Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O biraz kendini suçlu hissetmenden kaynaklanıyordur bence. Ben meyveye karşı değilim zaten. Karbonhidrattan iyidir diye düşünüyorum. :9::9:

Bence de iyidir de çook fazlaydı Ebru ya :1:
Ama suçluluk da var regl şişkinliği de hissediyorum bakalım ne olacak.
Bir de bu ay doğum kontrol hapına ara vereyim demiştim ama düzensizlik mi olacak kii ..

Şişkinlik onun şişkinliği olmasın. Bak şimdiden söyleyeyim. Eğer yarın tartıda kötü bir sonuç görürsen moral bozmak yok tamam mı? Regl'den dolayıdır mutlaka,

Tamam bu hafta da regl için moral bozmayacağım ama haftaya da veremezsem bırakmayı bile düşünüyorum Ebru ..

Kızlar bloğumda etkinliğim var tarifleri ayarlayayım geliyorum okuyup katılacağım konuşmalara şu tarifleri bir halledeyim gelen...

Tamam bu hafta da regl için moral bozmayacağım ama haftaya da veremezsem bırakmayı bile düşünüyorum Ebru ..

Yoookkk canım daha neler. Bırakırsan eğer bence daha kötü olur. İnşallah vereceksin Hilal'cim. Ben sana güveniyorum. Bizim kilo vermemizin en büyük nedenlerinden biride kilomuzun fazla olması. Kilomuz azaldıkça bizde zor vermeye başlayacağız. Mesela ben 70 in altına inmeye başladığımda çok zorlanacağım. Sende şuan o durumdasın. Ama sabret derim. Mutlaka kilo vereceksin.

yarın kaç cıkıcam cok merak ediyorum :18:

Kızlar bloğumda etkinliğim var tarifleri ayarlayayım geliyorum okuyup katılacağım konuşmalara şu tarifleri bir halledeyim gelen...

Biz de baksak ya bloğuna Suu ..

Yoookkk canım daha neler. Bırakırsan eğer bence daha kötü olur. İnşallah vereceksin Hilal'cim. Ben sana güveniyorum. Bizim kilo vermemizin en büyük nedenlerinden biride kilomuzun fazla olması. Kilomuz azaldıkça bizde zor vermeye başlayacağız. Mesela ben 70 in altına inmeye başladığımda çok zorlanacağım. Sende şuan o durumdasın. Ama sabret derim. Mutlaka kilo vereceksin.

Ne güzel moral veriyorsun Ebru, ne biliyim 1 aydan beri tık yok resmenn ..

Biz de baksak ya bloğuna Suu ..

Ne güzel moral veriyorsun Ebru, ne biliyim 1 aydan beri tık yok resmenn ..

Hani bazı oyunlarda oyun kendiliğinden level kaydı yapar yaaaa Hilal. Onun gibi düşün. Bence bırakta biraz vücudun bu kiloya alışsın. Veremiyorum diye üzülme. Olduğun kiloyu korumakta büyük başarı. Ama sabrettiğin zaman emin ol herşey istediğin gibi olacak.

Hani bazı oyunlarda oyun kendiliğinden level kaydı yapar yaaaa Hilal. Onun gibi düşün. Bence bırakta biraz vücudun bu kiloya alışsın. Veremiyorum diye üzülme. Olduğun kiloyu korumakta büyük başarı. Ama sabrettiğin zaman emin ol herşey istediğin gibi olacak.

Uff dimi ebru ama ben de fazla çıkacağım korkusu var korusam yine iyi ..

Ben de hem de çoook ..
Resmen 5 gün beklemiş olacağımm ..

Cuma sendromu cidden o ebru, son gün ya bir sürü bitki çayı içiyorum şimdi :1:

Rekor kırdı Hilal. 5 gündür tartılmıyor :))

Bende birazdan dışarı çıkacağım. Eşim gelsin yemekten sonra Sinemaya gidiyoruz. O zaman gitmeden 1 fincan yeşilçay daha içeyim. Bakalım bugün beni uzun zamandır görmeyen bir arkadaşımda gelecek sinemaya. Zayıfladığımı farkedecek mi acaba :9::9:

Simdilik kaciyorum opuldunuz ;)))

Görüşürüz Gönüll ..

Rekor kırdı Hilal. 5 gündür tartılmıyor :))

Bende birazdan dışarı çıkacağım. Eşim gelsin yemekten sonra Sinemaya gidiyoruz. O zaman gitmeden 1 fincan yeşilçay daha içeyim. Bakalım bugün beni uzun zamandır görmeyen bir arkadaşımda gelecek sinemaya. Zayıfladığımı farkedecek mi acaba :9::9:

Cidden çok oldu 5 gün ama haftaya 1 hafta olacak dimiiii :1:
fetihe mi gideceksiniz Ebru nasıl bakalım ..
İyi eğlenceler.
Fark ederler hiç edilmez mi Ebruu ..

Uff dimi ebru ama ben de fazla çıkacağım korkusu var korusam yine iyi ..

Korkma canım yaaaa çıksan çıksan 1 kilo fazla çıkarsın. 10 kilo birden alacak değilsin yaaa (gerçi ben 3 ay içinde 10 kg aldım da) onuda verirsin merak etme. Strese girdikçe daha kötü oluyor metabolizman. Biliyorsun herşey beyinde bitiyor. Beynini meşgul etme bununla.

Görüşürüz Gönüll ..

Cidden çok oldu 5 gün ama haftaya 1 hafta olacak dimiiii :1:
fetihe mi gideceksiniz Ebru nasıl bakalım ..
İyi eğlenceler.
Fark ederler hiç edilmez mi Ebruu ..

Evet çok oldu. O zaman yarından itibaren başka tartılmak yok. Haftaya 7 gün tartılmamış olacağız.
Evet canım Fetih'e gideceğiz.
Çoğu kişi farketmiyor çünkü bu kilolarda uzun süre gördüler. Beni 85 te çok az kişi gördü. Ama ben farkediyorum her yerim inceldi resmen.

Korkma canım yaaaa çıksan çıksan 1 kilo fazla çıkarsın. 10 kilo birden alacak değilsin yaaa (gerçi ben 3 ay içinde 10 kg aldım da) onuda verirsin merak etme. Strese girdikçe daha kötü oluyor metabolizman. Biliyorsun herşey beyinde bitiyor. Beynini meşgul etme bununla.

evett düşünmüyoruzz Ebru artık beynim inanıyor ki 55 kilo da olacağımm ..
36 bedenleri rahat rahat giyeceğimm ..

Evet çok oldu. O zaman yarından itibaren başka tartılmak yok. Haftaya 7 gün tartılmamış olacağız.
Evet canım Fetih'e gideceğiz.
Çoğu kişi farketmiyor çünkü bu kilolarda uzun süre gördüler. Beni 85 te çok az kişi gördü. Ama ben farkediyorum her yerim inceldi resmen.

Aaa çok heyecanlı ya 7 gün tartılmayıp bir anda göreceğimm ..

Ebru demek ki 1 ay sonra asıl göreceksin hele yaz gelip ince şeyler giydiğimizde asıl fark o zaman görülecek ..

Back
X