliyorsun son zamanlarda çok kızgındım ama şu beraber olduğumuz zaman o kadar güzeldi ki.
Nasıl davrandı nasıl üstüm düştü anlatamam.
Bir şeyi ağzımdan çıkmadan yapmaya çalıştı hep.

Ne yazık ki takımda hiç yerimiz yok Banu ..

Hoşbuldum Betüll ..
Biraz üzüldüm ama böyle bir zamanda da çok önemli değil çok güzeldi.
Anlaştık zaten bu kısa zaman olduğu için böyle, ileride gece yemek yok.

Ohh havuz sauna ne güzel olmuş ..
evet canım başkasını bulmuşlardı yok zengindi falan diye allahtan o konuyu atlattım 10 gün gibi bi sürede tanışmaya gelcekler ama abim yine konuşmuyo benimle ve karışmıyorum diyooo bilmiyorum napıcağımıı annemde arada kalıyoo dolayısıyla:37:
Gunaydin kizlaarr..

:1: cok farkli bi bakis acisi:1: ama soyle dusunun sevdigim adamdan/kadindan bi parca diyince de baska bi guzel oluyo:1: ben su an yalniz oldugumdan "kendimden bi parca" diyorum o bile yetiyo, cocuk istiyoruumm:1:

gunaydin canimmm:)
ya bende başkalarında görünce seviyorum ama
o sorumluluğu kaldırabilir miyim bilmiyorum
evlenincede hemen çocuk istemiyorummm :27:
hattaa hiç istemiyorum desem de yeridir ama 2 tane kafiiiii:52:
ikiz olsa ikisini bi arada halletsem kız erkekkk ne iyiiiiiiiiiiiiiiii:9:
Günaydın kzlar

Dünk menütom

Sabah

Çorba ve az ekmek

Öğle

afiyet olsunn
günaydın..13.takımın fıstıkları.........:16::9:

günaydın canlarummmmmmm

günaydınnnn fıstıklar.....

dünkü menüm

sabah 1 fincan tek şekerli kahve
öğlen pırasa yemeğii :1:
akşam salata ve köfte

5-8 adet fındıık
1 dilim portakal

2lt su

midemin şişliği indi şükürrr

tuvalet eğitimi bizde de sorun anne ciş diyor gidiyoruz bitti diyor ama icraat yok..şimdilik erteledim bende ..

güzel menü..

şimdilik olmadığı için öyle konuşuyorsun..ama gebeliğe karar veript hamileliği öğrenince herşey değişmeye başlıyor..önce heyecanlanıyorsun..sonra korkuyorsun sonra bebek büyüdükçe ve hamilelik ilerledikçe tekrar heyecanlanıyorsun..hamillelik kadınları anneliğe hazırlıyor..son aylarda onu özlediğini fark diyorsun evet karnındaki bebeğni özlüyorsun..artık doğsa kucağıma alsam demeye başlıyorsun..doğum yaklaştıkça ölüm korkusu sarıyor bu sefer..ya ölürsem onu göremezsem yada ya ona birşey olursa..ve doğum eğer istenen gebelikse herşey çok heyecan verici oluyor..ama artık işin rengi burada değişiyor..artık minicik bir yavru sana herşeyiyle muhtaç ve bir okadar saf sevgi dolu..artık annesin ..eskiden sevgiliydin eştin şimdi annesinde..:49::6::emir_bebek:
kısaca bence bırak herşeyi zamanı gelince düşünürsün..şimidi anı yaşa sevgini doya doya yaşa..evlenince evliliğni yaşa..zaten zamanı gelince bebek sinyalleride gelir.:emir_bebek::16:

bu yazıyı okuyunca bi fena oldum... biz daha bebek düşünmüyoruz önce ben bi işe giriyim bi düzen oturtalım diyoruz ama içten içe bebek istiyorum sanki... ama hamileliktende çok korkuyorum... bide bende panik atak var biras... bilmiyorum naparım yani....

günaydın kıslar.... bugün tartıda eksileri gördüm sonunda...:52: inş cumaya kadar böle devam eder...

evet canım başkasını bulmuşlardı yok zengindi falan diye allahtan o konuyu atlattım 10 gün gibi bi sürede tanışmaya gelcekler ama abim yine konuşmuyo benimle ve karışmıyorum diyooo bilmiyorum napıcağımıı annemde arada kalıyoo dolayısıyla:37:

afiyet olsunn

hiç çocuk istemiyorsun ikiz olursada iyi olur diyorsun..:52::33:ağır git semine tabi herşeyin hayırlsıda ikiz zor ya..:34:

canim sporu yaptim ben simdi geri telefona gectim.. Linki yarin aksam yollayabilirim ancak.. Ama bekleyemem diyosan "30 day shred kadinlar kulubu" yaz googleda ordan bulursun, zaten konuyu acan arkadas yardimci oluyor sagolsun nasil indirecegini anlatiyor.. Ya da benim rpfolime gir 2-3 gun onceki msjlarima bak canim, yazmistim o basliga:) ay bu arada 27 dakika ama insanin cani cikiyor, ya da ben sallana sallana yurumek ve bisiklet surmek disinda spor yapmadigimdan bana zor geldi, bilemiyorum belki sizin icin cok kolaydir:1::1:
tamam saol ece yardımcı oldular teşekkürler

menüm

sabah 1 bardak su

kahvaltı
h. yumurta
k.kut. peynir
3 yeşil zeytin
1 cavdar ek.

ara
1 parca peynir

öglen
1 kase çorba

ara
3 bisküvi (:17:)
çay

akşam
1 turp
1 porsiyon yeşilmercimek bulgur pilavı
5 yemek kaşıgı yogurt

su 2 tl
spor yarım saat:31:
afiyet olsun ne güzel olmuş

kızlar öğleden sonra misafirim geldi... yeni gitti giremedim... menümü veriyim hemen...

sabah
1 dlm çavdar
1 ceviz
1 yumurta
1 dlm peynir

ara yarım y. süt

akşam
3 kaşık ıspanaklı bulgur
3 kaşık tavuk sote
3 kaşık yoğurt
yarım dlm çavdar
herzamanki gibi süpersin özlem
günaydın kızlarrrrr

hayırlııı sabahlarrr....
günaydın ortim nasıl gidiyo isveç diyeti

slm kızlar :3:
günaydın
hepimize hayırlı günler olsun inş.
cuma geliyor ve dünkü bulgur beni mahvetti :14: tartıda morelim bozuk ya niye böyle oldu
bi buldurun ancak tadına bakarım :43:
cumayaca iner şişliği merak etme salı gününe kadar yiyebilirsin aslında ama hafta sonunu tercih et bence

Günaydın kzlar

Dünk menütom

Sabah

Çorba ve az ekmek

Öğle

bu hafta ne güzel gittin aralık
ayrıca çocuk konusunda haklısın kızımı çok erken yasta doğurdum ama hakkaten boyum kadar oldu
oğlan arada istemeden oldu aha o da yürümeye başladı nerdeyse
Allah kolaylığını veriyo dünyaya gelen bi şekilde büyüyo keşke sende evlenince yapsaydın hemen ama şimdi de geç değil ekonomik iş açısından artık çocuk doğurmak evlenmek 30 lu yasları geçti günümüzde
inşallah olurda doya doya yasarsınız eşeinle çocuğunuzun güzel günlerini

günaydın kıslar.... bugün tartıda eksileri gördüm sonunda...:52: inş cumaya kadar böle devam eder...
oh ohh maşallah canım çok güzel:nazar:
hiç çocuk istemiyorsun ikiz olursada iyi olur diyorsun..:52::33:ağır git semine tabi herşeyin hayırlsıda ikiz zor ya..:34:
bana kalsa olmasada olur yanide erkekler istiyo işte
olmuşken 2si birarada olsun aynı stresi bidaha yaşamim diye tabiii onlar büyüyene kadar da ayrı bi stresssss
mevlam hayırlısını nasip etsin inşallah

cumayaca iner şişliği merak etme salı gününe kadar yiyebilirsin aslında ama hafta sonunu tercih et bence

ayrıca çocuk konusunda haklısın kızımı çok erken yasta doğurdum ama hakkaten boyum kadar oldu
Allah kolaylığını veriyo dünyaya gelen bi şekilde büyüyo keşke sende evlenince yapsaydın hemen ama şimdi de geç değil ekonomik iş açısından artık çocuk doğurmak evlenmek 30 lu yasları geçti günümüzde

günaydın ortim isveç diyeti iyi gidiyoo pek isveçliği kalmadı ama onların kısıtladığı kadar kısmıyorum kendimi
bazen menüleri kendime uyduruyorum ekmek kek börek vs. şimdilik canım çekmiyooo
baş dönmem de durduu :23:iyiyim şimdilikkk

bu yazıyı okuyunca bi fena oldum... biz daha bebek düşünmüyoruz önce ben bi işe giriyim bi düzen oturtalım diyoruz ama içten içe bebek istiyorum sanki... ama hamileliktende çok korkuyorum... bide bende panik atak var biras... bilmiyorum naparım yani....

niye fena oldun..panik atak için sana özelden bir dua yazayım günlük onu oku..herşeyin değiştiğini göreceksin..
kaç yıllık evlisin..hamileilkten korkma ya..bir kadının yaşayabileceği en güzel hallerden birisi bence..:49::9:

niye fena oldun..panik atak için sana özelden bir dua yazayım günlük onu oku..herşeyin değiştiğini göreceksin..
kaç yıllık evlisin..hamileilkten korkma ya..bir kadının yaşayabileceği en güzel hallerden birisi bence..:49::9:

bekliyorum canım mesajını... bizim mayısta 2 yıl olcak... inş hayırlı zamanda hayırlı şekilde olur...

günaydın canlarummmmmmm
günaydın turtacım
günaydın..13.takımın fıstıkları.........:16::9:
günaydın kızım diyoki günlerin aydın olsun

benim de dünkü menüm

sabah: 1 kase cornflakessssss
ara: 1 sütlü nescafe
öğlen: 4 kaşık bulgur pilavı 1 adet tavuk
akşam : kepekli tost
3 mandalina

2 saat de spor salonundaydım
vav spor süper

güzel menü..

ay ne güzel anlatmışsın yaşanmış tüm hislere tercüman oldun derya

afiyet olsunn

masallah orti hem istemiyom hem yan cxebime koy ne ii

dünkü menüm

sabah 1 fincan tek şekerli kahve
öğlen pırasa yemeğii :1:
akşam salata ve köfte

5-8 adet fındıık
1 dilim portakal

2lt su

midemin şişliği indi şükürrr
güzel menü tartıldın mıki orti
hakkaten sen isveç diyeti değil semine d,iyeti yapıyon kız

ne güzel devam eder merak etme

oh ohh maşallah canım çok güzel:nazar:

bana kalsa olmasada olur yanide erkekler istiyo işte
olmuşken 2si birarada olsun aynı stresi bidaha yaşamim diye tabiii onlar büyüyene kadar da ayrı bi stresssss
mevlam hayırlısını nasip etsin inşallah

günaydın ortim isveç diyeti iyi gidiyoo pek isveçliği kalmadı ama onların kısıtladığı kadar kısmıyorum kendimi
bazen menüleri kendime uyduruyorum ekmek kek börek vs. şimdilik canım çekmiyooo
baş dönmem de durduu :23:iyiyim şimdilikkk
istemesin canımız hamur işlerinlerinden ortim aha yine cuma geldi - leri görmemiz lazım

bencede bencede:49::49::49:

günaydın fıstıklar sabah suyumu içtim
kahvaltı olarak çok küçük olduğu için 3 tane köy yumurtası ve 1 kase yoğurt yedim bugün böyle devam edicem

günaydın fıstıklar sabah suyumu içtim
kahvaltı olarak çok küçük olduğu için 3 tane köy yumurtası ve 1 kase yoğurt yedim bugün böyle devam edicem
afiye olsun..
yesil çayımı içiyorum:7::7::7::7:
oğlanı uyutuyum evi ayağa kaldırdı"m TEMİZLİK YAPICAM
kolay gelsin..ben yatıştayım eşim geldi uyuyor..evi akşamdan toparladım..
günaydın turtacım
günaydın kızım diyoki günlerin aydın olsun

ay ne güzel anlatmışsın yaşanmış tüm hislere tercüman oldun derya

bencede bencede:49::49::49:

kuzum ya maşallah onunda ömür boyu günleri aydın olsun inşallah..
kısaca yaşanmışlığı anlatmaya çalıştım gülçin..:9:

Evlendik 2008 - 2009 krizi

ikimizde işsiz kaldık aylarca ev kira nasıl yapalım Gülçin

Dedim ya zaten hayat pek adil davranmadı bize şimdi şimdi artık

yesil çayımı içiyorum:7::7::7::7:
oğlanı uyutuyum evi ayağa kaldırdı"m TEMİZLİK YAPICAM

Ya Gülçin hep temizlik yapıyon bal dök yaladır senin evin hep temizliyorsun hep

Kolay gelsin

tam 1 ay sonra 21 oluyorum:)
anam ececik tazecik kız çok gençsin beslenmene niye dikkat etmiyorsun ya..güzel olmak zayıf olmak değil ..
canim sporu yaptim ben simdi geri telefona gectim.. Linki yarin aksam yollayabilirim ancak.. Ama bekleyemem diyosan "30 day shred kadinlar kulubu" yaz googleda ordan bulursun, zaten konuyu acan arkadas yardimci oluyor sagolsun nasil indirecegini anlatiyor.. Ya da benim rpfolime gir 2-3 gun onceki msjlarima bak canim, yazmistim o basliga:) ay bu arada 27 dakika ama insanin cani cikiyor, ya da ben sallana sallana yurumek ve bisiklet surmek disinda spor yapmadigimdan bana zor geldi, bilemiyorum belki sizin icin cok kolaydir:1::1:
bende bir bakayım..artık spor yapmak istiyorum..bugün eksilerdeyim ama sıkılaşmak için spora başlamalıyım..
kaç yaşında kız benimki 1.5 dansonra alıştıydı
sabırlı ol
benimdana 2.5 ama hala alışamadık bendede var azcuk..sebat gösteremiyorum..:17:
Mmenum

Sabah
1 dilim karisik tahilli ekemk
Yarim yumurta
1 dilim peynir
3-4 zeytin ve domates

Ara
1 avuc findik, 4 hurma ve 1 kivi

Aksam
1 simit

2 saat Havuz, sauna, hamam, jakuzi karisimi:))
Cok gec gidebildim tadi damagima kaldi
menü güzel ama en çok havuz sauna bölüümü güzellllllllll...ortim oh sefan olsun..
Merhaba kizlarrr

Derya ve melek menuleriniz guzelmsis afiyet olsun.

Ece misir surubundan midir nedir ben de oyleyim, artik bir sey yiycegim zaman ya hic bastan bulasmiyorum ya da hepsini yiycem diye karar aliyorum, yoksa az yiycem diyip sonra hepsini bitirince vicdan azabi oluyor:))

Hilal, hogeldin, sevindim guzel gecmesine, almissan eger moralini bozma olur o kadar, verirsin hemencecik,
teşekkürler ...:9:
ewet canım hem çocuğa baqkıp hem çalışmak konusunda diyorum aralık

çalış ortim yaparsın

ewt derya ben galiba önceden çok zayıfmışım ama göbek kalça bariz belli ve var yani hele göbek gitmiyo kızımdan sonra böle olmamıştım hemen indiydi kilo verince 2. doğumdan sonra saldı ya düşün alt üst 40 beden anca hatta biraz dar geliyo yani

yok ece çok değil afiyet olsun

masallah süper olmuş

ya derya bizim evde çok yemek yeniyo bak sıralayım sana
7:00=kahvaltı
12:30=öğlen yemeği
5:30=akşam yemeği
çay yanında mutlaka kıdırım
asitli içecek her yemekte sadece eşim içer
akşam bi meyva yer yatmadan 2 elma 3 mandalin 2portakal havuç
hatta açsa yatmadanda atıştırır öyle yatar
yemekte pilav makarna kızartma gibi
durmadanda çerez yer ben eşimi görünce hayret ederim bu halde 174 boy adam 70 kilo bile çıkmıyo
bende yemiyom yemiyom yinede karnım kalçam yarışıyo
anlamadım gitti
yani evde durmadan yemek yeniyo ben 6 öğün az az yeyim deyincede ağzımı bi sürüyom bidaha bırakamıyorum hastalıkmıdır nedir gerisi geliyo tek yada 2 öğün ayrı yemek saatinde yeyince rahatım çünkü sofrada yasak çok benim menümde olmuyo böyle anca kilo veriyorum

afiyet olsun ıspanaklı yumurtayı çocuklar çok seviyo yapıyorum ama eşim ağzını sürmez

:1::1::1::1:

bizim evde böyle kız eşim 182 boya 74 kilocuk..yatana kadarda kuruyemiş meyve yer..bizim eve sadece asitli içecek girmez..
şimdide her hafta rus salatası istiyor..dünde yaptım ..ve rus salatasını çok severim..nesfimi sınıyor sanki..benimde senin gibi ağzıma yiyecek değerse devamı gelir en iyisi hiç ilişmiyorum..hemen aklıma burası geliyor tut kendini diyorum hiç mi yemedin diyorum..:57:
ikinci doğumdan sonra göbekte hafif gevşeme oluyor..ilk doğumdan sonra göbeğim dümdüz olmuştu..ama şimdi gevşek..:14:

Back
X