• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canım yaaaa canım istemiyor. Ama yemeyince hayır deyince biraz farklı oluyor. Tam anlatamadım. Benim için zaten olsa olur olmasada olur o tür yiyecekler ama ufff anlatamadım. :53::53:

Anladım anladım ama senin canın istemiyorsa boşver gitsin zaten istediğinde yiyebileceğini biliyorsun o yüzden hiç takma aklına ..

ewet bası zor hatta çok zor ben afedersiniz tuvalete oturamadım kas ağrısından bide günlük yapardım yani ama sopnrara doğru daha kolay geliyo

Ben de etrafı toparlıyorum şimdi yüksekte bir dolap var sandalyeyle yetişebiliyorum in çık derken bacaklarım acıyor.

kızlar pek kaynatıyonuz ya masallah neyse ben gene kaçar işimi hallediyim daha spor yaspıcam yazarım buraya

akşama sana uygun yemek yoktu herhalde ebru :1:
mecbur kahvaltı yapmıssın.
afiyet olsun

ya bi çatal alsaydın kıyamet kopmazdı bence.
Benim görüşüm bu.Tabi yememen en iyisi. :34:
Yeseydin de onu sporla telafi edebilirdin..

Evet canım yaaa yemek yapmaya üşendim. Daha doğrusu yapmaya kalktığım zaman saat 6 yı geçmiş olacaktı. Kısa yoldan hallettim.

Melek'cim bu aralar bende spor problemi var. Evde yapamıyorum. Dışarıyada çıkamıyorum. Sürekli ortalığı toparlayıp iş yapmaya çalışıyorum. Belki işe yarar diye. Ama televizyonun başına geçip bişey yapamıyorum. Geçen iki gün biraz zorladım kendimi yarışmada sonuncu olmayayım diye ama içimden gelmiyor. Hoşlanmıyorum. Yani yeseydim o yiyeceklerden telafi edemezdim.

Bide yarın Cuma iyice strese girdim yine. Acaba tartıda ne çıkacak diye. Umarım geçen hafta olduğu gibi sevinirim.

kızlar pek kaynatıyonuz ya masallah neyse ben gene kaçar işimi hallediyim daha spor yaspıcam yazarım buraya

Belkişde öyledir ama ben bu hareketleri yapacagımı sanmıyorum :50:

Eşim hayatta öyle antin kuntin şeyler yemez :60:

Olur tabi. ama böyle ikiye bölünce arasını bişiler koyulabilecek bi kalıp olsun..

dene canım, tadı güzel :56:

:60: :60:

afiyet olsun :nazar:

akşama sana uygun yemek yoktu herhalde ebru :1:
mecbur kahvaltı yapmıssın.
afiyet olsun

ya bi çatal alsaydın kıyamet kopmazdı bence.
Benim görüşüm bu.Tabi yememen en iyisi. :34:
Yeseydin de onu sporla telafi edebilirdin..
Evet canım yaaa yemek yapmaya üşendim. Daha doğrusu yapmaya kalktığım zaman saat 6 yı geçmiş olacaktı. Kısa yoldan hallettim.

Melek'cim bu aralar bende spor problemi var. Evde yapamıyorum. Dışarıyada çıkamıyorum. Sürekli ortalığı toparlayıp iş yapmaya çalışıyorum. Belki işe yarar diye. Ama televizyonun başına geçip bişey yapamıyorum. Geçen iki gün biraz zorladım kendimi yarışmada sonuncu olmayayım diye ama içimden gelmiyor. Hoşlanmıyorum. Yani yeseydim o yiyeceklerden telafi edemezdim.

Bide yarın Cuma iyice strese girdim yine. Acaba tartıda ne çıkacak diye. Umarım geçen hafta olduğu gibi sevinirim.

Sistemde sorun var sanırım aynı mesaj iki defa gitti.

Anladım anladım ama senin canın istemiyorsa boşver gitsin zaten istediğinde yiyebileceğini biliyorsun o yüzden hiç takma aklına ..

Ben de etrafı toparlıyorum şimdi yüksekte bir dolap var sandalyeyle yetişebiliyorum in çık derken bacaklarım acıyor.
gercek ağrısı daha yarın çıkacak emin ol ama yapmaya devam et

Kolay gelsin Gülçin ..

Spora başlayana kadar oluyor Ebru ama başladığında da devamı geliyor biz seni buradan biraz spora gazlayalım hadi kalk da bir spor yapıp gel ..

Kolay gelsin Gülçin ..

Spora başlayana kadar oluyor Ebru ama başladığında da devamı geliyor biz seni buradan biraz spora gazlayalım hadi kalk da bir spor yapıp gel ..

Olur canım birazdan yapayım burayada yazayım. :8::8:

kızlar ben çıkıyorum
yarın görüşürüz...
umarım hepimiz kilo vermişizdir
tartıda - leri görmek umuduyla

iyi geceler

afiyet olsun melek sporda süper

tabi atarım ama bisorum var melek benim bilgisayar yavaş indiriyo vında ben 2 gün gece gündüz anca indi sana atarkende zorlarmı böyle

sanmam o kadar yavas gelecegini.Vınn biraz yavaş işliyo.
Bakarız yavas gelirse iptal ederiz :1:

Evet cuma günü olunca insan tırsıyo değil mi :1:

Sen spor yapmayı mı sevmiyorsun, yoksa vakit mi ayıramıyorsun?
Kızınla falan böyle dans etsen mesela. yarım saatte kardır senin için...

Ya arkadaşlar faceniz yokmu sizin hiç :1:

Olanlar bana özelden msj atsın ekleyeyim ya :1:

İsteyen tabiki.... :35:

kızlar ben çıkıyorum
yarın görüşürüz...
umarım hepimiz kilo vermişizdir
tartıda - leri görmek umuduyla

iyi geceler

İyi geceler canım. İnşallah herkes eksilerde olur.

sanmam o kadar yavas gelecegini.Vınn biraz yavaş işliyo.
Bakarız yavas gelirse iptal ederiz :1:

Evet cuma günü olunca insan tırsıyo değil mi :1:

Sen spor yapmayı mı sevmiyorsun, yoksa vakit mi ayıramıyorsun?
Kızınla falan böyle dans etsen mesela. yarım saatte kardır senin için...

Yoooo beni yanlış anlamışsın Melek'cim. Spor yapmayı çok seviyorum. Ama evin içine tıkılıp kalınca yapamıyorum. Nedendir bilmiyorum ama evde yaptıklarım bana spor gibi gelmiyor.

İyi geceler canım. İnşallah herkes eksilerde olur.

Yoooo beni yanlış anlamışsın Melek'cim. Spor yapmayı çok seviyorum. Ama evin içine tıkılıp kalınca yapamıyorum. Nedendir bilmiyorum ama evde yaptıklarım bana spor gibi gelmiyor.

Neden öyle ya..
Banada nedense dısarıda falan yürüyünce spor gibi gelmiyor :9:
Herkes farklı demekki :1:

Sende sevdigin dansları oyna..
Ne bileyim halay cek, ciftetelli oyna, mezdeke oyna :60:

Back
X