Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de 5 gunde 5 kilo diyeti yaptim gecen sene, cok fena olmustum.. Ve sonra verdigim kiloyu da fazlasiyla aldim tabii:1:
zararlı olduğunu test edip görmişsünüz..
bende farkındayım ama bebek geç yatınca benim 9 da kalkmam bütün günü uykusuz ve yorgun geçirmem demek
ben herzaman tok ve gece tartılırım sabah aç karnına vucudun suyu attıgı kilonun bıraktıgı, zamanda degil. kendimi kandırmak olur

:20:

kuzu kaçta yatıp kalkıyor ..ne kadarlıktı senin baby ?gündüz hiç uyumuyormu sende onunla yat dinlen uyu özellikle öğle uykusu ömür uzatır..

ben herzaman tok ve gece tartılırım sabah aç karnına vucudun suyu attıgı kilonun bıraktıgı, zamanda degil. kendimi kandırmak olur ..burayı anlamadım..tok karnına ve akşam tartılmakmı doğru..yanlışsın sabah en doğru kilondasındır gece vücudun dinlemiştir suyunu atmıştır ve miğden boştur..mümkünse çıplka yada iç çamaşırıyla sabah tartı en doğru kilondur..

*** 13. Takım 238. Etap ***

Aysecig ( 58.7 / 56.9 / 1.8 / % 3.07 )
Balkaymak ( 73.3 / 72 / 1.3 / % 1.77 )
Betüld ( 65.8 )
Bugungunlerdenaralik ( 66.4 / 66 / 0.4 / % 0.60 )
Elisya ( 50.7 / 50.2 / 0.5 / % 0.99 )
Elmaliturta ( 61.7 / 62 / -0.3 / % -0.49 )
_ferdici_( 64.4 / 63.4 / 1 / % 1.55 )
Mutedeyyin: ( 73.9 / 73.1 / 0.8 / % 1.08 )
Özlew_19 ( 75.2 / 74.7 / 0.5 / % 0.66 )
Ysfmir ( 61.6 / 60.7 / 0.9 / % 1.46 )

13. Takım Ortalaması: %

bu hafta sonuç çok iyi tebrikler kızlarrrr

Ysfmir alinti yapamadim, onerilerini alintilardan okudum cunku.. Cok tesekkurler.. Tarcinli sutu bi ara iciyodum gercekten baya ise yariyor yine baslayayim.. Spor yapiyomus dusuncesi de tam benim gibi bi tembele gore, onu da denicem:1:
sütü taçınlı değil ece su tarçınlı süt yy yağlı sade yemekler öncesi 1 çay bardağı ..ben sadece sabahları içtim..
ah ah bebek çok yaramaz ya beni gezdirin yere koymayın diye nasıl aglıyo
ek gıdaya geçtim zorla yediriyorum pek iştahsız çok zor ya şu dönemi bi atlatsammm :43:
gece uykusu düzensiz akşam geç yatıyo bu yüzden benim uykumda düzensiz :14:

ek gıdaya geçtiğine göre mink kuzu..diş çıkartma dönemleride başlamıştır..yemek konusunda ısrar etmemeni öneririm büyüdükçe ters tepebiliyor..
benim oğlum 2.5 yaşında hala gece uyku düzeni yok..gece uykusuzluğu çok zor ..kilo vermeye baya ters etki yapabiliyor..

İlker Başbuğ' da tutuklanmışşş.... :53:

Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirilen Başbuğ, Silivri Cezaevi'ne götürüldü

İnternet Andıcı Soruşturması kapsamında 'şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağrılan Başbuğ, Ergenekon Soruşturması'nı yürüten Savcı Cihan Kansız'a, yaklaşık 7 saat ifade verdi. Başbuğ, savcılık sorgusunun ardından "Terör örgütü yöneticisi olmak ve darbeye teşebbüs" suçlarını işlediği iddiasıyla, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Başbuğ, "Silahlı terör örgütü yöneticisi olmak, cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs" suçlamaları ile tutuklandı. Adliyedeki işlemleri tamamlanan Başbuğ, çok sayıda polis aracı ve bir ambulans eşliğinde önce Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Burada sağlık kontrolünden geçirilen Başbuğ, TEM Otoyolu üzerinden Silivri Cezaevi'ne götürüldü.:44:
alıntıdır..:53:

kuzu kaçta yatıp kalkıyor ..ne kadarlıktı senin baby ?gündüz hiç uyumuyormu sende onunla yat dinlen uyu özellikle öğle uykusu ömür uzatır..

ben herzaman tok ve gece tartılırım sabah aç karnına vucudun suyu attıgı kilonun bıraktıgı, zamanda degil. kendimi kandırmak olur ..burayı anlamadım..tok karnına ve akşam tartılmakmı doğru..yanlışsın sabah en doğru kilondasındır gece vücudun dinlemiştir suyunu atmıştır ve miğden boştur..mümkünse çıplka yada iç çamaşırıyla sabah tartı en doğru kilondur..

işte o kendini kandırmak oluyor su kaybı bütün gün 2,5 lt su alan beden gece susuz bırakılıyor. ben su kaybının mutlulugu yerine tok karnıma olan tartı sonucunu dikkate alıyorum
sonuçta acsın susuzsun diyet yaptıgım için benim tok halim önemli .

ya bebek sabah 4 de öglen 11 de kalktı bugun çok degişken uyku düzeni var
doktor uyku düzeni için gündüz 20 dk oda aglarsa uyutun dide onu uyguluyorum gündüz aglarsa uyturum yarım saat belki oda

Son düzenleme:
Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirilen Başbuğ, Silivri Cezaevi'ne götürüldü

İnternet Andıcı Soruşturması kapsamında 'şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağrılan Başbuğ, Ergenekon Soruşturması'nı yürüten Savcı Cihan Kansız'a, yaklaşık 7 saat ifade verdi. Başbuğ, savcılık sorgusunun ardından "Terör örgütü yöneticisi olmak ve darbeye teşebbüs" suçlarını işlediği iddiasıyla, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Başbuğ, "Silahlı terör örgütü yöneticisi olmak, cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs" suçlamaları ile tutuklandı. Adliyedeki işlemleri tamamlanan Başbuğ, çok sayıda polis aracı ve bir ambulans eşliğinde önce Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Burada sağlık kontrolünden geçirilen Başbuğ, TEM Otoyolu üzerinden Silivri Cezaevi'ne götürüldü.:44:

Ahh ahh...
O kadar mehmetçik öldü.Hep devlet suçlandı...
Oysa onlartın eline bombayı verip patlatanda bu k..pekler...

Rabbim şer düşünen herkesin oyununu boşa çıkarsın...

şimdilik kaçtım kızı göndereyim oğlumu uyutayım..
bu hafta derecemiz olur mutlaka..kilo veren herkes tekrar tebrik ederim..

yaa sana cok tesekkur ederiimm:1: tarcindan bahsedince arastirdiim nette ayni zamanda %30 oraninda trigliseridi dusuruyomus, artin hergun tarcinli su sut icicem:1:

sütü taçınlı değil ece su tarçınlı süt yy yağlı sade yemekler öncesi 1 çay bardağı ..ben sadece sabahları içtim..

ek gıdaya geçtiğine göre mink kuzu..diş çıkartma dönemleride başlamıştır..yemek konusunda ısrar etmemeni öneririm büyüdükçe ters tepebiliyor..
benim oğlum 2.5 yaşında hala gece uyku düzeni yok..gece uykusuzluğu çok zor ..kilo vermeye baya ters etki yapabiliyor..

hmm tamam anladim, su tarcinli:)

İlker Başbuğ' da tutuklanmışşş.... :53:

eeee akılları başlarına yeni geliyo işte....
düşünsenize kızlar muhsin yazıcıoğlunun ölümünde askerlerin arama noktası yanlış verilmişti
askeriyeye bu emri verende bi askerdi ve emir veren askerde başındaki askerden emir alması gerekir dimi işte sonuç!!!
onlar gibilerine hiçbişey olmaz olan o ölen insanlarımıza olur:(

rabbim kötü niyetli insanlardan hepimizi korusun :30:

Off her yerim agrıyor..
Hepimiz grip olduk ya :50:

ayyy sizdede mi öyleee
çevremde herkes hastaa
özelliklede işyerindekilerr hepsi 1 poşet ilaçla geziyo inşş bana bulaşmazz :18:

eeee akılları başlarına yeni geliyo işte....
düşünsenize kızlar muhsin yazıcıoğlunun ölümünde askerlerin arama noktası yanlış verilmişti
askeriyeye bu emri verende bi askerdi ve emir veren askerde başındaki askerden emir alması gerekir dimi işte sonuç!!!
onlar gibilerine hiçbişey olmaz olan o ölen insanlarımıza olur:(

rabbim kötü niyetli insanlardan hepimizi korusun :30:

ayyy sizdede mi öyleee
çevremde herkes hastaa
özelliklede işyerindekilerr hepsi 1 poşet ilaçla geziyo inşş bana bulaşmazz :18:

Evet Muhsin Yazıcıoğlu öldüğünde çok ağlamıştım :14:
Ne değerli insanmışta, kıymet bilememişiz..
Birde yazık gazeteci vardı, donarak öldü ya...
Sebep olanların hepsinin Allah belasını versin..

Hepimiz hastayız valla.. dikkat et de bulaşmasın.. Annemlerde olmuşlar.
Yatak döşek yatıyor millet :1:

Sagol.Aklımda canım.. Şimdi iyi degilim ama ğlene dogru düzelirim.o zaman yaparım

1.8 az mı :27:
az< değilde melek yerleşik kilo değildi o yüzden haftaya tam belli olucak

günaydın kızlarrr...
kilom geçen hafta 73.3
bu hafta 72.0 :21:
yılbaşından sonra 74 tüm bu arada :1:
masallah tebrikler

:nazar::46:düzenli menü ve harika bir sonuç :46::9:

Gülçin tebrikler :nazar::46:az mı ..:52:abuk subuk beslenme :57:çok iyi spor yapıyorsun birde emzirme olayın var..bu hafta gel beraber ayda 6 kilo diyetini yapalım ben onu yapmaya başladım..birde tam spor eklersem bu ay sonu giderim yani..:34:

birisi süt doğru..:29::9:

:nazar::46:bu hafta güzel sonuç gelir..herkes vermiş sanırım..:46::nazar:

:nazar::46senide tebrik ederim..

kolay gelsin ortim..:9:
yapalım derya listeyi tekrar yazarmısın rica etsem unuttumda

evet kızlar ben bu düzenli beslenmenin çok faydasını gördüm.... o yüzden kesinlikle kimseye şok diyet önermiyorum...
çok haklısın bende düzene giricem

Sabah kahvaltı öncesi içilen 1 çay bardağı süt..müthiş tok tutuyor..
hergün en az 2.5 litre su içine 2 adet kabuk tarçın attım sabahtan akşama kadar içinde mis gibi tarçınlı su tatlı krizi açlık krizi yok oluyor..:32:
demleme yeşil çay poşet değil taze taze demleme yeşil çay..2 bardak ideal oluyor müthiş terleme ve idrara çıkartıyor..:7:
ve ara öğünde yeşil elma + badem badem kas yapmında çok etkli ve tok tutucu..:34:
akşam 6 dan sonra süt veya 1 adet meyve ve su dışında herhangi birşey yememe..1 lokmacıkta olsa yenmemeli..:20:
en önemlisi düzenli bir menü..:56:
ve ekmek beyaz ekmek tüketilmemeli..çok tahılı yada tam buğday tok tutma açısından öncelikli ekmeklerim..
ve HERGÜN ZİHİNDEN 5 KM KOŞTUĞUMU DÜŞÜNDÜM VE ARTI MEKİK ÇEKTİĞİMİ ..sabahları uyandığımda bacak kaslarım ve karın kaslarım ağrıyordu ..:8::8:
çoğunuza göre verdiğim kilo aman aman bir kilo değil ama sporsuz 900 gr oldukça iyi bir netice benim için..ve hafta başına bakınca 1700 gr çok çok iyi bir sonuç..:34::nazar::nazar:
umarım içinden işinize yarayacak olanlar vardır..:16:
tiyolar çok güzelmiş
ama hepsini denemişliğim var benim kilo çok değil ya fazlaca yavaş gidiyo derya ne yapsam bilmiyom ama yoluna koyucam bu diyeti
Gunaydin kizlar.. Kilom 50.2 cikti.. Gecen hafta 51 miydim ben unuttum ama kilo verdigimden eminim:1:
tebrikler

ah ah bebek çok yaramaz ya beni gezdirin yere koymayın diye nasıl aglıyo
ek gıdaya geçtim zorla yediriyorum pek iştahsız çok zor ya şu dönemi bi atlatsammm :43:
gece uykusu düzensiz akşam geç yatıyo bu yüzden benim uykumda düzensiz :14:
çok zor bi dönem çok şükr benimkide gece 2 dae aşşa uyumazdı şimdi 11-12 ye aldı uykuyu kolay gelsin çocuk büyütmek zor kaç aylıkki senin bebiş

işte o kendini kandırmak oluyor su kaybı bütün gün 2,5 lt su alan beden gece susuz bırakılıyor. ben su kaybının mutlulugu yerine tok karnıma olan tartı sonucunu dikkate alıyorum
sonuçta acsın susuzsun diyet yaptıgım için benim tok halim önemli .

ya bebek sabah 4 de öglen 11 de kalktı bugun çok degişken uyku düzeni var
doktor uyku düzeni için gündüz 20 dk oda aglarsa uyutun dide onu uyguluyorum gündüz aglarsa uyturum yarım saat belki oda

yarım saat çok az benimki gündüz 3-4 saat uyuyo:53:

iyi günler rica etsem listemizi kontrol edebilirmisiniz

1. TAKIM 238. ETAP

aylin90_(83,9/) baskülünün pili aniden bittiği için kilo bildiriminde bulunamadı
Naz_(60 / 59,2 / 0,8 /1,33 % )
hepbera_(69,5/69,5 / 0,00 / 0,00 %)
bal10_(53,3/52,9 / 0,4 / 0,75 %)
T_N_(71,1/71,7 / -0,6 / -0,84 % )
MINEL3478_(66,8/66,5 / 0,3 / 0,45 %)
qarden_(90,9/91,1 / -0,2 / -0,22 %)
imeldaguney_(72,5/71,9 / 0,6 / 0,83 % )
karanfill83_(93,6/) kilo bildiriminde bulunmadı
mulu_(57,6/ 57,4 / 0,2 / 0,69 %)
LiLiumm_(72/71,5 / 0,5 / 0,69 %)

1. TAKIM YÜZDE ORTALAMA / 0,30 %

Back