Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet liste ve yorumlar geliyorr ..

*** 13. Takım 245. Etap *** Etap dördüncüsü

Aysecig: ( 56.6 / 57.6 / -1 / % -1.77 )
Betüld: ( 62.6 / 62.5 / 0.1 /% 0.16 )
Eski_bir_masal : ( 63.5 / 63.2 / 0.3 / % 0.47 )
Fefilifa: ( 76.2 / 76.5 / -0.3 / % -0.39 )
Hayattanazicik: ( 58.6 / 56 / 2.6 / % 4.44 )
LaydLiNe: ( 77.6 / 77.3 / 0.3 / % 0.39 )
Mutedeyyin: ( 70.4 / 69.6 / 0.8 / % 1.14 )
Ozlew_19: ( 69.5 / 67.7 / 1.8 / % 2.59 )
Semiha ( 65.2 / 64.6 / 0.6 / % 0.92 )
TadLi : ( 61.2 / 61.2 / 0.0 / % 0.00 )
Ysfmir: ( 60.0 / 59.9 / 0.1 / % 0.17 )

13. Takım Ortalaması : % 0.74

Gülçin; çok stresli günler yaşıyorsun gerginliğini anlıyorum ve tamamen ona veriyorum kilo alışını biraz rahatla bak kendini üzmekle bir şey olmaz ki ..

Betül ; kilo verişinin azlığını son günlerde hatta gecelerde olan kaçamaklara veriyorum yoksa sen fazlasını verirdin ..

Elif : Bu hafta paylaşımlar çok kötüydü, önümüzdeki hafta düzeleceğini düşünüyorum ama düzelmezse ne yazık ki izinli yazmak zorunda kalacağım ..

Su; Birinciliğini tebrik ederim, paylaşım alanında da nasıl verdiğini yazarsan sevineceğim.
Öncelikle sporların çok güzeldi .
Kilometrelerce yürüdün.
Menülerin çok azdı aman sağlığına dikkat et ..

Ebru; takımımızın nazar boncuğu hiç bozma moralini, çok güzel gidiyorsun menülerin hep imrenilecek derecede, bu hafta spora yedi başladığın için ilk zamanda ödem yapabilir belki de ondandır hiç sıkma canını böyle devam et çok güzel olacak.

Melek; Kaçamaksız çok güzel menülerin oldu bu hafta, sorun olan hiç bir şey görmedim.
Bu iddia senindir ..

Özlem; Senin de bu hafta ciddi derecede paylaşım problemin vardı bugüne kadar, menüler de yoktu. bugüne gayet güzel başladın umarım bu hafta bu şekilde gider yoksa senin için de geçerli izin konusu ..

Semiha; Regl dönemine rağmen çok güzel kilo verdiğini düşünüyorum umarım böyle devam eder..

Gönül; Haftanın başında bilgisayar mağduru olup kendini özlettin ama güzel bir dönüş yaptın, sporlarına aynı hızla devam eder o tatlı canını da sıkmazsan haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden ..

Derya; Kayınvalidenler , yoğunluk derken bu hafta çok mahrum bıraktın bizi o güzel yorumlarından ama bu hafta öyle olmayacağını biliyorum. İzin konusu senin için de geçerli bu hafta ..

Kızlar ben elimden geldikçe genel bir değerlendirme yaptım bazı arkadaşların uyarısı yaptım ama bunun haricinde genel bir problem vardı ki bunun sonuçlara da yansıdığını düşünüyorum umarım hepimiz daha çok gayret eder haftaya güzel bir sonuç görürürüz ..

Melek protein diyetinden sonra meyve diyetine mi basladin :1:

Turta hosgelduin, adini da ben de ogrenmis oldumm:))
Bir de ben senin asansor askim diye bahsettigin kisyi asansor tamircisi saniyordum iyi
mi:1:
Ebru keske butun veliler sizler bizler gibi olsaa, delirtiyorlar insani bazen

:60: :60: oda güzelmişş koptum ahahahah

Hic sorma canim bi istedi ki tatli istegim wardi zaten:1:
bide balkaymak nickli bi arkadas wardi ne zaman gorsem cnm balkaymak istiodu iyi mi:1:
Bu arada yasin kacti funda asansor askin kac yasinda ben gonul yasim 27 bu arada :2:

Napiyolar mesela betul ?

26 yasındayım asansörümde 28 :D:D annemin ismide gönül =)

Bugun ki menum;

1 bardak ilik limonlu su

Kahwalti:
1 bardak sekersiz cay
Yarim domates
2 siyah zeytin
2 dilim tam tahilli ekmege kasarli tostttt
Dere otu

Ara:
1 kirmizi elma

Oglen:
bir parca kirmizi et domates

Ara:
2 kayisi kurusu 1 badem 1 ceviz

Aksam:
Bi parca et
Domates corbasi
Dere otu

Su: yatana kadar 3 lt tamamlanir
Yesil cay: 2 bardak
Spor: 60 dak kond bisikleti yine surmeyi dusunuyorum yazarim yapinca..

:1::1::1::1: insanın turta yiyesi geliyor demii

Bırak turtayı sen buraya en güzel yemekleri özenle yazsan da ebru yemez kiiii :1:
Kendisi benim idolüm olurr ..

Bir de ben senin asansor askim diye bahsettigin kisyi asansor tamircisi saniyordum iyi mi:1:

:60: Betül cuma güldürmesine başladın :1:
Var mı bugün değişik şeylerr ..

:9: dedim "siz benim yaptıklarımı yapsanız ölürsünüz be ":60:

bilmiyorum belki tartılırım.tartılırsam yazarım hilal...

:9: sen gitme bencede...:31:
Hadi bakalım çok heyecanlııı ..

Kizlar topik daha aktif olmaya basladi sanki degil mi:9::nazar::nazar:

Evet Gönül yeni bir cumayla beraber güzel olacak diye umuyorumm ..

Eee o kadar ikazdan sonra.. :9:

Boğazımız patladı dimi :1:

bu arada gönül senin nickin neden en altta kırmızı gözüküyor bir de yanında bir işaret var sankim anlamadım ben :26::26:

Bugun ki menum;

1 bardak ilik limonlu su

Kahwalti:
1 bardak sekersiz cay
Yarim domates
2 siyah zeytin
Dere otu

Ara:
1 kirmizi elma

Oglen:

Ara:

Aksam:
Bi parca et
Domates corbasi
Dere otu

Ohh sporlarımız da tam gaz başlamış maşallahh ..
Menü de gayet güzel olmuş Gönül.

Bırak turtayı sen buraya en güzel yemekleri özenle yazsan da ebru yemez kiiii :1:

ayy ebru hangisiydi hilalim :60: :60: tebrik ettim kendisini eski beni gördüm onda bir an :60: :60:

Bugun ki menum;

1 bardak ilik limonlu su

Kahwalti:
1 bardak sekersiz cay
Yarim domates
2 siyah zeytin
Dere otu

Ara:
1 kirmizi elma

Oglen:

Ara:

Aksam:
Bi parca et
Domates corbasi
Dere otu

afiyet olsun..

:1. sen benden heycanlısın :9:

yani... :1:

Ya hilal su anda hazir hic bir aey yok malesef :(
Sporlari gonderdi herkes onlari yayinliycam bi

Bir de sana bir sey soyliyim listelerin yerine ona gul

Ayiptir soylemesi tuvalaete gitmistim
Klozette uzun uzun oturuyorum bazen diyet kabizimsi yapiyor beni
Uyuyakalmisimm..

Dusuyordum az kalsin
Ama
Bir bes dakika fln uyumusum galiba :1::1:

:60: :60: işte gençliğimi bilmiyorsun hilalim ondandır neyneyse bilir o günleri şimdi eser kalmadı :60: :60:

Ahh ahh ne günlerdi diyorsun Turtam, o hep neden oluyor zaten artık çok fazla bir fazlalık olmadığından ilk zamanki gibi olmuyor ..

Ya hilal su anda hazir hic bir aey yok malesef :(
Sporlari gonderdi herkes onlari yayinliycam bi

Bir de sana bir sey soyliyim listelerin yerine ona gul

Ayiptir soylemesi tuvalaete gitmistim
Klozette uzun uzun oturuyorum bazen diyet kabizimsi yapiyor beni
Uyuyakalmisimm..

Dusuyordum az kalsin
Ama
Bir bes dakika fln uyumusum galiba :1::1:

Allah iyiliğini versin ben de gülerken düşecektim nasıl güldüm ya :60:
Geçen de arkadaşım anlattı namaz kılarken uyuyup kalmış ..

:60: :60: oda güzelmişş koptum ahahahah

26 yasındayım asansörümde 28 :D:D annemin ismide gönül =)

Annecine selam soyle adasim:)
Asansorcugune selamimi soyle evdeki hesap carsiya uymaz herzaman kacan kowalanmaz
sonra kacan balik buyuk olur o da pismanligiyla basbasa kalir hih:2::23::23:

Gülçin; çok stresli günler yaşıyorsun gerginliğini anlıyorum ve tamamen ona veriyorum kilo alışını biraz rahatla bak kendini üzmekle bir şey olmaz ki ..

Betül ; kilo verişinin azlığını son günlerde hatta gecelerde olan kaçamaklara veriyorum yoksa sen fazlasını verirdin ..

Elif : Bu hafta paylaşımlar çok kötüydü, önümüzdeki hafta düzeleceğini düşünüyorum ama düzelmezse ne yazık ki izinli yazmak zorunda kalacağım ..

Su; Birinciliğini tebrik ederim, paylaşım alanında da nasıl verdiğini yazarsan sevineceğim.
Kilometrelerce yürüdün.

Ebru; takımımızın nazar boncuğu hiç bozma moralini, çok güzel gidiyorsun menülerin hep imrenilecek derecede, bu hafta spora yedi başladığın için ilk zamanda ödem yapabilir belki de ondandır hiç sıkma canını böyle devam et çok güzel olacak.

Melek; Kaçamaksız çok güzel menülerin oldu bu hafta, sorun olan hiç bir şey görmedim.
Bu iddia senindir ..

Özlem; Senin de bu hafta ciddi derecede paylaşım problemin vardı bugüne kadar, menüler de yoktu. bugüne gayet güzel başladın umarım bu hafta bu şekilde gider yoksa senin için de geçerli izin konusu ..

Semiha; Regl dönemine rağmen çok güzel kilo verdiğini düşünüyorum umarım böyle devam eder..

Gönül; Haftanın başında bilgisayar mağduru olup kendini özlettin ama güzel bir dönüş yaptın, sporlarına aynı hızla devam eder o tatlı canını da sıkmazsan haftaya güzel bir sonuç bekliyorum senden ..

Derya; Kayınvalidenler , yoğunluk derken bu hafta çok mahrum bıraktın bizi o güzel yorumlarından ama bu hafta öyle olmayacağını biliyorum. İzin konusu senin için de geçerli bu hafta ..

Kızlar ben elimden geldikçe genel bir değerlendirme yaptım bazı arkadaşların uyarısı yaptım ama bunun haricinde genel bir problem vardı ki bunun sonuçlara da yansıdığını düşünüyorum umarım hepimiz daha çok gayret eder haftaya güzel bir sonuç görürürüz ..

Insallah Hilal cim agzindan bal damliyor :16:Allah im tez zamanda sewdicegine kawustura seni:16:

Eee o kadar ikazdan sonra.. :9:

:))))

Suan bisikletin tepesindeyim hilal halimi gormeniz lazim laptop u koydum camin kenarina oteki yanimda su yesil cayida hazir edicem benimki delirdigimi
falan dusunur diye cekindim biraz:24::27:

bu arada gönül senin nickin neden en altta kırmızı gözüküyor bir de yanında bir işaret var sankim anlamadım ben :26::26:

canim ben kk nin kartini almistim gold uyelik gibi bisey o yuzden kirmizi gorunuyor nickim

Son düzenleme:

Insallah Hilal cim agzindan bal damliyor :16:Allah im tez zamanda sewdicegine kawustura seni:16:

Suan bisikletin tepesindeyim hilal halimi gormeniz lazim laptop u koydum camin kenarina oteki yanimda su yesil cayida hazir edicem benimki delirdigimi
falan dusunur diye cekindim biraz:24::27:

senin şu dualarına bayılıyorum Gönül'cüm.
Okuyunca 32 diş sırıtıp aminnn diyorum :16:

Görürse bence ne marifetli karım varmış kaç işe birden yetişiyor der öper alnından ..

Kızlar duramıyorum valla, illa ki geçmişi okuyup alıntı yapacağım. Geçen sefer zaten sitenin gazabına uğradım. İnşallah bu öyle olmaz. Amma kaynatmışsınız yaaa oku oku bitmedi. Daha aşkımın yemeğini hazırlayacağım. :9: Adamcağız aç kalacak bu gidişle :9::9:

Kızlar günaydın.
Geçmişi okuyup listeyi çıkarayım alıntılayamayacağım bugün kendimi kötü hissediyorum.

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Sen lazımsın bize :16:

Mide bulantısı halsizlik boğaz ağrısı berbat hissediyorum kendimi Gönül ..

Ellerine sağlık Melekcim nasıl hora geçti anlatamam.
benim de gide gide 300 gram gitmiş.

Sonunda kırdın vücudunun inadını. İnşallah bu kez benim ki inat etmez.:9:

Evet kuzu gecen cuma 58.6 pazartesi 57 bu cuma 56 ben hipertiroit oldum kesin ama ilaci birakamam da :(

Tebrik ederim Su'cum. Çok güzel gitmiş kilolar. :46:

13. Takım İçi Bireysel Dereceler:

1. Hayattanazicik: % 4.44 :65: :65: :65: :124: :62:

2. Ozlew_19: % 2.59 :65: :65: :66: :64: :32:

3. Mutedeyyin: % 1.14 :65: :118: :119: :12: :21:

4. Semiha: % 0.92 :87: :103: :13:

5. Eski_bir_masal: % 0.47 :32: :48: :128:

6. LaydLine: % 0.39 :122: :109: :46:

7. Ysfmir: % 0.17 :44: :23: :8:

8. Betuld: % 0.16 :59: :80: :71:

9. TadLi: % 0.00 :20: :31: :42:

10. Fefilifa: % -0.39 :57: :41: :20: :113: :122:

11. Aysecig: % - 1.77 :47: :47: :117: :104: :22:

Ellerine sağlık Melek'cim çok güzel olmuş liste.

bugünkü menümü yazayım
sabah
1 bardak su
kahvaltı aynı.
ekmek olarak denge light adım.
ara
yeşil çay
öğle
tavuklu salata yaptım
1 bardak ayran
ara
meyve yiyeceğim portakal olur kesin
akşam
3 kaşık kuru fasulye
3 kaşık yoğurt..
su 2.5 3 olur..
spor henüz yapamdım leslie atlayamadım..:60:

Afiyet olsun canım.

Ben de menümü yazayım kızlar ..

Sabah :

- 2 tane sevdiceğimin yolladığı keklerden.

Öğle :

- 1 tane Karnıyarık
- 2 kaşık yoğurt

Sıvı :

- Bol su

Spor :

- Yok

ne biçim olmuş yahu bu menü ..

Akşamı yine göremedim Hilal'cim. Çok az olmuş listen yaaaa.

04.12.2011 başlangıç kilom;80,20
24.02.2012 son kilom;67,7
12,3 gr gitti canım
:15::15::15::46::46::46::15::15::15:
:16::16::16:
:36::36:

Hala emziriyosun dimi Özlem'cim. Seninle aşağı yukarı aynı zamanlarda başlamışız ama sen çok iyi vermişsin. Dikkat et sonra yeniden alma bu kiloları :nazar::nazar:

erken olacak ama bende paylaşaYIM MENÜMÜ
bu gün sebze günü yaptım

sabah
1 bardak su

kahvaltı
domates+salata+y.biber

öglen
karnıbahar+brokoli+kereviz
haşlanmış bol limonlu baharatlı

ikindi
kahve

akşam
salata
su;2,5lt

spor 1 saat yürümeyi düşünüyorum
:72:

Afiyet olsun canım.

Aslinda cann istedigi sey
cips , biskuvi , patlamis misir tarzi seyler

Psikolojik aslinda abur cubur cekiyo cabim oturup tvkarsisinda oyle yemek istiuorum

Aman haaaa sakın. Çıkar aklından hemen onları. :47::47:

hoşbuldukkkkkk canım teşkür ettim Funda bende :1:

:60: sorma en son konuştuk mesaj attı ama 20 gündür ses yok çok uyumlu bir çiftiz bütün malları çekiyorum zaten dedektörüm mü var ne ahahaha

Memnun oldum Funda'cım :16:

Menüm:

Sabah:

2 dilim esmer ekmek
2 domates,1 biber
Peynir ve çay

Akşam 8 e kadar 2 saat arayla yeşil elma

2 lt.su + 1 lt. yeşilçay
50 dk.yürüyüş

Afiyet olsun Melek'cim.

Ne güzel Ebru ..
Bazı veliler olur ya toplantılarda her şeye muhalefet nasıl sinir olurum sorma ..

Kız dikkatli tutsun kocan yanında seni biri belinden çekip götürecek yoksa :1:

Ben de sabah çok kötüydüm de şimdi biraz topladım turtam ..

Koleksiyon yap iyi para eder :60:

Ohh çipköfteyi de yemişsin ne güzel olmuş.
Sabah yorum yapamadım Ebru'cum acaba regl dönemin falan mı yaklaştı ki ?
Ya da tuzlu bir şeyler var mıydı fazla son günlerde yediğin?

Ohhhh dediğin gibi sonunda bozdum yeminimi diyomuşum. Yedim valla hemde çok güzel oldu. Belkide dedim biraz vücudu rahat bırakmak lazım. Ne zamandır isteyip duruyor garibim. Bide öğlen yedim ki kalmasın akşama bişey. 50 dk yürüdü zaten. Götürmüştür ikisi birbirini.

Bu arada gerçekten ya biz çok şanslıyız kızımla, yada çok uyumluyuz. Kızımı ilk kreşe verdiğimde 3,5 aylıktı. Ve Allah'a şükür şimdiye kadar hiç bir bakıcısıyla ve öğretmeniyle bir sorunum olmadı.

Melek protein diyetinden sonra meyve diyetine mi basladin :1:

Turta hosgelduin, adini da ben de ogrenmis oldumm:))
Bir de ben senin asansor askim diye bahsettigin kisyi asansor tamircisi saniyordum iyi mi:1:

Ebru keske butun veliler sizler bizler gibi olsaa, delirtiyorlar insani bazen

Keşke canım seni çok iyi anlayabiliyorum. Bugün bizim velilerde de hiç bir sorunlu yoktu Allah'a şükür. Bizim öğretmen şanslı. :16::16:

Kilometrelerce yürüdün.

Bu iddia senindir ..

Teşekkürler Hilal'cim. Ellerine ağzına sağlık. Sabah çok üzüldüm ama şimdi geçti. Yeniden başladım herşeye motivasyonum düşmedi. :46::46:

ayy ebru hangisiydi hilalim :60: :60: tebrik ettim kendisini eski beni gördüm onda bir an :60: :60:

Benim canım Ebru :9::9:

Kızlar duramıyorum valla, illa ki geçmişi okuyup alıntı yapacağım. Geçen sefer zaten sitenin gazabına uğradım. İnşallah bu öyle olmaz. Amma kaynatmışsınız yaaa oku oku bitmedi. Daha aşkımın yemeğini hazırlayacağım. :9: Adamcağız aç kalacak bu gidişle :9::9:

Sonunda kırdın vücudunun inadını. İnşallah bu kez benim ki inat etmez.:9:

Akşamı yine göremedim Hilal'cim. Çok az olmuş listen yaaaa.

Ohhhh dediğin gibi sonunda bozdum yeminimi diyomuşum. Yedim valla hemde çok güzel oldu. Belkide dedim biraz vücudu rahat bırakmak lazım. Ne zamandır isteyip duruyor garibim. Bide öğlen yedim ki kalmasın akşama bişey. 50 dk yürüdü zaten. Götürmüştür ikisi birbirini.

Bu arada gerçekten ya biz çok şanslıyız kızımla, yada çok uyumluyuz. Kızımı ilk kreşe verdiğimde 3,5 aylıktı. Ve Allah'a şükür şimdiye kadar hiç bir bakıcısıyla ve öğretmeniyle bir sorunum olmadı.

Teşekkürler Hilal'cim. Ellerine ağzına sağlık. Sabah çok üzüldüm ama şimdi geçti. Yeniden başladım herşeye motivasyonum düşmedi. :46::46:

Bize kızmasın sonra eşin Ebru :17:

Kırdım galiba Ebru, ben zannetmiyorum o durgunluk bu haftaya özeldi ama dursa bile sonra tekrar kırıldığını gördük.

Çiğköfte de çok iyi olmuş bence arada şaşırtmak da güzel sonuç verebilir.

Ne güzel çok şanslı kızın da arkadaş gibisiniz şimdiden ..

Hiç bozulmasın moralin haftaya güzel bir sonuç alacağızz ..

Back
X