5 yk kaşığı idi![]()
Çok değilmiş yine o zaman ..
şu nette 8 dk karın egzersizi denen şeyi yaptım ama mahvoldum ben ya...
karnım kolum bacağım çok ağrıdı...:26:
Ben de spor yapmak istiyorum birisi beni yollasınnn ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 yk kaşığı idi![]()
Melek sen ne dersi çalışıyorsun canım
Çok sıkıcı dimi Deryaa ..
Eğer bu durumda olmasam yapmazdım ama durumum kötü.
Artı görmek istemiyorum.
Uff ben dee başlayamadım gitti cesaret edemedim ..
Başlarken beni de bir gazlasan beraber kalksak ..
Biri bana yapacak var yaaa
Ama sevdiceğim yanımda değil kiii![]()
gelelim menüme
1 bardak sirkeli su
sabah
2 dlim kızarmış kepek ekmek
1 sahanda yumurta
kk kadar peynir
4 zeytin
öğle
1 porsiyon yeşil mercimek yemeği
1 porsiyon bulgur pilavı
4 yk yoğurt
ara
1 bardak süt+nesfit
2 litre su
20 dk twist
30 dk egzersiz
40 dk bel inceltici kemer
Allahım kıza bak ya...
Senin durumun kötüyse biz ölelim o zaman hilal![]()
![]()
melekcim 2 haftadan beri hiç kaçamağım olmamasına rağmen kilo alıyorum.
Baslangic gunumuz ayni olsun Hilal, olurda usengecligimiz tutarsa birbirimizi gazlariz bugun baslayalim ins
Bisikletten inince biraz ara wercem soyle 1-2 saatten yapmaya niyetleniyorm ins, gulcin de yapiordu sanirim gerci o baslayali bikac gun olmustur ..
hahah cok komiksin hilal be :))) o sahneyi sende dusunemiyorm adama tekme tokat girermissin
ne mutlu ki sana swdicegin war uzaktada olsamillet sewgili arayislarinda hazir 14 subatta geliyor
evet biliyorum ama ödemde olamaz mı o tartıdaki artış? :44:
Kızlar bir uyumuşum tam 1 saat ohh
Çok yorgun hissediyordum kendimi
Kalktım yemek hazırladım kendime.Yedim, şimdi eşime yemek hazırlayacagım.
Gelirim birazdan..
Ya bu arada şu 30 sharedi bana biri yollasın, 2 saat indirmekle ugrasmayayım![]()
Tamam o zaman bugün başlıyor muyuz Gönül ?
Bakalım ne olacak 1 ay sonra çok merak ettim ama sakın bıraktırtmayalım birbirimize olur mu ?
Keşke o kadarla kalsa önce ben sinrilenirim adamı tekme tokat dövecekken sevdiceğim oradan höyt ben varım burada sen elin adamına niye donuyorsun döverken deyip adamı öldürür heralde
Normalde hiç takmayız sevgililer gününü, öyle pek özel de kutlamadık ama şimdi yanımda olmayınca dokunuyor.
Bir de şubatta yıl dönümümüz ve doğum günü var hepsinde ayrıyız, son zamanlarda fazla da konuşamıyoruz ..
Kızlar bir uyumuşum tam 1 saat ohh
Çok yorgun hissediyordum kendimi
Kalktım yemek hazırladım kendime.Yedim, şimdi eşime yemek hazırlayacagım.
Gelirim birazdan..
Ya bu arada şu 30 sharedi bana biri yollasın, 2 saat indirmekle ugrasmayayım![]()
Melek ödem diye düşünüyorum ama ödem yapacak ne var ki, yeşil çay iyi kötü içiyorum ödem atıcı bitki çayları, bol su, sporum var uykum düzenli neden ödem oluşsun ? :26:
Ohh ne güzel olmuş melek, ben msn kullanmıyorum malesef ama torrent ile çok rahat iniyor.
Tek basima olsam belki gene ertelerdim birlikte oldugumuz icin ins basliyoruz bugun
biraz tirsiyorm ama ben 2. 3. lewel lar cok agirmis:18:
artik zamanla gorcez hele bi baslayalimda demi
elin adamini oldurdunuz gitti en mantiklisi size hc bulasmamak
kiz sewgilin war sewgililer gunu takilmaz mi ona ne guzel hediyeler almak supriz yapmak msj atmak warken ayyy ayy ay
ahhh ah
Ins Allah tamamina erdirsin o zaman bolcana ayri kaldiginiz anlarin acisini cikarirsiniz
ben lewel 1 i youtube da gormustum ordan yaparim heralde indirmek icin ugrasmak istemiom suan pek bi tembelim
adet dönemin falan yakın mı?
valla aklıma başka bişi gelmedi..
smdi bisikletin tepesinden inme zamani iptal oldu totom![]()
saol canımKolay gelsiiiiiin
iyimisinKızlar az önce kosu bandından düştüm buraya yazcam diye iyi mı![]()
![]()
![]()
en güzeli ama meyveyi abartmamak lazımevet ama cok radikal olmak istemyiorum cünkü bidaha normal yemeye baslarsam kilo almak istemyiorum.
herseyden az az yiyerek zayiflamak istiyorum.
iyidir muti sen nasılsın?ayrıca kolay gelsin canımKızlar ne alemdesiniz?
Sabahtan beri, bulaşık yıka, yemek yap, balık ayıkla faln derken acayip yoruldum.
Spor yapayım dedim ama cok yorgunum. 1 saat kadar dinlenicem..
Görüşürüz....
sende tekrar basla hilal vakit yoksa okul bitince baslarsın istiyorsan olur
Ayy ama nasıl sinir oldum ya ben lisanslı yüzücüydüm ama bıraktımtan sonra artık ancak kendime yetecek kadar yüzebiliyorum sinir oluyorum bu duruma.
Biz sana derdik ne erkencisin diye ne oldu Gülçin sana böyle ..
Aman Elif dikkat et hele sarmalarda pirinç varsa kesin uzak dur ama bulgurlu falan yaptıysa ye.
senin şu sabrına hayranım canım derya sıkma canını ALLAH görsün boşver hemen gelir hemen gider inşallahdoğru mantık herşey ye ama az az birde ney yersen yanında ne yememelisin onuda öğrendinmi tamamdır..
cansu senin mesela günlük 5 dilim ekmek hakkın var ve en fazla 2 adet meyve..suyu 3 litreye kesin tamamlamalısın..ve 2 bardak yeşil çay..ve yemek işini en sson 8 de bitirmeye çalış erken yersen acıktığında tarçınlı yy yağlı süt tüket ki sabaha aç kurt gibi kalkma .ufak tüyocuklar olusn sana..birde her lokmayı çok çiğne..
anam ne yapıyon sen dikkat et
bu kadar yoğunluğa vücut ne yapsın dinlenebilsen kalkarsın..
benim kilo vermedeki en büyük sırrım erken yatar erken kalkarım..eğer gecede güzel uyursam kilom çok rahat gidiyor..
yok anaman benim kaynana kızı hamile karnındaki çocuğa bile laf atıyor kızını üzüyormuş yoruyormuş..oğlunu şikayet etmek ne haddime..yapısal çok sakinimdir..bu sakinliğimde çıldırtıyorya..
akşama yemek yok olmalıydı..es geçme sakın az yiyerek değil doğru beslenerek kilo vereceğiz..
erken kalkmak çok iyi oluyor..
selam ..
kahvaltı süper..
sadece diyetle kilonun %5 ini veriyormuşsun ama + sporla %80 heralde bu fark herşeyi anlatıyor..
diyetini bozma sporada elbet fırsat gelir..
en belrigin sözü oğlumu elimden aldın....
girme girme iyiym rabbim görüyor herşey hayılrısıyla sonuçlansın..
onun ne düşündüğü umrumda değil akşam eşimlede konuşacağım annesi hayattayken sahip çıksın şeytanın oyununa gelmeyelim..anneside anlar anlamaz..bende gideceğim küslük bize yakışmaz..atadır sonuçta..bize yakışanda budur..
bendede durmlar iç açcı değil yarına ne çıkar bilmiyorum ..
iyi balielifya kademeyi artirdim farkedemedim kut yere ellerimde telefondaydi
bisiyim yok :128::128:
ben ilkini yaptım elif yemeklerden önce içiliyo işe yarıyo fakat tadı kötü
Metabolizma Cayi:
1 buyuk elma, kabuklariyla birlikte, sadece 4'e bolunecek
1 limon 4'e bolunecek
1 tatli kasigi kara biber (tane olarak, sakin toz halde koymayin, icemezsiniz)
1 cubuk tarcin
4-5 adet karanfil
3 litre suyun icinde, su 1.5 litre kalana kadar kaynatilacak.. limonlari ve elmalari (karabiberleri degil) ezebilirseniz iyi olur. oksurugu de iyi gelir bu arada.. tadini iyilestirmek isterseniz, ihlamur ekleyin biraz..
Yesil Corba.
butun koyu yesil sebzeler (sogan, lahana, hindiba, brokkoli, ispanak, pazi, maydanoz, dereotu, yesil biber vs ) az suda haslanacak. 1 yemek kasigi bulgur, princ veya makarna eklenecek. ben yerken zeytin yagini cig olarak ekliyorum. isterseniz pisirirken de koyabilirsiniz.. 3 gun, gunde 1 ogun sadece bu corba yenecek. diger ogunler ayni kalacak..
Bu arada, sabahlari, bir tutam maydanoz, dere otu, taze nane, rokayi blendirdan gecirip icerseniz (cok az suda) iyi bir detox yapmis olursunuz, benden soylemesi ..(kandaki toksinlerden bahsediyorum..)
alintidir
menü
sabah
su
kahvaltı
1 yumurta
2 dilim ekmek
yarım demet maydanoz
2 parmak peynir
2 zeytin.
ara
yeşil çay
öğle
4 kaşık nohut
3 kaşık yoğurt
salata
ara
2 parmak peynir
yarım demet limonlu maydanoz
1 dilim ekmek
akşam
tavuk göğsü haşlama
salata
su 2.5 litre
spor şimdilik yok
akşama belli olur..
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 salçalı peynirli tost
Öğle :
- 1 kase ayran çorbası
Akşam :
- 1 kase ayran çorbası
Sıvı :
- 3 litre su
- 3 fincan bitki çayı
Sporum bugün yok ne yazık ki ..
afiyet olsun kızlargelelim menüme
1 bardak sirkeli su
sabah
2 dlim kızarmış kepek ekmek
1 sahanda yumurta
kk kadar peynir
4 zeytin
öğle
1 porsiyon yeşil mercimek yemeği
1 porsiyon bulgur pilavı
4 yk yoğurt
ara
1 bardak süt+nesfit
2 litre su
20 dk twist
30 dk egzersiz
40 dk bel inceltici kemer
sende tekrar basla hilal vakit yoksa okul bitince baslarsın istiyorsan olur
menüm
sabah
2 dilimn ekmek
biraz peynir
3 kase ayran çorbası
sıvı
3 lt su
1 lt yesil çay
2 bardak diyet çay
spor yok daha yapınca yazarım kaçtım kızlar sonra görüşürüz çok kaynatmayın anam okuyamıyom![]()
Sirkeyi icerken zorlananlar war mi bilmiyorm ama bi diyetisyeden duymustum eger icerken zorlaniyorsaniz gerek yok sabah kalkinca 2 bardak suda ayni islewi goruyor demisti:44:
ben kokusundan bile nefret ederim sirkenin
aksam ne yesem diyodum belki nesfit sut yaparim
gerci sabah yumurta mozarella oglen bir bardak ayran aksam gene sut cok mu agirlik wermis olurum ki proteine
bu arada iki gundur wc ye cikarmyorum cildircam
sporun guzel olms cnm menunde gayet guzel afiyet olsun ama aksam hem mercimek yemegi hem bulgur pilawi biraz fazla olms gibi geldi bana ben tek cesit yemeye calisiorm mesela ikiside bakliyat oldugu icin ben olsam tekini eleyebilirdim..
semiha cim eger o tarz bi hareket dusunuyorsan ender sarac in 10 hareket onerisi war,
gunde 15 er dakika sabah aksam tekrarlarsan wucudunda sikislasma we 1 beden kuculme oluyor 3 hafta icerisinde zaten o hareketler
jillian michael in 30 day shred programinda da war youtube dan yazarsan cikar karsina cok zor hareketler deil..
O pr yi duymamistim ben Hilal fazla tw izleyen bi tip olmadigimdan olsa gerek programlar arasinda doktorum pr sini cok kaliteli we izlemeye
deger buluyorum gerisi diri wiri, hele su duzmece ewlilik programlari pufff![]()
Tamam o zaman bugün başlıyor muyuz Gönül ?
Bakalım ne olacak 1 ay sonra çok merak ettim ama sakın bıraktırtmayalım birbirimize olur mu ?
Keşke o kadarla kalsa önce ben sinrilenirim adamı tekme tokat dövecekken sevdiceğim oradan höyt ben varım burada sen elin adamına niye donuyorsun döverken deyip adamı öldürür heralde
Normalde hiç takmayız sevgililer gününü, öyle pek özel de kutlamadık ama şimdi yanımda olmayınca dokunuyor.
Bir de şubatta yıl dönümümüz ve doğum günü var hepsinde ayrıyız, son zamanlarda fazla da konuşamıyoruz ..