• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Konya'lı değilim allaha şükür :)) Görev icabı burda yaşıyorum. Aslen Kırşehirli'yim. Eşim İzmir'li. Uzun süreler Kayseri'de ve Adana'da yaşadım. Adana'dan sonra Konya hiç iyi gelmedi.
vay memelektliyiz bizde kırşehirliyiz..:13::9:

Benimkininde ateşi çıktı.inş. ilerlemez..
geçmiş olsun havalar buz gibi normal ama ..
Afiyet olsun. Geçmiş olsun. Hasta olmalarına gerek yok zaten, hepsi sırnaşık kuzucukların. İyi eğlenceler. :))
teşekkür ederim..bol bol sırnaştık koyun koyuna kucak kucağa sürünüp durdu sıpa..şimdede öğle uykusunda kuzum..
Eki Görüntüle 330940

Günaydın 13. Takımın Güzel İnsanları !!!....

Eki Görüntüle 330937

Bomba gibi bi güne merhabalar...

Eki Görüntüle 330938

Hepinize bol eksili günler dilerim...

Eki Görüntüle 330939
enerjikliğin buradan taşmış maşallah mütim.
Methaba kizlar
Dun gece cok gec ytinca kalkamadim tabi ama gun icinde spor yapmak istiyorum mutlaka
Gecmis oldun derya kurtulamadiniz hastaliktan ailecek bir turlu ya
teşekür ederiz sorma bizim eve hastalık girdimi hepimizi dolanır..:(((
Sanada mrb. Hoşgeldin. Spor dedinde diyetisyenim bana her gün 35 dk tempolu bir yürüyüş önermiştir. Temposunu sorduğumda geç kaldığın bir yere yetişiyormuş gibi yürüyeceksin demişti. Ayrıca kesinlikle aç karnına değil yemeklerden en az 1 saat sonra yapmamı söylemişti. 35 dk zor gelmiyor insana ve gerçekten işe yarıyor. Ayağım iyileşir iyileşmez tekrar başlayacağım inşallah yürümeye.
koşu bandında 5.5 hız tam bu tabire uyuyor 6 da cuk oturuyor..spor başladıkmı gerisi geliyor..
yemekten 1 saat sonrası spora başlandığında kan miğdeye hücum ediyor toksan hazımsızlık ağrı sıkışma olabiliyor ve en önemlisi miğdedeki yiyeceleri yakıyorsun..

Çok üşüyorum çook ..
Kaç kat giyindim bilmiyorum ama sürekli bitki çayı içiriyor ..

ciddi misin Derya ..
Ne yapmış da bırakmış öyle birden.

Sen çağırırsın da ben gelmem mi Derya :17:
[/B]
Yapacak tabi hasta annesi hem sen benim halimi görsen hastayken çocuğa şükredersin :1:[/
]
bende üşüyorum ya az kırgınlık var hasta olmayayımda..
ne yapmış unuttum desem..son kez bir sigara içiriyorlarmış onu hatırlyorum.birde göbeğinde manyetik bir pil gibi birşey taşıdı 1 ay kadar..ve bir sıvı dil altına damlattı ama aynı gün göreve gitti iş yerinde yanında sigara içilmiş midesi bulanmıştı..

Bana biraz geç günaydın oldu bugün ama tünaydın şekerim .

Yazabilirsin tabi ama burayı ihmal etmee :17:

Diyetisyene devam ediyor musun ?
Yemeklerden sonra mı dedi peki nedenini açıkladı mı ?
Hep farklı şeyler okuyunca hangisi doğru bilemedik artık.[/B]
yemekten en az 1 saat sonra en fazla 2 saat aç karnına da spor zararlı..tok karnınada..
Evet Menülerimi ertesi gün yazmaya karar vermiştim.
Yazayım Şimdi.

Sabah :

- 1 dilim ekmek
- Marul
- Maydanoz
- 1 kk peynir

Öğle :

- 1 büyük kase yoğurt çorbası

Akşam :

- 1 büyük kase yoğurt çorbası

Sıvı :

- 4 litre su ( çok soğuktu suyu sıcak içtiğim için bu kadar çok içtim.:))
- 4 bardak bitki çayı

Spor :

Leslie ile 3 mil

Mesaj sayım : 61
spor güzel ayran detoksunu böylemi yapıyorsun HİLAL?kilona göre suyun fazla..:34:
tünaydın kızlarrr:) bugünde işteyim oy oyyyy:)))
hadi ya bu işverenlerin insanmı merak ettimde..:57:
Ay çok enerjikim bugün ya.. :62:

Sabah tartıda çok güzel bi rakam gördüm.3 gündür wc ye cıkamıyordum, sonunda zafere ulastım :60: :60:

Sabahtan güzelce kahvaltımı yaptım, evimi sildim süpürdüm.Ohh mis gibi oldu.. :16:
Tavuklarımı pişirdim, salata yapıcam.

Şimdide eşimi hazırlıyorum :9:
Köye gidecek bende annemlere gideceğim.

Ve annem benim gelişimin şerefine akşama ne yapmış dersiniz?
LAHMACUN...
Anam bu karı beni öldürecek :9:
Ben verdikçe o aldırıyor ya... :60:

Neyse akşama dogru tok gitmeyi düşünüyorum, çok ısrar ederse 1 tane yerim. 7 de bitiririm yemeği... :1:
maşalah eşin geldi neşen enerjin geldi..:nazar:
1 tane yiyebilirsin..

4 litre çok mu fazla peki ?
KAçta bıraksam daha iyi olur ?

ilk 1.5 litreyi öğleye kadar tüketmek en sağlıklısı geriye kalan 1 litreyide akşam yatana kadar yudum yudum..ve sana en uygunu 2 ila 2.5 litre hilal..

Gerçekten güzelmiş boyun, zaten boy kiloyu kamufle ediyor saolsun :1:

Ben de unutabiliyorum ama bir sonraki mesajında yazarsın.
Özellikle senin deneme haftan olduğundan daha iyi olur yazman en sonunda mesaj sayımı yapan arkadaş toplayacak çünkü onları ..

Gulcin ne hamaratsin ya masallah hemen bitirmis isleri
Lahmacun bence yiyebilirsin MElek
Diyetisyenim bana 2 tane izin vernisti hatta ama ilk haftalardibelki de
O listelerimi de acip bi bakayim
Bende liste coook da yapan yok :))

vay memelektliyiz bizde kırşehirliyiz..:13::9:

geçmiş olsun havalar buz gibi normal ama ..

teşekkür ederim..bol bol sırnaştık koyun koyuna kucak kucağa sürünüp durdu sıpa..şimdede öğle uykusunda kuzum..

teşekür ederiz sorma bizim eve hastalık girdimi hepimizi dolanır..:(((

koşu bandında 5.5 hız tam bu tabire uyuyor 6 da cuk oturuyor..spor başladıkmı gerisi geliyor..
yemekten 1 saat sonrası spora başlandığında kan miğdeye hücum ediyor toksan hazımsızlık ağrı sıkışma olabiliyor ve en önemlisi miğdedeki yiyeceleri yakıyorsun..

ne yapmış unuttum desem..son kez bir sigara içiriyorlarmış onu hatırlyorum.birde göbeğinde manyetik bir pil gibi birşey taşıdı 1 ay kadar..ve bir sıvı dil altına damlattı ama aynı gün göreve gitti iş yerinde yanında sigara içilmiş midesi bulanmıştı..

yemekten en az 1 saat sonra en fazla 2 saat aç karnına da spor zararlı..tok karnınada..

spor güzel ayran detoksunu böylemi yapıyorsun HİLAL?kilona göre suyun fazla..:34:

hadi ya bu işverenlerin insanmı merak ettimde..:57:

1 tane yiyebilirsin..

Neresindensiniz Kırşehir'in. Burdaki arkadaşların birininde eşi Kırşehir'liymiş. Ayşecig ti sanırım.

Benim boyum 160-162 civari aslinda tam bilmiyorum kesin cm olarak:))
Yaklasik boyle:)

Maşallah ya ne güzel bir daha hiç içmedi mi eşin ?

Aman yahu ne çok şeyi yanlış biliyormuşum ben de spor konusunda.

Ayran detoksunu böyle yaptım Derya aslında biraz daha içebilirdim ayran çorbası ama zorlayacaktım korktum midem hassas ağrırsa diye ondan ben de zorlamadım. Olmamış mı ?
Suya da bugün daha dikkat edeceğim 2.5 litre civarında kalmaya çalışayım.

Eşin geldi ya tabi hemen enerjik ol dimi :1:
Ahh annen ahh sen veriyorsun o aldırıyor ..

Ondan herhalde bu kadar enerjiğim :1:

Annem iyilik yaptıgını sanıyor ama ahh anam ahh :60:

Gulcin ne hamaratsin ya masallah hemen bitirmis isleri
Lahmacun bence yiyebilirsin MElek
Diyetisyenim bana 2 tane izin vernisti hatta ama ilk haftalardibelki de
O listelerimi de acip bi bakayim
Bende liste coook da yapan yok :))

1 tane yemeyi düşünüyorum, en fazla 2 tane..
Allahım inş. cozutmam ya... :18:

1 tane yiyebilirsin..
sagol canım :54:
Benim boyum 160-162 civari aslinda tam bilmiyorum kesin cm olarak:))
Yaklasik boyle:)

aman kompleks yapana bakın hele :1:

Olsun sen de iyice zayıflayınca tam çıtı pıtı durursun o da ayrı güzel Betül ..

Haklısın Hilal'cim. Bende çıtıpıtı olanları seviyorum. Bazen uzun boylu olmakta pek iyi olmuyor. Ama 160-162 aşağı yukarı Türkiye ortalaması. Yani çok kısa sayılmaz.

Haklısın Hilal'cim. Bende çıtıpıtı olanları seviyorum. Bazen uzun boylu olmakta pek iyi olmuyor. Ama 160-162 aşağı yukarı Türkiye ortalaması. Yani çok kısa sayılmaz.

Kilo olunca uzun boyda çok durmuyor ama biraz daha alınca iri duruyor o yüzden uzunsan ince olmak zorundasın bir de.. Ben de 1-2 yıl önce keşke daha uzun olsam diyordum neden diyorsam :1:

Melek uğraşlarına yazık etme yanında bol salatyla tıka ..

Hilal geç gidicem. 3.5- 4 gibi...
Giderken tavuklu salata yicem,yanında yogurt.

Akşamaya yavaş yavaş herkes sofradan kalkana kadar 1 lahmacun yerim.
ayran ve salatayla doyururum karnımı...

Sporda 30 dk. yürüyebilirim ancak...
Bugün güzel bi rakam gördüm, birde eşim süre verdi ya, kafam cok rahatladı.
Şimdi paniklemiyorum yani, veririm inş. :1:

Verirsin inanıyorum sadece rahatlıkla annenlerde kaçırma yeter oraya gidince kaçıyor zaten hep farkıdnaysan evde gayet iyisin.
Ben de yarın sabah tartılacağım bakalım ne kadar almışım.
Ama 22 şubata zaman veriyorum kendime.
22 şubatta 57 - 58 olacağım.

Pardon canım yaaa haklısın. Bu taraftan düşünmemiştim. Beden yapısı ile alakalı doğrusun. Ben ne kadar kilo alırsam alayım vücudumun heryerinden alıyorum. Verirkende her tarafından veriyorum. Yani orantılı alıp orantılı veriyorum. Kilo aldığım çok belli olmuyor. Yaaaaa aslında şunu yeni anladım ki gerçekten ben şanslı bir insanım. Biraz daha zayıflayayım buraya fotoğraflarımıda eklerim. O zaman daha iyi anlarsınız demek istediğimi.
ebru bende aynıyım hertaraftan alır heryerimdende veririm..
O zaman ben sıkımı oluyorum. Aslında vücudum sıkı değildir. Belki bu yüzden de çabuk kilo verebiliyorum.
aynen eti sıkı değildir bıngıl bıngılda değil ama kola kilo verebiliyorum..ve tabi kolayda alıyorum..
Ben zaten buraya yazmadan 3,5 kilo verdim. Dedim yaaa feci şekilde koydum aklıma. Burayada sırf motivasyonum kaybolmasın, etrafımda benimle aynı yolda insanlar bulunsun diye üye oldum. Şu beyin gücü olayı tamamen bununla alakalı. Sadece doğru düşüneceksin. Canın bişeyi çokmu çekti. Korkmadan yiyeceksin ama sadece tadımlık olacak. O da motivasyonla oluyor. Benim şuan uyguladığım bir liste yok. Sadece az yiyorum. Ve bununla yani az yemekle 3,5 kg verdim. Üzerine sporu ekleyebilsem (havalar o kadar soğuk ki dışarı çıkılmıyor burda) ayda en az 4 kg gidecek inşallah. :)
sporu düşünce gücüyle denesen..hergün 5 km koştuğunu düşn kaslarının nasılda çalıştığını tam olara uygulayınca gerçek spor yapmış gibi kasların acıyor..:34:
Kalbin temizmiş demek ki. Bende uzun zamandır takip ediyordum burayı ama üye olmaya üşendim. Dün birden bıraktım üşengeçliği üye oldum. Nasipte sizlerle tanışmak varmış.

Gerçekten boy çok önemli. Mesela ben 69 kiloda 38 beden giyorum. Şuan 82 kiloda 42-44 arası gidip geliyorum. Boyum kısa olsa 82 kiloyla ben yuvarlanırım sanırım :(
boyun maşallah uzun iyi değerlendir..ama bunun yanında yaş+vücud yapısıda önemli..

Teşekkür ederiz, geçen gün espirisini yapmıştık bu konunun yeni üye alımlarında dikkat edelim farklı meslekler olsun bilgilendirme açısından diye öyle oldu gerçekten.
Ben ne takılsa aklıma bir buraya bir de google amcama soruyorum zaten.
niyete göre üye bulduk :1::9::13:
Bu arada arkadaşlar ben sağlıkçıyım. Hastanede çalışıyorum. Elimden geldiği kadarıyla sağlık açısından sizlere faydalı olmaya çalışırım inşallah :)
bu çok iyi oldu...teşekkür ederiz aklımıza takılan birşey olursada sorabiliriz yani..:1:
Alıntı yapıyorum Hilal'cim sana.

AŞIRI SU TÜKETİMİ DE TEHLİKELİ
Son yıllarda cilt güzelliği, diyet, toksitlerin atılması ve kanın temizlenmesi gibi gerekçelerle insanların günlük 4-5 litre sıvı tüketilmeye teşvik edildiğini ifade eden Yeniçerioğlu, şunları söyledi: "Böbreklerin belirli bir oranda su atma kapasitesi vardır. Böbreklerin su atma kapasitesinin üzerinde su alındığında, atılamayan su, kanda birikerek, kandaki elektrolitlerin, kan hücrelerinde değişikliklere neden olarak, kan sodyum düzeyinde düşmeye neden olur. Biz bunu da tıpta ’hiponatremi’ olarak tanımlıyoruz. Kan sodyum düzeyindeki düşmeye bağlı gelişen beyin ödemi, bulantı, kusma, halsizlik, bilinç değişiklikleri, kasılma nöbetleri, koma ve hatta ölüme neden olabilir."

Su tüketiminin sağlıklısı en fazla 3 litre diye biliyorum. Özellikle kış aylarında su kaybımız daha az oluyor. O yüzden kışın daha az tüketmeliyiz.

Verirsin inanıyorum sadece rahatlıkla annenlerde kaçırma yeter oraya gidince kaçıyor zaten hep farkıdnaysan evde gayet iyisin.
Ben de yarın sabah tartılacağım bakalım ne kadar almışım.
Ama 22 şubata zaman veriyorum kendime.
22 şubatta 57 - 58 olacağım.
benimde 14 şubat 58 olmalıyım eşimle dün iddaya girdik o güne özel süprizler olacak tabi hedefi tuturursam..

stresin azaldığı için çok güzel kilo verirsin mütim..akşama kaçırma..haftaya birinci olucaz kaçamksız bir hafta olmalı..

Maşallah ya ne güzel bir daha hiç içmedi mi eşin ?

Aman yahu ne çok şeyi yanlış biliyormuşum ben de spor konusunda.

Ayran detoksunu böyle yaptım Derya aslında biraz daha içebilirdim ayran çorbası ama zorlayacaktım korktum midem hassas ağrırsa diye ondan ben de zorlamadım. Olmamış mı ?
Suya da bugün daha dikkat edeceğim 2.5 litre civarında kalmaya çalışayım.
ayran detoksunda sabah güzel bir kahvaltı ve sonrası her 2 saate bir kase çorba içilecek arada sadece meyve yenebilir..
Neresindensiniz Kırşehir'in. Burdaki arkadaşların birininde eşi Kırşehir'liymiş. Ayşecig ti sanırım.
kırşehir çiçekdağı..ayşecig yani gülçinimiz eşi kırşehirliymiş..

benimde 14 şubat 58 olmalıyım eşimle dün iddaya girdik o güne özel süprizler olacak tabi hedefi tuturursam..

stresin azaldığı için çok güzel kilo verirsin mütim..akşama kaçırma..haftaya birinci olucaz kaçamksız bir hafta olmalı..

ayran detoksunda sabah güzel bir kahvaltı ve sonrası her 2 saate bir kase çorba içilecek arada sadece meyve yenebilir..

kırşehir çiçekdağı..ayşecig yani gülçinimiz eşi kırşehirliymiş..

22 şubatta bizim yıl dönümümüz o yüzden :17:
Hadi Derya görelim o zaman bizi ..
Aaa ben yeni eşleştirmeleri yapayım.

Kahvaltıda 1 dilim ekmek peynir yeşillik ve yumurta vardı da canım yumurtayı istemedi.
Çorbayı da bugün daha çok içmeye çalışayım ama çok zorlanıyorum fazlasında ..

Evett yeni eşleştirmelerimiz kızlar ..
Bu sefer de listede değişiklikler olduğundan yakın kiloları eşleştirdim.
Bundan sonraki eşleştirmede de tam tersini yaparız o da farklı bir motive olabilir ..

Laydline – Ozlew_19
Balkaymak – Mutedeyyin
Betül – Ysfmir
Aysecig – eski_bir_masal​

Ebru için açıklama ekleyeyim.
Cuma günleri takım içinde eşlerin verdiği kiloya göre de kendi içimizde bir sıralama yapıyoruz.
Kaçamak yaptığımızda birbirimize cezalar verip veya yarışa girebiliyoruz.
Başka bir motive olsun açısından.

Son düzenleme:
Evett yeni eşleştirmelerimiz kızlar ..
Bu sefer de listede değişiklikler olduğundan yakın kiloları eşleştirdim.
Bundan sonraki eşleştirmede de tam tersini yaparız o da farklı bir motive olabilir ..

Laydline – Ozlew_19
Balkaymak – Mutedeyyin
Betül – Ysfmir
Aysecig – eski_bir_masal​

Ebru için açıklama ekleyeyim.
Cuma günleri takım içinde eşlerin verdiği kiloya göre de kendi içimizde bir sıralama yapıyoruz.
Kaçamak yaptığımızda birbirimize cezalar verip veya yarışa girebiliyoruz.
Başka bir motive olsun açısından.

Anladım. Ben yarın tartılacağım. Eskiden yani burdan önce pazarları tartılıyordum. Artık cumaya tartılacağım. İnşallah bu hafta birinci oluruz :))

Anladım. Ben yarın tartılacağım. Eskiden yani burdan önce pazarları tartılıyordum. Artık cumaya tartılacağım. İnşallah bu hafta birinci oluruz :))

İnanıyorum bu hafta hepimiz pek bir istekliyiz 1.lik bizim ..
Geçen haftaki kilon tam kaçtı Ebru başlangıç kilosu olarak almak için ..

İnanıyorum bu hafta hepimiz pek bir istekliyiz 1.lik bizim ..
Geçen haftaki kilon tam kaçtı Ebru başlangıç kilosu olarak almak için ..

Geçen hafta pazar günü tartıldığımda 82,3 kg'di. Yarın sabah kalkınca tekrar tartılacağım. Geçen haftayımı alacaksın. Yoksa yarın tartılınca çıkacak olan sonucumu?

Back
X