Sadece yarının Cuma olması problemi var. Keşke Cuma öncesi yapmasaydınn ama olan olmuş artık. Umarım yarın + çıkmazsın. Geçen haftada aynıydı kilon.

Yarın pırasa köftesi yapmaya karar verdim![]()
nasıl bişi bakiim ooooo ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece yarının Cuma olması problemi var. Keşke Cuma öncesi yapmasaydınn ama olan olmuş artık. Umarım yarın + çıkmazsın. Geçen haftada aynıydı kilon.
Yarın pırasa köftesi yapmaya karar verdim![]()
oo buda kaçamak yapmış
Aksam ogunun de yogurt salata yicektm, onun yerine bi parca et, salata bideeeeeee bi parca ekmek arasina
domates zeytin koyup yedim :26::26::26::26::26::26::26::26::26: :enseyetokat:
adet öncesi dayanamadım yaa
(
nasıl bişi bakiim ooooo ???
oo buda kaçamak yapmış
canım hemen söylim sana
300 gr. kıyma
yarım kilo pırasa
2 dilim ekmek içi
2 yumurta
işte baharat,ıvır zıvır...
hepsini robottan gecirip kızartacaksın.
ben yarı kıyma,yarı tavuk kıyması koyucam.
yumurta yerinede 1 patates koyucam
Kızlar yaa icimde bı sıkıntı var sürekli ağlıyorum![]()
Dolapta pırasa var onu ındıreyimde yapayım pazar günü komşuya gideceğim öğlen bana tavuklu pilav yapacak :) bende bunu götüreyim :)
Hayırdır inş.?
"LA TAHZEN" Bak kendin bile yazmıssın, "ÜZÜLME"
İnnallahe meana
Hormonlardandir kötüye yormayım
Kızlar yaa icimde bı sıkıntı var sürekli ağlıyorum![]()
Kızlar ben kaçıyorum. İnşallah yarın tartıda hepimiz istediğimiz sonuçları görürüz. Hepinizi öpüyorum kocaman. İyi geceler![]()
Kızlar ben kaçıyorum. İnşallah yarın tartıda hepimiz istediğimiz sonuçları görürüz. Hepinizi öpüyorum kocaman. İyi geceler![]()
Aktarlarda varmış ama ben de almadım, kühneden çok memnunum.
Güle güle kullan Elif ..
Kuzum şu sıralarda yeterince aklımı meşgul eden şey var zaten ciddi bir şey çıkarsa gerçekten iyice kötü olurum.
Kolay gelsinn ..
Ohh ne güzel olmuş valla ..
Bence çok fark etmiyor saatleri turtam sen hangi saatte daha iyi hissediyorsan o zaman yap, her gün gidebilirsin ama bir ara her gün 2- 2.5 saat duruyordun o şekilde devam edersen ara verdiğinde otomatikman kilo alırsın.
Sorma ya, eski ev oldugundan giderler acayip tıkanıyor sürekli...
Bugün neredeyse ev sahiplerine sövecektim yani,eşim engelledi
Benim de niyetim war aslinda ufak bi yolluk war balkonda bol kopuklu sicak suyla yikamayi dusunuyorum da
nasil kuruyacagi endiselendiriyor beni yikatip suyunu iyice suzdursem kaloriferin onunde kurur mu ki:44:
Bu arada sinem, ebru we yeni gelenler hosgeldiniz bende demin geldim gecmise soyle bir goz attim![]()
Ebru'cum düşünmek değil özellikle ilk dönem uzaklıktan o kadar problem yaşadık ki, şimdi de ikimiz de kendimizi sıktığımız için bu durumdayız en azından çok kavga etmiyoruz.
Ama gerçekten farklı şehirlerde kalmaya karar verdiğimiz an ayrılmaya da karar veririm çünkü 2 sene daha ben bu şekilde yaşayamam ..
Tabi bunun olmaması için her şeyi deneyeceğiz.
Tayin yerlerini tamamen bana bıraktı.
Ankara olursa hiç problem yok, Ankara olmazsa benim bölümüm olan az yer var ama onnlardan birisi olursa şehir değişikliği düşünüyorum ki çok büyük problemlere yol açacak ama o da olmazsa açık öğretimden falan başka bir bölüm bile okuyabilirim.
Çünkü gerçekten ayrılığı istemiyorum.
Biz bir dönem ayrı kaldık ve ikimizde çok mutsuzduk yine bu mesafeden yaşadığımız sorunlardan olmuştu hatta ..
öff varya sizin işiniz de zor he ben bir bulaşık yıkamamak için anamla kavga ediyorum siz çoluk cocuk halı falan diyorsunuz yok hiç bana göre degil bu evlilik işi![]()
yada çok zengin bir koca bulmam lazım benim
![]()
![]()
zengin kocada seni bekliyordu zaten![]()
zengin kocada seni bekliyordu zaten![]()