• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

içindekilere baktım ama yok yine de bir dahakine çavdar alayım zaten değiştirmek daha iyi oluyor bence.

Çavdar en sağlıklı ekmek canım marka değişiktir belki ben unonunkini aldım bir baktım içinde normal un :( karışımlarda bile un varmış sonradan farkettim.

Balkaymak hoşbuldum tekrar :)

Kızlar ben kaçıyorum artık. Yarın iş var hazırlık yapmam lazım. Herkese iyi geceler. Yarın görüşmek üzere...

Çavdar en sağlıklı ekmek canım marka değişiktir belki ben unonunkini aldım bir baktım içinde normal un :( karışımlarda bile un varmış sonradan farkettim.

Teşekkür ederim bir dahakine dikkat edeceğim 2-3 gün daha gider bu ekmeğim ama .

Kızlar ben kaçıyorum artık. Yarın iş var hazırlık yapmam lazım. Herkese iyi geceler. Yarın görüşmek üzere...

Görüşürüz Ebruu ..

hilal çok hastayım ölüyorum resmen dün akşam aniden rahatsızlandım..saçlarımın dibinden ayak tırnağıma heryerim ağrıyor.ilaçlarla ayaklanıyorum etkisi geçince aynı..iki gün tam paylaşımım olmazsa diye haber vereyim dedim..
Gecmis olsun, uzan dinlen sn iyilesince donersin ins tekrar:10:

Aslında doğal beslenme prensibi her türlü un, şeker (meyve şekeri dahil), işlenmiş gıdalar pirinç makarna yasak ama zaten bunlar çoğu diyette yasak. Tereyağ zeytinyağ serbest sabahları tereyağında ili yumurta yap omlet yap miss ye sonra bir çaybardağı ceviz var sabahları yada fındık yer fıstığı antep fıstığı aç kalmadım hiç ben henüz bu diyete başlayıp aç kalanda azdır herhalde. Yiyerek zayıflama dedikleri bu diyet. Yemeklerin arasında 4 öğün oluyor ve gece 8 den sonra hiçbirşey yemiyorsun. İncelemek istersen karatay topiğinin ilk sayfasında çok güzel bilgiler var. Gül diye bir arkadaş bu diyetle 40 küsür kilo verdi yanılmıyorsam.
tsk ederim bilgilendirdigin icin:34:
Kızlar yaaaa eşim kek yaptı. Mis gibi kokuyooooo :(((
:46:Esin ne maharetliymis masallah :)) benimki tencerede hazir pismis yemegi tabagina bile koymaz :37:

HOŞGELDİNİZ KIZLAR:71:

Hosbuldum tsk ederim ;) :7:

2 kere mi oldu:1: vallahi hatırlayamadım bide hoşgeldin diyen varsa yazmışsın... herhalükarda yazıyım dedim bende.... bu arada adım özlem

hilal çok hastayım ölüyorum resmen dün akşam aniden rahatsızlandım..saçlarımın dibinden ayak tırnağıma heryerim ağrıyor.ilaçlarla ayaklanıyorum etkisi geçince aynı..iki gün tam paylaşımım olmazsa diye haber vereyim dedim..

geçmiş olsun deryacım ya birimiz iyileşiyoruz birimiz hastalanıyoruz bu ne böyle...:nazar::nazar::nazar::nazar: lasım bize...

bu arada brezilya fönü yapıcak arkadaşlar vardı.... düşünen varsa ben çooooooooook memnunum mutlaka yapın derim.... saçlarımla uğraşmaktan kurtuldum...:34:

Afiyet olsunn, ben de yorumlara geleyim.
Cappucinodan vazgeçmeni tavsiye ederim yapamıyorsan da her gün değil de 2-3 günde bir iç.
bol şeker ve yağ içeriyor.

Yoğurt ve kırmızı biber özelilkle göbek bölgesindeki yağlanma için çok iyi bilerek mi yedin bilmiyorum ama bilmeyenler için bilgi olsun..

Kuru kayısı konusunda da hemen tecrübemi aktarayım, ben bir ara kabızlık için tüketiyordum düzenli her gün.
Yalnız her hafta kilo verirken o hafta her gün kuru kayısı yediğimde kilo veremediğimi gördüm kaçamaksız artı sporlu bir hafta olmasına rağmen aklında bulunsun sen de kendini bir test et derim.

cappucino konusunda haklisin ewet birazdaha dikkat etmeye calisiyim, onceden ucu bir arada icerdim onu biraktim, kahweyide bol sutlu we sekerli icerdim
kala kala sekersiz cappucino ya kalmistim, ona da yol gorundu anlasilan :60: :60:
Ama kilo wermek icin dikkat edicez ;)
zaten cappucinoyu bi kutuda almistim o da bitmek uzere ikinci kutuyu satin almam onun yerine ben nescafe ama az yagli dogal sutle tuketeyim,
sut tozunun da kalorisi cok fazla diye biliyorum:emir_bebek:

ewet cnm acibiberle yogurdun kalori yakmada etkisi fazla biliyordum bunu ama normalde aciyi sewerim zaten sewerek tuketiyorum :36:

Kuru kayisi aslinda birazda seker istegimi bastirsin diye tuketiyorum ona bi dikkat edeyim kiloda oynama yapacak mi:10:

keki yemiyorsun ona gore :23: :)))
sanada iyi geceler cnm ....

Son düzenleme:
$404256_10150494920862157_368143992156_8861092_528419087_n.webp Çok komikmiş bakın buda...

cappucino konusunda haklisin ewet birazdaha dikkat etmeye calisiyim, onceden ucu bir arada icerdim onu biraktim, kahweyide bol sutlu we sekerli icerdim
kala kala sekersiz cappucino ya kalmistim, ona da yol gorundu anlasilan :60: :60:
Ama kilo wermek icin dikkat edicez ;)
zaten cappucinoyu bi kutuda almistim o da bitmek uzere ikinci kutuyu satin almam onun yerine ben nescafe ama az yagli dogal sutle tuketeyim,
sut tozunun da kalorisi cok fazla diye biliyorum:emir_bebek:

ewet cnm acibiberle yogurdun kalori yakmada etkisi fazla biliyordum bunu ama normalde aciyi sewerim zaten sewerek tuketiyorum :36:

Kuru kayisi aslinda birazda seker istegimi bastirsin diye tuketiyorum ona bi dikkat edeyim kiloda oynama yapacak mi:10:

Ne çok şeyden vazgeçiyoruz ama ne yapalım.
En iyisini yaparsın sütlü nescafe ..

Kuru kayısıyı ıslatıp kakaoya abndırınca da bitter gibi oluyor aklında bulunsun ama çok yeme ..

keki yemiyorsun ona gore :23: :)))
sanada iyi geceler cnm ....

:1::1::1: Bayıldımm buna.

Kizlar sporu ne zaman yapmak daha uygun we ac karna mi tok karna mi??:40::40:

Kizlar sporu ne zaman yapmak daha uygun we ac karna mi tok karna mi??:40::40:

O kadar farklı cevap bulabilirsin ki buna.
Aç karnına yağları daha iyi yaktığına inanıyorum ben sabah fakat ben o zaman sevmeyi yapmadığımdan genelde akşam yemeğinden önce veya 2-3 saat sonra yapıyorum.

MENÜ
sabah
2 dlm çavdar
1 yumurta
2 dlm peynir
5 zeytin

ara
1 muz

öğle
ızgara köfte ve salata

akşam
1 kase çorba
1 dlm çavdar
4 kaşık bezelye yemeği...

ara
2 mandalina

Menum

Sabah kaklkinca 1 bardak sut

Kahvalti
2 dilim kizarmis ekmek
1 dilim peynir
Limonlu roka ve domates

Ara
Yesil elma ve 2 yulafli bilskuvi

Aksam yemeginden once biraz kuruyemis yedim malesef

Aksam
1 kepce yayla corbasi
Peynirli ve cevizli yesil salata

2 lt su
Bugun spor yok
Ama yatmadan once dunku gibi 15 erli 4 set mekik cekicem

Menum

Sabah kaklkinca 1 bardak sut

Kahvalti
2 dilim kizarmis ekmek
1 dilim peynir
Limonlu roka ve domates

Ara
Yesil elma ve 2 yulafli bilskuvi

Aksam yemeginden once biraz kuruyemis yedim malesef

Aksam
1 kepce yayla corbasi
Peynirli ve cevizli yesil salata

2 lt su
Bugun spor yok
Ama yatmadan once dunku gibi 15 erli 4 set mekik cekicem

Gayet güzel olmuş Betül genelde takımda çok sağlıklı menüler görüyorum artık çok hoşuma gitti.
<Bir de sporla taçlandırırsan tam olacak.

Back
X