Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menumu yaziim bare

sabah
1 bardak ayran
20 gr cavdar ekmegi
1 elma

ogle
yesil mercimek salatasi

aksam:
1 tabak nohut
lahana tursusu

suyum cok az 1 litre
hemen suya dalmam lazim
:32:

Menün çok güzel zaten şu ekmek gramlarına hayranım :1:
Hemen hemen su iç ama birden içme yudum yudum yavaş yavaş ..

menumu yaziim bare

sabah
1 bardak ayran
20 gr cavdar ekmegi
1 elma

ogle
yesil mercimek salatasi

aksam:
1 tabak nohut
lahana tursusu

suyum cok az 1 litre
hemen suya dalmam lazim
:32:

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menü.

Ayy dimi ya ben de unutmayayım bu meyve ile süt yoğurt olayını ..

Ben bu hafta ki sonucumuzu çok beğendim genelde 1. olduğumuzda 1-2 kişinin çok fazla vermesinden olurdu oysa bu hafta hepimiz normal seviyede verdik ..

Ne güzel canım ya her şeyin bu kadar güzel olması, siz çok mutlusunuz, çocuklar çok iyi anlaşıyor daha ne olsun ..

Allah'a şükür Hilal'cim. Anladım ki hayatında bazı hatalar yapıyorsun ama gerçekten hani derler yaaa yastık değişik kader değişmez diye. Allaha şükür öyle güzel değişti kaderim ki anlatamam. :16::16:

Hilal dün sen bunu gördün mü canım :9::9:

Acaip çekiyorum ben yaaaaaaa :nazar::nazar::nazar:

:1::1: Cidden ya nedir bu böyle, çok merak uyandırıyorsun demekk ..
Ya bir de bunlar çıplak yazıp burayı bulanlar olmasın :60::60:

Bu arada ben ölçtüm kendimi 95.5 basenimm ..
Ama her gün yapamadım o hareketi ..

Ayy dimi ya ben de unutmayayım bu meyve ile süt yoğurt olayını ..

Ben bu hafta ki sonucumuzu çok beğendim genelde 1. olduğumuzda 1-2 kişinin çok fazla vermesinden olurdu oysa bu hafta hepimiz normal seviyede verdik ..

Ne güzel canım ya her şeyin bu kadar güzel olması, siz çok mutlusunuz, çocuklar çok iyi anlaşıyor daha ne olsun ..
bence bu daha da guzel takim dayanismasi :46::46::46:

Menün çok güzel zaten şu ekmek gramlarına hayranım :1:
Hemen hemen su iç ama birden içme yudum yudum yavaş yavaş ..
tesekkur ederim canim bu hafta masaallah hic ama hic kacamagim yok o kadar da misafirim vardi ve zor gunler gecirdim
demek bosluktayim yok bilmemne ile olmuyormus pis bogazligina yapiyormusuz :27::27:
Hilal dün sen bunu gördün mü canım :9::9:

Acaip çekiyorum ben yaaaaaaa :nazar::nazar::nazar:
bu ne yaaaa :52::52:

:1::1: Cidden ya nedir bu böyle, çok merak uyandırıyorsun demekk ..
Ya bir de bunlar çıplak yazıp burayı bulanlar olmasın :60::60:

Bu arada ben ölçtüm kendimi 95.5 basenimm ..
Ama her gün yapamadım o hareketi ..

Bak yaaa şimdide sen yazdın anahtar kelimeyi, hepsi Melek'in suçu :60::60::60:

Afiyet olsun canım çok güzel olmuş menü.

Allah'a şükür Hilal'cim. Anladım ki hayatında bazı hatalar yapıyorsun ama gerçekten hani derler yaaa yastık değişik kader değişmez diye. Allaha şükür öyle güzel değişti kaderim ki anlatamam. :16::16:

Hep diyorum Ebru'cum bazı hatalar sonucunda yaşadıklarımız bize gerçek mutluluğun kıymetini daha iyi bilmemizi sağlıyor.
Sen bunun benim için en güzel örneklerindensin.

bana müsade eşim geliyor yemek hazırlayacağım..by..

Kolay gelsin, afiyet olsun Derya'cım ..

bence bu daha da guzel takim dayanismasi :46::46::46:

tesekkur ederim canim bu hafta masaallah hic ama hic kacamagim yok o kadar da misafirim vardi ve zor gunler gecirdim
demek bosluktayim yok bilmemne ile olmuyormus pis bogazligina yapiyormusuz :27::27:

bu ne yaaaa :52::52:

Hep bahanemiz var o kaçamaklara ama artık yook ..
Böyle devam Eliff ..

Bak yaaa şimdide sen yazdın anahtar kelimeyi, hepsi Melek'in suçu :60::60::60:

Ayy klavyemden kaçtı :60:

Kızlar yaaaa ben son bir haftadır felaket üşüyorum, üşüdüğüm içinde hiç bir iş yapmayı istemiyorum. Ev doğalgazlı sürekli sıcak ama ben nedense üşüyorum acaba diyorum kan değerlerimdemi bi düşüklük var bir kan tahlili felan mı yaptırsam acaba? Isınamıyorum bi türlü.

Kızlar yaaaa ben son bir haftadır felaket üşüyorum, üşüdüğüm içinde hiç bir iş yapmayı istemiyorum. Ev doğalgazlı sürekli sıcak ama ben nedense üşüyorum acaba diyorum kan değerlerimdemi bi düşüklük var bir kan tahlili felan mı yaptırsam acaba? Isınamıyorum bi türlü.

Olabilir tabi ki Ebru'cum ama kan kaybettiğin bir dönemdesin ondan da olabilir mi ki :26:

Olabilir tabi ki Ebru'cum ama kan kaybettiğin bir dönemdesin ondan da olabilir mi ki :26:

Haklısın canım ama mesela sigara hemoglobini yükseltir ben sigarayıda bıraktım sonra birden diyete başladım sanırım kansızlık ortaya çıktı. Tabii regl döneminin ve havaların soğukluğununda etkisi vardır ama özellikle akşamları çok üşüyorum. Ben yinede pazartesi bi baktırayım.

Haklısın canım ama mesela sigara hemoglobini yükseltir ben sigarayıda bıraktım sonra birden diyete başladım sanırım kansızlık ortaya çıktı. Tabii regl döneminin ve havaların soğukluğununda etkisi vardır ama özellikle akşamları çok üşüyorum. Ben yinede pazartesi bi baktırayım.

Elinin altında tabi niye baktırmayasın ne zararı olur ..
Aaa sigaranın öyle bir etkisi olduğunu hiç bilmiyordum.

Elinin altında tabi niye baktırmayasın ne zararı olur ..
Aaa sigaranın öyle bir etkisi olduğunu hiç bilmiyordum.

Evet canım sigara kan değerlerini yükseltiyor. Kanın çokmuş gibi görünüyor. Bi ara bende ona ragmen düşüktü değerler. Alt sınırın altındaydı.

Bende ilk başladığımda 85,5 kiloydum yani seninle aşağı yukarı aynı sayılırız. Ve ben 2 ay içinde 76,6 oldum. Eminim sende istersen mutlaka olursun.

Eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında bir kızı var Hilal'cim. Annesi Konya'lı olduğu için o annesinde kalıyor. Sadece hafta sonları geliyor bize. Ve benim kızımla çok iyi anlaşıyorlar. Heryerde kardeşim diye bahsediyor. :nazar::nazar:

İkimizinde eski eşleri evlenmediler, hala bekarlar.

inşallah bende görürüm.ALLAH sizleri hep böyle mutlu etsin.

Back
X