• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben yine kilo almaya başladım sanki karnım davul gibi şiş sanırsınız 5-6 aylık hamileyim gibi şişti
canım sporda istemiyo toparlanmalıyım ne yapıcam bilemiyorum

MENÜM

-SABAH-

-yarım simit -
-çay-

-ARA-

-1 ELMA-

-ÖĞLE-

-5YKyağsız tuzsuz makarna
-yoğurt-

-ARA-
-8-9 TANE badem-

-AKŞAM-

-Yoğurt-
-2 dilim patares kızarma:47::47:uf niye böyleyim bilmiyorum

-sıvı-
-bolca su
cay

spor yok

Fark ettiysen hep karbonhidrat olmuş Gülçin ..

Gucin oglen makarna fazla olmus ama aksam yememissin
İki tande dilimden bir sey olmaz

Hilal di mi kacamak ama degiyoo
3 tanr daha olsa yerim valla :1:

Ben de protein gunleri bitince karniyarik yiyim yaa canim cektii:)
Ne kotuyuz ya diyetteyiz ya gozumuz ac
Burda ne gorsek herkesin cani cekiyor :1:

ben yine kilo almaya başladım sanki karnım davul gibi şiş sanırsınız 5-6 aylık hamileyim gibi şişti

Bizim son çaremiz elimize bıcağı alıp istemediğimiz yerlerden kesmek olacak Gülçin :60:

Gucin oglen makarna fazla olmus ama aksam yememissin
İki tande dilimden bir sey olmaz

Hilal di mi kacamak ama degiyoo
3 tanr daha olsa yerim valla :1:

Ben de protein gunleri bitince karniyarik yiyim yaa canim cektii:)
Ne kotuyuz ya diyetteyiz ya gozumuz ac
Burda ne gorsek herkesin cani cekiyor :1:

Ama olmasın sen de yeme Betül :1:
Benim de yiyeceklerim akşam geliyor aklıma, dün yarın mücver yapayım diye düşünmüştüm unutmuşum şimdi hatırlıyorum :1:

Afiyet olsun Elif maşallah seni de pek kaçamaksız görüyorum ..

Süt dilimi aslında hafif dimi Ebru kalorisine bakmıştım da azdı baya arada yiyebilir miyiz ki :26:

Canım kan tahlilleri zannetmem ki 1 ayda bu kadar problem yaratsın.
Sonuçta sevdiceğim gelmeden çok güzel veriyordum hatta arada kaçamak yaparak ..

Uff ya yok mu şu askeriyeee :47:

Ben saf protein yapınca neye saldıracağımı şaşırıyorum Betül ..
bir de iyice fark ettim salep beni hem tok tutuyor hem kaçamak isteğim hiç olmuyor.

Diş ağrıları da çok kötüdür Elif ama en sonunda nasıl olsa gideceksin çok çekmeden gitsen ya ..

Ben de o kadar üzüldüm ki izlemediysen okan'ın programına katıldığındaki videoyu bir izle Ebru ..
Disko Kralı - Gamze Akbaş Telefon Bağlantısı - YouTube
Evet ebruyla yarışa girdik meyve bile yemiyorum :1:

MENÜM

-SABAH-

-yarım simit -
-çay-

-ARA-

-1 ELMA-

-ÖĞLE-

-5YKyağsız tuzsuz makarna
-yoğurt-

-ARA-
-8-9 TANE badem-

-AKŞAM-

-Yoğurt-
-2 dilim patares kızarma:47::47:uf niye böyleyim bilmiyorum

-sıvı-
-bolca su
cay

spor yok

Bencede makarna çok olmamış ama iki dilim kızartma yerine seni tok tutacak farklı bişey yiyebilirdin.

Afiyet olsun Elif maşallah seni de pek kaçamaksız görüyorum ..

Süt dilimi aslında hafif dimi Ebru kalorisine bakmıştım da azdı baya arada yiyebilir miyiz ki :26:

Canım kan tahlilleri zannetmem ki 1 ayda bu kadar problem yaratsın.
Sonuçta sevdiceğim gelmeden çok güzel veriyordum hatta arada kaçamak yaparak ..

Ben de o kadar üzüldüm ki izlemediysen okan'ın programına katıldığındaki videoyu bir izle Ebru ..
Disko Kralı - Gamze Akbaş Telefon Bağlantısı - YouTube

Elif'le yarışa girdik yaaa Hilal'cim. Biz kaçamak yapmayız artık. Ben yapmıyordum geçir ama :9::9:

Ona kalırsa biçok kalorisiz yiyecek var Hilal ama yemememiz gerekiyor. Bence süt dilimide tehlikeli. Aslında bu kaçamakları önlemek için bi yol mu bulsak Hilal.. Mesela ayda bir felan ödülmü versek kendimize.

Sen zaten o kadar sporu bir anda kesince kilo vermen zorlaşır hiç bişey yemesen bile. Çünkü metabolizman hızlı yakmaya alışıyor. Spor birden durunca gelenleri nasıl harcayacak. Bence spora yavaş yavaş başla.

Ama olmasın sen de yeme Betül :1:
Benim de yiyeceklerim akşam geliyor aklıma, dün yarın mücver yapayım diye düşünmüştüm unutmuşum şimdi hatırlıyorum :1:

Ya gercekten protein yapinca niye bu kadar acikiyo ki insan
Markette cips findik ne gorsem alip yiyesim geldii
Neyse yarin ara ogun yapcam okuldan cikmadan mutlaka
Bu diyette de alternatif cok yok ya
Yarin sabah yumurta yiycem yine peynirle cok sikici
Oglen yemegi ne goturcem okula tavuk fln goturemiyorum ki cocuklarin yaninda yiyemem
....
Bir kafamda netlestirsem..

Bencede makarna çok olmamış ama iki dilim kızartma yerine seni tok tutacak farklı bişey yiyebilirdin.

Elif'le yarışa girdik yaaa Hilal'cim. Biz kaçamak yapmayız artık. Ben yapmıyordum geçir ama :9::9:

Ona kalırsa biçok kalorisiz yiyecek var Hilal ama yemememiz gerekiyor. Bence süt dilimide tehlikeli. Aslında bu kaçamakları önlemek için bi yol mu bulsak Hilal.. Mesela ayda bir felan ödülmü versek kendimize.

Sen zaten o kadar sporu bir anda kesince kilo vermen zorlaşır hiç bişey yemesen bile. Çünkü metabolizman hızlı yakmaya alışıyor. Spor birden durunca gelenleri nasıl harcayacak. Bence spora yavaş yavaş başla.
yapıcam zaten 1 sat bugün

Valla ne güzel olur etihosbes yiyelim :(

Sevdim ben bu yarış işini sizi çok motive edeceğine inanıyorum ..

Ebru aslında arada ödül iyi oluyor ama kilo veremeyince benim gibi o da suçluluk hissi yaratıyor tabi fakat fark ettim ki salep benim o isteğimi kesiyor.
Normalde kendimi tutuyorum kaçamak yapmamak için ama salep içtiğimde canım istemiyor.

farkındayım ama galiba tam istekli değilim galiba motivem düştü sanki eşimde sen geri kilo aliyon diyo canımı sıkıyo

galiba hilal

:60::60::60::60:

Boşver Gülçin aa eşin ne derse de aşırı bir fazlalık yok ki zaten niye sıkıyorsun canını ..

Oglen yemegi ne goturcem okula tavuk fln goturemiyorum ki cocuklarin yaninda yiyemem
....

Ben de aynen öyle oluyorum saf protein yapınca o yüzden uzak duruyorum dikkat ediyorum artık sadece bakalım ..
Özellikle aşırı karbonhidrat isteği oluyor saf proteinden sonra ..

....

aynen bende betül bi kafamda netleştiremişyorum aslında çok iradeliyim ama canım istemesede zorla yiyorum işkence gibi bilemiyorum işte toplanmalıyım yoksa vazgeçicem artık dayanamıyorum 1 ileri 1 geri yerinde say dur kaç ay oldu bilmem buraya geleli 3 ay vardır anca 6 kilo verdim bu kadar karaRsızım yani

Sevdim ben bu yarış işini sizi çok motive edeceğine inanıyorum ..

Ebru aslında arada ödül iyi oluyor ama kilo veremeyince benim gibi o da suçluluk hissi yaratıyor tabi fakat fark ettim ki salep benim o isteğimi kesiyor.
Normalde kendimi tutuyorum kaçamak yapmamak için ama salep içtiğimde canım istemiyor.

Boşver Gülçin aa eşin ne derse de aşırı bir fazlalık yok ki zaten niye sıkıyorsun canını ..

Ben de aynen öyle oluyorum saf protein yapınca o yüzden uzak duruyorum dikkat ediyorum artık sadece bakalım ..
Özellikle aşırı karbonhidrat isteği oluyor saf proteinden sonra ..
hilal salebi nasıl yapıyorsun?
ama bende eşim gibiş düşünüyorum ya hilal eskiden çok zayıftım şimdi ona göre kiloluyum
b,ide bacaklarımda çatlaklar oluştu 2. doğumda karnımda yokta bacaklarımda var görünce moralim bozuluyo bi yoluda yok ki bunun

ama bende eşim gibiş düşünüyorum ya hilal eskiden çok zayıftım şimdi ona göre kiloluyum
b,ide bacaklarımda çatlaklar oluştu 2. doğumda karnımda yokta bacaklarımda var görünce moralim bozuluyo bi yoluda yok ki bunun

Ya gulcin ben hic dogum fln yapmadim ama bende de var
Napalim o kadar da olsun
Erkeklerin de hepsi bir brad pitt fln degil sonuctaa:51:

Salebi kesinlikle hazırlarından kullanmıyorum aşırı şeker var ..
Aktardan saf salep aldım Gülçin sütü ısıtıp 1 çay kaşığı koyuyorum karıştırıyorum biraz kaynıyor üstüne de tarçın harika oluyor ..

Ya gulcin ben hic dogum fln yapmadim ama bende de var
Napalim o kadar da olsun
Erkeklerin de hepsi bir brad pitt fln degil sonuctaa:51:

betül sık kilo alıp vermekten de oluşabiliyor ben de olursa diye korkuyorum ve sürekli bebe yağıyla nemlendiriyorum aklında bulunsun mutlaka tavsiye ederim yeni çatlakları engeller en azından.

kızlar kimse yoık mu ben biraz kaçıyım çocuklara süt içiriyim yatak açıyım spor yapıyım duşa giriyim namaz kılıyım sonra uğrarım
ya şu oğlum beni çıldırtıyo minik yumurcak anne , baba dede ,aba diyo gelip etegime yatıyo boynunu büküyo yanagımı öpüyo elindekini al al diye bana uzatıyo çılgınlar gibi gülüyo ne güzel şey bu bebekler

Back
X