Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben menümü yazmayı unutmuşum. Onu yazmak için geldim :9:

MENÜM

Sabah

2 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

Öğle

2 dilim tam buğday ekmeği arasında sucuklu tost

Akşam

Çiğköfte (dürüm)

çiğ köfte fazla olmuş ama
yinede afiyet olsun...

çiğ köfte fazla olmuş ama
yinede afiyet olsun...

Bu haftanın ödülü oldu ortim. Hem gün içinde çok fazla hareket ettim. Birbirini götürdü sanırım. Hem daha haftanın ilk günü Cuma'ya kadar hallederim.:9:

Bende aşkıma dedim dün bana gaz ver oda dedi 48 ol o zaman araba alacağım sana :) :52: yarından sonra karatayı birebir yapacağım :)

Martıyı bitir diyecektim çünkü kısa ama zaten başlamışsın sonradan yazılanlarda gördüğüm üzere :)

Ben sevmiyorum hiç şu converse olayını daha doğrusu bu tarz akımları sevmiyorum. Gelin gelin gibi olmalı babet giy şık converse giyen bir gelini düşünmek bile istemiyorum ayakların şöyle ağrıyacak hafif gelin oldum diyeceksin. Hatta düğün yaptıysan ayakkabıları fırlatıp göbek atacaksın usulüne uygun olsun herşey dimi ama :))

Ayy ne güzel destek oluyor sizin sevdicekleriniz öyle yahu :60:

Martıyı bitirdim gerçekten güzel bir kitaptı ama bugün bitirdiğim 2. kitap olunca yoruldum diğerine başlayamadım.

Ben düğün işine de sıcak bakmıyorum açıkçası ama durum öyle gösteriyor ki mecburenn! olacak.
Hele kimse göbek attıramaz bana kendi düğünümde :60:
Biz oturup pasta yiyeceğiz :60::60:

yuppiiiiii herkescikler gelmiş ayağımı sürüdümmm herhalde :)

Yalnız kalma bu akşam diye .

Ben sabah icmistim ya
Tadina da baktim yaparken yetti:1:
3-4 tane cilek yedim ama:26:

Hmm ..
Çilekk :26:
Amann afiyet olsun :60:

Allahtan çiğköfte tam olarak kaçamak yerine geçmiyor. Ödül oldu bana Hilal'cim.:9::9:

Sen unutmuştun dimi çiğköfteyi :9:

Hayırrrr unutmadım sadece unutmaya çalışıyorumm ..
Bugün baktım baktım baktım ve dün yedin yiyeceğini olmaz dedim kendime.
Ama şimdi bile kalkıp yiyebilirim hoş hiç de aç değilim ama ..

Martıyı bitirdim gerçekten güzel bir kitaptı ama bugün bitirdiğim 2. kitap olunca yoruldum diğerine başlayamadım.

Ben düğün işine de sıcak bakmıyorum açıkçası ama durum öyle gösteriyor ki mecburenn! olacak.

Hmm ..

:60: :60: pasta mı hayal standartını yüksek tut hilalim daha böyük şeyler yiyip kilo almamayı dileee :60: :60:

Ne güzel bir gün olmuş Ebru, bol bol iltifatta iyice motive etmiştir.

Çok keyif alıyorum gerçekten kitap okurken rahatlıyorum resmen.
Son zamanlarda insanlar teknoloji yüzünden çok uzaklaştılar kitaplardan, o yüzden şimdiden kızına böyle bir eğitim vermen çok güzel, tebrik ederim.

Görüşürüzz ..

Bende seninle aynı fikirdeyim Hilal'cim. Bugün çok ama çok motive oldum ve iyice hırslandım. Bu halimi görüp şaşıranlar 63 lük halimi görünce ne yapacaklar merak etmeye başladım.

Teknoloji konusunda da çok haklısın. Ben bayılırım bişeyler yazmaya, günlük tutmaya, eski püskü kullanılmış kitaplara, kitap kokusuna. Ben kütüphaneyle ilkokul 5. sınıfta tanıştım ve bunun için hep ilkokul öğretmenime dua ederim. İstedim ki kızım daha erken tanışsın kitaplarla, kütüphaneyle. Bu yaşta üye kartı oldu elinden bırakmadı hiç . Çok hoşuna gitti. Ben keşkelerimi kızımda gideriyorum Hilal'cim. Şimdiki çocuklar çok şanslı. Sinema, tiyatro ve sanatın birçok dalı ellerinin altında. Ağacı yaşken eğmeye çalışıyorum biçok konuda inşallah faydalı olabilirim.

hoşgeldin Su
nasılsın?

Hoşbulduk hayatım benim iyiyim sen nasılsın...

Hmm ..

Bende düğün yapmadım nikah sonrada bir akşam yatta gezi ve yemek oldu çok güzel geçti.

Yaa tam 5. mesajı atacaktım eşim benim laptopta yazıyor dizileri versene 2 dk dedi 5. mesajı yazamadım :(( Kızlar bu arada rakip olayı var sanıyorum benim rakibim kim birde ölçülerimizi demi yazacağız???

Hmm ..

ya şaka gibi az önce eşim aradı gelirken çiğ köfte alayım mı diye soruyor.

(sizlerden önce bu vardiyada gelirken haftanın üç günü alırdıda adamcağızda alışkanlık kaldı)
sakın ha öyle birşey yapma dedim.kendimede mi almayayım diye soruyor bu sefer.
kendnede alma seninde sağlığın benim için önemli dedim.
bak bak bak benide düşünürmüş diyor gülerek...:1:

:60: :60: pasta mı hayal standartını yüksek tut hilalim daha böyük şeyler yiyip kilo almamayı dileee :60: :60:

Kuzum benim standartım bol aşk onun haricindeki her şeyle biraz biraz idare edebilirim :16:
Ama aşk konusunda hep en fazlasını isterim ..

Bende seninle aynı fikirdeyim Hilal'cim. Bugün çok ama çok motive oldum ve iyice hırslandım. Bu halimi görüp şaşıranlar 63 lük halimi görünce ne yapacaklar merak etmeye başladım.

Teknoloji konusunda da çok haklısın. Ben bayılırım bişeyler yazmaya, günlük tutmaya, eski püskü kullanılmış kitaplara, kitap kokusuna. Ben kütüphaneyle ilkokul 5. sınıfta tanıştım ve bunun için hep ilkokul öğretmenime dua ederim. İstedim ki kızım daha erken tanışsın kitaplarla, kütüphaneyle. Bu yaşta üye kartı oldu elinden bırakmadı hiç . Çok hoşuna gitti. Ben keşkelerimi kızımda gideriyorum Hilal'cim. Şimdiki çocuklar çok şanslı. Sinema, tiyatro ve sanatın birçok dalı ellerinin altında. Ağacı yaşken eğmeye çalışıyorum biçok konuda inşallah faydalı olabilirim.

Ben de çok merak ediyorum o halini Ebru'cum bakalım nasıl olacak ..

Yazmak, yazmak başkadır ya ben de çok severim yazmayı, açıkçası son zamanlarda yazamıyorum neden bilmiyorum ama il çapında 1.liklerim vardı lise zamanında.
Öykü tarzı şeyler bazen denemeler bazen de şiirler yazardım şimdi eskisi gibi değilim ama bugün sevdiceğim aslında sen bir kitaba başlayabilirsin dedim.
Beni ne zannediyorsa artık :60:

Kızın çok şanslı gerçekten, 4 yaşımdan itibaren her hafta kitapçıya giderdik önce çocuk kitaplarıyla başlamıştım bol resimli annem okurdu ben resimlerini yapıştırırdım ama hemencecik biterdi üzülürdüm bitti diye.
Sonra oranın sahibiyle konuşurduk kitabı anlatırdım.
Okumayı öğrenince o kadar mutlu olmuştum ki anlatamam ondan sonra da hiç vazgeçemedim.

Hmm ..

Hoşbulduk hayatım benim iyiyim sen nasılsın...

Bende düğün yapmadım nikah sonrada bir akşam yatta gezi ve yemek oldu çok güzel geçti.

Yaa tam 5. mesajı atacaktım eşim benim laptopta yazıyor dizileri versene 2 dk dedi 5. mesajı yazamadım :(( Kızlar bu arada rakip olayı var sanıyorum benim rakibim kim birde ölçülerimizi demi yazacağız???

iyiyim bende sucum.
susuz bir gün geçirdik işte hepsi bu...

Ben ilk okul 1. sınıfta okumayı sökemedim hatta ikmale kaldım 1. dönem öğretmenimiz akşamları minibüs şöforlüğü yapıyordu genelde uyukluyordu. 2. dönem başka okula gidince geride kaldım. Bir komşu annem vardı bankacı bana bir kitap verdi ve dedi geceleri bunu okuyacaksın öyle başladım gece kitap okuyama şimdi en az bir kaç satır okumadan uyuyamıyorum. Çocuklara küçükken ne verirsen büyüdüklerinde ona devam ediyorlar okuma alışkanlığı sonradan edinilen birşey olamıyor hep seviyorsun sanki :) Çok güzel bir yol seçmişsin canım çok şanslı kızın.

bu dönemin çocukları gerçekten çok şanslı
bende kızımın yaşına uygun dergilere üyeyim.
her ay eve geliyor.
onun dışında aldığımız bir sürü hikaye kitapları,faaliyet kitapları var.
her akşam iki tane hikaye okuruz hiç atlamadan...

Ben ilk okul 1. sınıfta okumayı sökemedim hatta ikmale kaldım 1. dönem öğretmenimiz akşamları minibüs şöforlüğü yapıyordu genelde uyukluyordu. 2. dönem başka okula gidince geride kaldım. Bir komşu annem vardı bankacı bana bir kitap verdi ve dedi geceleri bunu okuyacaksın öyle başladım gece kitap okuyama şimdi en az bir kaç satır okumadan uyuyamıyorum. Çocuklara küçükken ne verirsen büyüdüklerinde ona devam ediyorlar okuma alışkanlığı sonradan edinilen birşey olamıyor hep seviyorsun sanki :) Çok güzel bir yol seçmişsin canım çok şanslı kızın.

Kuzum benim standartım bol aşk onun haricindeki her şeyle biraz biraz idare edebilirim :16:
Ama aşk konusunda hep en fazlasını isterim ..

Ben de çok merak ediyorum o halini Ebru'cum bakalım nasıl olacak ..

Yazmak, yazmak başkadır ya ben de çok severim yazmayı, açıkçası son zamanlarda yazamıyorum neden bilmiyorum ama il çapında 1.liklerim vardı lise zamanında.
Öykü tarzı şeyler bazen denemeler bazen de şiirler yazardım şimdi eskisi gibi değilim ama bugün sevdiceğim aslında sen bir kitaba başlayabilirsin dedim.
Beni ne zannediyorsa artık :60:

Kızın çok şanslı gerçekten, 4 yaşımdan itibaren her hafta kitapçıya giderdik önce çocuk kitaplarıyla başlamıştım bol resimli annem okurdu ben resimlerini yapıştırırdım ama hemencecik biterdi üzülürdüm bitti diye.
Sonra oranın sahibiyle konuşurduk kitabı anlatırdım.
Okumayı öğrenince o kadar mutlu olmuştum ki anlatamam ondan sonra da hiç vazgeçemedim.

Şuan sizinle bu konuda sohbet etmeyi çok isterdim ama artık çıkmam lazım. Yakın zamanda bu konuda mutlaka konuşalım. Yorumlar için çok teşekkürler.

Hepinizi öpüyorum kocaman. İyi geceler herkese :16:

:16:

Bir daha yaşamazsın susuzluğu inşallah kadının eli ayağı su.

Sana mı atacağız canım mesaj sayılarını?

evet canım bana atıyorsunuz...

Şuan sizinle bu konuda sohbet etmeyi çok isterdim ama artık çıkmam lazım. Yakın zamanda bu konuda mutlaka konuşalım. Yorumlar için çok teşekkürler.

Hepinizi öpüyorum kocaman. İyi geceler herkese :16:

:16:

iyi akşamlar Ebru

Back
X