Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Moralini bozma melek sadece dikkat edeceksin.
Genel bölümüne de yazabilirsin.
Ya da ilacın adını arat bir o sitede ilgilenen doktor vardır.

Ya dukan iyi gidiyordu.Ondada sürekli protein.Kesersem nasıl yapıcam..
Yarın hastahaneyi arayıp doktora danışmam lazım

Ece sen ne zamdır kullanıyordun? 2 ay olmuştur herhalde...
Bi sorun oldu mu sende?

Menüm:

Sabah:
2 küçücük duan lavaş
Çok az sucukla yapılmış sucuklu yumurta
Peynir, yogurt ve çay

Öğle:
1 kase yogurt
1 bardak süt

Akşam:
3 baget
2 kaşık yumurtalı ıspanak
1 kase keten tohumlu yogurt

1 saat kemer, spor şimdlik yok
2 lt su + 1 lt. bioform ve yeşilçay

canım yanlış biliyorsun kaynanam ve kayınbabam kullanıyo ordan biliyorun cevizi akşamdan suda ıslatıp sabah aç karnına o suyu içiceksin 1 haftada kolestrollü normal seviyeye getiriyo

yok canim dogru zaten kolesterolu dusuruyor da, trigliseridi yukseltiyor.. Bende ikiside sinirda o yuzden

Alacagım omega 3 ün üstünde A ve D vitamini yazıyordu, ondan almadım.
Evet A vitamini alma dedi doktorda zaten...

O zaman ben hep seyirelik devam edeyim..
Normalde dukanda 1 +1 mesela, bir gün seyir bir gün saf protein oluyor.
Ben 2 günde 1 yapıyordum.O zamna normal sebze ve proteinle devam edeyim, spora agırlık vereyim.
Doktorda karacigerde sorun olabiliyor dedi. :14:
Eşimde " yüzün iyi " diyor..

Kafama karıstı korkmaya basladım şimdi..

Ben sebze protein devam etsem sorun olurmu?

yarim yagli sut, yarim yagli yogurt, yagsiz et, derisiz tavuk yiyebiliyosun.. Baligin her turlusunu.. Iyi kolesterolunun artmasi sorun degil.. Ama tabii kotu kolesterolu azaltmaya bak ki total artmasin.. Doktorlar total'e bakiyo cunku.. Bence senin asil korkman gereken hamile kalmak olmali melekcim, bebege cok zararli veriyomus bu ilac.. Hatta biraktiktan sonra da bi kac ay hamile kalmamak gerekiyo..

Ece sen ne zamdır kullanıyordun? 2 ay olmuştur herhalde...
Bi sorun oldu mu sende?

3.5 ay oldu canim.. Biraz dudaklarim kuruyor ama surekli dudak kremi suruyorum zaten sorun olmuyor.. Daha simdiden yuzumde sivilce kalmadi cok sukur (masallah da diyim:D), zaten cok yoktu bende de ama kroniklesmisti artik az ama her zaman vardilar.. Trigliseridle kolesterolumu artirdi benim bu ilac, ama sitede topigi var bakiyorum benim gibi olan cok az.. Yani her bunyede ayri ayri etki yapiyo.. Kimine asabiyet, kimine eklem agrisi, kimine depresiflik, kimine kilo.. Benim de sansima kolesterolle trigliserid cikti sanirim:1: bi de ilk aylar sivilcelerin artacak maalesef, hazirlikli ol ama 2.aydan sonra duzelmeye basliyo merak etme:) bi de benimkiler sonradan anlasildi ki hormonlarimdan kaynaklaniyomus aslinda.. Max. 6 olmasi gereken hormonum 30larda cikti.. Yani hormon tedavisi (dogum kontrol hapi) benim icin yeterli, ilaci biraksam da olur ama ben devam etmek istiyorum ikisine de:1: garantiye aliym kendimi:1:

geldim geldim..ama çocuklar deli etti..oğlum kızın kafayı yardı..sinir krizlerindeyim..elindeki oyuncağı fırlattı kızın kafa delindi..bu felan koydum.ama sinirlerim tepemde..
Evi boyamadan çıktım çünkü boyanmamış teslim almıştım..kendimiz boyatıp girdik..o odanın duvarı hariç her taraf pırıl pırıldı..bu evi almadan önceki kirada çıkamdan heryeri temizledim ev sahibi sanki hiç oturulmamış gibi dedi teşkür etmişti..Gülçin temz bırakıp çıktığım ev aynı snein anlattığın gibydi iğğğğ banyo mutfak kaç şişe tuzruhu yedi ..:53:
MÜTİ ilacın iyi gelir inşallah..olumlu düşün olumlu sonuç versin..:34:
HİLAL GÜLÇİN VE SEMİNE abuk subuk beslenmekten ne ara vazgeçeceksiniz..yarını bekliyorum yarın s,zlere çok diyeceğim var ama önce sabah istediğim sonucu göreyim..
ECE kuzum sen neyle beslenecen ya..:14:..
MENÜLERE gelince çok asabiyim alıntı bile yapmadan yazıyorum ve çıkıcam..:30::18:

geldim geldim..ama çocuklar deli etti..oğlum kızın kafayı yardı..sinir krizlerindeyim..elindeki oyuncağı fırlattı kızın kafa delindi..bu felan koydum.ama sinirlerim tepemde..
Evi boyamadan çıktım çünkü boyanmamış teslim almıştım..kendimiz boyatıp girdik..o odanın duvarı hariç her taraf pırıl pırıldı..bu evi almadan önceki kirada çıkamdan heryeri temizledim ev sahibi sanki hiç oturulmamış gibi dedi teşkür etmişti..Gülçin temz bırakıp çıktığım ev aynı snein anlattığın gibydi iğğğğ banyo mutfak kaç şişe tuzruhu yedi ..:53:
MÜTİ ilacın iyi gelir inşallah..olumlu düşün olumlu sonuç versin..:34:
HİLAL GÜLÇİN VE SEMİNE abuk subuk beslenmekten ne ara vazgeçeceksiniz..yarını bekliyorum yarın s,zlere çok diyeceğim var ama önce sabah istediğim sonucu göreyim..
ECE kuzum sen neyle beslenecen ya..:14:..
MENÜLERE gelince çok asabiyim alıntı bile yapmadan yazıyorum ve çıkıcam..:30::18:

ay bilsem neyle beslenecegimi:1: ne zor seymis bu kolesterolle falan ugrasmak.. Acidim yaslilara:(

yok canim dogru zaten kolesterolu dusuruyor da, trigliseridi yukseltiyor.. Bende ikiside sinirda o yuzden

yarim yagli sut, yarim yagli yogurt, yagsiz et, derisiz tavuk yiyebiliyosun.. Baligin her turlusunu.. Iyi kolesterolunun artmasi sorun degil.. Ama tabii kotu kolesterolu azaltmaya bak ki total artmasin.. Doktorlar total'e bakiyo cunku.. Bence senin asil korkman gereken hamile kalmak olmali melekcim, bebege cok zararli veriyomus bu ilac.. Hatta biraktiktan sonra da bi kac ay hamile kalmamak gerekiyo..

Evet zaten bunları yagsız yiyorum.. ohh ya rahatladım valla... :1:
İyi kötü kolesterolden anlamıyorum malesef.. doktor baktı tahlile iyi cıkmış dedi. yani bişi demedi. artık bi ay sonra bakıcaz.

hamile kalmak , kötü gercekten.. iğne kullanıyorum 2 senedir bişi olmadı çok şükür...
hapa gecicem, gecmesem mi ki? birde ilaçları aldıgım her ay gebelik testide alıcam ki , işimi garantiye alayım.
her şeyi düşündüm yani...

3.5 ay oldu canim.. Biraz dudaklarim kuruyor ama surekli dudak kremi suruyorum zaten sorun olmuyor.. Daha simdiden yuzumde sivilce kalmadi cok sukur (masallah da diyim:D), zaten cok yoktu bende de ama kroniklesmisti artik az ama her zaman vardilar.. Trigliseridle kolesterolumu artirdi benim bu ilac, ama sitede topigi var bakiyorum benim gibi olan cok az.. Yani her bunyede ayri ayri etki yapiyo.. Kimine asabiyet, kimine eklem agrisi, kimine depresiflik, kimine kilo.. Benim de sansima kolesterolle trigliserid cikti sanirim:1: bi de ilk aylar sivilcelerin artacak maalesef, hazirlikli ol ama 2.aydan sonra duzelmeye basliyo merak etme:) bi de benimkiler sonradan anlasildi ki hormonlarimdan kaynaklaniyomus aslinda.. Max. 6 olmasi gereken hormonum 30larda cikti.. Yani hormon tedavisi (dogum kontrol hapi) benim icin yeterli, ilaci biraksam da olur ama ben devam etmek istiyorum ikisine de:1: garantiye aliym kendimi:1:

Banada yüzüm için nemlendirici krem verdi.Dudaklarımada avon ve niveanın nemlendiricilerinden aldım.
Saç dökülmesi oluyormuş, inş. bende olmaz ya...

Bakalım bende hangi yan etkiler cıkacak?

Sivilceler artıcak dedi doktorda.. hazırlıklıyım. gitsinler şu sivilcelerde. bendede cok yok ama izler var...
Şöyle bembeyaz bi yüzüm olsun oh miss. :1:

sen kaç mg kullanıyorsun şimdi?

Back
X