• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhablar kızlar..
Dün kitap fuarına gidemedim, arabayı kacırdım :50:
Çok geç oldu. bende kardeşimi aldım,onun arkadası birde eşim vardı,hep beraber carsıya cıktık.

Yemek yedik, telefon aldım sonunda :1:
Gezdik tozduk falan... sonra annemlerde kaldım, yeni geldim.

Nabersiniz?

Hayırlı olsun canım. Ne güzel işte gezmişiniz. Keşke gidebilseydin fuara. Günün dahada güzel olurdu.

Hayırlı olsun canım. Ne güzel işte gezmişiniz. Keşke gidebilseydin fuara. Günün dahada güzel olurdu.

Aslında giderdim ama cok gec olacaktı.Evdede misafirler vardı.Kardeşim ameliyat oldugu için anneme yardım etmemiz lazımdı. saat 7 de döndük eve mecburen.
Hava güzel . yarında güzel olursa, oglumuda alıp cıkıcam carsıya...

hem kitap bakıcam hemde sandaloz sakızı :1:

yoook, önceki teli wc de düşürdüm :9:
onda asla wc ye tel ile girmem :60:

ay cok korkulu bir ruyadir benim icin tuvalette telefon dusurmek
cok kullaniyorum cunku telefonu tuvalette :))

hmm
dogru diyorsun
ne yazicam ki ama :1:

bir dusuneyim ama sanki bir seyler cikmayacak gibi
ilham verin bakiyim bana biraz :))

Kız sen aynı olaylara magazinci gözüyle bakıyorsun :1:

$İçerikfsgv.webp
BETÜL ..

ay cok korkulu bir ruyadir benim icin tuvalette telefon dusurmek
cok kullaniyorum cunku telefonu tuvalette :))

Hepimizin bir korkusu var demek :1:
Ben yanımdan ayırmıyorum hiç ama biraz tedirgin oluyorum.

Cebimdeydi telefon.Elime aldım,bi yere koyayımda düşmesin dedim. dememle telefonun deliğe girmesi bir oldu zaten :60:
hiç bişi yapamadım,bakakaldım öylece caanım telefonuma :9:

Cebimdeydi telefon.Elime aldım,bi yere koyayımda düşmesin dedim. dememle telefonun deliğe girmesi bir oldu zaten :60:
hiç bişi yapamadım,bakakaldım öylece caanım telefonuma :9:

Bir poşetle falan alsan olmaz mıydı ki çok duydum öyle yapanı da :1:

Sevdiceğim de sana yedek bir de hat alalım, sakarlık yapar düşürürsün sen diyor :60:

Evet canım yaaa sanırım 6 yıla yakın Kayseri'de yaşadım. Hatta kızım Kayseri doğumlu. Ben çok serim Kayseri'yi. :16:

Katmerine, mantısına ve şebit yağlamasına bayılırım. :56:

Benim kısırım yaklaşık 3 yörenin karışımından. Adana'da da çok meşhurdur kısır. Çokta güzel yaparlar. Bende tarifleri karıştırıp kendine göre yapıyorum benimkide güzel olur diyomuşum :9:

Ewt kayserinin, katmeri, mantisi yaglamasi meshurdur, kulaklari cinlasin sebit yaglamasini teyzecim cok guzel yapar :16:
Annemin de patatesli mantisi meshurdur :16:
Pastirma sucugunu pek sewmedin heralde :1:

Ewt cnm ben antakyada okudugum donemde, adanali, osmaniyeli, antakyali, mersinli arkadaslarim yorelerinden yiyecek getirirlerdi,
bayilirdim o taraflarin herseyi cok lezzetli :16:

Muti yeni telefonun hayirli olsun, alinti yaptim ama cikmamis ..

Babam zaten poşetle aldı.Benim kolum girmez oraya :60:
Ama üzülmedim artık,olan olmustu yani :1:

Bende cok dusururum telefonu o konuda cok sakarimdir, cok cizilir,mesela son telefonlari esimle ayni anda aldik
onunkinde bi tane cizik yok benim ki masallah yaz boz tahtasi gibi :25:

Seytan kulagina kursun hc dusurmedim wc ye ama banyonun kuwetine su doldurup elimde telle keyif yapmak cok hosuma gidiyor,
Allah korusun bigun elimden kayip duserse olan olur :18:

Back
X