Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Havalar çok soğuk ondan sanırım kampüsün içindeki market böyle Gülçin, süt olsa en güzeli hazır ama alabileceğim bir yer de yok, dışarıdan da taşıyamam, karar verdim 2 gün pirinç lapası yapacağım ceza bana
kendin bilirsin hilalcim ebrunu dediği gibi düzenli takılmak en iyisi
bu arada ben kaçar kızlar herkese iyi geceler
hilal mesaj sayım 37 özelden de atıyım mı

Kızlar yaaaa herkes mesajını yazdıktan sonramı tek tek renk seçip ayarlıyor, yani yazı stili kalıcı olamıyor mu?
Melek cevaplamıştı ama yinede hepinize sormak istedim. Belki bir çözüm yolu vardır.

Çözüm yolu yok canım, malesef :50:
Profilinden secsen bile, yazarken yine burdan ,düzenliyorsun

nedne yogurt yokki :44:

Anlamadım ki Melek, kaç gündür yok ne zaman gelir belli olmaz dediler bugün :26:

msjları kime atıcaz?

Banaaaa :38:

Kızlar yaaaa herkes mesajını yazdıktan sonramı tek tek renk seçip ayarlıyor, yani yazı stili kalıcı olamıyor mu?
Melek cevaplamıştı ama yinede hepinize sormak istedim. Belki bir çözüm yolu vardır.

Yok canım ancak pro üyelerin olabiliyor.

kendin bilirsin hilalcim ebrunu dediği gibi düzenli takılmak en iyisi
bu arada ben kaçar kızlar herkese iyi geceler
hilal mesaj sayım 37 özelden de atıyım mı

Böyle devam edeyim o zaman, yok yazdım en Gülçin ..

Ebru, cevap için sagol... :16:

Midem kazınmaya basladı :1:
en iyisi yataım, ii geceler...

Kızlar bende çıkıyorum artık. Birazcık kendimle ilgileneyim. Hepinizi özleyeceğim anacıııııımmmmm (Oya Başar söylerdi yaaaaa) :16::16::16:

İyi geceler herkese :5:
:5:

Bende bayılıyorum aaaaa çarşafını çekmemiştim çarşafında da beyazın üzerinde küçük küçük çiçekler var. Çarşafıda çok güzel.

Teşekkürler Hilal'cim.

Sorma canım yaaa iki gündür bende bir tuhafım arada bir dönüyor sinir oluyorum.

Önce al diyecektim ama aşağıdaki kaçamakları görünce vazgeçtim. Sana bir ay kinder yasak olsun bence.

Hani bu hafta biz seninle 1 kilo verecektik. :4::4: Hemde kinder yemiş yaaaaa :47::47:

Afiyet olsun canım.

Geçmiş olsun Funda'cım. Çok sevindim şimdi iyi olmasına.

tşkler canımmmm

dimi :27:
benimde regl donemim yaklasiyo simdiden salak sacma seyler istiyor canim ama aklima hemen ebru geliyooooo :47::47::47:

aaa grafikardeşşşş :16::16::16:
gsf den misin?

:36::36::36::36:
:13:

:60: aslında reklamcılık okudum ben ama çalıştıgım yerlerde grafik bölümünde çalşınca öğrendim programları vs şimdi ilerlemeye calısıyorum işte :1:

mercimek yemegi we tursu ikilisine bayilirim :56: listeler istahimi kabartiyor, afiyet olsun :1:

Gecmis olsun turtam, acil sifalar :16:

Afiyet olsun,,

Kolay gelsin :31:

Afiyet olsun elifcim, ooo mum isiginda yemek he ayyy ay pek bir romaktik :16:
tadini cikarin :23::16:

Simdi cikmam lazim arkadas gelcek hamsi yapcaz :52::52: we afiyetle yicez :56::56:

tşkler canım oh yaa şunlara bakın ya göynümden geçen herşeyi yemişler mercimek turşu hamsi :60: :60: gööööööötürrrrrün :60: :60:

Son düzenleme:
Kızlar bende çıkıyorum artık. Birazcık kendimle ilgileneyim. Hepinizi özleyeceğim anacıııııımmmmm (Oya Başar söylerdi yaaaaa) :16::16::16:

Ayy ne severdim ya olacak o kadarı.
Görüşürüz Ebruu ..
Ben de gideyim de kitap okuyayım o zaman ..

Bende gidiyorum bu arada o beni özleyin anacımmmm di :)) sizler beni özleyin o zamannnn :))

Ebru, cevap için sagol... :16:

Midem kazınmaya basladı :1:
en iyisi yataım, ii geceler...

Alıntı yapamıyorum yine gidenlere iyi geceler :):54:

Ayy ne severdim ya olacak o kadarı.
Görüşürüz Ebruu ..
Ben de gideyim de kitap okuyayım o zaman ..

ben geldim diye çıktınız demi itiraf edin :60: bir geldim herkescikler çıkmış yawwww :41::41::41::41::41::41: ben de geçmişe bakayım barii hadi size de iyi geceler :51::51:

Birde arkadaşlar ikea ya evi yakın olan varmı bir saksı beğendim Eki Görüntüle 360330 bunu ve Eki Görüntüle 360331 bayıldım hatta :)

ikeaya ben de çok giderim ama bence haddinden fazla pahalı mobilyaları ve kalitesizzzz ama saksıydı yastık kılıfıydı vb şeyler çok güzel ürünleri var buda güzelmiş :1:

Gözüme çarpan indirimdekiler
Genellikle koton mango Zara sln Incı ve mağaza ;) bu yılın modası olan kiremit krem sarı ve zumrut yeşili mağazanın vitrinlerini de süslüyordu

ben mangoyu hiç begenmedim bu sene :19::19: üste para verseler ordan alışveriş yapmam bu sene yazın nasıl olacak bakalım :19::19:

Alkol yok yazıyor içeriğinde ama ben burnlerde olduğunu düşünüyorum Melek ama sıvı gününde içme tabiki enerji içecekleri masum değil kalorisi sağlam diye biliyorum.

redbullda kesin vardır he yoksa baska türlü kanatlandıramaz :60: :60:

Bendede mercimek köftesi var, ama yemedim :1:

oğlum dün marulu gösterip, " anne çiçeğe sarsana" diyip durdu.
cok seviyor, ona yapmıstım ama yemedim. hayret dimi :60: :60:

mercimek köftesiiiiiii :56::56::56::56::56::56::56:

Böyle bir menü yazacağım için özür dilerim ama kandırıldım.
Cumaya kadar kaçamak yaparsam beni prize sokun.

Sabah :

- Şekersiz Kahve

Öğle :

- Dukan lahmacun

Akşam :

- Whoper menü :17:

Sıvı :

- Bol su
- Şimdi 2 tane form çay içeceğim ..

Spor :

- 1 saat yürüyüş

:60: :60: hilalim bu gidişin kötü he sölim ben sana bende böyle baslamıstım sonra 6 kilo aldım :60: :60:

Back
X