Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bizimkiler hala kahvaltı yapıyor bende yeşil çay yapayım kendime. Keyfim yerine gelsin biraz. :9:

Ben ilk okul 1. sınıfta okumayı sökemedim hatta ikmale kaldım 1. dönem öğretmenimiz akşamları minibüs şöforlüğü yapıyordu genelde uyukluyordu. 2. dönem başka okula gidince geride kaldım. Bir komşu annem vardı bankacı bana bir kitap verdi ve dedi geceleri bunu okuyacaksın öyle başladım gece kitap okuyama şimdi en az bir kaç satır okumadan uyuyamıyorum. Çocuklara küçükken ne verirsen büyüdüklerinde ona devam ediyorlar okuma alışkanlığı sonradan edinilen birşey olamıyor hep seviyorsun sanki :) Çok güzel bir yol seçmişsin canım çok şanslı kızın.

İlk okul öğretmenleri ne kadar etkiliyor insanı değil mi ..
Ben çok severdim ilk okul öğretmenimi hala da görüşürüz ama adama çok çektirdim cidden çok inatçıydım babamlara derdi hep nasıl bir inat yapacağım deyince vazgeçmiyor diye haklıydı da adam ..
En son oğluna almak istemişti beni :60:

emziriyorum canım inşalllah gider ,yemezsem sütümde olmuyor bakalım dün az yedim gibi sütümü nasıl etkilicek

ohh mis gibi plates yapmışsın ne güzel ,dvd den mi yapıyorsun canım ,ben de top aldım gelicek bu hafta sanrım ,ebru şalllının videolarına bakıp yapıcam youtube de vardı ,kahvaltı neden etmiyorsun canım bu özel bir diyet mi

İndirdim ben öyle yapıyorum linkleri kayıtlı değil ama bulabilirim senin için tekrar canım.

Kahvaltı normalde ediyorum ama bugünlerde bir tatlı krizindeyim özellikle ilk uyandığımda o yüzden meyve yiyorum yoksa meyve yemem gerekmiyor ama 2 öğün yapıyorum çoğu zaman ..

cumartesi:
kahvaltı: 3 zeytin,1 kaynamış yumurta,2 dilim ekmek,1 bardak çay,2 çatal patates kızartması,
ara:1 elma
öğlen: 2 kepçe tarhana çorbası,
ara:1 humana tea emziren anneler için çay
akşam:2 yk mercimek çorbası,3 yk kaşığı pirinç pilavı ve el kadar tavuk sinitzel yanında 1 su bardağı meyve suyu
ara:1 humana tea emziren anneler için çay ,yanında 1 adet kücük poğaça misafirlikteydim
ara:1 elma
spor:yarım saat yürüyüş yaptım koridorda,100 şer yanlara eğilme,100er oklava çevirme,40 ayakları yanlara kaldırma
toplam su :4 litre

şimdi 1 dilim ekmek arasına yarım kk kadar peynir ve 1 kupa humana tea emzirme çayı içtim, sütüm olması için.

Afiyet olsun canım, aklında bulursun mayalı su anneler için çok iyiymiş sütü bol olurmuş.

kızlar dün çıktım çünkü moralim çok bozuldu
melek:ben sana takılmıştım yanlış anladın,kırdım diye çok üzüldüm
bir daha kimseye yorum yapmamayı, hatta ayrılmayı düşündüm
fakat burası beni rahatlatıyo sana yorum yaparken daha dikkatli olurum bundan sonra
melek gırgır samatayı kaldırıyo çoktandır da tanıyorum diye yazmıştım

arkadaşlar alıngan olan şaka kaldıramayan varsa lütfen söylerse daha dikkatli davranacağım o arkadaşlarıma
hepinizi seviyorum:16::54:

Kuzum benim bak sen var mıydın yok muydun hatırlamıyorum bile o zaman ama menülere yorum yaparken birisi yaptığım yorumu beğenmemişti.
Benim menülerim böyle eleştirileri beğenmiyorum gibi bir şey demişti.
Ben de biraz alıngan olabiliyorum bazen, çok üzülmüştüm çünkü ben herkesin menüsüne dikkat edip olumlu olumsuz kendi bildiğim kadar yorum yaparken öyle bir tepki beni üzmüştü, takımdan ayrılmayı değil ama pek yorum yapmamaya karar vermiştim o zaman.
Sonra diğer arkadaşlar da olur mu öyle şey demişlerdi.
Şimdi inan kim olduğunu bile hatırlamıyorum.
Belki yanlış yorumlar da yapabilirim ama bildiğim kadarıyla yorum yapayım ki karşımdakinin bilmediği bir bilgiyse dikkat eder diyorum.
Her zaman yapmamaya çalışıyorum birisine bir kez o konuda yorum yaptıysam bir daha çok söylemiyorum unutmadıkça, çünkü zaten biliyor ve kendi seçimi olmuş oluyor.
O yüzden sen de sıkma canını lütfen ..
Bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor ama ben zannetmiyorum ki takımda birbirini sevmeyen insanlar olsun, çok güzel bir takımımız var.

sabahtan işlerimi halledeyim ama birazdan tartılacağım
sonra yine uğrarım arkadaşlar

Kolay gelsinn ..

Gunaydin topisim,

sen kimsin' e gittik dun bekledigimden guzel cikti :1: gormeye deger bir film..
dun gozlemeler epey waktimi aldi, sonra ewi toparladim, dus alayim, giyiniyim hazirlaniyim derken
anca yetistik :1:

Dunki menum de bolece sekteye ugramis oldu :1:

Kahwalti:
bir parca kepek ekmek arasi
domates, beyaz peynir

Ara:
2-3 kayisi kurusu

Oglen:
1 gozleme

Aksam:
bikac kasik karisik sebze

Kokteyl icecek, bikac kuruyemis

2.5 lt su, 2 bardak yesil cay
45 dak kond bisikleti

Afiyet olsun Gönül'cüm, sinemaya gitmeyi nasıl özledim anlatamam.
Sevdiceğim gelse de şöyle gitsek biz de ..
Ben de dün gece anadolu kartallarını izledim.
İzlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim.

Ayyy canım benim yaaaaa kıyamam ben sana. Sen niye üzdün bu kadar kendini. O konu kapanmıştı. Ortalıkta zaten önemli bişey yok ki. Biz seni çok seviyoruz nereye gidecektin sen öyle. Bırakmayız seni.:16:

Bizim evde de herkes uyuyor. Bir ben ayaktayım. Kahvaltımı yapayım dündün kalan bir sürü işim var. Yapabildiğimi yapayım. Havada kötü görünüyor bugün. Çok kapalı. Hadi bakalım Gülçin'cim sende hallet işlerini gel biran önce. Bidahada öyle şeyler düşünme.

Sabahtan işleri başlamışsın hamarat hatun ..

kapalı havayı bende sevmen insanın içi daralıyor.
kızlar makarnadan bahsetmişsiniz canım çekti şöyle üzerinede bol sarmısaklı yoğurt olsa.öğlen yemeğim belli oldu.
yukardan oğlumu almaya çıkıyım.

Benimkisi biraz terslik ama ben de nasıl severim kapalı havaları, böyle üstümde bir sakinlik olur ama huzur dolu ..

Bizimkiler hala kahvaltı yapıyor bende yeşil çay yapayım kendime. Keyfim yerine gelsin biraz. :9:

Hafta sonu ne güzel bir masa hazırlamışsındır uzak durmak da zor olur ..

günaydın kızlar
ne kapalı kasvetli bir hava var ışarıda.
hiç sevmiyorum böyle havaları
sürekli yatmak istiyorum...

dışarı çıkacaktık
Berra uyudu onu bekliyoruz.
geç olursa çıkmam zaten
pazar günü gezmeyi hiç sevmiyorum
her yer aşırı kalabalık oluyor...

günaydın kızlar

dışarı çıkacaktık
geç olursa çıkmam zaten

Amanın hava herkesi nasıl etkilemiş böyle ..
Mesajını bir okusana nasıl karamsar olmuş ..
Canlan kız boşver dışarıdaki havayı sen içindeki havaya bak ..

İlk okul öğretmenleri ne kadar etkiliyor insanı değil mi ..
Ben çok severdim ilk okul öğretmenimi hala da görüşürüz ama adama çok çektirdim cidden çok inatçıydım babamlara derdi hep nasıl bir inat yapacağım deyince vazgeçmiyor diye haklıydı da adam ..
En son oğluna almak istemişti beni :60:

İndirdim ben öyle yapıyorum linkleri kayıtlı değil ama bulabilirim senin için tekrar canım.

Kahvaltı normalde ediyorum ama bugünlerde bir tatlı krizindeyim özellikle ilk uyandığımda o yüzden meyve yiyorum yoksa meyve yemem gerekmiyor ama 2 öğün yapıyorum çoğu zaman ..

Afiyet olsun canım, aklında bulursun mayalı su anneler için çok iyiymiş sütü bol olurmuş.

Kuzum benim bak sen var mıydın yok muydun hatırlamıyorum bile o zaman ama menülere yorum yaparken birisi yaptığım yorumu beğenmemişti.
Benim menülerim böyle eleştirileri beğenmiyorum gibi bir şey demişti.
Ben de biraz alıngan olabiliyorum bazen, çok üzülmüştüm çünkü ben herkesin menüsüne dikkat edip olumlu olumsuz kendi bildiğim kadar yorum yaparken öyle bir tepki beni üzmüştü, takımdan ayrılmayı değil ama pek yorum yapmamaya karar vermiştim o zaman.
Sonra diğer arkadaşlar da olur mu öyle şey demişlerdi.
Şimdi inan kim olduğunu bile hatırlamıyorum.
Belki yanlış yorumlar da yapabilirim ama bildiğim kadarıyla yorum yapayım ki karşımdakinin bilmediği bir bilgiyse dikkat eder diyorum.
Her zaman yapmamaya çalışıyorum birisine bir kez o konuda yorum yaptıysam bir daha çok söylemiyorum unutmadıkça, çünkü zaten biliyor ve kendi seçimi olmuş oluyor.
O yüzden sen de sıkma canını lütfen ..
Bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor ama ben zannetmiyorum ki takımda birbirini sevmeyen insanlar olsun, çok güzel bir takımımız var.

Kolay gelsinn ..

Afiyet olsun Gönül'cüm, sinemaya gitmeyi nasıl özledim anlatamam.
Sevdiceğim gelse de şöyle gitsek biz de ..
Ben de dün gece anadolu kartallarını izledim.
İzlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim.

Sabahtan işleri başlamışsın hamarat hatun ..

Benimkisi biraz terslik ama ben de nasıl severim kapalı havaları, böyle üstümde bir sakinlik olur ama huzur dolu ..

Hafta sonu ne güzel bir masa hazırlamışsındır uzak durmak da zor olur ..

Bak bu konuda farklı çıktık. Ben hiç sevmiyorum kapalı havaları sıkılıyorum bunalıyorum.

Kahvaltıyı eşim kendisi hazırladı Hilal'cim. Ben yardım ettim sadece. Benim canım çeker diye uzak tutuyor beni. :9:

ya öylede Hilalcim
ben havanın durumundan çok etkileniyorum
şimdide uzun süren kıştan sıkılmış olmalıyım ki
biran önce güneş açsın istiyorum.

Bak bu konuda farklı çıktık. Ben hiç sevmiyorum kapalı havaları sıkılıyorum bunalıyorum.

Kahvaltıyı eşim kendisi hazırladı Hilal'cim. Ben yardım ettim sadece. Benim canım çeker diye uzak tutuyor beni. :9:

BU konuda aynı düşünen kimseyi göremedim Ebru'cum tamamen benim tersliğim :1:

Ne kadar düşünceli bir eşin var maşallah ona cidden tebrik ediyorum bir taraftan da nazar değecek diye korkuyorum:nazar:

günaydın kızlar

dışarı çıkacaktık
geç olursa çıkmam zaten

Aynen canım yaaaa içim karardı resmen şimdi milletin içinide karartacağız. :9:

Bende içimdeki havayı düzeltmeye çalışıyorumda düzelmiyor Hilal'cim yaaa :30:

bu arada mesaj kutumu boşalttım
mesaj sayılarını bildirmeyen arkadaşlar var hala
şuan bildirimde bulunabilirler...

Aynen canım yaaaa içim karardı resmen şimdi milletin içinide karartacağız. :9:

Bende içimdeki havayı düzeltmeye çalışıyorumda düzelmiyor Hilal'cim yaaa :30:

Kızlar da severse hep beraber güzel bir film açıp izleseniz ya böyle havalarda çok güzel gider sana da iyi gelir hem belki ..

merhabalar..
Kapalı havaya bayılırım ama dışarda olacağım evde değil evde sıkabiliyor..gözünü alan güneş yok terlemiyorsun mis gibi dingin dingin gezebiliyorsun böyle havalrda alışveriş yapmaya bayılırım..

Gülçin üzülmüş ama neye bakamdım anlayamdım..ayrılmaktan bahsetmiş olmaz öyle az çok biribirimizi tanıdık yanlış anlaşılma varsada düzeltilebilinir diye düşündüm..

ve koşturmaca dolu bir gün..geçmiş olsuna gelenler var ve ev iş çocuk ..akşamda misafirm var..yine yoğun dolu dolu bir gün..

ve baskül yüzümü güldürüyor sabah akşam zihin sporuma başladım..Cumaya burdaki hedefim tamamdır..:nazar::10:

ve baskül yüzümü güldürüyor sabah akşam zihin sporuma başladım..Cumaya burdaki hedefim tamamdır..:nazar::10:
baskül bu gün benimde yüzümü güldürdü
ya öylede Hilalcim
ben havanın durumundan çok etkileniyorum
şimdide uzun süren kıştan sıkılmış olmalıyım ki
biran önce güneş açsın istiyorum.

bende ya artık havaların ısınmasını istiyorum.
ilk baharda buralar çok güzel oluyor.

Back
X