• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

betül sık kilo alıp vermekten de oluşabiliyor ben de olursa diye korkuyorum ve sürekli bebe yağıyla nemlendiriyorum aklında bulunsun mutlaka tavsiye ederim yeni çatlakları engeller en azından.
hilal zaten ben uzun zamandır nemlendirici yerine bebek yağı kullanıyorum hem daha doğal hem çok seviyorum kokusunu yaklasık6 yıldır kullanıyorum

hilal salebi nasıl yapıyorsun?
ama bende eşim gibiş düşünüyorum ya hilal eskiden çok zayıftım şimdi ona göre kiloluyum
b,ide bacaklarımda çatlaklar oluştu 2. doğumda karnımda yokta bacaklarımda var görünce moralim bozuluyo bi yoluda yok ki bunun

Ya gulcin ben hic dogum fln yapmadim ama bende de var
Napalim o kadar da olsun
Erkeklerin de hepsi bir brad pitt fln degil sonuctaa:51:

Salebi kesinlikle hazırlarından kullanmıyorum aşırı şeker var ..
Aktardan saf salep aldım Gülçin sütü ısıtıp 1 çay kaşığı koyuyorum karıştırıyorum biraz kaynıyor üstüne de tarçın harika oluyor ..
aktara gidince alacaklarımı yazsam iyi olucak
yulaf kepeği
salep
yeşil çay
badem yağı kayısı yağı
daha neler olucak bakalım:1::1:

Bilgisayari aldı elimden esim :( ufff telden zor oluyor

kızlar kimse yoık mu ben biraz kaçıyım çocuklara süt içiriyim yatak açıyım spor yapıyım duşa giriyim namaz kılıyım sonra uğrarım
ya şu oğlum beni çıldırtıyo minik yumurcak anne , baba dede ,aba diyo gelip etegime yatıyo boynunu büküyo yanagımı öpüyo elindekini al al diye bana uzatıyo çılgınlar gibi gülüyo ne güzel şey bu bebekler

Hayat onlara güzel valla ..

hilal zaten ben uzun zamandır nemlendirici yerine bebek yağı kullanıyorum hem daha doğal hem çok seviyorum kokusunu yaklasık6 yıldır kullanıyorum

Buna rağmen yeni çatlaklar oluşuyor mu eskiler mi Gülçin ?

benimkisi bred pid gibi dikkat eder kilosuna keşke bebeleride onlar doğursa:1::1:

Sen onu çok sevdiğinden öyle geliyordur, sevdiceğim de bana aynen öyle geliyor.
Eee onlar da bizi sevdiklerine göre biz de onlara angelina jolie gibi geliyoruzdue merak etme :1:

bana nazar degdirdiniz yaaaaaaaaa :30::30::30::30:
:14::14::14::14::14:
eti hoşbeş yidim :17:

Son düzenleme:
Kizlar ben cikiyorum
İyi aksamlar herkesee

Elif ne yaptın sennn ..
Bak Ebru hiç yemiyor niye öyle yapıyorsun sen kız yemeden önce buraya gelsene ..

son bi tane son bi tane daha yiyim yemicem diye diye 4-5 tane yidim :52::52:
ebru yemiyor sakin yeme ebru yemiyor sakin yeme dedim dedim kayinvalidemlerin onune koyunca dayanamadim
halbuki esim kestane yapmisti onu bile yememistim offfff offfff :14::14:
kesin kosmak farz oldu kesin :41:

Kizlar ben cikiyorum
İyi aksamlar herkesee

İyi akşamlar Betüll ..

ebru yemiyor sakin yeme ebru yemiyor sakin yeme dedim dedim kayinvalidemlerin onune koyunca dayanamadim

Hemen hemen koş da yerleşmesin onlar yerine ..

Hayat onlara güzel valla ..

Buna rağmen yeni çatlaklar oluşuyor mu eskiler mi Gülçin ?

Sen onu çok sevdiğinden öyle geliyordur, sevdiceğim de bana aynen öyle geliyor.
Eee onlar da bizi sevdiklerine göre biz de onlara angelina jolie gibi geliyoruzdue merak etme :1:
yok canım oğlana hamileyken çok kilo aldım birde varislşerim oldu kızımda sadece 8 kilo almıştım çatlak olmamıştı ondada sonra kilo aldım ama bu çatlaklar 2. doğumdam hamileyken oldu

Ya kiloya dikkat etmekle olmuyo sadece karin kasi yapsinlar spor baklavalar fln.. :52:
devamlı spor yapıyorya betül baklavalarda problem yok yani:27::1::ssz:bendeki baklavada sadece yağ oldu:14::14:

hemen git koş elif :32::32:

yok canım oğlana hamileyken çok kilo aldım birde varislşerim oldu kızımda sadece 8 kilo almıştım çatlak olmamıştı ondada sonra kilo aldım ama bu çatlaklar 2. doğumdam hamileyken oldu

Hamilelik işte kolay değil ki Gülçin devamı gelmesin de yeter ..

kızlar dün kırk beden bir eteğimi giyindim üstünde 40 beden yazıyo babam terzi benim senin kıyafetlerde o da diyoki o belde 36 bedene 42 bedende 38 bedene geliyo kızım diyo bu nerden diyorum anlatıyo ama ben inanmadım doğrusu etek potomdan çok kolay oluyo belimde ilikleniyo düğmesi ama yanlarımdan yağlar fışkırıyo öyle kötü bir görüntü kü anlatamam L beden kotum da üstümden 2 adım atınca düşüyo artık m beden oluyo neyse buda bişey dimi

ben gidiyim spor yapıyım diğer işleri hallettim hilal sen şu 30 day shred a devam ediyor musun?

kızlar dün kırk beden bir eteğimi giyindim üstünde 40 beden yazıyo babam terzi benim senin kıyafetlerde o da diyoki o belde 36 bedene 42 bedende 38 bedene geliyo kızım diyo bu nerden diyorum anlatıyo ama ben inanmadım doğrusu etek potomdan çok kolay oluyo belimde ilikleniyo düğmesi ama yanlarımdan yağlar fışkırıyo öyle kötü bir görüntü kü anlatamam L beden kotum da üstümden 2 adım atınca düşüyo artık m beden oluyo neyse buda bişey dimi

Tabiki gelişme var sonuçta daha iyi de olacak inşallah ..

Back
X