Ayy ne ogretmen muhabbeti yapmissinizz
N
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne ogretmen muhabbeti yapmissinizz
N
Kolay gelsin canım, dikkat et kendine, kafeinli şeyleri de pek tüketmemeye çalış ..
Anladım Ceren'cim öğrenmiş oldum.
Özel olmazsa tek maaş ne kadar ek ders olmadan ?
afşyet olsun Hilal
Ebrucum afiyet olsun...
bu arada bugünkü menümü yazayım
sabah:
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
2 tane yeşil biber
1 domates
ara: şekersiz nescafe
öğle:
1 dilim ekmek
1 kepçe patates yemeği(etli)
1 bardak ayran
ara:1 elma
akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
ve bol salata
ara:1 şekersiz türk kahvesi(birazdan içicam)
çok canım istedi
2 litre su içtim.
yürüyüş yapabilirsem yapıcam bu akşam.
ama söz veremem çok yoruldum bu gün
Fen bilgisi öğretmenleri ilk 4te olmayacaktır değil mi ?
Ben sanırım 2. 4 te görev yapacağım.
O zaman 5. sınıftan itibaren de branş öğretmenleri girecek heralde.
Biraz karışık olacak ama bakalım.
Umarım ben de bu dönemden yararlanırım.
85-90 arası puan gerekiyor.
Bir de benim mümkünse daha iyi olması gerekiyor ki sevdiceğimin yanını tercih ettiğimde çıkabilsin.
Puanlara göre tercih ettiğin yerin çıkma ihtimali artıyor değil mi ?
Sayısalım gayet iyi eğitim derslerim de öyle ama genel kültüre pek güvenemiyorum.
Gayet güzel olmuş.
Bu patatesi çok yememek gerekiyor ama ben bir ara aman cıss diye çok uzak durdum o kadar durmaya da gerek yok aslında ..
sabahçı öğlenciyiz bizde.
okulda öğle bir düzen var.
müdür müdür yardımcıları ,kursu olanlar yiyiyor.
bir tane ablamız var çok da titiz o yapıyo.
ev yemeği gibi.
1-15 kişilik
slm kızlar... sabahtan işim vardı,annemlere gectim ordan.. şimdide görümceme gidicez.. kalıcam orda..
haber vereyim dedim.. msj sayım ilk ve son malesef
betül 1 tane msj var bugün :44:
orda netten girersem bakarım size
Ben de desteklemiyorum canım bu şekilde devam edilmeli bence de ama muhtemelen de kabul edilecek diye bakıyorum.
Malum artık isteyip de yapamadıkları bir şey yok ..
Biliyorum canım artık genel kültüre de çalışacağım.
Aslına bakarsan haklılar da o kadar çok eğitim fakültesi var ki, hata burada zaten.
Kaç senelik öğretmensin bilmiyorum ama ben şu anda okuyanlara baktığımda inan hepsinin öğretmen olmasını istemem.
Sonuçta çocuklar bunların elinde şekillenecek.
Bakıyorum iki cümleyi bir araya getiremeyen, bir tartışma anında ezberledikleri cümlelerden fazlasını söyleyemeyeni yılda 1 kitap bile zor okuyan o kadar insan var ki üzülüyorum.
Hmm ama bu sınav bunu engellemez o da ayrı konu.
Sınav veya bir yeterlilik olacaksa da çok farklı olmalı ..
kesinlikle katılıyorum sana. plansız bir şekilde binlerce kişi her sene üniversiteye başlıyor. sonra küçük bir kısmı işe alınıyor. başlı başına bir yanlış bu. Hadi dediğin gibi bir sınav var soruları çözünce mükemmel öğretmenlik yapacağız baraj altında kalırsak bizden öğretmen olmaz, yetersiziz............... seçilecekse işin ehli insanlar tarafından gerekirse mülakatla olmalı(burda da torpil girer işe) bunuda yapamazlar. öğretmenlik vicdan öğretmenliği artık. O sınavı geçip bir cümlee toparlayamayanlar sınıflarda.buda dışarıdan öğretmenleri sürekli oturan çalışmayan insanlar olarak gösteriyor. .....Ama ben ümitliyim çalışan özverili öğretmende çok. inşallah gelecek belirsizlikten kurtulur ve düzene girer deyip konuyu kapatayım. yoksa bu konu bitmez. :))) bu arada 6 yılım bitiyor.
Sen geldin artık muhabbetimiz belli yemek
![]()
Hayatımda yeşil çay haricinde kafeinli hiç bir şey kalmadı Hilal'cim. Bugün ben senin söylediklerini anlayamıyorum bir kopukluk var ama çözemedim ben
Son yapılacak sınavlara alan bilgiside ekleyeceklerdi. Son gelişme nasıl bilmiyorum ama alan olursa sizin açınızdan daha iyi olur diye düşünüyorum. Atanma şansınız artar. Bende hiç istemiyorum bu sistemi. Ama SBS den iyidir diye düşünüyorum. Çocukların hayatı sınavla geçecek yoksa.
Hayır canım ben patatesin hala tehlikeli olduğunu savunuyorum. Sen uzak durmaya devam et bence
Çok haklısın canım yaaaa. Mesleğiniz elden gidiyor ama yapanlar kimler yine bizleriz. Resmen geleceğimizle oynanıyor. Çocuklarımızı emanet ettiğimiz insanlar bizlerden üstün olmalı. Bizim veremediklerimizi vermeli. Konuşulacak çok önemli bir konu ama sadece konuşuyoruz elimizden hiç bir şey gelmiyor. Ben kendi üstüme düşen görevi başarıp iyi bir birey yetiştirmeye çalışıyorum. İnşallah başarılı olabilirim.
Neyi anlatamadım ki Ebru'cum ..
Alan bilgisi iyi olur tabi çok fark etmese de ..
Cidden ya çok üzülüyorum 4. sınıfta dersaneye başlayan çocuklara..
Ben açık kapılar aramaya başladım dimi yine
Keşke herkes senin kadar bilinçli olsa canım ..
Mesela kafeinden uzak dur kısmını tam anlayamadım.![]()
Her an ağlayabilirim ..
Oda arkadaşım ikimize wooper menü ve soğan halkası alıp gelmişş ..![]()
Hayatımda yeşil çay haricinde kafeinli hiç bir şey kalmadı Hilal'cim. Bugün ben senin söylediklerini anlayamıyorum bir kopukluk var ama çözemedim ben
Çok haklısın canım yaaaa. Mesleğiniz elden gidiyor ama yapanlar kimler yine bizleriz. Resmen geleceğimizle oynanıyor. Çocuklarımızı emanet ettiğimiz insanlar bizlerden üstün olmalı. Bizim veremediklerimizi vermeli. Konuşulacak çok önemli bir konu ama sadece konuşuyoruz elimizden hiç bir şey gelmiyor. Ben kendi üstüme düşen görevi başarıp iyi bir birey yetiştirmeye çalışıyorum. İnşallah başarılı olabilirim.
Sende korktun dimi canım çünkü konuşa konuşa bitiremeyeceğimiz bir konu.
Bu arada Hatice sen hangi şehirdeydin canım?
Baş ağrısı yapar kafeinli içecekler içme demek istedim, hatta söylerken de yeşil çayı düşündüm.
Benim başım ağrıdığımda ağrımı arttırıyor da ..
Hilal sakın canım yaaaaa. Düşünsene ben o kadar sabrettim yemedim patates kızartmasından. Eğer sen yerde birlikte zayıflayamazsak ölürsün vicdan azabından. Sürekli söyler dururum haberin olsun.
...... Edirne :)
Çok ilginçtir iki gündür yeşil çay içmiyorum. Canım istemiyor. Onun yerine su içiyorum.
Çok uzaksın yaaaa
Bizim izne ayrılan arkadaşlardan bitaneside Edirne'de. Hilal Gülçin Edirne'deydi dimi canım?
2 tane almış bir de 24 tane de soğan halkası ..
Yok dedim söz verdim yiyemem.
Bir seferden bir şey olmaz diyor ama çok kötüyüm Ebruuu ..
Çok ilginçtir iki gündür yeşil çay içmiyorum. Canım istemiyor. Onun yerine su içiyorum.
Çok uzaksın yaaaa
Bizim izne ayrılan arkadaşlardan bitaneside Edirne'de. Hilal Gülçin Edirne'deydi dimi canım?
Canım gündüz olsa hadi diyeceğim ye. Ama saatin farkında mısın? Senin için söylüyorum lütfen yeme. Yoksa cuma senin için kötü bir gün olacak. O kadar uğraştın. Yeni yeni kilo vermeye başladın. Az kaldı 5 li rakamları görmene. Yeme Hilal'cim. Otursun hepsini kendi yesin oda arkadaşın. Sonra oda başlasın diyet yapmaya
Ebru'cum tamam şu görüntüye bile tutuyorum kendimi yemiyorum ama olur da 1 kg veremezsek haftaya hiç bir şey dinlemem yerim ..
siz nerdesiniz?