*** 13. Takım 244. Etap *** ETAP BİRİNCİSİ
Aysecig ( 56.1 / 56.6 / -0.5 / -0.89 % )
Balkaymak: ( 72.7 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Betüld: ( 63.8 / 62.6 / 1.2 / 1.88 % )
Eski_bir_masal : ( 61.3 / 63.5 / -2.2 / -3.59 % )
Fefilifa ( 77.8 / 76.2 / 1.6 / 2.06 % ) yeni üye hedef kilo : 60
Hayattanazicik ( 61 / 58.6 / 2.4 / 3.93 % )
LaydLiNe: ( 78.4 / 77.6/ 0.8 / 1.02 % )
Mutedeyyin: ( 71.1 / 70.4 / 0.7 / 0.98 % )
Ozlew_19: ( 68.8 / 69.5 / -0.7 / -1.02 % )
Semiha ( 66 / 65.2 / 0.8 / 1.21 % ) Yeni üye hedef kilo : 55
tatLi : ( 62.3 / 61.2 / 1.1 / 1.77 % )
Ysfmir: ( 59.7 / 60.0 / -0.3 / -0.5 % )
13. Takım Ortalaması : 0. 57%
Kızlar 1.liğimizi tebrik ederimm ..
Gülçin; bu hafta motivasyonunda bir düşüş olduğu belliydi paylaşımların azaldığında bu durumun böyle olduğunu düşünüyorum.
Paylaşımların artarsa bu durumda değişebilir diyorum..
Betül; Okulların açılmasının da sana çok faydası olacağını düşünüyorum kilo konusunda. Atak da yaradı çok güzel kilo verdin ama önümüzdeki hafta dikkat et mutlaka, atak sonrası bir alım yaşama ..
Elif; Diyetisyen kontrolündesin sanırım zaten pek bir kaçamak da görmedim ( hoşbeşi unutmadım) gayet de güzel veriyorsun bence ..
Su; Lİsteye bomba gibi girdin ve haftanın 1.sisin tebrik ederim
Ama lütfen menülerine biraz dikkat et az yiyip hasta olma ..
Ebru; Menülerin hep çok güzel hiç kaçamak olmuyor ve yemekle verilecek en güzel sınırdasın, havalar biraz ısınınca daha iyi olacak inşallah sporla.
Melek; Bu stres altında gayet iyi veriyorsun melek biraz daha gayret gör şu 65i ..
Özlem; Bol kaçamak kilo olarak geldi bu hafta pek paylaşım olmadığından yorum yapamıyorum ..
Semiha; İlk diyete başladığın haftalar daha çok vermeni beklerdim ben Semiha eksik bir şey var ama ne olduğu konusunda bu hafta daha dikkat edeceğim
Gönül; Babanın gelmesinin üzerine ben kaçamak yaparsın ve biraz artıların olur diye düşünmüştüm, böyle bir zamanda bile dikkat edip kilo vermişsin tebrik ederim Gönüll ..
Derya; Kayınvalidenle beraber kilolar da gidecek inşallah, tek nedeni stres diye düşünüyorum ..
Herkesi tebrik ediyorum kızlar, önümüzdeki hafta da güzel bir birincilikle sahalarda oluruz inşallahhh ..
herkesi tebrik ediyorum.birinciliğimiz kutlu olsun...
Hilalcim bünye meselesi sanırım.
çok yavaş gider bende kilolar ben biliyorum kendimi
vee akşam yemeklerini daha istediğiniz düzeyde azaltamamamdan kaynaklanıyor bu sanırım.