• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu arada eşimle iddiaya girmiştim ya, 8 mart için..
Biraz süre istedim...
Sonuç ne oldu sizce :60:

Sanırım buraya derken kastettiğiniz yer burası :)

Öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım.
Ben sana kuralları ekleyeyim.
Sonra da kabule dersen sen bize kendini tanıtabilirsin ..

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

menüm

diyet programımı değiştirdim inş. sıkılmam
1 ayda 8 kilo
dr.Ayça kaya bugun 1. günüm hadi hayırlısı diyorummm :nazar::nazar::nazar::nazar:

sabah 1 bardak su

kahvaltı
1 dilim cavdar ek.
yeşilliklerden biber
1 limon (yarısı biberin üzerine sıktım + diğer yarısınıda sıcak su ile tarcın ekleyip içtim :52:)
1 k.kut. peynir

öglen
1 balıgın yarısı haşladım (1 yumurta büyüklüğünde)
1 havuç rendeledim limonlu (salata) +y. biber
1 dilim cavdar ek.

ikindi
tost
1 bardak ayran
1 portakal

akşam
çorba

arada kahve ile 1 avuç cerez (akşam salatanın yerine yedim)
soda
2,5 lt su
spor yapmadım ama yogun bi gündü

bakalım 1 haftada 2 kilo verecekmiyim :44:

Son düzenleme:
Kizlar merhaba
Eve gec geldim butun gun giremeyince gecmisi okumak cok zorr ve uzun oldu hilalin etkisiyle:))

Sabah bildirimmi aceleyle yaptim sonra yazamazsam eksik kalmasin diye
Yanlis anlasilacak sekilde yazmisim malesef
Kilom 65.3.
arti 500deyim demek istemistim
Neyse artik haftaya 500 gr yanima kalmis oldu yapacak bir sey yok

Menüm;

Sabah:
1 dilim ekmek
Biraz peynir ,biber salçası
Az kıymalı yumurta ve çay

Öğle:
Kavurma ve salata
Acı biber turşusu

Akşam:2 y.k yulaf kepeğinden yapılmış etli ekmek
1 kase yogurt çorbası

1 fincan sütlü türk kahvesi

2 lt. su + 1 lt. çilekli yeşilçay
30 dk. zumba :62:

Süper olmuş melek afiyet olsun.

Hilal o belgeyi attım ben, sende vardır diye..
Ama hatırladıgım kadarıyla şöyleydi:

18-19 ben
20-21 Elisya

Elisyada izinli oldugu için karısmadım.20-21 den sonra tekrar düzenleyebilirsin.
Ben yarın sayıcam inş. msjlarımı.

Hem izinliler yeni gelenler var. onlarıda eklersin listeye.. olurmu?

Olur tabiki ne zaman kadar olduğunu tam hatırlayamadım da hallederim ben yarın.

menüm

1 ayda 8 kilo
dr.Ayça kaya bugun 1. günüm hadi hayırlısı diyorummm :nazar::nazar::nazar::nazar:

sabah 1 bardak su

kahvaltı
1 dilim cavdar ek.
yeşilliklerden biber
1 limon (yarısı biberin üzerine sıktım + diğer yarısınıda sıcak su ile tarcın ekleyip içtim :52:)
1 k.kut. peynir

öglen
1 dilim cavdar ek.

ikindi
tost
1 bardak ayran
1 portakal

akşam
çorba

soda
2,5 lt su

Cidden ben de çok merak ediyorum bu listenin etkisini.
Sabırsızlıkla bekliyorum.

Kizlar merhaba
Eve gec geldim butun gun giremeyince gecmisi okumak cok zorr ve uzun oldu hilalin etkisiyle:))

Sabah bildirimmi aceleyle yaptim sonra yazamazsam eksik kalmasin diye
Yanlis anlasilacak sekilde yazmisim malesef
Kilom 65.3.
arti 500deyim demek istemistim
Neyse artik haftaya 500 gr yanima kalmis oldu yapacak bir sey yok

Belli etmiş miyim geldiğimi :1:
Kusura bakma betül gelemeyeceğini de tahmin edince gündüz anladığımız gibi ekledim.
Haftaya çok gözükecek artık ..

Öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım.
Ben sana kuralları ekleyeyim.
Sonra da kabule dersen sen bize kendini tanıtabilirsin ..

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa,kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Elimden geldiğince kurallarınıza uymaya çalışırım eğer aranıza kabul ederseniz. Ama gün içerisinde çalışıyorum. Hafta sonralı ve akşamları evdeyim. İş yerinden de paylaşımda bulunmaya çalışırım.

Elimden geldiğince kurallarınıza uymaya çalışırım eğer aranıza kabul ederseniz. Ama gün içerisinde çalışıyorum. Hafta sonralı ve akşamları evdeyim. İş yerinden de paylaşımda bulunmaya çalışırım.

O zaman bu hafta deneme haftan olsun paylaşımda bulunma problemin olmazsa haftaya listede olursun.
Bize biraz kendinden bahseder misin ?

Aman üşütme hasta olma melek ..

Menüyü öyle yapacağım yapabildiğim kadar Derya, spor konusunda ben de çok yerde sabah aç karnına yapılan spor vücut gece boyunca aç olduğu için yağlardan yakar diye biliyorum ama ben de yapamıyorum sabah sporu gece daha iyi oluyor.
ben akşam sporunda kendimi çok iyi hissediyorum..

giittim sıcaga deryam :1:

ohh sporumu da yaptım, banyomuda..
Mis gibi çilekli yeşilçayım elimde :1:

Birazdan kahve yapıcam, eşimle içeriz karsılıklı oh :16:
oohhhhhhhhhhh ki ne oohhhhhhhh mis afiyet olsun şeker..:7:

Ben de yaptım sporumu başladım sonunda, donuyorum resmen suyu sıcak içiyorum hep ..
melek bir de mesaj sayımlarını ekler misin ?
Ben de yok da.
bende yaptım bende..:13::29:
Menüm;

Sabah:
1 dilim ekmek
Biraz peynir ,biber salçası
Az kıymalı yumurta ve çay

Öğle:
Kavurma ve salata
Acı biber turşusu

Akşam:2 y.k yulaf kepeğinden yapılmış etli ekmek
1 kase yogurt çorbası

1 fincan sütlü türk kahvesi

2 lt. su + 1 lt. çilekli yeşilçay
30 dk. zumba :62:
:nazar::56:afiyet olsun..
Sanırım buraya derken kastettiğiniz yer burası :)
hoş geldin..:16:
Kızlar bu arada eşimle iddiaya girmiştim ya, 8 mart için..
Biraz süre istedim...
Sonuç ne oldu sizce :60:
bu gün tam günü kabul etmeliiiiiiiiiiiiiii..:1::34:ettirmelisin...
menüm

1 ayda 8 kilo

sabah 1 bardak su

kahvaltı
1 dilim cavdar ek.
yeşilliklerden biber
1 k.kut. peynir

öglen
1 dilim cavdar ek.

ikindi
tost
1 bardak ayran
1 portakal

akşam
çorba

soda
2,5 lt su

süper olmuş..eğer uyarsan verirsin..:46::8:

O kadar özlemin üstüne biraz da cilve yaptıysan kabul etmiştir :1:

:52:bencede bencede..:60.

ben akşam sporunda kendimi çok iyi hissediyorum..

oohhhhhhhhhhh ki ne oohhhhhhhh mis afiyet olsun şeker..:7:

bende yaptım bende..:13::29:

Ben de aynen akşam çok iyi oluyor belki kişiden kişiye değişen bir şeydir bu.
Ya da benim bünyem sabah sporuna gelemiyor.
Ohh sporlarımızı yaptık bitki çaylarımız elimizde ..

sporumu yaptım 35 dk koşu bandında yürüdüm..ardından 15 dk masaj aletine bağladım kendimi..oh ne rahatladım..peşinden twist aletinde sağ 30 sol 30 hareket yaptım...

O zaman bu hafta deneme haftan olsun paylaşımda bulunma problemin olmazsa haftaya listede olursun.
Bize biraz kendinden bahseder misin ?

Öncelikle teşekkürler beni aranıza aldığınız için :)

30 yaşındayım. Evliyim. Bir tane kızım var. Herkesin burda olmak sebebi gibi kilolarımdan şikayetçiyim. Ve burda sizlerle birlikte olmaktan mutlu oldum. Umarım yüzümü kara çıkartmam.

Cidden ben de çok merak ediyorum bu listenin etkisini.
Sabırsızlıkla bekliyorum.

Belli etmiş miyim geldiğimi :1:
Kusura bakma betül gelemeyeceğini de tahmin edince gündüz anladığımız gibi ekledim.
Haftaya çok gözükecek artık ..

verirsem kızlar tüm takım olarak bu diyeti uyguluyoruzz :1::1::9:

Öncelikle teşekkürler beni aranıza aldığınız için :)

30 yaşındayım. Evliyim. Bir tane kızım var. Herkesin burda olmak sebebi gibi kilolarımdan şikayetçiyim. Ve burda sizlerle birlikte olmaktan mutlu oldum. Umarım yüzümü kara çıkartmam.

İnsan burada olunca ister istemez daha dikkatli oluyor.
CUma günleri de ayrı bir motive kaynağı tabi.
Bu arada hedef kilon kaç ben onu not alayım ..
5 mesaj kuralından bahsetmiştim kurallarda, herkesin mesaj sayım günleri oluyor ve mesajları sayıyoruz kim kaç mesaj yazmış diye.
Bu yüzden de başlık kısmına 00.00 dan sonra 1 diye başlayarak numaranlandırarak yazıyoruz mesajlarımızın sayısını.

Back
X