Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Boşver ya, yaşamayan bilemez :1:
Dimi ece? :9:

afiyet olsun.. iskender haa :56:
aslında çok yok sadece iz diyosun melek sıkıntı yaratacak gibi değilse demiştim tabiki karar senin
vücut cilt sağlık senin
ok zaten ecede 20 yaşında heralde sivilce olur brnimde var regl oldum 3 koca sivilce var şimdi yüzümfde her ayda çıkar geçer ne yani mankenmiyiz olcak o kadar dimi takmayın kafaya bu kadar ufak tefek oluryo çok ciddiyse bişey demiyorum

Neyse kızlar başladık artık..Sorun çıkmazsa devamı gelir, inş. çözülür sıkıntılarımız...

Ece senin yüzünde yanma falan oldu mu?

Ben de cikayim kizlar iyi geceler herkeseee
Yarin sabah herkes mutlu olur insallah:)
Ben bu sabahi cuma sanip tartildigim icin tahmini biliyorum :))
Yazarken gecen haftaki kilo , bu haftaki kilo diye yazmayi unutmayin, ben anlamiyorum yoksa, tutamiyrm aklimdaa:)))

kızlar ii geceler ben kaçar

Yazarken gecen haftaki kilo , bu haftaki kilo diye yazmayi unutmayin, ben anlamiyorum yoksa, tutamiyrm aklimdaa:)))

size de iyi geceler:)

emrin olur betülcüm :9:

yanma derken? bazen kizariyorum sadece, birden oluyo..hemen geciyo ama..

ya yarım saatten beri ateş basıyormuş gibi yanıyor yüzüm..
Ay kızarmışda valla :1: doktor demişti :1:

kesinlikle bilemez:1:
evlenince gecer diyodu bana herkes en sonunda kocaya kacacaktim ama ilaca basladim neyse ki:1: ama kocaya kacsam gecermis gercekten, o zaman simdiki gibi tedavi amacli degil ama korunma amacli kullanacaktim cunku dogum kontrol hapini:1::1:
:60:akıllı kızsın herkes evlenince geçti diyecekti işi başka yerlere bağlayarak hapı hesaba katan olmayacaktı dimi..:52::9:
Bugun canim kunefe cekti
60 i gorunce yiycem bir tane:)) tabi dengeleyecek sekilde, sonucta ideal kiloya geldikten sonra hiic tatli yemiycez degil, denegeleyecek sekilde haftada 1 fln yenebilir di mi.:))
çok canın çektiyse arayı uzatmadan öğlen yemeni öneririm....niye yemiyelim istediğimiz zaman yeriz :56:ama eretsi gün dikkatli besleniriz..denge bu..
Deryanin tavsiyesini ben de merak ettim
Ama sadece menuleri onunki gibi yapsak yeter ki:))
Gerci ben iyi gidyrm masallah diyelimama ben hala yeni sayilirim,
zaten ilk dikkatinizi çekeceğim şey menü..sabah ola hayrola ..aman aman birşey yazmayacağım..ufak bir tiyo..:34:
Off form cayi icmek zorunda kaldim yine yaa.. Neyse en son 2 hafta once falan icmistim zaten:/
ne için kabızlık içinmi içtin..?o sorunu en iyisi gün kurusu çözüyor..
Sabah
1 brdk sut
8 badem, 3hurma

Ogle
Iskender

Ara
1 gofret

Aksam
2 biber dolmasi, salata

2 lt su, isirganli cay
:52:iskender..:57:bu gün baya bi eksi gördün galiba..cuma yiyeydinya betüş..:54::9:
tamam

ne çok faydası varmış bu ayda biberiye çayı alayım bali

geçmiş olsun canım benim kızında dün akşam çok feci burnu kanadı oğlan başına vurduydu ama önemsemediydim doktor kılcar damar çatlaması dedi kızına tekrar geçmiş olsun kızma bana derya yarında zaten kesin sonuç alamıycam çünkü regl oldum
ve normal beslenmeye geçiyorum çünkü olmuyo böyle kilo almam inşallah
hapa geçme yöntemi değiştirince risk oluyo
geçmiş olsun cildinde çok sorun yoksa doğal şeyler denesene piling
doğal maske falan araştırsaydın insan bu kadar zararlı seyi kullanırmı ya melek
sağlınıza yazık sonuçta ilaç bu ama madem istiyosun cildinide görmedim kesin konuştum kusura bakma olumlu düşün sende yan etkisi olmaz inşallah ne deyim

afiyet olsun:nazar:

ne yaptın kız lütfen söyle sırrın neki derya merak ettim:52::51:
arını bekleyin meraktan kilo verirsiniz..:60:
Banada 50 mg. verdi. 20 sabah 10 öğle 20 akşam...

Doktor bana kesinlikle hamile kalmamlısın dedi. ama sonrasını söylemedi. Sorarım gittiğimde
çok yakın zamanda bir arkadaşım bu tedaviye başladı..bebek konusunda özellikle bu şekil demiş.2 sene vücuttan atılamsı çok uzun süren bir ilaçmış..ama sen yinede kendi doktoruna danış..
Kesinlikle öyle düşüneyim dimi...
Bence daha az sürecek tedavim böyle düşündükçe :1:

Ben 8 den 7 ye cektim yemek saatimi. daha 6 ya inemedim :60:
Çok geç yattıgım için :9:

Bu 3 gündür çok kararlıyım.cmrts pazar iyice cozutmuştum. hatta 74.6 bile gördüm. ama su an iyi gidiyor.
dukanda hep aynı şeyler, bazen böö falan oluyor insan ama yapacak bişi yok :1:
sebze günleri iyi oluyor.
Ekmeğim bitmişti, ekmek yapayım bari kendime :1:

evet olumlu düşün bak Ece de sonuç almış önünde canlı örnekte var..
ben dukanı bıraktım yazın yapmıştım..bazen çok sıkıyor..sebze gününde bile şaşırıyordum..çok param getti yanlız baya masraflı bir diyet..ondan bana kalan tek alışkanlık yulaf kepeği..cilde çok iyi geliyor saça pırıl pırıl oluyorsun ve ipek gibi tenin oluyor:12:.. bak aklıma yeni geldi..

çok yakın zamanda bir arkadaşım bu tedaviye başladı..bebek konusunda özellikle bu şekil demiş.2 sene vücuttan atılamsı çok uzun süren bir ilaçmış..ama sen yinede kendi doktoruna danış..

ben dukanı bıraktım yazın yapmıştım..bazen çok sıkıyor..sebze gününde bile şaşırıyordum..çok param getti yanlız baya masraflı bir diyet..ondan bana kalan tek alışkanlık yulaf kepeği..cilde çok iyi geliyor saça pırıl pırıl oluyorsun ve ipek gibi tenin oluyor:12:.. bak aklıma yeni geldi..

Doktor cocuk düşünüyor musun dedi, bende hayır dedim. Belkide dozajına göredir vücuttan atılma zamanı..
Bunu yarın arastırmam lazım.Doktorun numarasını bulsam bi, sorarım...

Çok çok maliyetli hakikaten ya... Normalde ben pazarı 15 lirayayapardım kışın..
Bide dondurucu var, para bile artardı.Şimdi 30 tl gidiyor her hafta :1: süt ile yogurtta cabası..
istedigim kiloya ineyim hemen bırakıcam, gına geldi zaten...

Neyse benim yaramaz, beni delirtmeye başladı.
Yatırayım şunu.İyi geceler herkese...

unutma yarın spora başlıyoruz
şu menülerimide bi düzene koyucam bi menü buldum örnek yazıyım bi bakın kızlar
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
biraz peynir
roka tere bol limonlu
öğle
3 köfte
bol salata
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
acıkılırsa yoğurdu öğlen vesabah arasına alınabilir
ikindi
1 dilim peynirle yağsız tost
ayran yada şüt yada sütlü kahve
akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
bol yağsıoz salata
4 yk sebzeyemeği
sanki sabahdan akşama çoğalıyo gibi ne derseniz ii bir listemi sizce
hatta acıkırsanız aralarda kuru erikve günlük 1 meyve öneriyo
ben böyle beslenirsem kilo alırım sanki bilmiyorum
mevsime göre seb
ben beğendim:8:
geldim geldim..ama çocuklar deli etti..oğlum kızın kafayı yardı..sinir krizlerindeyim..elindeki oyuncağı fırlattı kızın kafa delindi..bu felan koydum.ama sinirlerim tepemde..
Evi boyamadan çıktım çünkü boyanmamış teslim almıştım..kendimiz boyatıp girdik..o odanın duvarı hariç her taraf pırıl pırıldı..bu evi almadan önceki kirada çıkamdan heryeri temizledim ev sahibi sanki hiç oturulmamış gibi dedi teşkür etmişti..Gülçin temz bırakıp çıktığım ev aynı snein anlattığın gibydi iğğğğ banyo mutfak kaç şişe tuzruhu yedi ..:53:
MÜTİ ilacın iyi gelir inşallah..olumlu düşün olumlu sonuç versin..:34:
HİLAL GÜLÇİN VE SEMİNE abuk subuk beslenmekten ne ara vazgeçeceksiniz..yarını bekliyorum yarın s,zlere çok diyeceğim var ama önce sabah istediğim sonucu göreyim..
ECE kuzum sen neyle beslenecen ya..:14:..
MENÜLERE gelince çok asabiyim alıntı bile yapmadan yazıyorum ve çıkıcam..:30::18:
Allah kolaylık versin canım... benimde abim tüftüf sopasıyla boğazımı kanatmış içerden, çenemin altında bi dikişim var.... bide bebkken kafa üstü fırlatmış yere falan... şans eseri yaşıyoz:9:
Sabah
1 brdk sut
8 badem, 3hurma

Ogle
Iskender

Ara
1 gofret

Aksam
2 biber dolmasi, salata

2 lt su, isirganli cay

nım nım nım iskenderrrrr:56:

emrin olur betülcüm :9:

ya yarım saatten beri ateş basıyormuş gibi yanıyor yüzüm..
Ay kızarmışda valla :1: doktor demişti :1:

amannn 10 dk'ya geciyor bosver:1:

:60:akıllı kızsın herkes evlenince geçti diyecekti işi başka yerlere bağlayarak hapı hesaba katan olmayacaktı dimi..:52::9:

çok canın çektiyse arayı uzatmadan öğlen yemeni öneririm....niye yemiyelim istediğimiz zaman yeriz :56:ama eretsi gün dikkatli besleniriz..denge bu..

zaten ilk dikkatinizi çekeceğim şey menü..sabah ola hayrola ..aman aman birşey yazmayacağım..ufak bir tiyo..:34:

ne için kabızlık içinmi içtin..?o sorunu en iyisi gün kurusu çözüyor..

:52:iskender..:57:bu gün baya bi eksi gördün galiba..cuma yiyeydinya betüş..:54::9:

arını bekleyin meraktan kilo verirsiniz..:60:

hmm yarin soyleyim de anneme alsin o zaman, o da diyet yapiyor zaten:1:

manüm
sabah
protein diyetim yattı :( yapmadım

1 gofret :(
1 bardak su

kahvaltı
haşlanmış yarım yumurta
k.ktusu peynir

öğlen
1 köfte
1 dilim kaşar
yarım ekmek cavdar

ara yarım bardak teze sıkılmış meyva suyu

akşam
sulu köfte yemegi
yarım yavaş
1 dilim turp
veee 2 halley
yarım porsiyon kabak tatlısı

gece
çekirdek koça paketi bitirdim :(

annemdeydim çok kacırdım spor 30 dk. yürüyüş
su 1,5 lt

offff offff

bu hafta kilomda kayıp yok artışta yokkk birazdan ölçülerimi alırım inş. incelme bari olurrrr

bu hafta kilomda kayıp yok artışta yokkk birazdan ölçülerimi alırım inş. incelme bari olurrrr

Ozlem sen uzun bi zamandir kacamak yapmiyirdun sanki
Yanlis mi hatirliyrm
Buna neden olan bir sey mi oldu stres yada baska bir sikinti?
İnsallah tartiya cok yansimaz

geldim geldim..ama çocuklar deli etti..oğlum kızın kafayı yardı..sinir krizlerindeyim..elindeki oyuncağı fırlattı kızın kafa delindi..bu felan koydum.ama sinirlerim tepemde..
Evi boyamadan çıktım çünkü boyanmamış teslim almıştım..kendimiz boyatıp girdik..o odanın duvarı hariç her taraf pırıl pırıldı..bu evi almadan önceki kirada çıkamdan heryeri temizledim ev sahibi sanki hiç oturulmamış gibi dedi teşkür etmişti..Gülçin temz bırakıp çıktığım ev aynı snein anlattığın gibydi iğğğğ banyo mutfak kaç şişe tuzruhu yedi ..:53:
MÜTİ ilacın iyi gelir inşallah..olumlu düşün olumlu sonuç versin..:34:
HİLAL GÜLÇİN VE SEMİNE abuk subuk beslenmekten ne ara vazgeçeceksiniz..yarını bekliyorum yarın s,zlere çok diyeceğim var ama önce sabah istediğim sonucu göreyim..
ECE kuzum sen neyle beslenecen ya..:14:..
MENÜLERE gelince çok asabiyim alıntı bile yapmadan yazıyorum ve çıkıcam..:30::18:

Ayy ayy sorma Derya.
Ama düzenli besleniyordum ben şimdi şu aldığım kiloları acil vermeliyim derdinde olduğumdan böyle oldu.

Off form cayi icmek zorunda kaldim yine yaa.. Neyse en son 2 hafta once falan icmistim zaten:/

2 hafta geçmişse problem olmaz Ece ..

iskender olur arada ya bir sey olmaz:))
Saka saka biliyorum

İskenderin pidelerini pilavı falan yemeden yersen hiç problem olmaz.

Bugun canim kunefe cekti
60 i gorunce yiycem bir tane:)) tabi dengeleyecek sekilde, sonucta ideal kiloya geldikten sonra hiic tatli yemiycez degil, denegeleyecek sekilde haftada 1 fln yenebilir di mi.:))[/QUOTE]

Tabiki ideal kiloyu görünce amaç dengelemeyi bilmek olacak.

kesinlikle bilemez:1:
evlenince gecer diyodu bana herkes en sonunda kocaya kacacaktim ama ilaca basladim neyse ki:1: ama kocaya kacsam gecermis gercekten, o zaman simdiki gibi tedavi amacli degil ama korunma amacli kullanacaktim cunku dogum kontrol hapini:1::1:

Ayy bence de o doğum kontrol ilacı nasıl bir şey, bırakacağım da cildimden dolayı bırakasım gelmiyor.

Deryacım geçmiş olsun, çocuk işte kızılmıyor da diğerine de kıyılmıyor arada üzülüyorsun.
Nasıl araları iyi mi ?
Bu arada sırrını da bekliyorum sabırsızlıkla.

Back
X