• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bende kaçıyorum. Dün Umutsuz ev kadınlarını seyredememiştim. Onu indirdim. Uykum gelmeden seyredeyim. Öpüyorum hepinizi.

Bu arada az ama yeni başladığım için bana normal geliyor 20 tane mekik çektim. Hiç yoktan iyidir.:9::9:

Herkese iyi geceler. :54::54:

Kızlar bende kaçıyorum. Dün Umutsuz ev kadınlarını seyredememiştim. Onu indirdim. Uykum gelmeden seyredeyim. Öpüyorum hepinizi.

Bu arada az ama yeni başladığım için bana normal geliyor 20 tane mekik çektim. Hiç yoktan iyidir.:9::9:

Dün eşimle beraber izledik biz :9:

Hiç yoktan iyidir devam et ebrucum..
iyi geceler...

Canım ısınmadan çektiğin hiçbir mekiğin sana yararı yok ondan dolayı spordan sonra mekik çek mümkünse eğer alt göbeğin varsa bacaklarını düz üst gönek sorunun varsa bacaklar dizler yukarıda olarak çekeceksin. :) 20 den başla hafta hafta çoğaltırsın :)

Kizlar giremedim bugun
Okul cikisinda sevgilimle bulstuk
Yeni geldim eve
Kitabimi bitircem simdi, son sayfalar kaldi
İyi geceler herkese

Gunaydin kizlar
Bugun bir tuhafim yine
Cok gec kalktim
Hafta sonuymus gibi geliyordu.. Daha sali, ne alalaysa..
Moralim yok zaten bugun pek dun aksamdan canim sikkin bir sey yok aslinda da, insana gelir ya bazen, oyle iste..

Gunaydin kizlar
Bugun bir tuhafim yine
Cok gec kalktim
Hafta sonuymus gibi geliyordu.. Daha sali, ne alalaysa..
Moralim yok zaten bugun pek dun aksamdan canim sikkin bir sey yok aslinda da, insana gelir ya bazen, oyle iste..

Evet bazen insan öyle olur :))
Dikkatini dagıtacak şeyler yap...

Back
X