Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hepinizin yerine yerimm![]()
Ben hepinizin yerine yerimm![]()
Asil diyet sayfasi dedigin boyle olurr
Bosuna dememisler:
Ac tavuk kendini bugday ambarinda sanirmiss![]()
Hilal bizi bir görsen İzmir'e tatile gittiğimizde ilk yaptığımız şey midye yemek, arkasından kokoreç, sonra balık ekmek, üzerine mangalda türk kahvesi. Boyoz var bide ben onada bayılıyorum. Bu yaz balık tuttuk tekneyle. Muhteşemdi. Kendi tuttuğun balıkları pişirip yemek. Çok seviyorum İzmir'i yaaaa.
Eşimin dedesi aşçıymış. Çok güzel kalamar yaparmış ondan öğrenmiş. Kek kadar güzel yaparsa eğer tadından yenmez zaten, gerçi onun elinin değdiği herşey lezzetli oluyorda![]()
Bende yarıdım ederim Hilal'eeee
Bu arada şırdan yiyen varmı aranızda?
Bende yarıdım ederim Hilal'eeee
Bu arada şırdan yiyen varmı aranızda?
Semiha gelmiyorum kiz
Melege bir takilayim dedim herkes cidden gidicem sandi
Kalamarin pismis hali guzel gozukuyor ama cig hali biraz fena..
Guzelim baliklaar yetiyor bana
Kokoreci de denerim
Digerleri kalsiin![]()
Hilal bizi bir görsen İzmir'e tatile gittiğimizde ilk yaptığımız şey midye yemek, arkasından kokoreç, sonra balık ekmek, üzerine mangalda türk kahvesi. Boyoz var bide ben onada bayılıyorum. Bu yaz balık tuttuk tekneyle. Muhteşemdi. Kendi tuttuğun balıkları pişirip yemek. Çok seviyorum İzmir'i yaaaa.
Eşimin dedesi aşçıymış. Çok güzel kalamar yaparmış ondan öğrenmiş. Kek kadar güzel yaparsa eğer tadından yenmez zaten, gerçi onun elinin değdiği herşey lezzetli oluyorda![]()
Aslında tantunide yiyebiliriz ama yağlı biraz. Benim kardeşim çok güzel yapıyor. Hatta bir ara bende evde yapıyordum.
Biri beni sustursuuuuuuuuunnnnn![]()
ben kaçayım
biraz evi sileyim süpüreyim
erkencecikten![]()
Kizlar ben simdi cikayim
Yemek anca pisti
Bu kdar konuaup konusup gidip yine tavuk yiycemm ona yaniyorum
Ugrarim tekrar gorusuruzzz![]()
yok kız
biraz oyalanayım muhabbeti unutayım diye şey ettiydim...![]()
Şırdan dediğin bumbar gibi bişi mi?
Görsellerden ona benzettim...
öyleymiş sonradan farkettim...
offf bende izmir hastasıyım(aşığıyım).eşim emekli olunca yerleşmeyi bile düşünüyoruz...
ohh sende çok şanslıymışsın ebru...
Kizlar ben simdi cikayim
Yemek anca pisti
Bu kdar konuaup konusup gidip yine tavuk yiycemm ona yaniyorum
Ugrarim tekrar gorusuruzzz![]()
yok kız
biraz oyalanayım muhabbeti unutayım diye şey ettiydim...![]()