Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hilal cikti sanirim offline gorunuyor suan:12:
Dun itibariyle 61.2 ydim wc ye cikamamistim we bu sabah tartildim :52: :66: 60.8 ciktiiimm hey hey heeeey:62::62::62::64:
Fark ccok olmayabilir ama benim icin super bir gelisme:21::46::69::62:

Cok sewindim cooook:16::nazar:

Maşallah maşallah. Az kaldı 5 leri görmene. Ha gayret canım. Bu hafta daha dikkatli ol. Cuma günü mutlaka 5'leri görmek istiyoruz sende.

Sabah sporu da yapildi we simdi kahwalti time:9: hadi kactm simdilik opuldnuz :54:

Güle güle canım. Afiyet olsun. Bu arada bugün topiğin nöbetçisi ben oldum galiba, geleni karşılıyorum, gideni uğurluyorum :9::9:

selam kızlarrr nasılsınızzzz

işlerim hala yoğun devam ediyo oturmaya pek vaktim olmuyo evdede net yok malummm canım sıkılıyooo:(

bu arada bilgisayarlı muhasebe kursuna kayıt oldumm bakalımm hayırlısıı sınavada çalışmaya çalışıyorummmm bi yandanda evlilil hazırlıklarııııı:52:
yani 2012 benim için tam biiiii değişimmmm oluyooo :52:

Kolay gelsin Semine iyi yoğunsun bu zamanlarda ..

Derin bir kabın içine istediğin miktarda sıvı yağ, tavuğun miktarına göre Tuz, kırmızı pul biber, karabiber, kimyon, kekik (kekik tavuğa çok yakışıyor ve ayrı bir lezzet veriyor, mutlaka ekle) önce hepsini karıştır. Sonra içine tavukları at. Onları sosla bi güzel. Sonra sebze eklemek istiyorsan onlarıda ekle. İsteğe göre başka baharatlarda ekleyip deneyebilirsin.

Çok teşekkür ederim yapacağım Ebru'cum şimdi ..

İkinci yeşilçayımı yaptım içiyorum mis gibi :16::8::21::24:

Ohh afiyet olsunn ..

Bu hos bes ne ki cok diyorsunuz ama:44:

yawas yawas aciktim birazdan yerim bende
[/SIZE]

Gofret Gönül'cüm ben çok severim ..

Bugün mesela benimde hiç yiyesim yoktu ama mecbur yemem gerektiğini düşündüm çünkü kahvaltıyı geç yaparsam diğer öğünleride geç yapmam gerekecek akşam yemeği olmayacaktı. Bende zorladım kendimi yaptım kahvaltımı.

Ben de öğünün tekini yemiyorum böyle olunca Ebru ..

Hilal buralarda misin :17::17: guzel bir sir wermek istiyorum size tutamadim icimde:17:

Canım bizim internet biraz saçmalıyor sık sık kesilmeler olabiliyor ne yazık ki..

Gönül'cüm bizde herkesin bisikleti var. Havalar biraz daha düzelsin eşimle birlikte dolaşmaya çıkıyoruz çok zevkli oluyor. Gerçeğini daha çok seviyorum ben. :8::8:

Bisiklete binmeyi çok severim Ebru.
Sabah daha hava aydınlanmadan çıkar saatlerce gezerdim.
İnşallah sevdiceğimle de alacağız bisiklet.

Sadece Hilal e degil sizede tabiii :9:Ama Hilal e karsi daha bi sorumlu hissediyorm sanki kendimi we sozleri guzel motiwe ediyor beni
yoksa hepinizi sewiyorm tabiki ebrucum:16:

:16::16::16:
Hilal cikti sanirim offline gorunuyor suan:12:
Dun itibariyle 61.2 ydim wc ye cikamamistim we bu sabah tartildim :52: :66: 60.8 ciktiiimm hey hey heeeey:62::62::62::64:
Fark ccok olmayabilir ama benim icin super bir gelisme:21::46::69::62:

Cok sewindim cooook:16::nazar:

Canım tamamen internetimin suçuydu çook sevindim ne güzel gitmiş öyle bir gecede , dün neler yaptığını bir düşün bakalım biz de yapalım :1:

Sabah sporu da yapildi we simdi kahwalti time:9: hadi kactm simdilik opuldnuz :54:

Afiyet şeker olsunn ..

Merhaba kizlaar
Cok gec kalktim bugun 12.30tu :1:

Yemegimi yedim simdi, yerkenn bir yandan sizi okudum

Listen cok guzel olmus EBru, eline saglikk

Gonul hafiflemene cok sevindim :1:

Bisikleti ortaokulda surerdik biz de cok.. Sonra kaldi simdi yok zaten
Evlenince iki tane alip beraber surmek cok mantikli guzel:)

Hosbes, sarma vs diyip durmayin tehlikeli zamanlarim bakin :1:

Ya hilal su anda hazir hic bir aey yok malesef :(
Sporlari gonderdi herkes onlari yayinliycam bi

Bir de sana bir sey soyliyim listelerin yerine ona gul

Ayiptir soylemesi tuvalaete gitmistim
Klozette uzun uzun oturuyorum bazen diyet kabizimsi yapiyor beni
Uyuyakalmisimm..

Dusuyordum az kalsin
Ama
Bir bes dakika fln uyumusum galiba :1::1:

:60: :60: kızzz evde neysede alışveriş merkezinde falan bu hallere düştüğünü düşünemiyorum dikkat et :60: :60:

Ahh ahh ne günlerdi diyorsun Turtam, o hep neden oluyor zaten artık çok fazla bir fazlalık olmadığından ilk zamanki gibi olmuyor ..

Allah iyiliğini versin ben de gülerken düşecektim nasıl güldüm ya :60:
Geçen de arkadaşım anlattı namaz kılarken uyuyup kalmış ..

evet canum kesinlikle ondan oluyor insan alıyor kendini artık az kaldı diye hata işte ama benim gibi löööp diye alıyorsun geri sonra :60: :60:

Annecine selam soyle adasim:)
Asansorcugune selamimi soyle evdeki hesap carsiya uymaz herzaman kacan kowalanmaz
sonra kacan balik buyuk olur o da pismanligiyla basbasa kalir hih:2::23::23:

canim ben kk nin kartini almistim gold uyelik gibi bisey o yuzden kirmizi gorunuyor nickim

a.s :60: evet dediğin gibi genelde de öyle oluyor zaten :1:

Merhaba kizlaar

Günaydın Betüll.
Dün sen o paketi yemedin dimi?

:60: :60: kızzz evde neysede alışveriş merkezinde falan bu hallere düştüğünü düşünemiyorum dikkat et :60: :60:

evet canum kesinlikle ondan oluyor insan alıyor kendini artık az kaldı diye hata işte ama benim gibi löööp diye alıyorsun geri sonra :60: :60:

Ben de senden farksız değiilim turtam :1:

Çok teşekkür ederim yapacağım Ebru'cum şimdi ..

Bisiklete binmeyi çok severim Ebru.
Sabah daha hava aydınlanmadan çıkar saatlerce gezerdim.
İnşallah sevdiceğimle de alacağız bisiklet.

Kolay gelsin Hilal'cim. Hem çok kolay hem de çok lezzetli bir yemek oluyor. Ben dün akşam eşime yaptım. Geç olduğu için yiyememiştim. Kalanını birazdan öğle yemeği olarak yiyeceğim. :56:

Emin ol bisiklet sürerken yanındaki kişi sevdiceğin olunca ayrı bir güzel oluyor. Biz çok eğleniyoruz. Eşofmanlarımız giyip, şapkalarımızı takıp dolaşıyoruz. Bazen alışveriş merkezine gidiyoruz. Çok güzel enerji harcıyorsun. Ama tabii çokta dikkatli olmak lazım.

Merhaba kizlaar

Teşekkürler Betül'cüm her ne kadar senin listeler kadar güzel olmasada :9::9:

Bencede Betül'cüm evlenince alın birer tane süper oluyor. :16:

Kolay gelsin Hilal'cim. Hem çok kolay hem de çok lezzetli bir yemek oluyor. Ben dün akşam eşime yaptım. Geç olduğu için yiyememiştim. Kalanını birazdan öğle yemeği olarak yiyeceğim. :56:

Emin ol bisiklet sürerken yanındaki kişi sevdiceğin olunca ayrı bir güzel oluyor. Biz çok eğleniyoruz. Eşofmanlarımız giyip, şapkalarımızı takıp dolaşıyoruz. Bazen alışveriş merkezine gidiyoruz. Çok güzel enerji harcıyorsun. Ama tabii çokta dikkatli olmak lazım.

Ayy eminim öyledir Ebru'cum nasıl özendim.
Çıksam bisikletle bütün gün duralım demem.
Çok seviyorum ben ya nasıl canım istedi şimdi :1:

Ayy eminim öyledir Ebru'cum nasıl özendim.
Çıksam bisikletle bütün gün duralım demem.
Çok seviyorum ben ya nasıl canım istedi şimdi :1:

Havalar daha güzel değil ama Hilal'cim. Sevdiceğin gelene kadar havalarda düzelir. Almasanız bile kiralanacak bi yerler vardır mutlaka, kiralar gezersiniz bigün.

Saat daha geç olmadan bende öğle yemeğimi hazırlayayım. Acıktım valla. :56::56:

Turta'cım (herkes turta diyor bende öyle diyeyim dedim :9:) sende hoşgeldin canım. :16:

Havalar daha güzel değil ama Hilal'cim. Sevdiceğin gelene kadar havalarda düzelir. Almasanız bile kiralanacak bi yerler vardır mutlaka, kiralar gezersiniz bigün.

Var mıdır ki Ebru kiralanacak yer Ankarada?
Hoş bir de burada nerede binilir ki pek bilmiyorum ama olmazsa kendi evimiz olunca bineriz bol bol ..

Saat daha geç olmadan bende öğle yemeğimi hazırlayayım. Acıktım valla. :56::56:

Afiyet olsunnn ..

Memnun oldum Funda'cım :16:

Benim canım Ebru :9::9:

:1: ben de memnun oldum

Hemencecik menümü yazayım...

Merhaba ben Su hoşgeldin.

hoşbulduk ne güzel ismin var :1: :1:

YAlan dunyayi izliyorum guluyorum hem iyi oluyor

Aa spor listesii..
Tahminleri alalim kim birinci olur sizcee:)

artık spor listeside miiiiiiiiiii var ne güzeeeell

afiyet olsunn :46:

ortik yaaaa bana da yardim et benimde gitsin yaaaaaa napsam yaaaaaa :ssz:

afiyet olsunnnnn :16:

hosgeldinn bende hosbulduummmmm :42:
insaallah kisa zamanda verirsin 6 kilo nedir ki yaaa 1 ayda ucar insaallah :34:

inş. cnm bu sefer geri almiycam valla inadım inat :1:

Günaydın Betüll.
Dün sen o paketi yemedin dimi?

Ben de senden farksız değiilim turtam :1:

Aldim kucuk bir paket eve geldim
Actim biraz yedim, 3/4 tane, sonra baktim evde pilav var onu yiyecegime pilav yiyim dedim rejim icin ikiai de kotu olsa da en azindan daha saglikli dedim kalanini kuzene verdim pilav yogurt yedim

:1: ben de memnun oldum

hoşbulduk ne güzel ismin var :1: :1:

artık spor listeside miiiiiiiiiii var ne güzeeeell

inş. cnm bu sefer geri almiycam valla inadım inat :1:

Spor listesi vaaar, magazin haberleri vaar, haftanin enn'leri vaar :1:

Haberleri de yazicam simdi :))

Gunaydin topik ahalisiii:52::52::52::52:
Suan kondisyon bisikletindeyim kahwaltimi yapmadim daha nedense kalkar kalkmaz kahwalti edemiorm ben
istahim olmuyor kalkali 1 saat oldu..

Gecmise bi goz atayim bakiyim neler kaynattiniz:1:

günaydınnnnnnn cnmm

selam kızlarrr nasılsınızzzz

işlerim hala yoğun devam ediyo oturmaya pek vaktim olmuyo evdede net yok malummm canım sıkılıyooo:(

bu arada bilgisayarlı muhasebe kursuna kayıt oldumm bakalımm hayırlısıı sınavada çalışmaya çalışıyorummmm bi yandanda evlilil hazırlıklarııııı:52:
yani 2012 benim için tam biiiii değişimmmm oluyooo :52:

ferdücüüüü bebem beni görmemiş hiç hııııııııııııııııhhhhhhhh

Seni düşününce aklıma ilk o geldi Gönül'cüm. Yazıverdim bende. :9::9:

Teşekkür ederim tatlı dilli için :16::16:

Hoşbeş bir gofret markası. İnce ve çıtır çıtır lezzetli bir gofret. Türkiye'de bu aralar pek bi sevildi. Bende severim ama maalesef yemek hiç iyi olmuyor. Elif'in adı hoşbeş Elif kalcak yakında. :9::9:

Gönül'cüm bizde herkesin bisikleti var. Havalar biraz daha düzelsin eşimle birlikte dolaşmaya çıkıyoruz çok zevkli oluyor. Gerçeğini daha çok seviyorum ben. :8::8:

ayy evet ya hoşbeş insan yiyince nasıl da bir hoş oluyor anlatamam :60: :60:

Benimde war disari bisikletim soguklarda disarda surmek zor oluyor o yuzden benim icin en uygun olani suan ewde
hareketsiz kalmak yerine ewdekini kullanmak:1:

Yaz gelince disarda suruyorum da cok acitiyo popo kismimi sirf o yuzden surmedigim oluyor ya bilmiyorm sendede oluyor mu o agri :44:

Sadece Hilal e degil sizede tabiii :9:Ama Hilal e karsi daha bi sorumlu hissediyorm sanki kendimi we sozleri guzel motiwe ediyor beni
yoksa hepinizi sewiyorm tabiki ebrucum:16:

benim de var pisikkkkletim her yaz sabah aksam sürüyorum ben gecen yaz sabah aksam 2 saat bisiklete binerek tam 16 kilo verdim popo da belli bir zaman sonra zaten alışıyor hiç acımıyor şimdi hazır işten de ayrılmışken yeni iş bulana kadar bineyim birazcık diyorum da havalar izin vermiyor :1:

Turta'cım (herkes turta diyor bende öyle diyeyim dedim :9:) sende hoşgeldin canım. :16:

teşşşküüüür ederim cnm :1::1:

ya benim de patenlerim var
bir arkadaşımla beraber almıştık kayıyorduk bir yerlere gidip:10:
bacakları acayip çalıştırıyor o da
ama sonra o Antalya ya taşındı

benim burda oturduğum yerde kaymak için uygun yer yok
tek başıma bir yerlere gitmeye de üşeniyorum.. kaldı öyle..:50:

Back
X