• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok bilmiyordum eşleşince ne oluyor canım?

Birbirimize destek oluyoruz, menülerimizi eleştiriyoruz kısacası birbirimizden sorumlu oluyoruz, Cuma günü grup içinde eşli sıralamada yapılıyor.

Yanlış anlatmadım dimi Hilal?

Yok tatlım yaaaa bugün pazartesiydi ve çok yoğundu. Nefes bile alamadım. Yarın sabah ilk işim öğrenip yazmak olacak. :26::26:

İşte bu Hilal'cim. Şimdiden seni tebrik ediyorum. :46::46:

Tamam Ebrucum acelesi yok sordum sadece :1:

Pek inançlıyım bugün bakalım umarım güzel olur sonuçlar.

Kızlar ben kaçayım hepinize iyi akşamlar.
Bu arada takım sakin bugünlerde ama mesaj kuralında problem yoktur umarım cuma günü kimseyi uyarmak istemem ..
Dediğim gibi mesajları bugün bana atarsınız.
Kendinize iyi bakın hepinizi öptümm :16:

Birbirimize destek oluyoruz, menülerimizi eleştiriyoruz kısacası birbirimizden sorumlu oluyoruz, Cuma günü grup içinde eşli sıralamada yapılıyor.

Yanlış anlatmadım dimi Hilal?

Süpermiş tamam canım :)

Bu arada takım sakin bugünlerde ama mesaj kuralında problem yoktur umarım cuma günü kimseyi uyarmak istemem ..

Hoşçakal canım. :)

Tamam canım. İyi geceler. Öptüm kocaman :16:

Üff gecenin bu vaktinde ders calısıyorum ya... :44:

İnş. geçerim şu sınavı...

Biz çamlıcanın üç gülü olalım bırak charlie yi :))) Yada delisini söyleyenler kimdi 3 kız onlar olalım :)

İkiside güzel. Haklısın yaaa Charlie'de kim oluyor :))) Hababamda hatırlıyorum Su, delisin şarkısını :))

Canım Martın 5 inde; diş ameliyatı
Martın 8 inde ; eşimle iddia
11 inde sınav var... :1:

Mart senin için çok zor geçecek canım. Ama sanırım 3 günde rahat 3 kilo verirsin. Nede olsa bişey yiyemezsin. İddiayı kazanmış olursun :60::60:

Back
X