• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gelelim düne..annemlere gitmek üzere hazırlandık çoluk çocuk çıktık yusufu babası koltuğuna bağladı kızımla arabının garajdan çıkmasını bekliyoruz ve araba çalışmadı:(((yok olmuyor hadi hepberaber eve yusuf bastı yaygarayı..benim moral alt üst neyse az oturdum ama üstümüzü çıkartmadım..eşim yayıldı hemen ama yok gideceğim dedim ..15-20 dk bekledi kalktı gitti araba çalışırsa ararım dedi..ve çalışmış hadi geri toplan çık..kızada sözümüz vardı buz pateni kaydırmaya götürecektik alışveriş yapacaktık ..onların hepsini yapttık..gittik annemlere ama anamda hastaymış küsmeyeyim diye dememiş bu seferde ben kıyamadım eşimde göreve gidecekti oda iptal oldu geri hep beraber eve döndük...:)))

Ne güzel Semine umarım bundan sonra her şey böyle gider hiç aksilik olmaz hayatında.
Abinle nasılsınız?
Nasıl ikna ettin sen ben kaçırdım
abimle şimdi iyiyim canım
nasıl ikna ettim son dakkada ben konuştum onunlA ikna oldu demekki benim konuşmamı bekliyomuşş bilmiyorum:)
merhabalr..hastalığım geçemdi hem sinüzit hem faranjit olmuşum antibiyotik kullanıyorum ve şiddetli baş ağrısıyla mücadele ediyorum sabhatan beri yatıyorum geçmiyor geçmiyor..hayatımda böylesine ağrı yaşamadım..:50::37::27:

çok geçmiş olsun canım geçen haftalarda bende öyleydim şimdi yine boğaz ağrım başladı yanıyoo hafiftenn
2saatte 1 ağrı kesici içmiştim
ve iğnesiz geçmiyo genelde sinüzitt
inş çabuk atlatırsınn....

gelelim düne..annemlere gitmek üzere hazırlandık çoluk çocuk çıktık yusufu babası koltuğuna bağladı kızımla arabının garajdan çıkmasını bekliyoruz ve araba çalışmadı:(((yok olmuyor hadi hepberaber eve yusuf bastı yaygarayı..benim moral alt üst neyse az oturdum ama üstümüzü çıkartmadım..eşim yayıldı hemen ama yok gideceğim dedim ..15-20 dk bekledi kalktı gitti araba çalışırsa ararım dedi..ve çalışmış hadi geri toplan çık..kızada sözümüz vardı buz pateni kaydırmaya götürecektik alışveriş yapacaktık ..onların hepsini yapttık..gittik annemlere ama anamda hastaymış küsmeyeyim diye dememiş bu seferde ben kıyamadım eşimde göreve gidecekti oda iptal oldu geri hep beraber eve döndük...:)))

Ayy cidden ne karışık bir gün olmuş ama güzel bir gün olmuş ne güzel Deryacım.

nasıl ikna ettim son dakkada ben konuştum onunlA ikna oldu demekki benim konuşmamı bekliyomuşş bilmiyorum:)

Bazen en güzel çözüm oluyor konuşmak ne güzel olmuş Semine.

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 2 yumurtadan Kıymalı yumurta
- 1 bardak ayran

Öğle :

- 3 tavuk baget ( bagetler çok küçük ve etsizdi ondan bu kadar )
- 2 kaşık yoğurt

Akşam :

- 3 Tavuk baget
- 2 kaşık yoğurt

Sıvı :

- 2.5 litre su
- 3 bardak bitki çayı

Spor :

- Leslie ile 2 mil.​

Kızlar başlığın birinde yazılmış bakın, aman uzak duralım şu bisküvilerden ..

Candycheery kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ülkerin mavi yeşil light bisküvisinin içinden böcek çıktı kızlar... bir daha asla böyle şeyler almam.. abur cuburdan soğumak için bunu duymanız yeterli bence.. şu an midem çok kötü.. bugün bişey yiyebiliceğimi sanmıyorum.. :/

ülkerin mavi yeşil light bisküvisinin içinden böcek çıktı kızlar... bir daha asla böyle şeyler almam.. abur cuburdan soğumak için bunu duymanız yeterli bence.. şu an midem çok kötü.. bugün bişey yiyebiliceğimi sanmıyorum.. :/

Rezalet ülkerin hiçbirşeyini almam zaten kararımın ne kadar doğru olduğunu bir kere daha anlamışoldum :)

temizlik yapıyorum ev iki katlı olunca bitmek bilmiyor bunladımmmm :(

Rezalet ülkerin hiçbirşeyini almam zaten kararımın ne kadar doğru olduğunu bir kere daha anlamışoldum :)

temizlik yapıyorum ev iki katlı olunca bitmek bilmiyor bunladımmmm :(

Cidden alınmamalıymış anladım.
Midem bulandı resmen.

Olsun su yaptıkça kalori yakıyorsun öyle düşün.

Çok geçmiş olsun derya faranjit çok zordur bir de sinüzitle birleşince.
Bir an önce iyileşirsin umarım.
saol hilal gerçekten çok zor..birde ilgilenmem gereken minik olunca dinlenemiyorumda..
daha reglde olamadım ve +dayım..cumaya ne olucak bilemiyorum..diyeti bozmadım..günde 2 öğün zor yiyorum suyu zor içiyorum tüm dengem bozuldu..:14:

Kızlar karatay tarifi hoşuma gitti ben de yapayım diyorum sizinle de paylaşayım dedim ..

Elmalı incirli kek:
Malzemeler: 2 adet yumurta
1.5 çay bardağı süt
1 çay bardağı iri kyılmış ceviz
2-3 adet elma
4 adet kuru incir
1 yemek kaşığı bütün keten tohumu
1 çay kaşığı tarçın
yarım/ 1 su bardağı un
1 yemek kaşığı kabartma tozu.
NOT: yuvarlak borcamda daha kıvamında olur :)

Hilal cim o leslie olayini iyiki sormusum yoksa ben yanilmaya dewam edecektim, hele kendi kendime diyorum ki bu nasil is
3 mil 5 mil 4 mil 2 mil hepsinin suresi ayni diyorum demekki bi yanlis warmis :2:
smdi bi yerden 5 millik wideosunun linkini buldum indirmeye calsiiyorum bakalim inecek mi suresi 63 dakika yanilmiyorsam,
sen bi yerden mi izliosn wideosunu mu indirdin canim, bana link atabilir misin ?

Melek neyin varmış?

Boğazlarım çok agrıyordu.
Doktor ilaç vermedi malesef :50:
Hem aknetrent, hemde dogum kontrol hapı kullanınca yazmadı.
Ebru gibi ıhlamur iç dedi.

merhabalr..hastalığım geçemdi hem sinüzit hem faranjit olmuşum antibiyotik kullanıyorum ve şiddetli baş ağrısıyla mücadele ediyorum sabhatan beri yatıyorum geçmiyor geçmiyor..hayatımda böylesine ağrı yaşamadım..:50::37::27:

ahh geçmiş olsun, gercekten hastalık fena ya..

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 bardak ayran

Öğle :

- 2 kaşık yoğurt

Akşam :

- 3 Tavuk baget
- 2 kaşık yoğurt

Sıvı :

- 2.5 litre su
- 3 bardak bitki çayı

Spor :

- Leslie ile 2 mil.​

afiyet olsun...
3 baget yesen ne olacak sanki :1:
yenebilir bence normal olanıda yenir, küçüğüde :1:

ahh yapmayın ya... :120:

saol hilal gerçekten çok zor..birde ilgilenmem gereken minik olunca dinlenemiyorumda..
daha reglde olamadım ve +dayım..cumaya ne olucak bilemiyorum..diyeti bozmadım..günde 2 öğün zor yiyorum suyu zor içiyorum tüm dengem bozuldu..:14:

Tabi ya çocuk olunca dinlenme şansın da yok, hasta da olsan önce anne olmak zor değil mi?
Aslında özellikle hastayken su içsen çok faydası olur.
Regl şişkinliği falandır Derya çokmu artıdasın ?

Kızlar karatay tarifi hoşuma gitti ben de yapayım diyorum sizinle de paylaşayım dedim ..

Elmalı incirli kek:
1.5 çay bardağı süt
2-3 adet elma
4 adet kuru incir
1 çay kaşığı tarçın
yarım/ 1 su bardağı un

cnm sen bilirsin ama bi yerde karatay la ilgili hic iyi olmayan seyler okudum, bulabilirsem link weririm ama karar senin tabiki uyarmak istedim...

Hilal cim o leslie olayini iyiki sormusum yoksa ben yanilmaya dewam edecektim, hele kendi kendime diyorum ki bu nasil is
3 mil 5 mil 4 mil 2 mil hepsinin suresi ayni diyorum demekki bi yanlis warmis :2:
smdi bi yerden 5 millik wideosunun linkini buldum indirmeye calsiiyorum bakalim inecek mi suresi 63 dakika yanilmiyorsam,
sen bi yerden mi izliosn wideosunu mu indirdin canim, bana link atabilir misin ?

Googlea leslie sansone küçültülmüş tek linkler yazdığında ilk çıkan linkten indirebilirsin.
Çok da çabuk iniyor.

Boğazlarım çok agrıyordu.
Doktor ilaç vermedi malesef :50:
Hem aknetrent, hemde dogum kontrol hapı kullanınca yazmadı.
Ebru gibi ıhlamur iç dedi.

ahh geçmiş olsun, gercekten hastalık fena ya..

Hep soğuktan oluyor melek, soba olmayan odaya ufak bir ısıtıcı falan alsanız nasıl olur çok işe yarıyor.

Adaçayı da yumuşatır aklında bulunsun.

Elmalı incirli kek:
1.5 çay bardağı süt
2-3 adet elma
4 adet kuru incir
1 çay kaşığı tarçın
yarım/ 1 su bardağı un

Evet masum görünüyor.
Hepsini birden tüketme de.. :1:

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 bardak ayran

Öğle :

- 2 kaşık yoğurt

Akşam :

- 3 Tavuk baget
- 2 kaşık yoğurt

Sıvı :

- 2.5 litre su
- 3 bardak bitki çayı

Spor :

- Leslie ile 2 mil.​
bol prolu bir gün tacında var ne diyelim cumayda kilonla dönüşün muhteşem olsun..:nazar:

çok geçmiş olsun canım geçen haftalarda bende öyleydim şimdi yine boğaz ağrım başladı yanıyoo hafiftenn
2saatte 1 ağrı kesici içmiştim
ve iğnesiz geçmiyo genelde sinüzitt
inş çabuk atlatırsınn....

abinle aran düzeldi ne iyi oldu..:nazar::9:
aman ne iğnesi semine.:52:bana hap yeter fazla hapçı değilim am şu iki haftadır dişimden hastalıktan derken yıllık hap limitimi çoktaaaaaaaaaan dolrudum..:60::9:

cnm sen bilirsin ama bi yerde karatay la ilgili hic iyi olmayan seyler okudum, bulabilirsem link weririm ama karar senin tabiki uyarmak istedim...

Linki verirsen okumak isterim tabi ki, genelde bilgileri pat diye kullanmadım hiç hep araştırdım ama gözümden kaçan şeyler vardır belki.
Bir de eskisi gibi karatayı tam yapmıyorum ama kek hafif geldi ..

Hep soğuktan oluyor melek, soba olmayan odaya ufak bir ısıtıcı falan alsanız nasıl olur çok işe yarıyor.

Adaçayı da yumuşatır aklında bulunsun.

Evet soguktan oluyor elbette.
Ama bizim oda ısıtıcıyla ısınacak gibi değil.

Salon ve bir oda birleşik.Bayagı geniş oluyor o zamanda..
Yazın çok iyide kışın soguk...

Birde ben spor yapayım dediğim zaman iyice hastalanıyorum malesef :((
Oda soguk oldugu için..

Bundan sonra sıcak odada oglumla beraber yarım saat dans etme kararı aldım :9:

Menüm;

Sabah:

Yulaf kepekli ekmek
Az sucuklu yumurta
Peynir, zeytin ve çay

Öğle:

4 kaşık yogurtlu makarna

Akşam:

Balık ve salata

20 dk. yürüyüş
2 lt.su ve bol ıhlamur :1:

Evet masum görünüyor.
Hepsini birden tüketme de.. :1:

Yok yok tüketmem aslında yarım ölçü mü yapsam ki ?

bol prolu bir gün tacında var ne diyelim cumayda kilonla dönüşün muhteşem olsun..:nazar:

2 gün saf protein yapayım dedim derya biliyorsun çok kilo aldım veremeyip takımın ortalamasını etkilemek istemiyorum o yüzden daha da dikkat ediyorum.

Back
X