Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar itiraf.com okuyorum. Diyetle, kiloyla ilgili itirafları da sizinle paylaşayım dedim.

Biz gideriz tersine...

Gece geç saatte,şişman kişileri zayıflatmakla ilgili yarışma programını seyrederken acıkan; ' bizim bunlar gibi olmamıza çok var' diyerek işkembeciye giden bir ailem var.:60:

selam canlarım
ders çalıştım
yatacağım şimdi
sizin sayfalara bir bakayım dedim...

kendinize iyi bakın kızlar...

Gunaydin, herkese guzel hayirli keyifli bir hafta olsun ..:16:

:46: bak bak photoshop larda biliniyormuş. ne değiştirdin merak ettim. başka sporlarda mı ekledin yoksa :)))
akşam yemeğini sildim :1:
diğerlerini yanyana aldım. 3 boş bölüm var şimdi, kafam eserse bişiler eklerim belki :9:
sagol
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
günaydın
Gunaydin, herkese guzel hayirli keyifli bir hafta olsun ..:16:
inş. canım
günaydın bebeeeeeekler gene kimse yoooooook :20::20:

günaydın bebek $1322069838_yavrum_benim.gif

Bugün geç kalmışım, sabah sporumu yapamadım :50:

Kahvaltıdan sonra vaktim olursa yapıcam inş.
Şimdi kahvaltıya kacıyorum,görüşürüz :3:

akşam yemeğini sildim :1:
diğerlerini yanyana aldım. 3 boş bölüm var şimdi, kafam eserse bişiler eklerim belki :9:
sagol

günaydın
inş. canım

günaydın bebek Eki Görüntüle 380788

Bugün geç kalmışım, sabah sporumu yapamadım :50:

Kahvaltıdan sonra vaktim olursa yapıcam inş.
Şimdi kahvaltıya kacıyorum,görüşürüz :3:

afiyet olsuuuun Eki Görüntüle 380788 Eki Görüntüle 380788 :60: :60: tipe bak puahhahaah

kızlar günaydın dün öğleden sonra çok yoğundum görümcemler yatılı misafirliye geldiler.
bu sabahda erkenden ığdıra geldim hem oğlumu doktora göstercem,hemde benim psikolog da randevum var.
akşama eve dönerim akşam görüşürüz.

çok hoşuma gitti benim :60: :60:
herkese günaydınnn
günaydın semiha...
kızlar günaydın dün öğleden sonra çok yoğundum görümcemler yatılı misafirliye geldiler.
bu sabahda erkenden ığdıra geldim hem oğlumu doktora göstercem,hemde benim psikolog da randevum var.
akşama eve dönerim akşam görüşürüz.

görüşürüz elif, kolay gelsin

Mrb Kızlar . Dün gelemedim. Bugünde çok yoğun. Hiç bakamıyorum buraya. Dün ki menümü yazayım hemen.

01 Nisan 2012 Menüm

Sabah

Yarım kase sütlü nesfit

Öğle

2 dilim çavdar ekmeği arasında sucuklu tost
1 tane haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
1 fincan şekersiz çay

Ara

1 Fincan sütlü neskafe

Akşam

1 tabak yumurtalı ıspanak + yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği

Bol su + yeşil çay

Son düzenleme:
Kızlarrrr ben geldim beni hatırlayanınız var mı :16:

tam 26 kg verdim son uğradığımdan beri bi değişiklik olmadı kilo almadım ama vermedimde çünkü vucudum dinlensin diye ara vermiştim. iş yoğunlu şehir şehir gezmeler derken giremedim peyk yine giremiycem pek çünkü işlerim çok fazla :/ nasılsınız neler yapıyorsunuz : )

tam 26 kg verdim son uğradığımdan beri bi değişiklik olmadı kilo almadım ama vermedimde çünkü vucudum dinlensin diye ara vermiştim. iş yoğunlu şehir şehir gezmeler derken giremedim peyk yine giremiycem pek çünkü işlerim çok fazla :/ nasılsınız neler yapıyorsunuz : )

merhaba adaş nasılsın..maşallah süper kilo vermişsin..şimdi kaç kilodasın..bu arada bende mezun oldum..

Merhaba herkese.menümü yazayım.
SABAH:
1,5 dilim çavdar ekmeği
Çok az yumurta
Peynir
Yeşil çay

ARA
6 hurma(anne ve babası Umreden gelmiş arkadaş getirdi. hurmaya dayanamam. 1 tepsi de baklava getirmişti tadına dahi bakmadım :))) )

ÖĞLE
2 tane haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek

ARA
Sütlü kahve+4 kayısı

AKŞAM:
5 ızgara köfte+salata

(hurma veya kayısı fazla oldu sanırım)

hoşgeldin derya...

almaman cok güzel, ne zaman döneceksin acaba :44:
Merhaba herkese.menümü yazayım.
SABAH:
1,5 dilim çavdar ekmeği
Çok az yumurta
Peynir
Yeşil çay

ARA
6 hurma(anne ve babası Umreden gelmiş arkadaş getirdi. hurmaya dayanamam. 1 tepsi de baklava getirmişti tadına dahi bakmadım :))) )

ÖĞLE
2 tane haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek

ARA
Sütlü kahve+4 kayısı

AKŞAM:
5 ızgara köfte+salata

(hurma veya kayısı fazla oldu sanırım)

afiyet olsun, evet kuru meyveler biraz fazla olmuş :1:

merhaba adaş nasılsın..maşallah süper kilo vermişsin..şimdi kaç kilodasın..bu arada bende mezun oldum..

79 kgyum şuan canım. hoşbulduk.. 105 kg ile başlamıştım.

hoşgeldin derya...

almaman cok güzel, ne zaman döneceksin acaba :44:

Canım hoşbuldum.. inan işlerim o kadar yoğunki sabah 11 de başlıyorum akşam yemeğine kadar akşam yemek mutfak çocuk eş derken. saat 9 oluyor yetişmesi gereken işlere devam ediyorum gece 2-3 nette kalıyorum pc başında iş yapıyorum. işim grafikerim. web tasarım ve çizim yapıyorum. saatler free oluyor. netteyims ürekli ama inan bakamıyorum hiç bir şeye. hem ev hem iş hem çocuk derken zaman sıfırlanıyor..

Nolmuş bugün gruba yaaaa. Kimse uğramamış bomboş kalmış. :14::14:

MENÜM

Sabah

1 tane küçük simit
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 kase çorba
Birazcık kavurma et
2 yemek kaşığı yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Akşam

1 tabak yumurtalı ıspanak

Bol su + yeşil çay

MENÜM

Sabah

1 tane küçük simit
1 fincan şekersiz çay

Öğle

1 kase çorba
Birazcık kavurma et
2 yemek kaşığı yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Akşam

1 tabak yumurtalı ıspanak

Bol su + yeşil çay

afiyet olsun canım. bende tek başıma bakıp duruyorum. kimseler yok. akşam saati herkes yemek hazırlıyordur :)

Back
X