• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabalar kızlar...
Annemlerdeydik, yeni girdik eve..
Bi bakayım dedim size...
Yine çok hastalandımya, bi atlatamadım su kırgınlığı üzerimden... :2:

Yarın görüşürüz... :3:

slm kızlar bende dışardaydım geldim çocugu yıka karnını doyur uyut vs vssss derken anca girebildim
inş. kaçak yapan olmamıştırrr:20:

Gunaydin hanimlar, herkese keyifli pazarlar diliyorum:3:

Araniza bugun katiliyorum...
Boyum 1.50 67 kilo basladim zayiflamaya, hedefim oncelikle 55 sonra 50 ins hele bi 55 i goreyimde...
Ewlendik snra hizla kilo almaya basladim stres we problemlerden artik kendimi taniyamiyordum,
sanki bu ben deildim arada baslayip biraktigim diyetler oldu, dikkat etmeye calistim sadece
dewamliligi yoktu ama artik bu sefer bu isi gercekten istiyorum we kafama koydum,
zayiflama surecinde takim ruhuna we yuksek motiwasyonun cok onemli oldugunu dusunuyorum,
dun biraz gruplara gozatmistim 13. takimin kurallari, motiwasyonu, paylasimlari hosuma gitti
we suan burda olmaktan cook cook cok mutluyum, ins hepimiz icin burasi hayirli olur :16::16::16:

Merhaba kızlar yeni gelenler hoşgeldi bana hoşgeldin diyenler hoşbuldum (diyen varsa):) geri sayfaları okuyacağım akşam daha rahat girerim ayran detoksuna devam ediyorum tartılmadım bu gün giden birşey varmı yokmu bilemiyorum. yarın anlayacağız.

Sabah
1 yumurta
lor peyniri
domates
dereotu

hoşgeldiniz kızlarrrrrr :3::3::3::3::3:

hilal çok hastayım ölüyorum resmen dün akşam aniden rahatsızlandım..saçlarımın dibinden ayak tırnağıma heryerim ağrıyor.ilaçlarla ayaklanıyorum etkisi geçince aynı..iki gün tam paylaşımım olmazsa diye haber vereyim dedim..

cnım çok geçmiş olsunnnnnnn acil şifalarrrr

neyse manümü yazayım bende sabah kaçamak yaptım :50:

sabah
1 bardak su

kahvaltı
iki cavdqar ekmegi arasına k. kutusu kadar helva
limonlu tarcınlı su

öğlen
kahve

ikindi
3 tane arnavut çigeri 2 patatesinden

akşam
2 but
1 kase yogurt
2 biber turşusu

cay + 1 avuç çerez

farkındayım diyet menümle alakasız oldu dışarda olunca böyle oldu ya :50::50:

eşimin menülerine sardım :1::1:

su 2 lt
spor 3 saat yürüdüm saat tuttum :52:

Hilaaaaallllllllllll dayanamadım sabaha tartıldım 60 kiloyum :32:sabaha kadar leptinde el verir belki daha da veririm ay inanamadım gözlerime :53:

hımmm evet o da olabilir... diyetisyenin menüsünde meyve var o yüzden şey ettimdi:44:

Benim diyetimde saat 21:00 de de meyve veya süt yazmıştı diyetisyen. Bence meyve konusu tartışılır. Ama meyvedeki asitler çabuk açıktırıyor. Denemeyle sabit. :))

Bu arada ben işlerimi bitirip döndüm. Kendime Narlı bitki çayı yaptım. Neler kaynattınız onları okudum. Bu arada aklıma gelmişken diyetisyenin bana verdiği listeyi yazayım size :)

Kahvaltı (07:30)

Açık çay veya ıhlamur (şekersiz)

1 kibrit kutusu kadar peynir veya 1 tane haşlanmış yumurta

2 tane ceviz içi

Bol yeşillik

2 ince dilim ekmek

Ara (10:00)

1 küçük boy meyve

Öğle (12:30)

1 kepçe çorba veya 1 yemek kaşığı makarna veya 2 yemek kaşığı pilav

5 yemek kaşığı sebze veya kurubaklagil yemeği (susuz)

Bol salata veya yeşillik

1 su bardağı yoğurt veya ayran

1 ince dilim ekmek

Ara (15:00)

1 küçük boy meyve veya 5-6 tane çilek veya yenidünya

1 avuç içi leblebi

Akşam (19:00)

4 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)

Bol yeşillik veya yağsız salata

2 yemek kaşığı yoğurt

1 ince dilim ekmek

1 kepçe çorba (Çorbayı eşim geldiği zaman onunla birlikte yememi söyledi, çünkü eşim yemeğe geç kalıyor)

Ara (21:00)

1 cay bardağı süt veya yoğurt

1 küçük boy meyve

* Günlük 10-12 bardak su içilecek

*Günlük 35 dk tempolu şekilde yürünecek

iyi gecelerrr hanımlarrrr :52:
neler yaptın canım.... merakla bekliyoruz...
Bu arada ben işlerimi bitirip döndüm. Kendime Narlı bitki çayı yaptım. Neler kaynattınız onları okudum. Bu arada aklıma gelmişken diyetisyenin bana verdiği listeyi yazayım size :)

Kahvaltı (07:30)

Açık çay veya ıhlamur (şekersiz)

1 kibrit kutusu kadar peynir veya 1 tane haşlanmış yumurta

2 tane ceviz içi

Bol yeşillik

2 ince dilim ekmek

Ara (10:00)

1 küçük boy meyve

Öğle (12:30)

1 kepçe çorba veya 1 yemek kaşığı makarna veya 2 yemek kaşığı pilav

5 yemek kaşığı sebze veya kurubaklagil yemeği (susuz)

Bol salata veya yeşillik

1 su bardağı yoğurt veya ayran

1 ince dilim ekmek

Ara (15:00)

1 küçük boy meyve veya 5-6 tane çilek veya yenidünya

1 avuç içi leblebi

Akşam (19:00)

4 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)

Bol yeşillik veya yağsız salata

2 yemek kaşığı yoğurt

1 ince dilim ekmek

1 kepçe çorba (Çorbayı eşim geldiği zaman onunla birlikte yememi söyledi, çünkü eşim yemeğe geç kalıyor)

Ara (21:00)

1 cay bardağı süt veya yoğurt

1 küçük boy meyve

* Günlük 10-12 bardak su içilecek

*Günlük 35 dk tempolu şekilde yürünecek

aşağı yukari benimkine benziyor ... sadece miktarlarda biras fark var birde benimkinde baklagil yerine et balık tavuk da geliyor... zaten değişim grubu sende de vardır... ben çok rahat ettim bbu mönüylle... herşey var çünkü...

Son düzenleme:
neler yaptın canım.... merakla bekliyoruz...

aşağı yukari benimkine benziyor ... sadece miktarlarda biras fark var birde benimkinde baklagil yerine et balık tavuk da geliyor... zaten değişim grubu sende de vardır... ben çok rahat ettim bbu mönüylle... herşey var çünkü...

Evet canım yaaa. Bende tam bir ay uyguladam arada kaçamaklarla beraber :) Tam 4 kilo verdim. Ama bu liste yaz ayında ramazandan önce hazırlanmıştı. Tekrar gitmedim.

Kızlar yine kalamayacağım sizlerle. Yarın iş var erken kalkmam lazım. Ben kaçar. İyi geceler hepinize :)) Bu arada merak edenlere söyleyeyim. Eşimin yaptığı kekten yemedim............ Yarında yemeyi düşünmüyorummm... Hilal oku bunu canım. İrademe bir kez daha hayran oldum, övünmek gibi olmasın :)))))

Günaydın kıslar:3:
bugün tartıda artıdayım... yaptığım kaçamakların mı yoksa adet olmanın sonucu mu bilemedim...:44: ortak çalışma diyelim:1:

hayırlı sabahlar kızlarrr yine bi iş günüyle daha birlikteyizzzz:)))
herkese hayırlı günler diler esen kalmanızı temenni ederizzz :9:

işyerindeki işlerimi bitirim gelicem kızlarrr öptümmm hepiniziiiiiii

Günaydın arkadaşlar çok hastayım ya :43:
Hafta benim için ii başlamadı... :50:

Back
X