• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar dün kırk beden bir eteğimi giyindim üstünde 40 beden yazıyo babam terzi benim senin kıyafetlerde o da diyoki o belde 36 bedene 42 bedende 38 bedene geliyo kızım diyo bu nerden diyorum anlatıyo ama ben inanmadım doğrusu etek potomdan çok kolay oluyo belimde ilikleniyo düğmesi ama yanlarımdan yağlar fışkırıyo öyle kötü bir görüntü kü anlatamam L beden kotum da üstümden 2 adım atınca düşüyo artık m beden oluyo neyse buda bişey dimi

Gulcin yazdiklarina nokta virgul koymuyorsun, hic bir sey anlamiyorum bazen.
Bu mesajda da oyle oldu ozellikle su bedende suna denk gelir tarzi yazdigin yeri hic anlamadim.:44:

bana nazar degdirdiniz yaaaaaaaaa :30::30::30::30:
:14::14::14::14::14:
eti hoşbeş yidim :17:

Naptın sen canım yaaaaa. Bu son olsun dikkat et bidaha. :20::20:

son bi tane son bi tane daha yiyim yemicem diye diye 4-5 tane yidim :52::52:
ebru yemiyor sakin yeme ebru yemiyor sakin yeme dedim dedim kayinvalidemlerin onune koyunca dayanamadim
halbuki esim kestane yapmisti onu bile yememistim offfff offfff :14::14:
kesin kosmak farz oldu kesin :41:

Hemde 1 tanede değil 4-5 tane. Ben geçenki tatlıda 1 tane ısırdım yutarken bile zorlandam. 4-5 taneyi nasıl yedin öyle :19::19:

Naptın sen canım yaaaaa. Bu son olsun dikkat et bidaha. :20::20:

Hemde 1 tanede değil 4-5 tane. Ben geçenki tatlıda 1 tane ısırdım yutarken bile zorlandam. 4-5 taneyi nasıl yedin öyle :19::19:

boyle gozumu kapattim saldirdim :39::39:
:14::14:
bu son bu son simdi kayinvalidemin tabagini mutfaga gotururken poaca vardi dedim az bi parca tadina bakayim sonra napiyon yaaaaa didim :30:
valla ben tek olsam boyle olmaz yaaa :14::14::14:
millete yapip yememek cok zor gozumun onunde olmasa hic aklima gelmez:50:

boyle gozumu kapattim saldirdim :39::39:
:14::14:
bu son bu son simdi kayinvalidemin tabagini mutfaga gotururken poaca vardi dedim az bi parca tadina bakayim sonra napiyon yaaaaa didim :30:
valla ben tek olsam boyle olmaz yaaa :14::14::14:
millete yapip yememek cok zor gozumun onunde olmasa hic aklima gelmez:50:

Valla gözümün önünde kek duruyor kaç gündür. Ama ben dokunmadım. Kendini aç bırakma Elif. İnsan aç olunca kendini durduramıyor.

$di.webp
kizlar sonum boyle olmaz dimi :9::9::9:

:9::9::9:

Evet canım bugünde mesajlar Özlem'e

Neyse olan olmuş artık. Unut sen o olanları. Hiç bişey olmamış gibi daha iradeli devam et. Ama dedikleri gibi spor yaparsan iyi olur senin için.

yapcam yapcam hatta simdi gidim mutfami toplimm yuriim :32::32:

Back
X