Selam kizlar.. Iyi haftasonlari herkeseee...
Hilal canim tesekkur ederim.. Sevgilin icin de insallah yeni isi hayirli olur, ama sen de gereksiz kiskanclik yapma zaten gozu senden baskasini gormuyorhem bunu zaten en iyi sen biliyosun..
Biliyorum canım saolsun onu çok iyi gösterdi de benim ksıkançlığım aslında boş kıskançlık başkasına bakacak diye de değil ..
Ayrıca bizi 6 yıl sonrasının tasası aldı daha çok var

teşekkürler canım ben eskidende 72 kiloya gelmiştim acaba hafızaya alıyo diye bişeyler duymuştum inçelme var ama kilo olarak çok az öyle olabilirmi acaba.
şimdi porsiyonlarını azalttım bu hafta inş. 1 kilo vermiş olurumdaha fazla vermek istiyorum form cayda aldım
Kesinlikle oluyor, uzun süre kaldığın kilodan inmek zor oluyor ama bence son günkü böreğin de etkisi var.
kızlar bana misafir geliyo inş. erken giderler
de akşam girebilirimmmm
yogun bi akşam beni bekliyooo
Kolay gelsin Özlemm ..
Ne güzel olmuş böyle konuştuğun. Umarım hayatınız daha güzel olur. Bu arada üstümde bir kırgınlık vardı. Ortalığı toparladım tam başlayacağım temizliğe biraz uzanayım dedim, uyuyakalmışım. Dün akşamdan beri çok üşüyorum. Umarım hasta olmam(
Öncelikle herkesi tebrik ediyorum. 3. lükte büyük bir başarı. Haftaya birinci olabiliriz inşallah çok büyük ümidim var. :)) Sporumu artırmak istiyorum ama hilal'cim havalar o kadar kötü ki dışarı çıkmak korkutuyor beni. Evde yaptıklarım beni tatmin etmiyor. Yaparken yoruluyorum ama bi süre sonra yapmamış gibi hissediyorum kendimi. Umarım bu spor meselesinide iyice halledersem süper olacak. Bu arada ben dün tartıyı kaldırmayı unutmuşum. Sabah gözüme ilişince tartıldım :) Normalde yapmam ama tartıyı görünce dayanamıyorum :) 79.9 kg (-600gr) çıktı. Haftaya inşallah daha iyi çıkacak kilom :))
Gerçekten dün o kadar iyi geldiniz ki kafamı toparlamam da, doğru karar verdiğime inanıyorum.
Tersini söylesem de bir şey demez di dedi zaten ama sevindiği de çok belli oldu ..
Aman çok yorma kendini Ebru bu sıralarda herkes hasta oluyor havalardan mıdır salgın mıdır bilemedim ama sen olma ..
Bu arada ne yaptın sen etinden falan mı kestin de bir günde 600 gram gitti

teşekkür ederim hilal..vermek kadar korumakta zor ...bu aşamalar bana alıştırma oluyor..
Bence çok daha zor derya ya korumak ..
Diyet psikolojisinden çıkıp abur cubura saldırabiliyoruz ..