aaaaaaaaaa kızlar ne kadar yazmışsınız öyle oku oku bitmedi
Duruyoruz duruyoruz bir den döktürüyor dimi

Heeheheheheh göremediniz ben gördüm, ben gördüm (İtinayla nispet yapılır. )
Ben de gördüm ben de tek sen misin hıhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaaaaaa kızlar ne kadar yazmışsınız öyle oku oku bitmedi
Heeheheheheh göremediniz ben gördüm, ben gördüm (İtinayla nispet yapılır. )
evet birden dökülüyo herkes hilalcim
Gülçincim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım
Ayrıca Elif'cim sanada çok teşekkürler. Allah herkese bir ömür boyu mutluluk, huzur ve sağlık versin.
CUMA zayiflama YARIŞMASI 246. ETAP SONUC LİSTELERİ![]()
![]()
25 Şubat - 2 Mart
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİLERİ...................4. TAKIM %0,96
İKİNCİ ...................14. TAKIM%0,90
ÜÇÜNCÜ..................13. TAKIM %0,83
TEBRİK EDİYORUM GRUBUMU
Amiiiiiiin
Biz goremedikbelli mi olur gelince tekrar ekler belki
![]()
[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/turkbayragi.gif[/ımg]cuma zayiflama yarışması 246. Etap sonuc listeleri[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/turkbayragi.gif[/ımg]
25 şubat - 2 mart
takım dereceleri
birincileri...................4. Takım %0,96
ikinci ...................14. Takım%0,90
üçüncü..................13. Takım %0,83
[ı][sıze=3]tebrik ediyorum grubumu[/sıze][/ı]
evet birden dökülüyo herkes hilalcim
yaaaaaaa ama ben göremedim
Gidemedim gitti bu kez gerçekten gidiyorum çenem açıldı bugün yaaa dün yazasım yoktu bugünde tam tersi![]()
Biz goremedikbelli mi olur gelince tekrar ekler belki
![]()
Eki Görüntüle 359220
*** 13. Takım 246. Etap *** ETAP ÜÇÜNCÜSÜ
Aysecig: ( 57.6 / 56.8 / 0.8/ 1.39 % )
Betüld: ( 62.5 / 61.9 / 0.6 / 0.96 %)
Eski_bir_masal : ( 63.2 / 62.5 / 0.7 / 1.11 % )
Fefilifa: ( 76.5 / 75.7 / 0.8 / 1.05 % )
Hayattanazicik: ( 56.0 / 56.0 / 0.0 / 0.0% )
LaydLiNe: ( 77.3 / 76.6 / 0.7 / 0.91 % )
Mutedeyyin: ( 69.6 / 68.7 / 0.9 / 1.29 % )
Ozlew_19: ( 67.7 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Semiha ( 64.6 / 64.1 / 0.5 / 0.77 % )
TadLi : ( 61.2 / 61.0/ 0.2 / 0.33 % )
Ysfmir: ( 59.9 / 59.1 / 0.8 / 1.34 % )
13. Takım Ortalaması : 0.83 %
Öncelikle 3.lüğümüzü tebrik ederim kızlar, bu haftaki sonuçlar beni çok mutlu etti hepimizin çabasıyla gelen bir sonuç oldu ..
Gülçin ; Aldım mı verdim mi diye iyi stres yaptın ama maşallah güzel bir sonuç gördün sonunda ..
Betül ; Hedeflediğin şekilde gidiyorsun sanırım, yanlış hatırlamıyorsam pek bir kaçamağında yoktu sonuç da gayet güzel olarak yansıdı ..
Elif ; Bu hafta hoşbeşlerin menünden çıktığı nasıl belli oldu değil mi ? Çok güzel oldu umarım böyle devam eder.
Ebru ; Kaçamaksız geçen bir haftanın daha sonucunda regl olmana rağmen giden sonucu çok beğendim. En istikrarlı menülere sahip olanlardansın takımda.
Melek ; Çok güzel gayret ediyorsun, muhtemelen stresin etkisini görüyorsun, biraz daha rahat bırak kendini sonuçlar çok güzel olacak inşallah ..
Semiha ; Bu hafta kimse yokken bile takımdaydın öncelikle zaman ayırdığın için teşekkür ederim.Çok güzel gidiyorsun aynen böyle devam ..
Gönül ; Bu haftaki sporların harikaydı gece yaptığın bir kaçamağın vardı onu da erittiğini düşünüyorum kilonun az gitmesi hiç canını sıkmasın çünkü nedeni bence tamamen kas oranının artması, ölçülerini alsan farkı da görürsün aslında ..
Derya ; Maşallah istediğin hedefe istediğin zamanda ulaşıyorsun ve inandığın şeyi başarıyorsun tebrik ederim ..
Turtam ve Elif'cim henüz yeni menülerinizi çok fazla görmedim ama turtam çok güzel kilo vermişsin 4 günde artık kendini salmak yok bak, Elif; sen de çok güzel bir menüyle aramızdaydın bugün umarım hep böyle devam edersin en kısa zamanda seni de listeye alırız ..
Hadi önümüzdeki hafta da az kaçamak düzenli menülerle devam edelim bu istikrarımızı bozmayalım kızlar ..
Bebegim hakli olabilirsin gayet mantikli geldi bana, bayagi farkediliyor bedenimin ufaldigi, olculerimi alayim ben bir o zaman daha
net belli olur hersey ...
yORumlarin icin de ayriyeten tesekkurler, cok motive edici
Kolay gelsin Ebru'cum ben de ferihayı izliyorum da yarın izlerim heralde ..
Bence de, ben de öyle yiyorum genelde ..
Elif iyi bir şey değil mi çok olması soğan suyunun söktürdüğünü mü gösterir, ya da sökmesi iyi midir ?
Hiç fırsatı da kaçırmazmış
CUMA zayiflama YARIŞMASI 246. ETAP SONUC LİSTELERİ![]()
![]()
25 Şubat - 2 Mart
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİLERİ...................4. TAKIM %0,96
İKİNCİ ...................14. TAKIM%0,90
ÜÇÜNCÜ..................13. TAKIM %0,83
TEBRİK EDİYORUM GRUBUMU
Bilgisayarım gitti geçen hafta çökmüştü bu hafta açılmadı eşimin bilgisayarından giriyorum şimdi bildirim de yapamadım telefondan girmeyi beceremiyorum(( zaten androidde değil tablet alacağım bu hafta artık oradan yazarım bol bol kilom aynı ne geri ne ileri bir hareket yok. Hilal iyisin umuyorum canım.
haklisin hilalcim insaallah boyle devam ederiz hepimizdeEki Görüntüle 359220
*** 13. Takım 246. Etap *** ETAP ÜÇÜNCÜSÜ
Aysecig: ( 57.6 / 56.8 / 0.8/ 1.39 % )
Betüld: ( 62.5 / 61.9 / 0.6 / 0.96 %)
Eski_bir_masal : ( 63.2 / 62.5 / 0.7 / 1.11 % )
Fefilifa: ( 76.5 / 75.7 / 0.8 / 1.05 % )
Hayattanazicik: ( 56.0 / 56.0 / 0.0 / 0.0% )
LaydLiNe: ( 77.3 / 76.6 / 0.7 / 0.91 % )
Mutedeyyin: ( 69.6 / 68.7 / 0.9 / 1.29 % )
Ozlew_19: ( 67.7 % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Semiha ( 64.6 / 64.1 / 0.5 / 0.77 % )
TadLi : ( 61.2 / 61.0/ 0.2 / 0.33 % )
Ysfmir: ( 59.9 / 59.1 / 0.8 / 1.34 % )
13. Takım Ortalaması : 0.83 %
Öncelikle 3.lüğümüzü tebrik ederim kızlar, bu haftaki sonuçlar beni çok mutlu etti hepimizin çabasıyla gelen bir sonuç oldu ..
Gülçin ; Aldım mı verdim mi diye iyi stres yaptın ama maşallah güzel bir sonuç gördün sonunda ..
Betül ; Hedeflediğin şekilde gidiyorsun sanırım, yanlış hatırlamıyorsam pek bir kaçamağında yoktu sonuç da gayet güzel olarak yansıdı ..
Elif ; Bu hafta hoşbeşlerin menünden çıktığı nasıl belli oldu değil mi ? Çok güzel oldu umarım böyle devam eder.
Ebru ; Kaçamaksız geçen bir haftanın daha sonucunda regl olmana rağmen giden sonucu çok beğendim. En istikrarlı menülere sahip olanlardansın takımda.
Melek ; Çok güzel gayret ediyorsun, muhtemelen stresin etkisini görüyorsun, biraz daha rahat bırak kendini sonuçlar çok güzel olacak inşallah ..
Semiha ; Bu hafta kimse yokken bile takımdaydın öncelikle zaman ayırdığın için teşekkür ederim.Çok güzel gidiyorsun aynen böyle devam ..
Gönül ; Bu haftaki sporların harikaydı gece yaptığın bir kaçamağın vardı onu da erittiğini düşünüyorum kilonun az gitmesi hiç canını sıkmasın çünkü nedeni bence tamamen kas oranının artması, ölçülerini alsan farkı da görürsün aslında ..
Derya ; Maşallah istediğin hedefe istediğin zamanda ulaşıyorsun ve inandığın şeyi başarıyorsun tebrik ederim ..
Turtam ve Elif'cim henüz yeni menülerinizi çok fazla görmedim ama turtam çok güzel kilo vermişsin 4 günde artık kendini salmak yok bak, Elif; sen de çok güzel bir menüyle aramızdaydın bugün umarım hep böyle devam edersin en kısa zamanda seni de listeye alırız ..
Hadi önümüzdeki hafta da az kaçamak düzenli menülerle devam edelim bu istikrarımızı bozmayalım kızlar ..
Bilgisayarım gitti geçen hafta çökmüştü bu hafta açılmadı eşimin bilgisayarından giriyorum şimdi bildirim de yapamadım telefondan girmeyi beceremiyorum(( zaten androidde değil tablet alacağım bu hafta artık oradan yazarım bol bol kilom aynı ne geri ne ileri bir hareket yok. Hilal iyisin umuyorum canım.
tabi ben sokulemedigim zamanlar ya agliyorum ya kavga cikariyorum pisligine![]()
Çok merak ettim Su'cum sevindim iyiymişsin.
İyiyim ben de çok şükür iyileştim ..
Aynen ben de öyle ..
Durup dururken ağlamaya başlıyorum arkasından saçma sapan şeylerden kavga çıkarıyorum.
Benim hasta olduğum günün gecesi böyle bir geceydi![]()