Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yedikten sonra okudum canım. Sonra dedim ki şimdi kızların canıda çekmiş ama yazmam gerekiyordu :9:

Patatesleri küp küp doğra canım. Sonra kızart. Kızarttıktan sonra fazla yağını al yine tavada yumurta kır üzerine. Benim eşim çok güzel yapar. Dün akşam o yaptı. Çok az kalmıştı atılmasın diye yedim bende. Soğuk güzel olmuyor ama yine lezzetliydi.

Hiç ben kendim yapmadığımdan şüpheliyim açıkçası becerebileceğimden ama tabi deneyeceğim yarın sabah ..

MENÜM

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 kase çorba
1 tabak yoğurtlu kabak musakka
1 dilim kepek ekmek

Akşam

Çok az patatesli yumurta
Birazcık beyaz peynir
5 tane zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Su bugün 3 lt olur. Sayısını hatırlamıyorum ama çok yeşilçay içtim.

Afiyet olsun cnm ..

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri-f570/

Gönül'cüm tabi ki yağ ama sağlıkl bir yağ ve kilo verimine de katkıda bulunuyor.

cnm yararli yagda olsa fazla alinmasi kilo yapiyor diye okudum, omega 3 yag asitleride oyle mesela
gunluk alinmasi gereken kalori miktarinin ustunde alinirsa omega 3 de ustune alinirsa kilo yapiyormus :1:

Hiç ben kendim yapmadığımdan şüpheliyim açıkçası becerebileceğimden ama tabi deneyeceğim yarın sabah ..

Yaparsın yaparsın merak etme. Ama bildiğin kızartma gibi kızart patatesleri. Çiğ bırakma. Çok lezzetli ama. Ben bayılıyorum.

Ebru'cum düşünmek değil özellikle ilk dönem uzaklıktan o kadar problem yaşadık ki, şimdi de ikimiz de kendimizi sıktığımız için bu durumdayız en azından çok kavga etmiyoruz.
Ama gerçekten farklı şehirlerde kalmaya karar verdiğimiz an ayrılmaya da karar veririm çünkü 2 sene daha ben bu şekilde yaşayamam ..
Tabi bunun olmaması için her şeyi deneyeceğiz.
Tayin yerlerini tamamen bana bıraktı.
Ankara olursa hiç problem yok, Ankara olmazsa benim bölümüm olan az yer var ama onnlardan birisi olursa şehir değişikliği düşünüyorum ki çok büyük problemlere yol açacak ama o da olmazsa açık öğretimden falan başka bir bölüm bile okuyabilirim.
Çünkü gerçekten ayrılığı istemiyorum.
Biz bir dönem ayrı kaldık ve ikimizde çok mutsuzduk yine bu mesafeden yaşadığımız sorunlardan olmuştu hatta ..

İnşallah Ankara olurda hiç birine gerek kalmaz Hilal'cim. Allahım hakkınızda hayırlısını versin o zaman.

cnm yararli yagda olsa fazla alinmasi kilo yapiyor diye okudum, omega 3 yag asitleride oyle mesela
gunluk alinmasi gereken kalori miktarinin ustunde alinirsa omega 3 de ustune alinirsa kilo yapiyormus :1:

Zaten 9-10 kalori bir şey diye hatırlıyorum.
Obezite tedavisi için de kullanılıyor özellikle sporla beraber olduğunda kilo vermeye katkısı oluyor canım, çok araştırdım bir ara da ..
2 mga kadar da problem olmuyor ama ben 1 mg alıyorum.

Kızlar ben kocişimin yemeğini hazırlayıp geliyorum :3::3:

Simdilik kaciyorum kizlar halletmem gereken isler war, opuldunuz:54:

Yaparsın yaparsın merak etme. Ama bildiğin kızartma gibi kızart patatesleri. Çiğ bırakma. Çok lezzetli ama. Ben bayılıyorum.

İnşallah Ankara olurda hiç birine gerek kalmaz Hilal'cim. Allahım hakkınızda hayırlısını versin o zaman.

Küp küp olacak ama dimi ?
Ben de çok severim de hep hazırını yemişim şimdi fark ettim :1:

İnşallah Ebru'cum inşallah.
Ve bir an önce belli olsun da ne olacaksa da hazırlıklı olalım en azından.

Menüm:

Sabah:

2 dilim kepek ekmek
Salça, peynir, 3 zeytin
Çay ve az sucuk

2.5 lt.su
2 lt. yeşilçay
800 ml. ayran
400 ml. meyvesuyu
250 ml. süt

Spor yapamadım,halı yıkadım,çok yoruldum
1 saat kemer+100 mekik

Menüm:

Sabah:

2 dilim kepek ekmek
Salça, peynir, 3 zeytin
Çay ve az sucuk

2.5 lt.su
2 lt. yeşilçay
800 ml. ayran
400 ml. meyvesuyu
250 ml. süt

1 saat kemer+100 mekik

Afiyet olsun canım, ya ben sana üzülmekten vazgeçtim bizim menülerimiz çok da farklı değilmiş :60:
Bir de sandaloz sakızını mı denesen kii ?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elma-sirkesi-zayiflama-deneyimlerimiz.htmlBak çok güzel sonuç alanlar var.

O zaman sıkma artık canını beslenmeni biraz düzenle de sağlığına problem olmasın böyle beslenmeye alışık değilsin sen ..

yok böyle devam edeyim 1 hafta...
sonra düzeltirim.

işin tuhaf tarafı, canım yemek yemek istemiyor.
Böyle acıkıyor gibi oluyorum,bi lokma yiyince geciyor :44:

mesela yarın,güzel bişiler yiyim diyorum,ama hiç yiyesim yok :50:

Son düzenleme:

yok böyle devam edeyim 1 hafta...
sonra düzeltirim.

işin tuhaf tarafı, canım yemek yemek istemiyor.
Böyle acıkıyor gibi oluyorum,bi lokma yiyince geciyor :44:

mesela yarın,güzel bişiler yiyim diyorum,ama hiç yiyesim yok :50:

Yiyesin yoksa çok zorlama zaten, ben de genelde öyle oluyorum yediğimde rahatsız oluyorum.

Menüm:

Sabah:

2 dilim kepek ekmek
Salça, peynir, 3 zeytin
Çay ve az sucuk

2.5 lt.su
2 lt. yeşilçay
800 ml. ayran
400 ml. meyvesuyu
250 ml. süt

1 saat kemer+100 mekik

Afiyet olsun canım. Ne zaman bitiyordu senin şu iddia. 8 Mart diye hatırlıyorum ben ama :26:

Çok az yiyorsunuz kızlar öyle yesem bende veririm ama geri almaktan korkuyorum :(

menüm
sabah
1 yumurta
yeşil zeytin
cavdar ekmegi
1 domates

öğle
tavuk
2 tane küçük kuru dolma
1 dilim patates salatası
çay

Aksam
barbunya plaki
salata

2 litre su
yatmadan önce yürürüm

Çok az yiyorsunuz kızlar öyle yesem bende veririm ama geri almaktan korkuyorum :(

menüm
sabah
1 yumurta
yeşil zeytin
cavdar ekmegi
1 domates

öğle
tavuk
2 tane küçük kuru dolma
1 dilim patates salatası
çay

Aksam
barbunya plaki
salata

2 litre su
yatmadan önce yürürüm

Afiyet olsun rakibem. Bakalım yarın kilolar nasıl çıkacak. Ben sana yetişiyorum bu arada :9::9:

Back
X