Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haksızlık dediğiniz için cevap verme geregi duydum
canım
listeyi görüpte görmezden gelmek olmazdı
takım liderimizde farkındaydı belkide paylaşımlardan ne kadar zaman ayırabildigim ortada
takım lideriyle konuştugumuzdan değil
belliki rahatsın canım yoksa mümkün degil ki zaman ayırasın kendimden biliyorum
ev işi yemek bebek derken buraya zarzor yetişiyorum oda kendime zaman ayırmak oluyor
eşim halime acıyorda cocugu tutuyor yoksa uyanır kucak ister bi sag bi sol evin içinde saat geciriyorum yarım saat bi uyur uyanır hemen kucak benim günüm hep böyle abartmıyorum
bugunde uyumadım bebek sık uyandı uyku diye bişey kalmadı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aynı yoldan geçtim oğlum hiç uyumazdı..vır vır hep kucak onun için ayağıma alıştırdım..bir saniyem yoktu desem seni çok iyi anlayabilirim ama eski takım kaptan yardımcısı olarak bazı kurallara uymak gerek..kişeye özel bir uygulama yok canım ..burası bir takım ve yarışmadayız..
mesaj saymak öyle zor bir iş değil kendini bu kadar kasma bence..yaptığında bumuymuş dersin..:34:sadece mesaj sayımı sorunu yüzündende kilo verme çabanı baltalamayalım..eşin bebeğini tutarken kısa sürede haledebilirsin..:9:

Gulcin demissin ya mtive olmak icin dar bir seyinizi deneyin o benim cok moralimi bozuyo ya:))
Ne gerek var:) kisiye gore degisiyo iste yontem ve taktikler tabi
Depresif yapar beni,
sen deneme o zaman o taktik bence kaçamak yapmamak için ii yoksa içine zar zor olduğun bir kıyafet moral bozucu:26::26:

Bu arada bu sabah 300 gr eksik cikmistim yarin sabah da tartilcam bakalim aksamin etkisi ne kadar
çok çıkmassın inşallah

günaydın..
akşam 8de yatağa girdim..oğlumun gündüz uyumaması ilk defa işime yaradı..aferin içtim yattım..12 de oğlum uyandı mamasını yedirdim tekrar parol içip yattım..ama sıpam o saatten sonra hep uyandı ..hala kötüyüm..hiç dinlenemeden sabah oldu..c vitamini balık yağı ve parol içtim uyuz uyuz oturuyorum..o hakkımıda burda iki kelam ederek kullanayım dedim..
geçmiş olsun bende geceyi gündüz yaptım dün oğlan 2.30 da uyudu deliriyordum ne zor çocuk sahibi olmak:27::27:

dünkü menü..yazmayı unuttum..:17:
sabah
su
ve 1 çay bardağı süt..
kahvaltı
1 yumurta
4 zeytin
2 dilim çok tahıllı ekmek
çay
ara
yeşil çay
öğle
2 adet salçalı köfte
pul biberli 3 kaşık yoğurt
akşam
aynı 3 köfte
2 kaşık pilav
akşam yemeğimi 16 da yedim
ara
greyfurt ve 1 adet mandalina karışımı sıkma meyve suyu içitm..
gecede hap içmeden önce 1 bardak süt içtim..
su 2 litre spor zihinden 5 km koştum :52:100 mekik :53:çektim..:60::1:
afiyet olsun masallah:nazar:
haksızlık dediğiniz için cevap verme geregi duydum
canım
listeyi görüpte görmezden gelmek olmazdı
takım liderimizde farkındaydı belkide paylaşımlardan ne kadar zaman ayırabildigim ortada
takım lideriyle konuştugumuzdan değil
belliki rahatsın canım yoksa mümkün degil ki zaman ayırasın kendimden biliyorum
ev işi yemek bebek derken buraya zarzor yetişiyorum oda kendime zaman ayırmak oluyor
eşim halime acıyorda cocugu tutuyor yoksa uyanır kucak ister bi sag bi sol evin içinde saat geciriyorum yarım saat bi uyur uyanır hemen kucak benim günüm hep böyle abartmıyorum
bugunde uyumadım bebek sık uyandı uyku diye bişey kalmadı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
işte tüm bebekler aynı ama haksızlık etmeyim ben her gün böyle değilim çocuklarım uysal maşallah
sanada kolay gelsin canım dedimya benim için önemli değil sonuçta burda motive oluyoruz birbirimize destek oluyoruz böylesi şeylerle canını sıkma eski kilona sende dönersin uma<rım
bebişi çok öp bol bol uyumaya çalış çok zorunlu işlerini yap canınıda sıkma bi şekilde büyüyolar işte dünyaya gelen bebek kalmıyo o da öyle büyüyecek demekki

aynı yoldan geçtim oğlum hiç uyumazdı..vır vır hep kucak onun için ayağıma alıştırdım..bir saniyem yoktu desem seni çok iyi anlayabilirim ama eski takım kaptan yardımcısı olarak bazı kurallara uymak gerek..kişeye özel bir uygulama yok canım ..burası bir takım ve yarışmadayız..
mesaj saymak öyle zor bir iş değil kendini bu kadar kasma bence..yaptığında bumuymuş dersin..:34:sadece mesaj sayımı sorunu yüzündende kilo verme çabanı baltalamayalım..eşin bebeğini tutarken kısa sürede haledebilirsin..:9:
hewer çocuk farklı işte derya benim için önemli değil bende sayarım özlemin yerine ama diğer arkadaşları bilemem
zor bi durumda ve her insan kolay kolay kaldıramıyo en azından alışana kadar bebeği daha küçük yardımcı olmalıyız bence
ilaç etki etti kalkayım..işler beni bekler.. kaçamaksız bir hafta sonu dilerim..:40::9:
inşallah akşam az buçuk kaçırdım ama açlığımdan değil neyse boşver
işlerdede kolay gelsin bende de çok iş var:18::18::18:

Tunaydin herkese
Gec yaptim kahvaltiyi ama
Bugun erken bitircem yemegi 2 ogun yaparim
Cok etkiliyo erken kesmek yemegi
Gideyim su icmeye baslayim daha 1 bardak ictim

300 gramin 200 u geri gelmis ama sorun degil dengelersem
Allahtan metabolizmam hizli calisiyo:9:

İki kere yazmisim yine
Pardon

Kizlar daha once de yazmistim kimse cevap vermedi
Spor yapmadan kilo verince kastan kaybeder miyim, bir suru yakilcak yag varken kastan gitmez herhalde
Bir de hareketliyim gun icinde okulda fln erken de kalkiyorum

Son düzenleme:
Selam kizlarr.. Dun gelemedim, menum de cok kotuydu zaten, kete yedim:1: ama bugun telafi edicem insallah:1:

İki kere yazmisim yine
Pardon

Spor yapmadan kilo verince kastan kaybeder miyim, bir suru yakilcak yag varken kastan gitmez herhalde
spor yapmadan diyet dengeli olursa kas kaybı olmaz..et süt meyve ekmek herşeyden dengeleyerek yemek ve bol su..spor sarkmayı önler kasları güçlendirir ve daha fazla nerji açığa çıktığı için kilo vermek daha iyi ve etkili olur ortim..
ba bu hafta 1. olalım..
Tunaydin herkese
Gec yaptim kahvaltiyi ama
Bugun erken bitircem yemegi 2 ogun yaparim
Cok etkiliyo erken kesmek yemegi
Gideyim su icmeye baslayim daha 1 bardak ictim
başla başal kaçamakta yapma..:47::9:
sen deneme o zaman o taktik bence kaçamak yapmamak için ii yoksa içine zar zor olduğun bir kıyafet moral bozucu:26::26:

çok çıkmassın inşallah

geçmiş olsun bende geceyi gündüz yaptım dün oğlan 2.30 da uyudu deliriyordum ne zor çocuk sahibi olmak:27::27:

afiyet olsun masallah:nazar:
işte tüm bebekler aynı ama haksızlık etmeyim ben her gün böyle değilim çocuklarım uysal maşallah
sanada kolay gelsin canım dedimya benim için önemli değil sonuçta burda motive oluyoruz birbirimize destek oluyoruz böylesi şeylerle canını sıkma eski kilona sende dönersin uma<rım
bebişi çok öp bol bol uyumaya çalış çok zorunlu işlerini yap canınıda sıkma bi şekilde büyüyolar işte dünyaya gelen bebek kalmıyo o da öyle büyüyecek demekki

hewer çocuk farklı işte derya benim için önemli değil bende sayarım özlemin yerine ama diğer arkadaşları bilemem
zor bi durumda ve her insan kolay kolay kaldıramıyo en azından alışana kadar bebeği daha küçük yardımcı olmalıyız bence
inşallah akşam az buçuk kaçırdım ama açlığımdan değil neyse boşver
işlerdede kolay gelsin bende de çok iş var:18::18::18:

benim içinde önemli değil bebeği kaç aylık bilemiyorum ama kilo vermeye çalışırken azimli olmak özverili olmak gerek:29:..yerine sayım tabikide yapılır bu sorun değil sorun takım ruhu ve herşeyi beraberce üstlenebilmekte.:13:.bu yorucu günlerinde sayım yapmayabilir belki..:44: kaptan en son sözü söyleyecektir..azmini kırmayalım..:9:
kaçamak yok..:57::20:

Bi geleyim bakayım dedim,
Herkes kaçamaklar yapmış bol bol... :47:

Bravo kızlar size.. Biz böyle, 2 ileri 2 geri sayar dururuz... :57:

günaydın kızlar dün akşam biraz kaçtı
bugün proteince zengin ama düzenli besleniyim diyorum

sana 2 örnek menü daha..
1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediğine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız​
doktorumda verildi bu menüler..diyetisyen ayça kaya..diyet listeleri forumndanda var..isteyen bakabilir..

Son düzenleme:
cumaya daha var merak etme gider

İki kere yazmisim yine
Pardon

dengeli beslenirsen bide protein ağırlıklı olursa problem olmaz

spor yapmadan diyet dengeli olursa kas kaybı olmaz..et süt meyve ekmek herşeyden dengeleyerek yemek ve bol su..spor sarkmayı önler kasları güçlendirir ve daha fazla nerji açığa çıktığı için kilo vermek daha iyi ve etkili olur ortim..

ba bu hafta 1. olalım..

başla başal kaçamakta yapma..:47::9:

benim içinde önemli değil bebeği kaç aylık bilemiyorum ama kilo vermeye çalışırken azimli olmak özverili olmak gerek:29:..yerine sayım tabikide yapılır bu sorun değil sorun takım ruhu ve herşeyi beraberce üstlenebilmekte.:13:.bu yorucu günlerinde sayım yapmayabilir belki..:44: kaptan en son sözü söyleyecektir..azmini kırmayalım..:9:
kaçamak yok..:57::20:
tamam o zaman derya destek olalım
kaçamak akşam yazayım 1 mandalin birazda mısır patlagı oldu şey bide kızarmış 2 dilim ekmek arası peynir çok biliyorum ama telafi edicem

Bi geleyim bakayım dedim,
Herkes kaçamaklar yapmış bol bol... :47:

Bravo kızlar size.. Biz böyle, 2 ileri 2 geri sayar dururuz... :57:
yok bida yapmıycam kaçamak bu hafta kızma lütfen muti
ben sporu yapıyorum senin ne durumda

sana 2 örnek menü daha..
1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediğine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız​
doktorumda verildi bu menüler..diyetisyen ayça kaya..diyet listeleri forumndanda var..isteyen bakabilir..
derya aslında ben şu birinci listeyi akşam yemeğini çıkararak malum ikindi tost ayran ve 1 portakal hakkını kullanınca gerek duyulmaz diye yapmayı düşünüyorum ne dersin:56:

bende kaçamak yok:17:..hastayım tek kaçamak içtiğim ağrı kesiciler :27::33:
haklısn niye tutmuyorsunuz kızlar şu boğazınızı..:57::47:

Bendede yok elhamdülillah...
Aynı senin gibi agrı kesiciler, haplarla ayakta duruyorum...

Cumanın vermiş oldugu rahatlıktan dolayı, böyleler...

menüm
1 lt su
1 yumurta
yoğurt
1 lt form çay
3 yemek kaşığı nohut yemeği
1 kase yoğurt toz biberli ve naneli
1 lt yeşil çay
daha su içerim
spor 1 saat leslie

Back
X