ben gidiyim spor yapıyım diğer işleri hallettim hilal sen şu 30 day shred a devam ediyor musun?
Yok canım bıraktım, tedirgin oldum kas oranım artık tartıda aynı kalırsam moralim bozulur diye ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gidiyim spor yapıyım diğer işleri hallettim hilal sen şu 30 day shred a devam ediyor musun?
kızlar dün kırk beden bir eteğimi giyindim üstünde 40 beden yazıyo babam terzi benim senin kıyafetlerde o da diyoki o belde 36 bedene 42 bedende 38 bedene geliyo kızım diyo bu nerden diyorum anlatıyo ama ben inanmadım doğrusu etek potomdan çok kolay oluyo belimde ilikleniyo düğmesi ama yanlarımdan yağlar fışkırıyo öyle kötü bir görüntü kü anlatamam L beden kotum da üstümden 2 adım atınca düşüyo artık m beden oluyo neyse buda bişey dimi
İyi akşamlar Betüll ..
Hemen hemen koş da yerleşmesin onlar yerine ..
hemen nerede kosuyorum yine misafir geldi cay servisi yapicam![]()
Senin de zor işin ama gece yatmadan mutlaka spor yap gitsin hoşbeşler Elif ..
bana nazar degdirdiniz yaaaaaaaaa
eti hoşbeş yidim![]()
son bi tane son bi tane daha yiyim yemicem diye diye 4-5 tane yidim
ebru yemiyor sakin yeme ebru yemiyor sakin yeme dedim dedim kayinvalidemlerin onune koyunca dayanamadim
halbuki esim kestane yapmisti onu bile yememistim offfff offfff
kesin kosmak farz oldu kesin![]()
Naptın sen canım yaaaaa. Bu son olsun dikkat et bidaha.
Hemde 1 tanede değil 4-5 tane. Ben geçenki tatlıda 1 tane ısırdım yutarken bile zorlandam. 4-5 taneyi nasıl yedin öyle
Kızlar ben çıkıyorum şimdi iyi akşamlar ..
Çok geç duydum bile![]()
Kızlar ben çıkıyorum şimdi iyi akşamlar ..
boyle gozumu kapattim saldirdim
bu son bu son simdi kayinvalidemin tabagini mutfaga gotururken poaca vardi dedim az bi parca tadina bakayim sonra napiyon yaaaaa didim
valla ben tek olsam boyle olmaz yaaa
millete yapip yememek cok zor gozumun onunde olmasa hic aklima gelmez![]()
Valla gözümün önünde kek duruyor kaç gündür. Ama ben dokunmadım. Kendini aç bırakma Elif. İnsan aç olunca kendini durduramıyor.
napak 1-0 maglup olduk onumuzde ki maclara bakcaz![]()
iyi geceler tatlim..
mesaj sayilari ozlemde mi?
ac degildim ama nasil oldu :26:
Evet canım bugünde mesajlar Özlem'e
Neyse olan olmuş artık. Unut sen o olanları. Hiç bişey olmamış gibi daha iradeli devam et. Ama dedikleri gibi spor yaparsan iyi olur senin için.