nedense benim aklıma hep yontulmuyosa boşanmak geliyor... yoksa bitek benim mi geliyor.... aslında seviyoruma ama bazen zehir ediyo hayatı bana...
Boşver takma Özlem hepsi aynı
kızlar kusura bakmayın tek tek alıntı yapamıycam çok hastayım yatak döşek yani eşimi aradım öğlen geldi bi çorba karıştırdı bolcada beni azarladı ilaç falan getirdi izin vermemişler gitti
içemedim tabi şimdi biraz ii yim ama hem terliyom hem üşüyom
çok kızdı diyet falan derken güçten düştün hasta oldun çocuklar sana muhtaç niye böle yapıyon zaten zayıfsın falan filan dedi gitmiş bolca börek poça kurabiye ne varsa getirdi bide çorba yaptı epeyde zorla yedirdi gitti ama başım çok ağrıyo
vitamin falan vardı evde aldım geçmiyo ilaçda alamıyom ıhlamur yaptım onu içiyom aman dikkat edin kızlar
melek benim spor yattı yememede dikkat edcem bi düzeliyimde inşallah yarın daha ii olurun herkese ii akşamlar
Geçmiş olsun Gülçin dikakt et kendine
canim ben 14unden 24une kadar izin almayi dusunuyodum, 2 hafta finallerim var da.. Nasil yapalim.. Finaller bitince 4 gun ben saysam?
Elisya benim mesaj sayımın dün ve bugün değiştirelim mi benim zamanım yok saymaya ?