• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

betül çok güldüm birazda utandım.
:17:kaçamak yaptımda diyememki
bariz yedim yani...:18:

Allah'tan üçüncü dilimi yememişsin. Buna şükür.

Kızlar bundan sonra kaçamakların fotoğraflarını istiyorum. Belki fotoğraf çekerken vazgeçersiniz. :51:

Hilal Cumadan önce yeme bence canım. Az kaldı. Dayan biraz. :9::9:

Tamam ebru yemeyeceğim kararlıyım, Cuma günü yiyeceğim içim rahat bir şekilde ..

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
2 dilim k.tahıllı ekmek
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 porsiyon et kavurma + salata
3 yemek kaşığı yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Akşam

3 tane köfte
2 bardak acılı şalgam suyu
1-2 parça domates, salatalık
1 dilim çavdar ekmeği

Su 2,5 lt olur yatana kadar
2 fincan yeşil çay
Spor daha sonra.

:nazar::nazar: Harika olmuş ebruu ..

Hilaaaaaaaaaaaaallllllllll yemiyosun dimi o şekerleri. :9::9:
Kayboldun ortalıklardan.

afiyet olsun ebrucum...

Valla bir şey yapmıyorum kızlar ya oda arkadaşım baktı tadına çok güzelmiş onunla konuşuyorduk elimi sürmüyorumm :17:

afiyet olsun ebrucum...

bi haltlar karıstırıyo bu ama :60:
Teşekkürler canım.

Afiyet olsunn ..

Aynen öyle Betül ama dayanamıyorum da, yemedim bak daha :1:

Kesinlikle çok dikkat ediyorum o yüzden Ebru, hiç geç kalmıyorum ..

Tadını çıkar bol bol ne güzel yürüyün beraberce ..

Uff gidiyorum bak Ebru derslere artık ..

İtiraf etti zaten kilo vermemi istemiyor musun sen dedim ..
Ya şey kem küm niye veriyorsun ki ya istemiyorum işte diyor :1:
Anladım artık istemiyor hiç Ebru :1:
Sakın yapma boşver sonra kendimi suçlu hissederim bak ben de yemiyorum gözümün önünde duruyor ..

:60: Mesaj yerine iletildi Betül ..

Sende yeme diye söylüyorum zaten. Sadece bak. Ama Cuma tartıldıktan sonra istediğin kadar yeeeeeee

Ama ilk gördüğümde canım nasıl istedi anlatamam Hilal'cim. Bayılıyorum o şekerlemelere. Bide Konya'da heryerde var şekerci. :50::50:

Cidden mantıklı bence dee ..
Ama ya o zaman toptan kaçamak yaparsak ..

Hatırlarsana Hilal'cim benim ilk menülerim rezaletti. Sonradan utanmaya başladım buraya yazarken kahveyi bile bıraktım sayenizde.

Burası gerçekten caydırıcı bir yer.

Merak etme kaçamak yapamayız çünkü birisi yapacak olsa öbürü engeller. Benim canım istedi senin şekerlerden ama geçti hemen isteğim. Sende dedin zaten kaçamak yapma diye. Bence deneyelim fotoğraf meselesini. Belki kaçamağı yapan daha çok utanır :9::9:

Teşekkürler canım.

Sende yeme diye söylüyorum zaten. Sadece bak. Ama Cuma tartıldıktan sonra istediğin kadar yeeeeeee

Ama ilk gördüğümde canım nasıl istedi anlatamam Hilal'cim. Bayılıyorum o şekerlemelere. Bide Konya'da heryerde var şekerci. :50::50:

Tamam o zaman izin aldım Cumaya kadar sabrediyorum cuma günü rahat rahat yiyorumm ..
Ben de çok seviyorum dışarı çıkalım hemen sana şeker alayım mı çikolata alayım mı der :1:
Bizimkisi çocuk daha diye dalga geçer sonra da :60:

Tamam o zaman izin aldım Cumaya kadar sabrediyorum cuma günü rahat rahat yiyorumm ..
Ben de çok seviyorum dışarı çıkalım hemen sana şeker alayım mı çikolata alayım mı der :1:

Hem alıyor hem dalga geçiyor öylemi, demek ki hoşuna gidiyor senin çocukluğun. :9::9:

Ben bide jelibona bayılırım.

Kızlar ben bide her menüden sonra o günki reddettiğim yiyecekleri yazacağım. Burda başka bir yerde okumuştum hoşuma gitmişti.

Mesela bugün eti çikolatalı gofret ikram ettiler, reddettim. Eve getirdim kızım yedi. :9::9:

Teşekkürler canım.

Hem alıyor hem dalga geçiyor öylemi, demek ki hoşuna gidiyor senin çocukluğun. :9::9:

Kızlar ben bide her menüden sonra o günki reddettiğim yiyecekleri yazacağım. Burda başka bir yerde okumuştum hoşuma gitmişti.

Mesela bugün eti çikolatalı gofret ikram ettiler, reddettim. Eve getirdim kızım yedi. :9::9:

eti hosbeş mi :53::53::53::53::53::53:

Kardeşimde bugün bize geldi, en sevdigim çikolataları almış, yemedim tabi.. :50:
Eşime türlü yaptım,bulgur yaptım yiyemedim... :43:

Hatırlarsana Hilal'cim benim ilk menülerim rezaletti. Sonradan utanmaya başladım buraya yazarken kahveyi bile bıraktım sayenizde.

Burası gerçekten caydırıcı bir yer.

Merak etme kaçamak yapamayız çünkü birisi yapacak olsa öbürü engeller. Benim canım istedi senin şekerlerden ama geçti hemen isteğim. Sende dedin zaten kaçamak yapma diye. Bence deneyelim fotoğraf meselesini. Belki kaçamağı yapan daha çok utanır :9::9:

Tamam o zaman fotoğraf çekelim Ebru, cidden çok caydırıcı burası o yüzden kaçamak yapanların artmasını hiç sevmiyorum.
Herkes birbirinden görüp yapmaya başlıyor.

Çok seviyor hep böyle kalsın içinde çocuk diyor :1:
Hem annen hem babam hem çocuğun olurum herşeyin olurum diyor :69:

Uff ben o reddettiklerimi söylesem.
Dün akşam pizza, hoş beş, çikolata topu, normal çikolata, vişneli şeker ve ıce tea reddettimmm :17:

Tamam o zaman fotoğraf çekelim Ebru, cidden çok caydırıcı burası o yüzden kaçamak yapanların artmasını hiç sevmiyorum.
Herkes birbirinden görüp yapmaya başlıyor.

Çok seviyor hep böyle kalsın içinde çocuk diyor :1:
Hem annen hem babam hem çocuğun olurum herşeyin olurum diyor :69:

Uff ben o reddettiklerimi söylesem.
Dün akşam pizza, hoş beş, çikolata topu, normal çikolata, vişneli şeker ve ıce tea reddettimmm :17:

Sen harikasın Hilal'cim. Demek ki seninde irade oldukça kuvvetli. :46::46:

Demek ki artık yaptığımız kaçamakların fotoğraflarını çekiyoruz. Belki böyle daha çok utanılır kaçamak yapmaktan.

Menülerinizin altına reddettiklerinizin listesinide yaparsanız daha çok gurur duyacağız kendimizden.

Sizden çekinirken sürer miyim hiç elime vuruverirsiniz Melek :60:

Valla eline vurmak ne kelime, kursuna dizerim seni $1322168671_ates_ediyor.gif$1322168671_ates_ediyor.gif$1322168671_ates_ediyor.gif :1:

Senide tebrik ediyorum Melek'cim. :46:

İnş. bu cabaların sonucu yansır bana :1:
yoksa atacam kendimi :60:

:))

Aslında içerken değilde son yudumu içtikten sonra fena ama hemen azıma birşey atıyorum kokulu limon falan tadını hissetmiyorum o kadar.

1000 lira vermemek için 5 tartıl bile alabilir bence :))

Dereotu müthiş ben hergün yarım demet yiyordum uzun zamandır bıraktım ve tsh baya 2 ye düşmüştü haftaya kontrole gideceğim sende ilaçtan sonra kilo verme oldumu ben 1,5 ayda 10 kilo verdim ilaca bağlıyorum ?

Bende gizli tiroid war suan strese bagli da olabilirmis bundan bikac sene once test yaptirmistim yine cikmisti
ustunde fazla durmadim suan 3 ay gozlem altinda tutacaklar arada degerlerime baktircam henuz hap kullanmiyorum..
1.5 ayda guzel kilo wermissin melek masallah :nazar: haplarin omur boyu kullanilmasi gerekmis sende war mi oyle bisey?

menüm

sabah
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
5 zeytin
domates
kk kadar ezine peyniri
maydanoz
yarım salata
1 bardak şekersiz çay

ara
2 ince dilim muzlu pasta

öğle
6 yk zeytinyağlı barbunya
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

akşam
1 etli kabak dolması
1 bardak ayran

1 bardak form çayı
1,5 litre su

spor yok

Biliyosun pasta olmamis sporda yapmadiysan, afiyet olsun..

Eki Görüntüle 352678

Kızlar sevdiceğim ne göndermiş bakar mısınızz :69::17::16:

Çok spor yapıyorsun enerji olsun diyor bir de :60::60:

Ay ay ne guzelmis bu sanirim gulden kalp icindekiler neyse cozemedim :28:

Fotograf mii.. :1:
Ben kacamak yaptigim zamanlar fotograf cekecek kadar vaktim olmiyor ki :60:
Beni vazgecirmez fotograf koymak
Caniniz cektigiyle kalmayin sonraa :1:

Annem tencerede kek tarifi ogrenmis
Merak ettim onu yapicam diyo
Fincanlarla tencerede pisiyormus

Onun resmini koyarim artik :)

ya sikildikca kendimi eglendirmek icin sizi de eglendirmis oluyorum iste:34:
Sogukta tramvay beklerken bos ani degerlendireyim dedim :1:

:) çok şekersin sen :)

Bizimkiside çok şeker vardı ya eskiden onları görünce hemen bana koca bir paket şeker yaptırırdı ben girince kendimi kaybediyorum oralara ondan ben en sevdiklerinden alacağım aşkım sen gelme 1000 kilo olana kadar çıkmazsın oradan derdi ahh eski günler ahhh...

Kızlar ben yine hamileymiyim modlarına girdim bıktım yaaa :(

Back
X