• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy çocuk istemeyen bana çocuk isteteceksiniz nasıl öyle tatlı tatlı yapmışsınızz ..
Aman nazar değmesin canım ya ..

Teşekkür ederim, çok benzetiyorlar bizi kardeş misiniz diye çok soruyorlar ..

Ben ne yapmışım bugün Betül ya, yalnız seninkisinde yüzdeyi farka göre hesaplamışım 1.1 kg olarak düşünerek ama nedense farkı yanlış yazmışım.
Yüzden aynı olduğundan değiştirmesem de olur sanırım.
Tmam oyleyse sorun yok ben takimin yuzdesi dusmesin diye soyledim :))

Ebruu şapkalarınız ne güzel öylee, karın tadını iyi çıkarmışsınızzz ..
Bu arada kesinlikle kilonu göstermiyorsunn ..
İnşallah 38 beden halini de göreceğiz buradaa ..
Kızına hayran kaldım resmen nasıl bir güzellik o öyle ya bak bak doyamadımm .

Ebruu şapkalarınız ne güzel öylee, karın tadını iyi çıkarmışsınızzz ..
Bu arada kesinlikle kilonu göstermiyorsunn ..
İnşallah 38 beden halini de göreceğiz buradaa ..
Kızına hayran kaldım resmen nasıl bir güzellik o öyle ya bak bak doyamadımm .

Teşekkürler canım bunlar senin güzelliğin. Karın ilk yağdığı gün çektirmiştik. 2-3 hafta önce. Herkes öyle söylüyorda kilonu göstermiyosun diye ben eski hallerimi bildiğim için kendi kendime rahatsız oluyorum.

Birde gerçekten çok şanslıyım. Kilo alırken vücudumun her yerinden alıyorum, verirkende her yerinden veriyorum. Bu da çok etkili. Orantı hiç bozulmuyor. Boyda biraz uzun olunca. Pek belli olmuyor kilocukla :))

Ben demiştim yaaa bir tane kızım var darısı sana inşallah diye. Eğer ilerleyen zamanlarda da hala görüşüyor olursak, hatırlatırım ben sana bunları. :1::1::1:

1 beş kilo daha vereyim yine eklerim fotoğraf. Bakalım ne kadar farkedecek.

masallah ne yazmışsınız öyle oku oku bitmedi yani
hilal çok yakışıyorsunuz masallah hakkaten çok benziyorsunuz tıpkı kardes gibi
ebru arkadaslığı kabul edersen seninkinide görücem
hilal kafan mı dalgın ortalamaları yanlış olmuş
neyse olmuş ama tebrikler 1. olmuşuz :46::46::46::46::46::46:
özlem süper kilo vermişsin halada veriyorsun tebrikler

bende 2-2.5 saat iş gördüm çok yoruldum
45 dak spor yaptım
bugünde ayran detoksu yaptım

45 dak spor yaptım

Ev işi bütün sporlara bedel bence. Bide benim temizliğim bitse. Yap yap bitiremiyorum. Ben bi taraftan yapıyorum. Bi taraftan kirleniyor. :1::1:

Kabul ettim Gülçin'cim.

Teşekkürler canım bunlar senin güzelliğin. Karın ilk yağdığı gün çektirmiştik. 2-3 hafta önce. Herkes öyle söylüyorda kilonu göstermiyosun diye ben eski hallerimi bildiğim için kendi kendime rahatsız oluyorum.

Birde gerçekten çok şanslıyım. Kilo alırken vücudumun her yerinden alıyorum, verirkende her yerinden veriyorum. Bu da çok etkili. Orantı hiç bozulmuyor. Boyda biraz uzun olunca. Pek belli olmuyor kilocukla :))

Ben demiştim yaaa bir tane kızım var darısı sana inşallah diye. Eğer ilerleyen zamanlarda da hala görüşüyor olursak, hatırlatırım ben sana bunları. :1::1::1:

1 beş kilo daha vereyim yine eklerim fotoğraf. Bakalım ne kadar farkedecek.

En önemlisi insanın kendini iyi hissedeceği kilo o yüzden ben çok kızıyorum bu iyi fazla verme diyenlere.
Kim ne şekilde mutlu olacaksa bence o halde olmalı Ebru, ama orantılı olması çok büyük bir avantaj ..
Benim popoma birikiyor ne alsamm :1:

Ayy hatırlıyorum yok istemem demiştim ama ama ya isterim ben sanırım ..
Sevdiceğim geldiğinde oyuncakçıda baya zaman geçirdik, inanmıyorum ben sana senin fikrin kesin değişir çocuk diye tutturursun diyor, benim ne yapacağım belli olmaz sen her şeye hazırlıklı ol diyor.
Ebru bana çocuk olunca istediğin gibi hareket etmek zor olur gibi geliyor, mesela saat 2 oturuyoruz hadi kalk yürümeye çıkalım diyorum ben çıkıyoruz.
Ne eserse o şekilde davranma şansın kalmıyor sanki çocuk olunca ..

Ayy saol Gülçincim :17:
Birbirine benzeyen çifler çok iyi anlaşırmış derler de ben pek inanmıyorum buna biz çok tartışıyoruz :1:

Aslında bu sıralarda her şey de yolunda ama niye dalgınım anlayamadım bir sürü hata yapmışım ..

45 dak spor yaptım

Ohh maşallahh sanaaa ..

Ev işi bütün sporlara bedel bence. Bide benim temizliğim bitse. Yap yap bitiremiyorum. Ben bi taraftan yapıyorum. Bi taraftan kirleniyor. :1::1:

Ben bir de etrafı dağıtmadan yemek yapmayı öğrenemedim yemek yarım saatte oluyor 1 saatte etrafını temizliyorum :1:

Kızlar yağ bakımı yaptım bulduğum yağları karıştırdım sonra da azıcık sarımsak yağı ekleyeyim dedim ama nasıl kokuyorum anlatamam yaa ..
1-2 damla sürebildim bir de.
Ama bir dahakine sırf sarımsak yağı deneyeceğim çok faydalı diye biliyorum.
Tabi kokudan bayılıp kalmazsam.

En önemlisi insanın kendini iyi hissedeceği kilo o yüzden ben çok kızıyorum bu iyi fazla verme diyenlere.
Kim ne şekilde mutlu olacaksa bence o halde olmalı Ebru, ama orantılı olması çok büyük bir avantaj ..
Benim popoma birikiyor ne alsamm :1:
Ayy hatırlıyorum yok istemem demiştim ama ama ya isterim ben sanırım ..
Sevdiceğim geldiğinde oyuncakçıda baya zaman geçirdik, inanmıyorum ben sana senin fikrin kesin değişir çocuk diye tutturursun diyor, benim ne yapacağım belli olmaz sen her şeye hazırlıklı ol diyor.
Ebru bana çocuk olunca istediğin gibi hareket etmek zor olur gibi geliyor, mesela saat 2 oturuyoruz hadi kalk yürümeye çıkalım diyorum ben çıkıyoruz.
Ne eserse o şekilde davranma şansın kalmıyor sanki çocuk olunca ..
Ayy saol Gülçincim :17:
Birbirine benzeyen çifler çok iyi anlaşırmış derler de ben pek inanmıyorum buna biz çok tartışıyoruz :1:

Aslında bu sıralarda her şey de yolunda ama niye dalgınım anlayamadım bir sürü hata yapmışım ..

Ohh maşallahh sanaaa ..

Evet o konuda haklısın. Canın ne isterse özellikle küçükken hemen yapamıyorsun ama biz geçen yıl kızımla birlikte sabahın köründe konya'daki tek dağ olan takkeli dağa çıktık. Şimdi resimlere bakıyorum yaaa kızı nasıl çıkarmışız oraya diyorum. Eğer senin içinden geliyorsa hiç bişey engel değil sana. Eşini seviyorsan ve mutlu bir ailen varsa çocuk bu mutluluğu daha da artırıyor. Biz ikinciyi istiyoruz şuan. Ama ben önce kilolardan kurtulmak istiyorum. Seneye bu zamanlar allah'ın izniyle ikinci yolda olacak inşallah :16::16:

Şu birbirine benzeyen çiftler konusuda doğru zaten. Evli insanlar bir süre sonra birbirlerine benzerler hiç farketmedin mi? Siz baştan benziyorsunuz. Buda çok iyi. :1::1:

Evet o konuda haklısın. Canın ne isterse özellikle küçükken hemen yapamıyorsun ama biz geçen yıl kızımla birlikte sabahın köründe konya'daki tek dağ olan takkeli dağa çıktık. Şimdi resimlere bakıyorum yaaa kızı nasıl çıkarmışız oraya diyorum. Eğer senin içinden geliyorsa hiç bişey engel değil sana. Eşini seviyorsan ve mutlu bir ailen varsa çocuk bu mutluluğu daha da artırıyor. Biz ikinciyi istiyoruz şuan. Ama ben önce kilolardan kurtulmak istiyorum. Seneye bu zamanlar allah'ın izniyle ikinci yolda olacak inşallah :16::16:

Şu birbirine benzeyen çiftler konusuda doğru zaten. Evli insanlar bir süre sonra birbirlerine benzerler hiç farketmedin mi? Siz baştan benziyorsunuz. Buda çok iyi. :1::1:

Haklısın belki de zamanla ne isteyeceğim belli olmaz zaten bir gün istediğim bir gün istediğimi tutmuyor ki :1:

Görünüş olarak da benziyorlarr ? Çok ilginç hiç dikkat etmemişimm ..
Şaşırıyorum ben her seferinde kardeşin mi dediklerindee :47::47:
He kardeşiyim tuttu elimden gezdiriyor cık cık cık :1:

Back
X