• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ebru resimlerinize baktım, öncelikle eşinle pek yakışıyorsunuz maşallah mutluluğunuz o kadar belli ki ...
Veee kızın harika bir şeyyyy :nazar:
Nasıl bir tatlılık o yaaa ..

Bugün ki menüm:

Sabah

Kalkark kalmaz 2 tane kuru kayısı (çok erken kalktım bugün) 06:30

2 kk büyüklüğünde sucuklu kaşarlı tost
1 çay bardağı şekersiz çay

Ara

1 fincan yeşil çay
1 orta boy greyfurt

Öğle

1 kase yayla çorbası
1 tane kandil simidi

Ara

1 tane kandil simidi
1 fincan form çayı

Akşam yemeyeceğim. Canım istemiyor.

Bol su
Sporuda ilerleyen saatlerde yapacağım.

inşallah kabul görür..:44:ve ben kaçar..:10:başka gelemem:3:
HAYIRLI KANDİLLER..:16::9:

Bugün ki menüm:

Sabah

Kalkark kalmaz 2 tane kuru kayısı (çok erken kalktım bugün) 06:30

2 kk büyüklüğünde sucuklu kaşarlı tost
1 çay bardağı şekersiz çay

Ara

1 fincan yeşil çay
1 orta boy greyfurt

Öğle

1 kase yayla çorbası
1 tane kandil simidi

Ara

1 tane kandil simidi
1 fincan form çayı

Akşam yemeyeceğim. Canım istemiyor.

Bol su
Sporuda ilerleyen saatlerde yapacağım.

Afiyet olsun ebruu, zayıfladıkça yemiyorsun değil mi :1:
Spor da olursa tam olacak ..

inşallah kabul görür..:44:ve ben kaçar..:10:başka gelemem:3:
HAYIRLI KANDİLLER..:16::9:

Görüşürüzz Deryaa , hayırlı kandiller ..

Afiyet olsun ebruu, zayıfladıkça yemiyorsun değil mi :1:
Spor da olursa tam olacak ..

Görüşürüzz Deryaa , hayırlı kandiller ..

Evdeyim yaa bugün Hilal'cim. Düzenim kaçtı biraz. Saat 14:30 gibi birden elektrikler kesildi. Öğle yemeğini yemiştim. Sabahta çok erken kalktığım için uykum geldi. Uzandım biraz. 17:00 gibi uyandım. Yedikten sonra uyuduğum için midem kazındı. 1 tane kandil simidi yedim. (iki kandil simidi çok oldu diye) akşamada yemek istemedim. Çokta canım istemiyor. Ama uyuyup uyandığım için bi tuhaflık var.

Baktınmı resimlere Hilal'cim. Yeni hallerimide ekleyeceğim birazdan. Aradaki farkı bulursun artık. :1::1:

Evdeyim yaa bugün Hilal'cim. Düzenim kaçtı biraz. Saat 14:30 gibi birden elektrikler kesildi. Öğle yemeğini yemiştim. Sabahta çok erken kalktığım için uykum geldi. Uzandım biraz. 17:00 gibi uyandım. Yedikten sonra uyuduğum için midem kazındı. 1 tane kandil simidi yedim. (iki kandil simidi çok oldu diye) akşamada yemek istemedim. Çokta canım istemiyor. Ama uyuyup uyandığım için bi tuhaflık var.

Akşam yeseydin kandil simitleri fazla olacaktı gerçekten Ebru ama şu an tam olmuş ..

Baktınmı resimlere Hilal'cim. Yeni hallerimide ekleyeceğim birazdan. Aradaki farkı bulursun artık. :1::1:

Yorum yazdım ama görmedin sanırım canım çok beğendim ..
Eşinle çok yakışıyorsunuz, mutluluğunuz gözlerinizden belli, kızına ise bittim nasıl bir cimcime o ..

Akşam yeseydin kandil simitleri fazla olacaktı gerçekten Ebru ama şu an tam olmuş ..

Haklısın canım. Aslında yemesem olurdu ama bizim evin altında unlu mamüller var. :((( Tatlı, pasta, her çeşit ekmek, ne ararsan var. Ekmek almaya inmiştim. İkram ettiler kandil simidini. Bi anlık boşluğuma geldi yedim. İkinciyi yedim diyede akşam yemeğini iptal ettim. Dün akşamda eşimin tatlı krizi tutmuş. Tatlı almış gelmiş. Zor tuttum kendimi. Yarın cuma diye diye :))) Yemedim. Sabahta kalanları gözümün önünde durmasın diye kıza yedirdim :)

Yorum yazdım ama görmedin sanırım canım çok beğendim ..
Eşinle çok yakışıyorsunuz, mutluluğunuz gözlerinizden belli, kızına ise bittim nasıl bir cimcime o ..

Yorumun çıkmamış canım. Görünmüyo. Bende sana yazmıştım. Sorma canım yaaaaa dedim yaaa sana çocuk farklı bişey diye. Hele kız olunca daha bi farklı oluyor. :16::16:

Sizde çok yakışıyorsunuz çok beğendim. Maşallah sizede. :nazar::nazar:

Hilal benim de farki 0.9 yazmissin 1.1 olacakti

Yorumun çıkmamış canım. Görünmüyo. Bende sana yazmıştım. Sorma canım yaaaaa dedim yaaa sana çocuk farklı bişey diye. Hele kız olunca daha bi farklı oluyor. :16::16:

Sizde çok yakışıyorsunuz çok beğendim. Maşallah sizede. :nazar::nazar:

Ayy çocuk istemeyen bana çocuk isteteceksiniz nasıl öyle tatlı tatlı yapmışsınızz ..
Aman nazar değmesin canım ya ..

Teşekkür ederim, çok benzetiyorlar bizi kardeş misiniz diye çok soruyorlar ..

Hilal benim de farki 0.9 yazmissin 1.1 olacakti

Ben ne yapmışım bugün Betül ya, yalnız seninkisinde yüzdeyi farka göre hesaplamışım 1.1 kg olarak düşünerek ama nedense farkı yanlış yazmışım.
Yüzden aynı olduğundan değiştirmesem de olur sanırım.

Kizlar bir de resimlerinizi hemen kaldirmayiin lutfen
Ben yoldayim telden bakiyorum ayaktayim bakamiyorum o yuzden:))

Back
X