• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Üff yemedim ki ya, sadece 1 ader kurabiye yedim, bıraktım zaten :14:

Bugün 1 saat spor yapmam lazım mecburen..

Hilal bildigin gibi degil,acayip sıkıldım...

Aslında kaçamagın sebebi, aç olmam..
kendime yemek hazırlarken misafir geldi, onlara koyarken 1 tane yedim bende :14:

Melekcim normalde 1 kurabiye tabi olur ufak kaçamaklar ama senin böyle bir lüksün yok b iliyorsun çok ciddi kilo vermen gerekiyor mutlaka yap sporu bu da son olsun sakın marta kadar ufacık kaçamak bile yapma ..

Ay melek sakin sakin bak
Cuma gunku magazin haberlerinde demedigimi birakmam bak:)
Ben de bu haftayi kacamaksiz gecircem insallah

Saril dukan a 4 elle ,
Sana demet akalin dan "olacak olacak" sarkisini gonderiyorumm:1::24:

:1: yazdıklarını eşime anlattım, "o kızda biraz catlaklık var galiba" dedi :9:
Bende "evet , komik bi kız" dedim..

Ya betül, düşünce 18 günde 5.4 cok geliyo,yapamam gibi... :14:
Ama dukanda millet 10 günde bilmem kaç veriyor ya :((

Melek bir de su cay var ya
Onu da yap bence

işe yarar mı ki?
Hiç sanmıyorum...

Melekcim normalde 1 kurabiye tabi olur ufak kaçamaklar ama senin böyle bir lüksün yok b iliyorsun çok ciddi kilo vermen gerekiyor mutlaka yap sporu bu da son olsun sakın marta kadar ufacık kaçamak bile yapma ..

haklısın hilal...
Ben bugün bari 1 saat spor yapayım, yarından sonra ufacık bi lüksde yok bana... :57:

:1: yazdıklarını eşime anlattım, "o kızda biraz catlaklık var galiba" dedi :9:
Bende "evet , komik bi kız" dedim..

Ya betül, düşünce 18 günde 5.4 cok geliyo,yapamam gibi... :14:
Ama dukanda millet 10 günde bilmem kaç veriyor ya :((

:60: rezil olmus gibi hissediyorum birazz :60:
Ama soyleyen de sizsiniz yani Melek, sorun yok :1:

Melek bana az once 2.6 kiloyu dikkat edersem ve kacamak yapmazsam verebilcegimi soyleyen sen degil miydiin:40:
O yuzden umutsuzluk laflari gevelemeni istemiyorum :36:

Herkes verebilir, sen veremez misin, yol oyle bir sey:20::41::45:

:60: rezil olmus gibi hissediyorum birazz :60:
Ama soyleyen de sizsiniz yani Melek, sorun yok :1:

Melek bana az once 2.6 kiloyu dikkat edersem ve kacamak yapmazsam verebilcegimi soyleyen sen degil miydiin:40:
O yuzden umutsuzluk laflari gevelemeni istemiyorum :36:

Herkes verebilir, sen veremez misin, yol oyle bir sey:20::41::45:

Üff bende verebilirim belki ama nasıl vericem :44:

Bugünkü kaçamak kurabiyeden sonra, dikkatli olucam.
Yarından itibaren daha iyi bir menü olması lazım benim için.. :43:

Menümü yazayım ..

Sabah :

- Elma sirkeli su
- Dukan peynirli gözleme
- 1 Domates

Öğle :

- 4 tane altın balık ( yağsız pişirdim )
- Az lahana turşusu
- 3-4 tane biber turşusu
- Bol yeşillik

Akşam :

- 1 Greyfurt

Sıvı :

- 2 litre su
- 3 fincan bitki çayı

Spor :

- Yarım saat yürüyüş

Afiyet olsun canım. Geçen seferki gibi akşam acıkma yine. Bence şimdiden ufak tefek bişeyler atıştır. Yoksa sonumuz kötü olmuştu. :9::9:

Motivasyonum tamamen düştü :14: :14:

Bırakma kendini Melek. Biz burda niye varız, motivasyon için. Söyle bakim nasıl bir motivasyon istiyosun :8::8:

Üff yemedim ki ya, sadece 1 ader kurabiye yedim, bıraktım zaten :14:

Bugün 1 saat spor yapmam lazım mecburen..

Hilal bildigin gibi degil,acayip sıkıldım...

Aslında kaçamagın sebebi, aç olmam..
kendime yemek hazırlarken misafir geldi, onlara koyarken 1 tane yedim bende :14:

Hep açken oluyor dimi. Hilal çabuk bişeyler ye canın. Saat daha erken sayılır.

Kızlar ben kaçıyorum. Misafirliğe gidiyoruz. Bugün tekrar gelemeyebilirim. Öpüyorum hepinizi. Eğer gelirsem yazarım menümü. Şuan vaktim yok.

Kaçamak yapmayacağıma namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum diyomuşum :60::60:

Afiyet olsun canım. Geçen seferki gibi akşam acıkma yine. Bence şimdiden ufak tefek bişeyler atıştır. Yoksa sonumuz kötü olmuştu. :9::9:

Ebrucum bu karışımı içiyorum ya çok tok tutuyor acıkmıyorum dün de ondan önceki gün de 2 öğün yaptım hiç bir şey istemiyor gece canım, valla harika bir şey çıktı bu karışım ..

Kızlar ben kaçıyorum. Misafirliğe gidiyoruz. Bugün tekrar gelemeyebilirim. Öpüyorum hepinizi. Eğer gelirsem yazarım menümü. Şuan vaktim yok.

Kaçamak yapmayacağıma namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum diyomuşum :60::60:

İyi eğlenceler Ebrucumm ..
Kaçamaksız bir eğlence olsun ki sana çok güveniyorum bu konuda ..

Ebrucum bu karışımı içiyorum ya çok tok tutuyor acıkmıyorum dün de ondan önceki gün de 2 öğün yaptım hiç bir şey istemiyor gece canım, valla harika bir şey çıktı bu karışım ..

O tarifide ben tesadüf okuyup söylemiştim burda. Benden hariç herkes yaptı. En kısa zamanda bende başlıyorum. Okuyunca çok mantıklı gelmişti zaten. Tarçın varya belki o yüzden tokluk hissediyorsundur.

O tarifide ben tesadüf okuyup söylemiştim burda. Benden hariç herkes yaptı. En kısa zamanda bende başlıyorum. Okuyunca çok mantıklı gelmişti zaten. Tarçın varya belki o yüzden tokluk hissediyorsundur.

Neden bilmiyorum ama çok etkiliyor ebru, ben tam olarak o şekilde yapamıyorum açıkçası günde 3 kere 2 bardak içilmeli ama 2 bardağı içemiyorum.
Yemeklerden sonra ( o gün kaç öğün yaptıysam ) 1 bardak içiyorum ama bardağım biraz büyük 1.5 bardak falan oluyor.
Yalnız bağırsakları çook güzel çalıştırıyor ..

Bırakma kendini Melek. Biz burda niye varız, motivasyon için. Söyle bakim nasıl bir motivasyon istiyosun :8::8:

üff 6 ları görsem iyi olacak.. bu arada bende cumaya kadar tartılmayı düşünmüyorum :50:

malesef hep açken...

güveniyorum sana :1:

Son düzenleme:
Menüm:

Sabah:
1 hambuger ekmeği
Peynir, salça ve çay

Öğle:
Etli lahana sarması
1 kurabiye ( normalde kaçamak sayılmaz ama benim durumumda öyle oldu)

Akşam:
Tavuklu salata

1 saat zumba + 50 mekik
2 lt.su

Back
X