- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
eline sağlık ebrucum ticker için eşim bileti almış 23 nisana gidiyorum![]()
Ohhh ne güzel. Havalarda çok güzel. Senin için güzel bir tatil olur. Ama dikkat et tekrar kilo alıp gelme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eline sağlık ebrucum ticker için eşim bileti almış 23 nisana gidiyorum![]()
Hoşgeldin canım.Burada bizimle olman bize mutluluk verdi. Seni teselli edecek arkadşlar de var burada. Ben çok memnun oldum seni gördüğüme...
Menüm:
Sabah:
2 dilim ekmek
Biber salçası,peynir ve çay
Öğle:
Tavuk döner :18:
Akşam:
1 kase ayran çorbası
45 dk. zumba + 100 mekik + 30 dk. kemer
1 lt yeşilçay + 2 lt.su
canlarım sizlerle tanıştığıma memnun oldum kızımın galiba uykusu geldi, yatma vakti takip etmeye çalışacam sizleri öpüyorum ,ebrucum yarın acildeyim uğrarsan beklerim şekerim
çok teşekkür ederim ben de çok mutlu oldum
üff yemicem zaten , tamamMelek sakın haaaaaa yeme. Yarın gündüz yap. Yada Cumayı bekle. Ödül olsun sana.
![]()
merhaba.. bende melek.. 23 yasındayım.benim adım asli 28 yaşındayım 1 kızım var 3 yaşında ebrumla aynı yerde çalışıyoruz ,tombişim doğumdan sonra kaldım böyle, memnun oldum betülcüm
sıCAK karşılamanız için teşekkür ederim kızlar ihtiyacım vardı gerçekten.evet mutedeyyin senin olayını az çok hatırlıyorum cnm benim nikim değişti sende beni hatırlasın uruz ortak arkadaşşımızdı eski nikim ayseceylindi
İsim neydi bu arada?
Afiyet olsun canım. Menü güzel. Tavuk döner dürüm müydü? Sporun güzel olmuş.
ismim ayse canım
üff, hayır ekmek arasıydı
annemlerdeydim, yemek yokmuş.Bende cocuklara döner aldırdım,oğlumla yedik![]()
Neyse artık olan olmuş. Allahtan öğlen yemişsin. Afiyet olsun. Ama az kaldı cumaya. Bugün sabahın köründe geldi aklıma. Çarşamba perşembe iki gün kaldı cumaya diye. Amma etkilenmişim cumalardan. Ama tartıyı eksilerde gördükçe mutlu oluyorum.
♥♥♥ En Sevdiğim Yazar: ALLAH.... ♥♥♥
♥♥♥ Son Kitabına Hayranım.... ♥♥♥
Ne muhteşem bi söz...
Kızlar spor vakti...
45 dk. yokum![]()
Bitter ve pilav haricinde menün güzel. Geçen gün dayanamadı nescafe içti demişsin benden ötürüSenin menüleri gördükçe canım kahve çekiyordu. Pazar keyfi yaptım, gazete kahve ohh mis gibi oldu. Bundan sonra pazar günleri böyle keyif yapmayı düşünüyorum. Bitane içtim ama arkasından sürekli içme isteği gelmedi
Canım sen o kiloydayken de kesinlikle göstermiyordun ki hatırlarsan ne kadar şaşırmıştık kilona o yüzden eminim şimdi çok daha harika olmuştur bir ara görmek isteriz resmini.
Bu arada hangi şehirdesin şimdi bir değişiklik olmadı değil mi?
Hoşgeldin Ebru'cumm ..
Harika olmuş Ebru'cum ..
Pilav olmasa iyiymiş ama adiyet olsun turtam.
Geçmiş olsun Gönül'cüm son zamanlarda benim de dişlerim çok hassas çürük falan yok ama çok sızlıyor hele fırçaladıktan sonra ..
Kaç günden sonra çok iyi olmuşşş
Neden böyle anlamadım kii ..
Menümü yazsam mı yazmasam mı bilemedim
Ama yazayım dimi bir kulaklarımı çekin.
Sabah :
- 1 dilim ekmek
- 1 haşlanmış yumurta
- Biraz peynir
Öğle :
- Beyti kebap
- Meyve suyu
Akşam :