• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

d....dan form çayı yazıyordu.sade sanırım
akşam yatmadan içtim hatta
eşim işten geldi
odaya kokusu sinmiş
sen rakı mı içtin diyor:51:

Sensizlikte kafayı çektim deseydin :1:

İçinde anason ve rezene vardır canım o yüzden rakı gibi kokmuştur. Biliyorsun anasondan yapılıyor rakı. Ve form çaylarının içinde tek bir bitki değilde karışık birçok bitki yer alıyor. Anason ve rezene hepsinde oluyor mutlaka.

Çok severim anason çayını ..

Bende gizli tiroid war suan strese bagli da olabilirmis bundan bikac sene once test yaptirmistim yine cikmisti
ustunde fazla durmadim suan 3 ay gozlem altinda tutacaklar arada degerlerime baktircam henuz hap kullanmiyorum..
1.5 ayda guzel kilo wermissin melek masallah :nazar: haplarin omur boyu kullanilmasi gerekmis sende war mi oyle bisey?

Bana ilk hasimato dediler allahtan degilmis onumuzdeki hafta gidecegim tekrar olcturmeye aslinda belki ilacsiz hallolurdu sskda baktirdim hemen ilac yazdi kadin 5 ti tsh sonra gittim 2 ydi ve endokrine gorundum oda baslamasan iyiydi dedi ama artik baslamissin bir dahaki degerlere bakalim dedi 5 ay gecti ustunden haftaya gidecegim burada ozeller ssk ile anlasmali degil ve endokrine gitsem 1500 tl kafadan gider diye sskya gidiyorum testler icin.

Biliyosun pasta olmamis sporda yapmadiysan, afiyet olsun..

Ay ay ne guzelmis bu sanirim gulden kalp icindekiler neyse cozemedim :28:

neden? korunmuyor musun?

:1: ben küçük taş çikolatalara, bademli fıstıklı kaplamaları çikolatalara bayılıyorum :1:
şeker pek sevmem zaten..

dukanda waffle de var.. yapmıstım bi ara ben ondan da :60:

Eki Görüntüle 352699

yok canim cocuk istiyorum...

kızlar forumda gezerken gördüm
tarçınlı bal karışımı içiyorlar
metabolizmayı hızlandırıyormuş.
unutmazsam yarın deneyeyim diyorum...

ben bal corekotu tarcin karisimi yapiyordum gecen hafta bebek icin ondan mi verdim kilolari acaba:)

d....dan form çayı yazıyordu.sade sanırım
akşam yatmadan içtim hatta
eşim işten geldi
odaya kokusu sinmiş
sen rakı mı içtin diyor:51:

icmemmi cilaladim bir guzel deseydin :):36:

Rakıyı bilmedigim için yorum yapamıciiim :51:

Anason kokar canim. Arkadaslar sonradan yazmis ama alinti yapmis bulundum :32:

Görüşürüz Betüll ..

Ayy o bebeklerin gaz problemi çok kötü dimi sürekli ağlıyorlar

Evet canım yaaa çok acı çekiyorlar ama bi süre sonra geçiyor. Sürekli yardımcı olmak lazım gaz çıkarabilmeleri için. Midedeki kolay çıkıyorda barsaktakiler zor oluyor.

Kızlar az önce banyo yapıyordum.
Oğlum banyonun kapısına geldi, dedim onuda yıkayayım bari ...
Kacıyordu yakaladım hemen :1:

Banyo yaptırırken ayagı kaydı yavrumun, kafasını carptı yere :14:
Çok üzüldüm, o kadarda dikkat ediyordum, ne vardı kaçacak sanki... :44:

Sütünü içti, hemen uyutmayayım diyorum,bişi olursa Allah korusun... :26:

Back
X