- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
ekmeği kesme sabah öğle yemeğinde tüketebilrisn akşama bırakma..birde pilav yersen ekmek yemyceksin..
burası süper biryer insanı çok motive ediyor..![]()
Haklısın canım. Gerçekten motivasyonunum devam etmesini burası sağladı. İlk yaptığım diyetten 1 ay sonra sıkılıp bırakmıştım. Şimdi bir ayı geçtik ve ben allaha şükür ilk günki gazımla hala devam ediyorum :)
Bence de hiç uzatmadan bitir en iyisi Ebru.
Bu sıralarda problemim yok çok şükür, 1.5 aydır izindeydim her şeyden bol miktarda yedim ama umarım zamanla tekrar aynı şeyler olmaz.
Ben de vereyim de artık bitsin bir an önce.
22 şubatta 57-58 olabilmek istiyorum bakalım ..
İnşallah olursun Hilal'cim. Ben sana güveniyorum. Sen ideal kilona ulaşınca gitmeyeceksin sanırım dimi?
slm kizlaaar bugub biraz yogun basladi benim icin ise giderken otobanda arabam bozuldu biraz panik yaptim kenara cektm arabalar yanimdn wizir wizir gecior tirstim birazbekledim oylece napiyim napiyim kendimce cozum urettim yan seritten (ariza seridimi deniyor tam bilmiuorum) yws yawas sure sure sehir icinen girdim niyetim garaja goturmekti araba hc gitmez oldu saolsun yasli bi adam yardimci oldu ewe kdar gelebildim arabin lastigi dagilmis we patlak lastikle oylece surmussum ben tekerleri kontrol etmek hc klima gelmedi motor kpagina bakiyom bende. Neyse snradan ewe geldm esime ulasamamistim gittik bi arkdasiyla tekeri degistiler sukur smdilik calisiyor. Birazdan da ise gidicem ise gitmedigim gunler rht paylasim yapabiliyorum ama is olunca buyuk zamanim orda geciyor ewe gelincede is guc temizlik yemek derken diger seylere fazla zaman kalmiyor. Ama her firstta buraya gieiyorm kim ne yazmis merak ediorm paylasimlari okuyorm en zindn msj yazamsamda... Smdilik cikiyorm ise gidicem gene dua edin kizlar araba ariza cikarmsin gorusurz ins aksama gelince yazarm
Geçmiş olsun canım. İnşallah bidaha olmaz...