Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ellerine sağlık Elif'cim çok güzel bir liste olmuş bi Derya eksik sanırım. Hilal'cim göndermeyenlere 0'mı yazılacaktı.

İnşallah vermişsindir ama yinede doktordan azar işiteceksin çünkü geçen haftaya göre verememiş oluyorsun. İnşallah haftaya düzeltirsin.

Evet Derya'cım sıfır yazacağız eğer Derya bugün içinde bildirim yapmazsa ( bazen gece veya sabah girilemeyebilir ama gün içinde listeye eklenir.) sıfır olarak geçeceğim bende ki listeye.

:1::1: VALLA YA herbisi anliyo nasil bi doktorum varsa :30:
simdi dicek ki bir cisim yaklasiyoooooo bu bu evet evet bir sarmaaaaaaaa hemde yapraktan bi sarmaaaaa :9::9::9:
:60:

:1: Sarma marma başlamayalım yahu sonra içim gidiyor

Bugün içimden hep güzel enerji fışkırıyor inşallah sizede etki eder. Gönderiyorum hepinize:16::16:

Erken kalkmaya alışıncada geç kalktığın zaman hantal oluyorsun. :9::9:

İçimden geldi Hilal'cim. Teşekkür ederim beğendiğin için. :16::16:

:17::17::17:

Hayranım şu enerjime maşallah nazar değmesin amann :nazar:

gittim beennnnnnnn :3::3::3:

Görüşürüz Eliff ..

Evet Derya'cım sıfır yazacağız eğer Derya bugün içinde bildirim yapmazsa ( bazen gece veya sabah girilemeyebilir ama gün içinde listeye eklenir.) sıfır olarak geçeceğim bende ki listeye.

:60:

:1: Sarma marma başlamayalım yahu sonra içim gidiyor

Hayranım şu enerjime maşallah nazar değmesin amann :nazar:

Görüşürüz Eliff ..

Maşallah maşallah :nazar::nazar:

Bende biraz iş yapıyorum biraz buraya bakıyorum böyle giderse işim zor bitecekte :9::9: Olsun bakalım :21::21:

Gunaydin topik ahalisiii:52::52::52::52:
Suan kondisyon bisikletindeyim kahwaltimi yapmadim daha nedense kalkar kalkmaz kahwalti edemiorm ben
istahim olmuyor kalkali 1 saat oldu..

Gecmise bi goz atayim bakiyim neler kaynattiniz:1:

Suan kondisyon bisikletindeyim kahwaltimi yapmadim daha nedense kalkar kalkmaz kahwalti edemiorm ben

Ben de aynen öyleyim Gönül hiç yiyesim gelmiyor.
Geçen okumuştum bir yerde insandan insana değişirmiş kimisi sabah yemeyi severken kimi öğlen yemeyui tercih edermiş.
O zaman sabah hafif bir şekilde yenilebilirmiş.

selam kızlarrr nasılsınızzzz

işlerim hala yoğun devam ediyo oturmaya pek vaktim olmuyo evdede net yok malummm canım sıkılıyooo:(

bu arada bilgisayarlı muhasebe kursuna kayıt oldumm bakalımm hayırlısıı sınavada çalışmaya çalışıyorummmm bi yandanda evlilil hazırlıklarııııı:52:
yani 2012 benim için tam biiiii değişimmmm oluyooo :52:

ayyyy bisiklet dedin de neden akşamları bende binmiyorum kiiiiiiiii sanki çok tembelim ççooookkkk
:1::1: VALLA YA herbisi anliyo nasil bi doktorum varsa :30:
simdi dicek ki bir cisim yaklasiyoooooo bu bu evet evet bir sarmaaaaaaaa hemde yapraktan bi sarmaaaaa :9::9::9:
bi cisimmm yaklaşıyoooo :9:
Bugün içimden hep güzel enerji fışkırıyor inşallah sizede etki eder. Gönderiyorum hepinize:16::16:

Erken kalkmaya alışıncada geç kalktığın zaman hantal oluyorsun. :9::9:

İçimden geldi Hilal'cim. Teşekkür ederim beğendiğin için. :16::16:

:17::17::17:

maşallahhh canım mesajını okudumm banada bi enerjiii dolduuuu :52:

Ebru'cum tavuk sosunu nasıl yapıyordukk?

Derin bir kabın içine istediğin miktarda sıvı yağ, tavuğun miktarına göre Tuz, kırmızı pul biber, karabiber, kimyon, kekik (kekik tavuğa çok yakışıyor ve ayrı bir lezzet veriyor, mutlaka ekle) önce hepsini karıştır. Sonra içine tavukları at. Onları sosla bi güzel. Sonra sebze eklemek istiyorsan onlarıda ekle. İsteğe göre başka baharatlarda ekleyip deneyebilirsin.

Günaydın canım hoş geldin. Kahvaltı için geç kalmışsın canım yaaa.

işlerim hala yoğun devam ediyo oturmaya pek vaktim olmuyo evdede net yok malummm canım sıkılıyooo:(

bu arada bilgisayarlı muhasebe kursuna kayıt oldumm bakalımm hayırlısıı sınavada çalışmaya çalışıyorummmm bi yandanda evlilil hazırlıklarııııı:52:

Hoşgeldin Semine'cim. Oldukça yoğunsun anlaşılan. Allah kolaylık versin canım.

İkinci yeşilçayımı yaptım içiyorum mis gibi :16::8::21::24:

:9::9:Her ne kadar Betül'ün yaptığı kadar olmasada bende haftanın enlerine bir el atayım, bir liste oluşturayım dedim. :9::9:

:8::12:Haftanın en çıtırı Suuuu:12::8:

:6::21:Haftanın en pilici ve en hamaratı Melek:21:

:16:Haftanın en çalışkanı ve iradelisi Hilal :16:

:16::27:Haftanın en uçuk şairi Betül

:43:Haftanın en dertlisi ve en annesi Gülçin:43:

:36:Haftanın misafirperveri Derya:36:

:4:Haftanın en patron mağduru Gönül :4:

:26:Haftanın en gelini Elif :26:

:56::52:Haftanın en çok kaçamak yapıp kilo vereni Özlem :52::56:

:51:Haftanın en çakırkeyfi Semiha :51:

Haftanin en patron magduru he:ssz: iyi olms bu:1:

Eki Görüntüle 354286

Gününüz aydın olsun...

Gönlünüzdeki herşey hakkınızda hayırlı,
Hakkınızdaki hayırlı herşey gönlünüze nasib olsun kızlar....

Eki Görüntüle 354290

Ne guzel bir dua bu :16::16::16: Amiiiiinnnnn:nazar:

hilal: 77 :65::65::65::46::46::46::16:
melek: 35 :46::46::46::46::64::64::16:
betul: 33::32::32::16:
tatli: 25:46::46::21::21:
elif: 20 :53::53: :36::36::36: :27::27::27:
su: 19 :46: :32::32::16:
semiha:15 :46::46::46::46::66::66::16:
ebru: 14 :16::16::16::16::46:
aysecig: 11 :52::52::46::46::46::46::16:

Cok guzel bir liste olmus sikis sikir :52::52::52: eline saglik elif...

Ayy ne güzel bir enerji aktarmışsın bizee ..

Cidden ya bugün iyi uyudum kaç gündür 8de kalkıyorum bünye alışık değil.
Bugün uyudum 10'a kadar ohh ..

Ellerine sağlıkk Ebru'cum çok güzel bir liste olmuşş ..

Haftanın en tatlı dillisi Ebruuu :16:

Şu Melek çok hoşuma gidiyor Melek :1:

Hoşbuldum Ebru'cumm ..

Bu guzel oldu haftanin en tatli dillisi ebru:16:

Git kızsın da doktorun bakalım sonra buradan ayrılıp hoşbeşleri götürebilecek misinnn :1:

eline sağlık teşekkür ederiz Elifcim ..

Bu hos bes ne ki cok diyorsunuz ama:44:

Geçen okumuştum bir yerde insandan insana değişirmiş kimisi sabah yemeyi severken kimi öğlen yemeyui tercih edermiş.

yawas yawas aciktim birazdan yerim bende
[/SIZE]

ayyyy bisiklet dedin de neden akşamları bende binmiyorum kiiiiiiiii sanki çok tembelim ççooookkkk

bi cisimmm yaklaşıyoooo :9:

maşallahhh canım mesajını okudumm banada bi enerjiii dolduuuu :52:

Bende kullanmiordm oturma odasina cikardim smdi uzun sure yapmak sikiyor beni
laptop gsm yada tw ile kafami dagitiyorum uzun sureli yapabiliyorum o zaman kalcam guzel sekillendi :nazar:
tavsiye ederim ..

Bugün mesela benimde hiç yiyesim yoktu ama mecbur yemem gerektiğini düşündüm çünkü kahvaltıyı geç yaparsam diğer öğünleride geç yapmam gerekecek akşam yemeği olmayacaktı. Bende zorladım kendimi yaptım kahvaltımı.

Hilal buralarda misin :17::17: guzel bir sir wermek istiyorum size tutamadim icimde:17:

Son düzenleme:
Haftanin en patron magduru he:ssz: iyi olms bu:1:

Bu guzel oldu haftanin en tatli dillisi ebru:16:

Bu hos bes ne ki cok diyorsunuz ama:44:

Bende kullanmiordm oturma odasina cikardim smdi uzun sure yapmak sikiyor beni
laptop gsm yada tw ile kafami dagitiyorum uzun sureli yapabiliyorum o zaman kalcam guzel sekillendi :nazar:
tavsiye ederim ..

Seni düşününce aklıma ilk o geldi Gönül'cüm. Yazıverdim bende. :9::9:

Teşekkür ederim tatlı dilli için :16::16:

Hoşbeş bir gofret markası. İnce ve çıtır çıtır lezzetli bir gofret. Türkiye'de bu aralar pek bi sevildi. Bende severim ama maalesef yemek hiç iyi olmuyor. Elif'in adı hoşbeş Elif kalcak yakında. :9::9:

Gönül'cüm bizde herkesin bisikleti var. Havalar biraz daha düzelsin eşimle birlikte dolaşmaya çıkıyoruz çok zevkli oluyor. Gerçeğini daha çok seviyorum ben. :8::8:

İkinci yeşilçayımı yaptım içiyorum mis gibi :16::8::21::24:

Ohh ohh afiyet olsun Ebru limonlusu daha hafif we icilebilir geliyor bana :)) sen hangisini iciyorsn bilmem..

Bugün mesela benimde hiç yiyesim yoktu ama mecbur yemem gerektiğini düşündüm çünkü kahvaltıyı geç yaparsam diğer öğünleride geç yapmam gerekecek akşam yemeği olmayacaktı. Bende zorladım kendimi yaptım kahvaltımı.

Ben genel olarak erken kahwaltidan hoslanmiyorum ya
biraz kendime gelip acikmam lazim ama
erken uyanip 30 dak icinde kahwalti yapabilmek en dogrusu tabii...

Son düzenleme:

Ohh ohh afiyet olsun Ebru limonlusu daha hafif we icilebilir geliyor bana :)) sen hangisini iciyorsn bilmem..

Ben genel olarak erken kahwaltidan hoslanmiyorum ya
biraz kendime gelip acikmam lazim ama
erken uyanip 30 dak icinde kahwalti yapabilmek en dogrusu tabii...

Şuan bende limonlusunu içiyorum Gönül'cüm. Neskafeyi bıraktıktan sonra normal yeşilçayda lezzetli gelmeye başladı. Anlayacağın şekersiz yaşamı çok sevdim. En çokta çay içerken çay kaşığı kullanmayanlara özenirdim. Ben şekersiz içiyorum diye çay kaşığını bırakan misafirlere hayretle bakardım. Şimdi bende onlar gibi yapıyorum çok gülüyor benim arkadaşlar. :60:

Seni düşününce aklıma ilk o geldi Gönül'cüm. Yazıverdim bende. :9::9:

Teşekkür ederim tatlı dilli için :16::16:

Hoşbeş bir gofret markası. İnce ve çıtır çıtır lezzetli bir gofret. Türkiye'de bu aralar pek bi sevildi. Bende severim ama maalesef yemek hiç iyi olmuyor. Elif'in adı hoşbeş Elif kalcak yakında. :9::9:

Gönül'cüm bizde herkesin bisikleti var. Havalar biraz daha düzelsin eşimle birlikte dolaşmaya çıkıyoruz çok zevkli oluyor. Gerçeğini daha çok seviyorum ben. :8::8:

Benimde war disari bisikletim soguklarda disarda surmek zor oluyor o yuzden benim icin en uygun olani suan ewde
hareketsiz kalmak yerine ewdekini kullanmak:1:

Yaz gelince disarda suruyorum da cok acitiyo popo kismimi sirf o yuzden surmedigim oluyor ya bilmiyorm sendede oluyor mu o agri :44:

Sadece Hilal'emi, bize söylemeyecek misin?:4::4:

Sadece Hilal e degil sizede tabiii :9:Ama Hilal e karsi daha bi sorumlu hissediyorm sanki kendimi we sozleri guzel motiwe ediyor beni
yoksa hepinizi sewiyorm tabiki ebrucum:16:

Benimde war disari bisikletim soguklarda disarda surmek zor oluyor o yuzden benim icin en uygun olani suan ewde
hareketsiz kalmak yerine ewdekini kullanmak:1:

Yaz gelince disarda suruyorum da cok acitiyo popo kismimi sirf o yuzden surmedigim oluyor ya bilmiyorm sendede oluyor mu o agri :44:

Sadece Hilal e degil sizede tabiii :9:Ama Hilal e karsi daha bi sorumlu hissediyorm sanki kendimi we sozleri guzel motiwe ediyor beni
yoksa hepinizi sewiyorm tabiki ebrucum:16:

Ne güzel. Benimde ilk günlerde acıyor ama bir iki gün düzenli bindikten sonra acı geçiyor. Evde yapmakta da haklısın, hareketsiz kalmaktansa en iyisi. :8:

Eeeee hadi söyle ama merak ettim şimdi iyice :9::9:

Hilal cikti sanirim offline gorunuyor suan:12:
Dun itibariyle 61.2 ydim wc ye cikamamistim we bu sabah tartildim :52: :66: 60.8 ciktiiimm hey hey heeeey:62::62::62::64:
Fark ccok olmayabilir ama benim icin super bir gelisme:21::46::69::62:

Cok sewindim cooook:16::nazar:

Sabah sporu da yapildi we simdi kahwalti time:9: hadi kactm simdilik opuldnuz :54:

Back
X