Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkesin menuleri afiyet olsun, teker teker alintilayamadim kusura bakmayin:16:

Menum:

Kahwalti
1 parca ekmek
2 siyah zeytin
1 parca beyaz peynir

Ara:
Kahwe

Oglen
6 kasik yogurt

Aksam
kUmpir salata (disarda dawette kumpir dawetinde idim )

Su:2 lt

Kizlar unutmayin 2/3 nisan msj sayimlari bana atiliyor, Allah rahatlik wersin iyi geceler ..

menümü yazayım:

sabah:
1 dilim salçalı ekmek
3 zeytin
yarım yumurta

öğlen:
1 tabak kurufasulye
1 dilim ekmek

ara:türk kahvesi

ara: 5-6 kayısı

akşam:
4 parça balık (parçalar 2 lokmalık falan)
4 mantar
1 dilim ekmek
salata

ara:küçük muzzz

bol suuuuu
1 saat kadar yürüyüş
Akşam o muzu yemeseydin çooook daha iyi olurdu Ceren'cim. Muz gibi meyveleri sabah ile öğle arasında tüketmen daha iyi olur bence.Afiyet olsun
Menümü de yazayım ..

Sabah :

- 2 dilim ekmekten kaşarlı tost

Öğle:

- 7 - 8 tane çiğköfte
- Marul
- Ayran

Akşam :

- 6 köfte
- Salata
- Yoğurt
İşte bu. Doğru düzgün birşeyler girmiş midene Hilal. Bence çok güzel. Afiyet olsun.
Menum:

Kahwalti
1 parca ekmek
2 siyah zeytin
1 parca beyaz peynir

Ara:
Kahwe

Oglen
6 kasik yogurt

Aksam

Ahhh Gönüüüüüül akşam akşam Kumpir mi?:47: Afiyet olsun

Melek senin düştüğün durumda birileri daha var galiba kuzum. Paylaşım alanındaki UcukMavi'nin mesajını gördün mü?:50:

Gönül'cüm bir kaç defa uğraştım ama sana özel msj gönderemedim. Nedeninin ne olduğunu da çözemedim. Buradan yazıyorum o yüzden msj sayımı...
2 Nisan pazartesi msj sayım:12

Günaydın 13. takımın çıpçıtır hatunları. Gününüz güzel ve bereketli ve huzurlu geçsin inşallah. :16::16::16:

Melek senin düştüğün durumda birileri daha var galiba kuzum. Paylaşım alanındaki UcukMavi'nin mesajını gördün mü?:50:
evet şimdi gördüm, onların porblemi bayagı eskiydi. Artık son raddeye gelmiş anlaşılan...
hayırlısı olsun...
bizim takıma gelsin :1:
Günaydın 13. takımın çıpçıtır hatunları. Gününüz güzel ve bereketli ve huzurlu geçsin inşallah. :16::16::16:
günaydın canım :16:
neler yaptın kız? çok hızlısın :))))
buraya yazdıgımda yapıyordum :1:
45 dk. zumba birde mekik yaptım. 30 dk. kemer taktım :9:
herkeseeeee günaydııııııın

günaydın turtimo... :54:

Menum:

Kahwalti
1 parca ekmek
2 siyah zeytin
1 parca beyaz peynir

Ara:
Kahwe

Oglen
6 kasik yogurt

Aksam

Ne diyeyim sana ya kumpir yemişşş :47:

Akşam o muzu yemeseydin çooook daha iyi olurdu Ceren'cim. Muz gibi meyveleri sabah ile öğle arasında tüketmen daha iyi olur bence.Afiyet olsun

İşte bu. Doğru düzgün birşeyler girmiş midene Hilal. Bence çok güzel. Afiyet olsun.

Ayy her gün bunları yiyemiyorum işte ama bugün de çok açım :1:

evet şimdi gördüm, onların porblemi bayagı eskiydi. Artık son raddeye gelmiş anlaşılan...
hayırlısı olsun...

Üzüldüm ben de gerçekten duruma bilmiyorum içeriğini, gelebilir gerçekten bizim takıma motivesini çok etkiler can sıkıcı olaylar ..

kimsecikler yok ben de spora gidem barüüüüüüüüüüüüüü napam çok sıkılıyorum zaten patlıcam şimdi

Ohh ne güzel yap yap sporunu ..

Menum:

Kahwalti
1 parca ekmek
2 siyah zeytin
1 parca beyaz peynir

Ara:
Kahwe

Oglen
6 kasik yogurt

Aksam

hayırlısı olsun...

Üzüldüm ben de gerçekten duruma bilmiyorum içeriğini, gelebilir gerçekten bizim takıma motivesini çok etkiler can sıkıcı olaylar ..

kimsecikler yok ben de spora gidem barüüüüüüüüüüüüüü napam çok sıkılıyorum zaten patlıcam şimdi

Menum:

Kahwalti
1 parca ekmek
2 siyah zeytin
1 parca beyaz peynir

Ara:
Kahwe

Oglen
6 kasik yogurt

Aksam

hayırlısı olsun...

Gönül'cüm bir kaç defa uğraştım ama sana özel msj gönderemedim. Nedeninin ne olduğunu da çözemedim. Buradan yazıyorum o yüzden msj sayımı...
2 Nisan pazartesi msj sayım:12

Not ettim cnm ..

Not ettim cnm ..

Ne guzel bir temenni senin gununde ayni guzellikler icinde gecsin cnm :16:

Son düzenleme:
Selam kizlar nasilsinniz ?

Ben biraz kotuyum disciden geliyorum suan fena agri war :26:

Ah Hilal cim malesef yemek durumunda kaldim o kumpircigi allahtan cok mayonez sosu yoktu bolca garniturluydu
olan oldu bugunden sonra dikkat etmeye caliscam ..

Back
X