Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yazı stilimi ayarladım ama neden olmadı anlamadım. Bilen varsa anlatırsa sevinirim.

:60: onlar yenerler bizi :9:

seninki resimlerden kilolu durmuyorki :1:

Normalde biz hep aynı kilodaydık Melek'cim. Hatta birbirimizin bodylerini ve pantolonlarını giyerdik. Şimdi ben ondan zayıfım oda kendini kilolu hissetmeye başladı. Bizim boylar uzun olunca kilo çok belli olmuyor. Bide artık yaş ilerliyor canım sadece görüntü olarak değil sağlık içinde zayıf olmak gerekli. Bir ara spor yapmıştı bıraktığı için daha çok kilo aldı. Ama sanırım yine başlayacak spora.

Birden bire herkes nereye kayboldu yaaaaaaaaaaa:26::26:

Son düzenleme:
kilo çizelgesi bir türlü yapamıyorum,bir ara başarmıştım sonra değiştiriyim derken hepten kayboldu.

Cuma yarışmaları ana sayfasında var Eli'cim ordan bi bak kolay bişey yada istersen bilgilerini ver ben sana yapayım.

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 porsiyon et kavurma + salata
2 küçük dilim kepek ekmek
1 tane mandalina

Akşam

6 tane patates kroket
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates + salatalık

2,5 lt su
2 fincan yeşil çay

Son düzenleme:
Gülçin canım yaaa tickerımı değiştirmek için sık kullanılanlara adresini eklemiştim silinmiş. Tekrardan aynı adresi nasıl bulabilirim.

Ben geldimmmm her yanım ağrıyor kızlarr deli gibi yorgunummm bahçe temizliği yaptım ot yolmaktan canım çıktı sabah 12 de bir başladım 5:30 da eve girdim ve daha kocaman bir bahçe duruyor :(( geliyorum geçmişi okuyup.

Yazı stilimi ayarladım ama neden olmadı anlamadım. Bilen varsa anlatırsa sevinirim.
bende degiştirdim ama olmuyor. yeniden yazınca kendin yapacaksın mecburen
Normalde biz hep aynı kilodaydık Melek'cim. Hatta birbirimizin bodylerini ve pantolonlarını giyerdik. Şimdi ben ondan zayıfım oda kendini kilolu hissetmeye başladı. Bizim boylar uzun olunca kilo çok belli olmuyor. Bide artık yaş ilerliyor canım sadece görüntü olarak değil sağlık içinde zayıf olmak gerekli. Bir ara spor yapmıştı bıraktığı için daha çok kilo aldı. Ama sanırım yine başlayacak spora.
:1: evlendigimdede ondan 10 kilo fazlaydım hala 10 kilo fazlayım :60:
pardon 5 oldu artık :12:

Gülçin canım yaaa tickerımı değiştirmek için sık kullanılanlara adresini eklemiştim silinmiş. Tekrardan aynı adresi nasıl bulabilirim.

Weight Loss - Diet Ticker

Ben geldimmmm her yanım ağrıyor kızlarr deli gibi yorgunummm bahçe temizliği yaptım ot yolmaktan canım çıktı sabah 12 de bir başladım 5:30 da eve girdim ve daha kocaman bir bahçe duruyor :(( geliyorum geçmişi okuyup.

yorulmussundur bayagı..
kalanı yarın devam edersin, dinlen azıcık

-MENÜM- yerine
-Bugün içtiklerim diyeyim- :9:

3 lt.su
2 lt. yeşilçay
1 lt. ayran
500 ml. çorba
250 ml. enerji içecegi
200 ml. süt

33 dk. zumba+100 mekik

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım ne güzel spor yapmış oluyorsun işte keyfini çıkar, bende akşama kadar hastanede çalışıyorum sen yine açık havada kendin için çalışıyorsun :9:

bende degiştirdim ama olmuyor. yeniden yazınca kendin yapacaksın mecburen

:1: evlendigimdede ondan 10 kilo fazlaydım hala 10 kilo fazlayım :60:
pardon 5 oldu artık :12:

Weight Loss - Diet Ticker

Ben artık eşimden daha zayıfım en çok o hoşuma gitti. İnşallah oda zayıflayıp benle aynı kiloya gelmez. Çünkü şişko diye dalga geçiyorum :16::16:

-MENÜM- yerine
-Bugün içtiklerim diyeyim- :9:

3 lt.su
2 lt. yeşilçay
1 lt. ayran
500 ml. çorba
250 ml. enerji içecegi
200 ml. süt

33 dk. zumba+100 mekik

Afiyet olsun canım yaaaa acıkmadın mı hiç için dışın su olmuş :26:

merhabalr..
bu hafta yine yoğunum o yüzden katılımım düşük olucak kaptişim beni idare et mezuniyete az kaldı seni bu durumdanda kurtarcağım inşallah...

Biliyorum Derya'cım az kaldı zaten mezuniyetine de, hem ben bu enerjiyle kendi kendime de konuşur dururum :60:

menü
sabah
1 bardak su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim uno denge light
2 zeytin
3 parmak peynir..
çay
ara
elma
öğle
bir türk kahvesi
10 badem
akşam
el ayası kadar haşlama et
3 kaşık yoğurt
az salata
3 cin biberi
1 dilim çavdar ekmeği..
su 2.5
spor
sabah zihinden koşu
birazdanda leslie yapıcam ..kısmetse tabi...

Ohh afiyet olsun Derya'cım ..

Selam kızlar ben geldim :16::16:

Hoşgeldinnn :16:

ben etten tiksindem desem :18:

Ben de öyleydim de yemeyince özlemişimm.

Seni böyle görmek çok hoşuma gitti. Bugün o kadar yoğun olmasına rağmen bende kendimi çok iyi hissettim. Ne zaman enerjim tükenecek olsa kendimi motive ettim ve çok işe yaradı :16:

Maşallah deee nazar değeceksin kendi kendine :nazar::nazar:

Kızlar benimkide istiyor zayıflamayı bence biz onlara başka gruplar açalım rakip olalım :9::9:

Cidden kendi kendime nazar değdireceğim ya :1:
Enerjik olunca nasıl konuiuyorum göreceksin susmuyorum, o konuşmaya benim çok kilo vermem gerekli de kaçamaklar la dengeliyorum :1:

Onlar başka grupta olursa ben ne kaçamak yaparım ne sporsuz duymam 1 bilemedim 1.5 ayda istediğim kilodayım.
Ama aşkım öyle bir konuşuyor ki, sen kilo verme bayılıyorum ben bu haline diye veresim gelmiyor :60:

:60: onlar yenerler bizi :9:

seninki resimlerden kilolu durmuyorki :1:

Kimi yeniyorlarmış uleynnnn :52:

Back
X