• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de çok kızarım başkasının yanında laf edilmesine.
Kızdıysa da onlar yokken söylesin ama boşver kendini üzme sen, anlar o hatasını sen de nazını o zaman yaparsın ..
Ama sen de misafirlerin yanında pek belli etme boşver, sizin sorununuz geçer de onlar unutmaz sonra .

Moralimin bozuk olduğu belli oluyor ama dış ağrısı diye biliyorlar :1::1:
ama yalan da değil 20 lik dişim çok ağrıyor

misafirlerin yanında azarladı beni sonra da küstu bende kustum konuşmuyorum onunla gicik oldum :@
dün öyle yaptım yemeğe saldırdım ama sanki ona ceza verdim akıllı ben :((
bugün çok dikkat etmem lazım suyumada sporumada

Bak canım şimdi nasıl azarladı neler yaşandı tam bilmiyoruz ama eşine başkalarının yanında sana kötü davranmamasını yada seni kıracak üzecek rencide edecek herhangi bir söz söylememesini bi şekilde öğretmen gerekiyor. Bu başkaları kim olursa olsun. Unutmaki eğer bir kadın isterse kocasına yaptıramayacağı hiç bişey yoktur. Küsmekte haklısın bence.

Masallah hamarat hatunun halide bir baska oluyor canim:9:
Bugun ruyamda ewde misafirler olurmus onlara kahwalti hazirlama telasindaydim senin bu yazdigin msji okuyacakmissim oysa :9:

Hamsi de olur mu ki firin posetinde, onlar tek tek sira sira dizmek mi gerekiyor, hangi baharatlari ekliyorsun..
Hilal aklima gelmisken eger baligi sirf kendi yaginda yapmak istiyorsan we unsuz, yagli kagittada yapabilirsin ...

Hamsiyi ben fırın tepsisine tek tek diziyorum gönülcüm. Üzerine soğan dilimliyorum halka halka aynı şekilde bir limon kesiyorum. Sadece tuzluyorum. Hamside baharat kullanmıyorum. Diğer balıklara normal baharatların yanında sarmısakta çok yakışıyor.

Sewdicegi yokken bogazindn da gecmezmis:56:
Cnm ben labne yi oyle surmelik tuketmem o mascarpone oluyor,
ama mozarella farkli tuzsuz bir beynir sanirim labnenin kaloriside cok deildir..

Geçmiyor ne yapayım :17:
Dün 2 metre kar var dedi gönül ilçeye köye bile inilemiyormuş o kadar ..
Martta da açılmazmış muhtemelen yine çok bekleyeceğiz ..

Ebrucum çok seviyorum ama kendim yemeyi sevmiyorum dışarıda da sevdiceğim olmadan yemiyorum o yüzden yoksa çok severim.
Buradayken neredeyse her gün balık yedik mutlaka ..

Uff az kalmış cidden Melek, bol bol spor yap sen o zaman ..
Haftada 1.5 vermen gerekiyor artık sakın ufacık bile kaçamak yapma ..

Meleeekk benim de bir bucuk kilo vermem gerekiyor bu onumuzdeki her iki haftada da
Haydi gel kardesim verelim bu hafta bir bucuk kilo.

- erken yatalim, erken kalkalim
11de uyuyalim, 6-7 gibi kalkalim

Sporumuzu yapariz
Ya da once kahvaltiyi yapar yarim saat ote beri topla fln sonra spor yapariz dus aliriz sen ders calisirsin ben kitap okurum sonra ben okula ztn sen de cocukla fln

Senin menulerde bi sikinti yok ztn ben kacamak yapmazsam olur bu is

Ne dersiiinn

Canım benim sen yine dua et teknoloji gelişti. Cep telefonu internet olmasaydı nolurdu düşünsene bir. Hiç mektup yazdınmı Hilal sevdiceğine ?:9::9:

Canım benim sen yine dua et teknoloji gelişti. Cep telefonu internet olmasaydı nolurdu düşünsene bir. Hiç mektup yazdınmı Hilal sevdiceğine ?:9::9:

Doğru ya bu teknoloji olmasa ne yapardık.
Önceki karakolunda telefon bile çekmiyordu o daha kötüydü tabi.

Mektup gönderemiyorum okunur falan bir şey olur diyor ama çok sık mektup yazarım sayfalarca, geldiğinde o fark etmeden bir yere koyarım gidince okur.
Cüzdanına cebine aklıma neresi gelirse küçük notlar yazarım zaman zaman bulur Ebru ..

Meleeekk benim de bir bucuk kilo vermem gerekiyor bu onumuzdeki her iki haftada da
Haydi gel kardesim verelim bu hafta bir bucuk kilo.

- erken yatalim, erken kalkalim
11de uyuyalim, 6-7 gibi kalkalim

Sporumuzu yapariz
Ya da once kahvaltiyi yapar yarim saat ote beri topla fln sonra spor yapariz dus aliriz sen ders calisirsin ben kitap okurum sonra ben okula ztn sen de cocukla fln

Senin menulerde bi sikinti yok ztn ben kacamak yapmazsam olur bu is

Ne dersiiinn

Bence güzel fikir Betül'cüm. Bende katılsam mı acaba size :9: Havalar düzeliyor. Ben yürümeye başlarsam eğer haftada 1,5 kg gider sanırım. Çünkü geçen hafta sadece 80 dk sporla 900 gr gitti. :nazar::nazar:

Ne zor gelir simdi ikinizede, sewdicegine de soliyor musun Hilal sensz cnm balik istesede yiyemiyorum diye:12:

Eşin de hak etmiş boşver Elif, ne zaman gidecekler ?
Gidince bir burnundan getir.

Werdgi akla bak Allah napmasin seni :9::9:
Elif bence cin iskencesine maruz birak esini seni kucuk dusurmek neymis gorsun :23:

Mektup gönderemiyorum okunur falan bir şey olur diyor ama çok sık mektup yazarım sayfalarca, geldiğinde o fark etmeden bir yere koyarım gidince okur.
Cüzdanına cebine aklıma neresi gelirse küçük notlar yazarım zaman zaman bulur Ebru ..

Çok güzel yaaaaa. Ne romantik. İncir reçelini seyrettin dimi Hilal?:16::16:

Bak canım şimdi nasıl azarladı neler yaşandı tam bilmiyoruz ama eşine başkalarının yanında sana kötü davranmamasını yada seni kıracak üzecek rencide edecek herhangi bir söz söylememesini bi şekilde öğretmen gerekiyor. Bu başkaları kim olursa olsun. Unutmaki eğer bir kadın isterse kocasına yaptıramayacağı hiç bişey yoktur. Küsmekte haklısın bence.

Hamsiyi ben fırın tepsisine tek tek diziyorum gönülcüm. Üzerine soğan dilimliyorum halka halka aynı şekilde bir limon kesiyorum. Sadece tuzluyorum. Hamside baharat kullanmıyorum. Diğer balıklara normal baharatların yanında sarmısakta çok yakışıyor.

Aslında benim kocam çok anlayislisin kibar nazik biridir ama baskası gelince sanki erkeklik tasliyo gibi geliyor bana :1:

Kızlar ben şimdi eşime kahvaltı hazırlıyorum. Acaba bugün bende öğle yemeği yerine onunla birlikte kahvaltı yapsam olur mu sizce?:44::44::26::26:

Way bee :69: :ssz:
Allah im bozmasin insAllah :nazar:

Ne zor gelir simdi ikinizede, sewdicegine de soliyor musun Hilal sensz cnm balik istesede yiyemiyorum diye:12:

Werdgi akla bak Allah napmasin seni :9::9:
Elif bence cin iskencesine maruz birak esini seni kucuk dusurmek neymis gorsun :23:

Oradayken söylemiyorum da geldiğinde konuşurken anlatıyorum o uyumayınca çok uykum olsa da uyumam çoğu zaman o uykusuz diye falan.
Yapma öyle sen yediğinde ben de yemiş gibi oluyorum diyor ama duygulanıyor hemen ayy o da dışarıdan çok sert durur ama bana pek duygusal yavrum :17:

Kızıyorum ne yapayım erkekler böyle şeyler yapınca göndersin aramıza biz haşlayalım eşini :1:

Çok güzel yaaaaa. Ne romantik. İncir reçelini seyrettin dimi Hilal?:16::16:

Beraber izledik Ebru, öyle bir ağlamıştık ki izlerkenn :17:
Çok güzel bir film ki ben hala izlerim öyle duygusal moda girdiğimde ..

Kızlar ben şimdi eşime kahvaltı hazırlıyorum. Acaba bugün bende öğle yemeği yerine onunla birlikte kahvaltı yapsam olur mu sizce?:44::44::26::26:

Ye tabi ebrucum, hem öğle yemeğin olur hem beraber güzel bir kahvaltı keyfi .

Way bee :69: :ssz:
Allah im bozmasin insAllah :nazar:

Amin canım ya bugünleri de gülerek hatırlarız umarım.
o geçen geldiğinde her yere notlar yazmış ama sırayla buldurdu bana her gün bitane sonunda hem şiir çıktı hem baş harflerinden seni seviyorum.
Off çok özledim ben:14:

Kiz hİlal ne guzel akil veriyorsun oyle burnundan getir diyee:60:
Allabtan elif gaza gelip evet mahvedicem onu demiyor
Kavga mi cikartcaksin sen:))

Guzel guzel nazla cilveyle anlat elif derdininoyle hir gur olmasin:))
Sakinlik her zaman iyidir
Bazi Erkekler ztn sadece trip attiginda anlamiyor sen sorunu soylemediginde:))

Aslında benim kocam çok anlayislisin kibar nazik biridir ama baskası gelince sanki erkeklik tasliyo gibi geliyor bana :1:

Ye tabi ebrucum, hem öğle yemeğin olur hem beraber güzel bir kahvaltı keyfi .

Amin canım ya bugünleri de gülerek hatırlarız umarım.
o geçen geldiğinde her yere notlar yazmış ama sırayla buldurdu bana her gün bitane sonunda hem şiir çıktı hem baş harflerinden seni seviyorum.
Off çok özledim ben:14:

Ozle ya tabi sewdanin hasretligi bile bi baska olur birbirinizi sewmekten hc wazgecmeyin derim...

Back
X