- 5 Aralık 2007
- 5.220
- 960
- 363
bende çocuk sallıyom güya spor yapacaktım uyusunda bakalım öyle yaparım artık
ahkızlar ah eşim yarın çörek istedi ıspanaklı çörek yapıcam bazlama ve katmerde yaparım yanına
ama benhepsini reddeceğim
yasasın elma güzel elma benide güzelleştir elma![]()
Elma demisken fitness ta biri bu diyeti yapiyordu guzel zayiflamisti demistim bugun arkadas alisweris yaparken gormus inanilmaz kilo almis diyor

fitnesstayken cok taniniyordu bayagi kilo wermisti fena spor yapiyordu smdi werdiklerini hep almis diyecegim o ki sonrasinda cok cok cok dikkatli olun
yoksa geri almak kacinilmaz...
Canım benim hiç sıkma canını senden daha değerli bir şey yok.
Seni üzenleri mümkün oldukça uzak tut kendinden.
Arkadaşınla bisikletlerin üzerinde mi konuşuyorsunuz![]()
Arkadas gelince kaldirdim leslie yapti benim zorumla sonra skldi birakti

canim bence oyle dedigimiz icin oluyor
ayni seyleri bende diyordum ama bu aralar belki evlendigimden beri hic olmadigim kadar zor bir donemden geciyorum ama yine de yemege saldirmiyorum nolur yemek aklina gelince eline kucuk su siselerinden al ve hemen burayi ac hicbir zaman yaninda yiyebilecegin hicbirsey bulundurma
ben yemek yapmiyordum ama havuc bulup 1 kilo yiyordum anlatabiliyor muyum hic yemek olmayan bir yere git ve buraya gel eger giremiyorsan internete film izle kitap oku cik disari yuruyus yap muzik dinle![]()
lutfen kendine haksizlik etme kendini sev sen aciz biri degilsin guclu birisin kararli ol gucsuz degilsin bunu unut ve bir daha gozun donerse dediklerimi yap
bak benim gozumun önünden etihoşbeşler geciyor ama ebruyla yarisimizi kaybederim diye buraya kosuyorum![]()
gonul yarin hafif beslen yedigin cok bir sey degil salata tarzi seylerle beslen ama muhakkak en az 3 ogun ye yaga donusmesin bugun yediklerin![]()
Yerim ben sizi ya

Gozum donmeye baslarsa deniycem bunlari bakalm ne denli ise yariycak

Kızlar ben kaçayım artık herkese iyi akşamlar ..
Iyi aksamlar fistik...
bendende iyi aksamlar kızlar görüşürüz yarın
zayıffffffffffffffffffflaaaaaaaaaaaaaaaayaaaaaaaaaaaaaaaaacaaaaaaaaaaaaağıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
INSALLAHH zayiflayacaksin fazla bi kilon yok zaten gorusuruz cnm...