Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Betül oku oku bitiremedin canım galiba. Felaket kaynattılar bugün öldüm ben gülmekten. :9:

benim de bugün kü menütom şöyle kızlarrrrr

sabah

2 dilim kızarmış ekmek
yumurta
peynir
zeytin

öğlen

1 sütlü nescafe

akşam

1 tabak patates yemeği
1 kase yogurt
havuc salatası

ara

1 bardak sahleep

2 saatte salondaydım

Afiyet olsun canım. Akşamın kötü olmuş yaaa patates nişastadan oluştuğu için hiçbirimiz yemiyoruz ayrıca havucunda glisemik indeksi çok yüksek keşke akşam yemeseydin bunları.

Bide senin menülerde hep nescafe oluyor. Bende 1 ay önce aynı senin gibiydim sonra bir bıraktım nescafeyi bidaha hiç içmedim. Hem ben üçü bir arada içiyordum :9::9:

slm kızlar annemlerden döndüm,geçen hafta söylemiştim dış gebelıkten dolayı kürtaj olmuştum,bu gün doktor tekrar kan tahlilli yaptı içimde parça kalmış onunda takip edecekmiş düşmesi için,çok sinirlendim hem kürtaja alıyor içimin temizlenmesi için hem içimde parça bırakıyor.kendi doktoum yoktu izindeydi olsaydı inanın kavga edecektim.haftaya tekrar kan tahlili yaptırcam.

slm kızlar annemlerden döndüm,geçen hafta söylemiştim dış gebelıkten dolayı kürtaj olmuştum,bu gün doktor tekrar kan tahlilli yaptı içimde parça kalmış onunda takip edecekmiş düşmesi için,çok sinirlendim hem kürtaja alıyor içimin temizlenmesi için hem içimde parça bırakıyor.kendi doktoum yoktu izindeydi olsaydı inanın kavga edecektim.haftaya tekrar kan tahlili yaptırcam.

Hoşgeldin canım. Ben Ebru. Daha önce tanışmadık sanırım. Daha doğrusu denk gelip muhabbet etmedik. Seninde ismini öğrenirsek seviniriz bu arada.

Öncelikle geçmiş olsun. Sıkma canını inşallah biran önce düzelir sağlığın.

hoşgeldin canım geçmiş olsun ama bu içerde parça bırakma olayı çogu kürtajda oluyor ya benim arkadaşlarımda da olmuştu.

Yeşil çay yaptım kendime sıcak sıcak içiyorum ki yarına su felan kalmasın vücudumda. Ama sıkıldım yaaa kimse yazmıyor :26::14::14:

Demek ki her yer aynı canım. Sabahta burda yağmur yağmaya başladı. Öğleden sonra kara döndü. Çok soğuk hava. Tekrardan kış gelmiş gibi.

Afiyet olsun canım. Ama herkesin dediği gibi çok iyi bir menü olmamış.

Haklıymışsın canım okumak kolay oldu. :9::9:

Afiyet olsun ben artık sizin menülere bayılır oldum okuması çok kolay oluyor :9::9:

Evet canım yaaaa öyle denk geldiği zaman deli oluyorum. Bigün önceki yemek ertesi gün yemekhanede çıkınca sinir oluyorum. :47:

Gençlik işte Hilal'cim. :60::60: Bel konusunda da çok şanslıyım hep incedir. Şuan bile aşırı kalın değil, bel olduğu belli. Sen evlendiğin zaman daha bilinçli olursun ama sanırım bu evliliğin doğasında var mutlaka kilo alıyorsun. İnşallah sen almazsın. Ama yine kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü gelinliğimle incecik bir gelindim :16:

Afiyet olsun canım yemişsin kalamarı. Bu tarator sos nasıl oluyor. Hiç denemedim sanırım.

Afiyet olsun Derya'cım.

Bence bir doktora git Hilal'cim. Çünkü adet gecikmesi farklı sorunlarada neden oluyor.

Ufff yaaaa içimi sıktınız. Bugün herkes pek bi karamsarmış. Sanırım havalardan. Herkesin yaz hayalleri suya düştü :9::9:

Merhaba canım hoşgeldin deme fırsatını ancak buldum. Ben Ebru. Bu arada sakıncası yoksa ismini öğrenirsem daha çok sevineceğim.
canım ismim elif...
hoşgeldin canım geçmiş olsun ama bu içerde parça bırakma olayı çogu kürtajda oluyor ya benim arkadaşlarımda da olmuştu.

hoşbulduk canım,tekrardan kürtajmı oldu?

geçmiş olsun elifcim
evet yaa sapıklar ne olacakkk ayyyy bişi değil bu mütü terbiyebimizi bozacakk :60: :60:
:9::9:

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 12 ziyaretçi)

Yanlış görmüyorum dimi :26::26::21::21:
:53::53::53:

kızlar sporu yaptım 30 dak leslie
10 dak oklava oğlan uyusada duş alsam

yeşil çay yapıyım bali ebru canım istedi:7:
betülün ismi var cismi yok
sayfalara :7:ömüldü galiba:1::1::1:

boş bir an bulup takılayım dedim
geçmişi okumakla geçirdim zamanı
şimdide çıkmak zorundayım
iyi geceler

Ay ben oku oku bitiremedim valla EBru haklisin