Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya kızlar biraz önce yeni bir hayatın dünkü bölümünü izledim ve mavi takıma çoook sinir oldum. Tama orası psiklojik olarak onlşarı zorluyor olabilir ama başlarında ne güzel diyetisyenleri var antrenörleri var kıymetini bilmiyorlar bence özellikle Mert Ali. Ben de ufuk hoca gibi bir spor eğitmeniyle çalışmak isterdim.

Kolay gelsin Meleeekk. Dün gece senin geçmişini araştırdım ve herşeyi okudum. Allah iyi sabır vermiş sana bacım. Ben bu kadar metanetli davranamayabilirdim.:41:
yaa, işte oldu gecti artık..
o zamanlar boş yere üzülmüşüm...

nerdne arastırdın kız :1: takımam mı baktın? ne çirkin şeyler vardı degilmi?
Ya kızlar biraz önce yeni bir hayatın dünkü bölümünü izledim ve mavi takıma çoook sinir oldum. Tama orası psiklojik olarak onlşarı zorluyor olabilir ama başlarında ne güzel diyetisyenleri var antrenörleri var kıymetini bilmiyorlar bence özellikle Mert Ali. Ben de ufuk hoca gibi bir spor eğitmeniyle çalışmak isterdim.
bencede... valla ben orda olsa 2 ayda bitmişti bu iş :60:
ebrummmm ben geldim bu arada herkese merhaba:9:

hoşgeldin zeyca...

ebrum takip et beni kuzucum
sabah 2 dilim ekmek peynir salatalık domates yeşillik
ara 11:00sütlü kahve
öğlen beraberdik zaten cicim
saat 2 gibi 1 soda
akşam salata 1 haşlanmış yumurta doğradım içine, cacık şimdide yeşil çayımı içiyorum ,sabahta içmiştim ok mi?kızmak yok:45:

İtiraf.com'dan alıntı...

Allah'ım sen odunlarla karşılaştırma

Kocama sudan sebeplerle biraz canım sıkılıyor. Ama sabah çıkarken ona bir şey hissettrmiyorum. Ayak üstü konuşmak istemiyorum ayrıca sabah sabah tadı da kaçsın istemiyorum. Yol boyunca kırıldıklarımı, değiştirmemiz gereken şeyleri uygun bir dille nasıl anlatırım die kendi kendime düşünerek iş yerine geliyorum. Birkaç saat sonra yan masadaki erkek mesai arkadaşım karısıyla konuşmaya başlıyor. "Lan avrat, sabah sabah ağzımı bozacaksın benim, izin vermiyorum sana, bu gün evden çıkmak yasak sana! Zaten sabah kahvaltı da hazırlamadın, şimdiki aklım olsa senle evlenmezdim... vs" diye devam eden oldukça seviyesiz bir konuşma geçiyor aralarında. O sırada benim telefonum çalıyor. "Bir tanem sabah canın sıkkın gibiydi, sorular sorup üzerine gelmek istemedim, istersen öğle arasında dışarda bir yemek yiyelim veya biraz yürüyelim iyi gelir ne dersin?" diyen kocama telefonu kapatırken onu çok sevdiğimi söylüyorum ve akşam için kafamda hazırladığım konuşma metnini beynimden siliyorum. :9:

Çok iyiydi bu yaaaaa. Tam bir itiraf olmuş. :60:

etkilemezmi? söyle bizim takıma gelsin...

hilal abartma ya :1:
hamile misin aşerip durma :60:

kız o köpeklerle öldürürüm seni ben :60:
cocuk ve eş , hiç köpeğin yerini tutar mı? o ne öyle salyalı salyalı ıyyy :120: :9:

hoşgeldin, geçmişe bakmıssın ama benim msj ı görmedin herhald eebru :60:
anlat demiştin yazdım, gördünmü, kimmiş enlerine gidenler :9:

canım benim cıktıgım zamanlardan beri onun problemi var takımda...
kuralları uygulamak isteyince böyle oluyor işte... cabayla kilo vermek istemeyenler sivriliyor takımda, motivasyonu zouyor.

özelden msj at, gelsin buraya ben onu teselli ederim :60:

dün hadi neyse de buna çüüüş demek istiyorum hilal :1:

bide ben yazim menümü benide dövün :9:

kolay gelsin bacım

Okudum canım okudumda. İşyerinde alıntı yapamıyorum. Zor oluyor. Ama senin için bak bizim grup daha hayırlı olmuş. Orda problem yaşamasaydın şuan seninle tanışmış olamayacaktık. :16:

Kızlar bugün gelemedim topiğe...

Öğlen pazara cıktım, sonra anneme gittim.Kalsaydım çiğköfte yapacaktı :60:
Kaçtım hemen :1:

Şimdide oğlumu yıkayıp, uyutucam, ondan sonra buralarda olurum..

Şimdi oğlumu bıcı bıcı yapayım :9:

Kolay gelsin canım. Ahhhh benim annemde seninki gibi çiğköfte yapsa annemin evinden çıkmam. :60:

Yok canım yaaaa birazda şhow amaçlı onların ki. Ben öyle hissediyorum. İnşallah hakeden birisi kazanır. O gündelikçi kadın kazansa süper olacak o parayı.

ebrummmm ben geldim bu arada herkese merhaba:9:

Hoşgeldin Aslı'cım.:16:

Kızlar Aslı benim iş yerinden çok sevdiğim bir arkadaşım. Oda zayıflamaya çalışıyor. Misafir olarak davet ettim gruba. Umarım bir sakıncası yoktur Hilal'cim.

ebrum takip et beni kuzucum
sabah 2 dilim ekmek peynir salatalık domates yeşillik
ara 11:00sütlü kahve
öğlen beraberdik zaten cicim
saat 2 gibi 1 soda
akşam salata 1 haşlanmış yumurta doğradım içine, cacık şimdide yeşil çayımı içiyorum ,sabahta içmiştim ok mi?kızmak yok:45:

Harika olmuş canım menün. Tebrik ediyorum seni. Eğer böyle gidersen süper olacak. Ama kaçamak yok tamam mı?:9:

ebrum düzeltecen mi tickerı?

Sen bana başlangıç kilonu, hedefini, boyunu yaz. Hemen düzelteyim sana.

tamam kaçamak yok cısssss elime vurr 90diyelim bir ara görmüştüm amabaşlangıç, şimdi 85.5 hedef 75 iyidir kuzum

yok bişey yemedim yermiyimmm? çok güzel gömlekler gelmiş özlemle ben sadece baktık utancımızdan deneyemedik bile,herşey zayıflara güzel be arkadaş

yok bişey yemedim yermiyimmm? çok güzel gömlekler gelmiş özlemle ben sadece baktık utancımızdan deneyemedik bile,herşey zayıflara güzel be arkadaş

Aman bişey yemede canım. İyi olmuş o zaman gezmeniz. Seni bol bol magaza magaza gezdirmek lazım. İyi motive oluyorsun. :9:

Bigün sende zayıf olacaksın canım. O zaman sanada herşey güzel olacak. Bi hafta sonu gezelim beraber kızlarıda alıp.

Mesaj tekrarı.........

Son düzenleme:
Back
X